Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Задължително направете тази закуска, готова е само за 15 минути, а топи се в устата

Ключови думи: закуска, флагман, лесна закуска

Днес бихме искали да ви разкрием една от любимите ни рецепти за закуска. Тя се приготвя буквално за „минути“ и винаги се оказва изключително вкусна.  Мислехме, че много хора знаят как да приготвят това ястие, но се оказа, че не е така или тези, които знаят, го правят по доста по-различен начин. Именно заради това решихме да споделим една от любимите ни рецепти. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани, а всеки вкусил от сутрешното ви хапване, ще ви моли за допълнително.

Необходими продукти

3 бр. яйца
1 бр. домат
50 гр. шунка/пилешко филе/пушена наденица (с две думи каквото ви е на сърце)
80 гр. топено сирене
1 стрък магданоз
олио
сол, черен пипер, червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Започваме да готвим и първото нещо, което трябва да сторим е да нарежем месцето, което сме избрани. В нашия случай ще използваме пушена наденица, защото според нас има най-добър вкус с нея.

Нарязваме я на кръгчета и я слагаме да се пържи в предварително загрят тиган, в който сме сложили олио. Запържваме наденицата от двете страни, а след това я изваждаме от тигана.

Сега взимате домата и го нарязвате на кръгчета, които ще запържите в същата мазнина, в която сте запържили и наденицата. Така те ще станат още по-ароматни.

Запържваме доматите леко и от двете страни, може да добавите сол и пипер на вкус. След това отгоре може да наредите кръгчетата наденица или месото, което вие сте си избрали.

Сега разбивате 3 яйца, добавяте сол, черен пипер, червен пипер и подправки, които обичате и ги разбивате добре.

Сега нарязвате топеното сирене на кубченца или поне на сравнително не особено големи парчета.

Сега изсипете яйчената смес към доматите с наденицата и сложете топеното сиренце най-отгоре.

Задушете с капак в тигана за около 5 минутки и сервирайте на масата. Най-отгоре може да добавите зелении – лук, магданоз, копър или каквото обичате вие и семейството ви.

Бон апети! /jenata.blitz.bg

1
Коментара по темата
1.
А. М.
16.09.2024 13:00:50
И отивате на работа в ириса и наманджа
  Добави Коментар
Шокиращо: Твърдят, че първата съпруга на Димо Алексиев го зарязала заради... Алексиев има тежки проблеми с алкохола и... дрогата? Предизвикан е на бой Любовната драма за Беба може да влезе в клетката за ММА, ако зависи от Велин...
"Взриви" телевизията Димо Алексиев произнесе присъда в Игрите, деликатна подробност е, че в момента той е зад решетките Вярно ли е, че хората във връзки всъщност са по-щастливи от необвързаните? Ето какво казват експертите
„За“ и „против“ прошката след изневяра Да останеш във връзка с някого, който е изневерил, понякога може да бъде нараняващо 4-те зодии, които ще намерят нова любов Вижте кои са те 
За бургазлии това е перфектното предястие - калмари с чуден чеснов сос Това е тайната рецепта на хората от морето  Президентският вот в Румъния: На първи тур води критик на НАТО, социолозите му даваха едва 5% Калин Джорджеску получи 22 на сто подкрепа 
7 нездравословни храни, които да избягвате Инстантни спагети са едни от тях Българските гори са едно от местата с най-голямо биоразнообразие в Европа
„Жени като Дебора Михайлова“: Урсула фон дер Лайен спомена българката на Деня срещу насилието над жени (ВИДЕО) Една на всеки три жени става жертва на насилие в някакъв момент от живота си Близо 5% от българите са пристрастени към спиртните напитки За 2024 г. страната ни се нарежда на осмо място по консумация