Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Нарязвам една ябълка в тестото и пека, после само мажа с крем и става турбо вкусотия!

Ключови думи: ябълка, флагман, рецепта, руло с ябълка

Открихме рецептата в един кулинарен форум и просто няма как да не я споделим с вас! Фин вкус, нежна консистенция и разкошен аромат, който ще изпълни къщата!

Ябълково руло с кисело мляко
Необходими продукти:
1 ябълка (250 г)
4 средни яйца
80 г захар
30 мл слънчогледово олио
120 гр. брашно
Тава за печене: 34 х 25 см

За крема:

300 г кисело мляко или заквасена сметана
35 г пудра захар

Начин на приготвяне:
Измийте ябълката, отстранете сърцевината, разрежете наполовина и нарежете на тънки филийки.

Разбийте яйцата в купа.

Добавете захарта и разбийте на пяна.

Добавете олио и разбъркайте.

Накрая пресейте брашното в купа.

Направете гладко тесто.

Добавете ябълките и разбъркайте в тестото.

Покрийте тавата с хартия за печене.

Изсипете тестото върху тавата и го разпределете равномерно по цялата повърхност на листа с помощта на шпатула.

Сложете в загрята фурна.

Печете на 180°C за 15-20 минути.

След като се изпече, обърнете и отстранете хартията за печене.

Завийте внимателно заедно с хартията и оставете да изстине.

Пригответе крема:

В купа смесете киселото мляко или сметаната със захарта.

Намажете рулото с крема, завийте отново и пъхнете в хладилника за 30 минути.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Той е фалшив и много стиснат Това е прозрението на една от новите участнички в Ергенът В тази държава свалят цигарите от рафтовете на магазините В големите супермаркети ще бъде забранена продажбата им
Регионалният министър отстрани ръководството на пътното управление в Плевен и назначи проверка на АПИ Действията са предприети във връзка с катастрофите край Телиш Това са най-завистливите зодии, внимавайте с тях! Някои ваши "приятели" просто няма да могат никога искрено да се радват с вас, а единствено ще завиждат на успехите ви
Всяка година на Великден правя крафин, всички ми искат рецептата Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно Водна стихия: Река Огоста заля път в Монтанско В Бургас са нащрек заради притока на водни маси
В ресторантите с този трик размразяват месото за 5 минути Трябват ви само два метални контейнера Избухна срещу цената на агнешкото Защо у нас, на Великден, агнешкото скача тройно, а на 8 март цветята са на петорна цена, пита Башар Рахал
Държавата отпуска 35 милиона за великденска добавка на близо 700 000 пенсионери Това съобщи премиерът Росен Желязков Най-големите егоисти в зодиака Представителите им живеят само и единствено за себе си
Путин отхвърли предложението за мир на Тръмп То не включва нашето основно искане, твърдят от Кремъл Приложение ни събира на вечеря с непознати Появи се лек за самотата