Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Възможности за кариерно развитие с Лятната стажантска програма на Vivacom

Над 50% от стажантите започват постоянна работа в компанията
Ключови думи: стажантска програма, vivacom, мениджър

Да се издигнеш от стажант до мениджър в сигурна и развиваща среда със сигурност е мечта за много студенти. И тя може да се осъществи именно в една от най-бързоразвиващите се компании в България – Vivacom, с Лятна стажантска програма като първа стъпка. Над 80 служители във водещия телеком са започнали своя професионален път като стажанти. Повечето от тях ще бъдат ментори на новите 58 стажанти. Младежите са избрани да подпишат първия си тримесечен трудов договор след прецизен подбор измежду 1400 кандидати в 21-вото  издание.

Най-ценното в програмата е, че над 50% от стажантите започват постоянна работа във Vivacom, изтъква HR директорът на телекома Малина Чавдарова, чиято кариера в компанията също започва от стажантска позиция.

Августин Миланов е директор развитие в компанията. Той отговаря за програмата

В рамките на три месеца стажантите ще натрупат максимално много знания и опит, ще се включат в интензивни обучения, в оперативна работа по реални бизнес проекти и ще участват в инициативи, част от корпоративната култура на компанията. Те ще имат възможност да опознаят работата в различните отдели и дирекции чрез 360-градусова ротация. И не на последно място – ще се срещнат и разговарят с главния изпълнителен директор на Vivacom Николай Андреев. Той е лично ангажиран с инициативата, която предоставя всичко необходимо за летящ старт в един от най-динамичните сектори в страната.

Николай Андреев сподели, че досега над 1700 стажанти са преминали успешно през програмата и изрази задоволство, че интересът към нея расте всяка година. Над 500 от тях са започнали работа в компанията.

“Сигурен съм, че стажантите ще се чувстват добре при нас, ще натрупат безценни знания и опит в страхотна подкрепяща среда”, каза той като изтъкна предимствата на работата с вдъхновяващи екипи и ментори.

Лятна стажантска програма на Vivacom категорично се утвърди като една от най-дългогодишните и успешни стажантски програми в България. За 21 години се превърна в динамична и вдъхновяваща общност, в която млади и талантливи хора могат да развиват, обогатяват и споделят своите знания и умения.

Пазете се от токсични приятели, които могат да съсипят връзката ви Неподходящи изказвания за връзката или партньора ви е първият червен флаг 4-те зодии, които имат ангелски души Ето кои са те 
Тези вкусни лодки с месо ще ви станат любимо ястие Всеки знае рецептата Банята изглежда мръсна и небрежна: премахнете тези неща от нея Вижте кои са те и подрете банята си 
Иска да се върне при бившия си Русата Златка опитвала да затопли отношенията си с Благо Джизъса Вместо 13 заплата у нас много работодатели са раздали за празниците бонуси, тематични подаръци и коледни партита Финaнсoвите кoледни бoнуси сa в гoлям диaпaзoн в зaвисимoст oт зaемaнaтa длъжнoст и видa нa кoмпaниятa - от 200 до 750 лв. 
Смесете кисело мляко, брашно и захар на равни части и направете тази сочна торта с неустоим крем Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече Методът 3-6-9 издава има и бъдеще връзката ви Три стъпки тестват колко здрави са любовните ви отношения...
Закупуването на жилище става все по-трудно с тези промени в закона Строителите ще калкулират в цената на имота новия данък, обясни адвокат Хвали се, че навремето е скъсвал Преслава от се*с Петя, както е истинско й име,  първо бе танцьорка във видеоклиповете на Милко Калайджиев, а след това той я превърна в Преслава, която познаваме днес 
Започна скоростен ремонт на ГКПП "Кулата" заради Шенген Целта е с разширение да се направят по две пътни ленти във всяка посока преди пункта Стара народна рецепта за постна погача за Бъдни вечер Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата