Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Трябват ми само два продукта и правя скоростен сладолед

Ключови думи: сладолед, рецепта, флагман

Днес ще споделя с вас една много лесна рецепта за сладолед от две съставки, чиято подготовка ще отнеме само 5-10 минути от времето ви.

Рецепта:

Сметана – 500 грама
Не гъсто сладко – 250-300 грама
Да започнем с това, че ще ви трябва любимото ви сладко, аз избрах сладко от череши, 250 грама.

За да се отървете от големите парчета плодове, използвайте потапящ се блендер, за да пасирате сладкото до гладкост.

Изберете сладко за сладолед по ваш вкус; Предпочитам череша заради нейния ярък аромат и вкус.

След това преминаваме към сметаната. Препоръчвам да ги поставите във фризера за около 30 минути преди да разбиете.

Преди да започнете да разбивате, разклатете добре пакета със сметаната, за да стане хомогенна.

Важно е съдът за разбиване да е сух и чист, това е от решаващо значение за постигане на желаната текстура на крема.

Използвайте ръчен или планетарен миксер с бъркалка за разбиване.

Започнете да разбивате на ниска скорост и постепенно я увеличавайте.
Колкото по-високо е съдържанието на мазнини в сметаната, толкова по-бързо ще достигне желаната консистенция. Кремът с 35% масленост се разбива по-бързо от 33%.

Доведете сметаната до меки върхове. Те трябва да се смесват лесно с другите съставки и да не се стичат от бъркалките на миксера.

Сега, продължавайки да биете на минимална скорост, постепенно добавете конфитюра.

Кратко време е достатъчно, за да може сметаната да се смеси добре със сладкото. След като опитате тази смес, ще се убедите в нейното превъзходство: черешовият маслен крем се оказва невероятно вкусен.

Изсипете сместа в съд, заравнете и поставете във фризера за 5-6 часа.

Сладоледът не изисква разбъркване по време на процеса на замразяване, тъй като не се образуват ледени кристали.

Най-добре е да направите сладоледа предната вечер, за да можете да се насладите на този летен десерт на следващия ден.

След като замръзнат, оформете топчета и ги поставете в подходящи форми за сервиране

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
„Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо
5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите
Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон
Иран готов на преки преговори със САЩ, ако се откажат от враждебността си Ние сме братя и с американците, каза президентът Масуд Пезешкиан Загубата на транзита през Украйна ще коства 6,5 млрд. долара на "Газпром" Газовият гигант вече има ограничени възможности да доставя газ за Европа без Украйна
Кой плаща скъпите дрехи на световните лидери? Във Великобритания се заформи малък спор  Бургаските акробати спечелиха два медала от Световното първенство по акробатика в Португалия Талантливите представители на България демонстрираха отлични умения и заслужено бяха възнаградени с престижни отличия
Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП Слагам 3 тиквички, 3 яйца и 1 домат: Само за 20 минути става перфектното ястие За разлика от истинските италиански пици, тази вкусотия подхожда дори на тези, които са на диета