Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Задължително направете тази закуска, готова е само за 15 минути, а топи се в устата

Ключови думи: закуска, флагман, лесна закуска

Днес бихме искали да ви разкрием една от любимите ни рецепти за закуска. Тя се приготвя буквално за „минути“ и винаги се оказва изключително вкусна.  Мислехме, че много хора знаят как да приготвят това ястие, но се оказа, че не е така или тези, които знаят, го правят по доста по-различен начин. Именно заради това решихме да споделим една от любимите ни рецепти. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани, а всеки вкусил от сутрешното ви хапване, ще ви моли за допълнително.

Необходими продукти

3 бр. яйца
1 бр. домат
50 гр. шунка/пилешко филе/пушена наденица (с две думи каквото ви е на сърце)
80 гр. топено сирене
1 стрък магданоз
олио
сол, черен пипер, червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Започваме да готвим и първото нещо, което трябва да сторим е да нарежем месцето, което сме избрани. В нашия случай ще използваме пушена наденица, защото според нас има най-добър вкус с нея.

Нарязваме я на кръгчета и я слагаме да се пържи в предварително загрят тиган, в който сме сложили олио. Запържваме наденицата от двете страни, а след това я изваждаме от тигана.

Сега взимате домата и го нарязвате на кръгчета, които ще запържите в същата мазнина, в която сте запържили и наденицата. Така те ще станат още по-ароматни.

Запържваме доматите леко и от двете страни, може да добавите сол и пипер на вкус. След това отгоре може да наредите кръгчетата наденица или месото, което вие сте си избрали.

Сега разбивате 3 яйца, добавяте сол, черен пипер, червен пипер и подправки, които обичате и ги разбивате добре.

Сега нарязвате топеното сирене на кубченца или поне на сравнително не особено големи парчета.

Сега изсипете яйчената смес към доматите с наденицата и сложете топеното сиренце най-отгоре.

Задушете с капак в тигана за около 5 минутки и сервирайте на масата. Най-отгоре може да добавите зелении – лук, магданоз, копър или каквото обичате вие и семейството ви.

Бон апети! /jenata.blitz.bg

1
Коментара по темата
1.
А. М.
16.09.2024 13:00:50
И отивате на работа в ириса и наманджа
  Добави Коментар
БСП се събира на Национален съвет На него ще бъдат обсъдени резултатите от изборите Община Созопол дари 280 кг "капачки за бъдеще" От началото на кампанията са рециклирани 1 000 000 кг пластмаса, а помощ са получили 40 болници в страната
Няма ли да има вече възрастова граница за шофиране? 84-годишен предизвика тежка катастрофа Пострада жена Тайната на вкусната и кадифена пилешка супа е в застройката Има една съставка, която се слага в нея
Връща се в Игрите Той ще се бори за място в All Stars сезона на предаването България е една от страните в Европа с най-много деца с наднормено тегло С напредване на възрастта това крие риск от отключване на десетки заболявания
Добавям това в кафето и гледам как килограмите ми изчезват Кафето с тази полезна добавка ще регулира храносмилателните процеси, ще ускори метаболизма и ще ускори изгарянето на мазнините Пак смени жената с по-млада Орхан Мурад се оказа голям любовчия
Дъщерята на Мъск напуска САЩ заради победата на Тръмп Милиардерът подкрепи новия американски президент по време на кампанията му Топ готвач от соца ми разкри тайната на вкусното пиле с ориз Има една съставка, която прави това любимо ястие толкова вкусно
Каза грозната истина за всички в Игрите Хората, които ме наричаха “слабо звено” са тези, които се страхуваха от Блатото, каза Анита, която отпадна вчера  Предстои мощно астрологично явление Венера влиза в Козирог и носи по-ясни стъпки към успеха и богатството