Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Задължително направете тази закуска, готова е само за 15 минути, а топи се в устата

Ключови думи: закуска, флагман, лесна закуска

Днес бихме искали да ви разкрием една от любимите ни рецепти за закуска. Тя се приготвя буквално за „минути“ и винаги се оказва изключително вкусна.  Мислехме, че много хора знаят как да приготвят това ястие, но се оказа, че не е така или тези, които знаят, го правят по доста по-различен начин. Именно заради това решихме да споделим една от любимите ни рецепти. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани, а всеки вкусил от сутрешното ви хапване, ще ви моли за допълнително.

Необходими продукти

3 бр. яйца
1 бр. домат
50 гр. шунка/пилешко филе/пушена наденица (с две думи каквото ви е на сърце)
80 гр. топено сирене
1 стрък магданоз
олио
сол, черен пипер, червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Започваме да готвим и първото нещо, което трябва да сторим е да нарежем месцето, което сме избрани. В нашия случай ще използваме пушена наденица, защото според нас има най-добър вкус с нея.

Нарязваме я на кръгчета и я слагаме да се пържи в предварително загрят тиган, в който сме сложили олио. Запържваме наденицата от двете страни, а след това я изваждаме от тигана.

Сега взимате домата и го нарязвате на кръгчета, които ще запържите в същата мазнина, в която сте запържили и наденицата. Така те ще станат още по-ароматни.

Запържваме доматите леко и от двете страни, може да добавите сол и пипер на вкус. След това отгоре може да наредите кръгчетата наденица или месото, което вие сте си избрали.

Сега разбивате 3 яйца, добавяте сол, черен пипер, червен пипер и подправки, които обичате и ги разбивате добре.

Сега нарязвате топеното сирене на кубченца или поне на сравнително не особено големи парчета.

Сега изсипете яйчената смес към доматите с наденицата и сложете топеното сиренце най-отгоре.

Задушете с капак в тигана за около 5 минутки и сервирайте на масата. Най-отгоре може да добавите зелении – лук, магданоз, копър или каквото обичате вие и семейството ви.

Бон апети! /jenata.blitz.bg

1
Коментара по темата
1.
А. М.
16.09.2024 13:00:50
И отивате на работа в ириса и наманджа
  Добави Коментар
Учителка в детска градина накара дете да чисти тоалетна с голи ръце? Какво се случва в Пловдив? Много неприятно провинение в Бургас Мъж без книжка шофира дрогиран
Украинец шофира пиян из бургаски комплекс Полицията го задържа Бургаски огнеборци с бърза намеса Изгасиха горящи дървени плоскости 
Мъж от Бургас показа какво не трябва да се прави зад волана Кара мъртво пиян Бургазлия с голям удар в "Капките" Вени е първият участник от този сезон с две победи
Трагедия в Турция Загинали и ранени при катастрофа между кола и пътнически автобус Какво време ни очаква в понеделник? Значителна облачност в България
„Хлебарка“ налази ефира на БНТ и дори изпълзя на трето място в „Ново 10+2“ Песента на Диди и Мони от бургаския дует „Парадокс“ дебютира в класацията и едва не я оглави Не му върви срещу Джокович, защото... Изпълнява бекхенд с една ръка
Това са истинските причини жените да привличат емоционално недостъпни мъже Те се влюбват в партньори, които изглеждат чаровни, загадъчни и привлекателни, но с времето се оказва, че тези мъже не могат да предложат дълбока емоционална свързаност Вече не купувам хляб, от 2 кг брашно правя 45 броя от тези памук питки Лесни са, практични и толкова вкусни, че ще се чудите защо изобщо сте купили хляб