Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Ябълковият сладкиш, който домакините не спират да обсъждат

Ключови думи: ябълков сладкиш, флагман, рецепта

Време е да ви издадем рецептата за един уникално вкусен ябълков сладкиш, който можете да похапвате през цялата година, защото откриването на ябълки е лесна задача.

Ето как да приготвим най-вкусния и сочен ябълков сладкиш

брашно – 240 г
бакпулвер – 1 бр.
яйца – 6 бр.
ванилия – 2 бр. /4 г/
прясно мляко – 300 мл топло
захар – 350 г
олио – 200 мл
Плънка:
ябълки – 1 кг
канела – 1 с.л.
Начин на Приготвяне:
Първо започнете с почистването и обелването на ябълките. След това трябва да ги настържете и когато сте готови, ги поръсете с канела.

Идва ред на яйцата. От вас се изисква да отделите белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците със захарта и започнете да добавяте жълтъците, един след друг. Към сместа прибавете прясното мляко, ванилията, олиото и смесените предварително брашно и бакпулвер.

Пригответе си тава, покрита с хартия за печене. В нея изсипете половината от сместа и вкарайте във фурната да се пече за 10 минути. След това извадете, поръсете с ябълки и канела и изсипете останалата част от сместа.

Сладкишът се пече до готовност.

Когато е охладен, го поръсете обилно с пудра захар.

Това е най-вкусният ябълков сладкиш, който някога сте опитвали. Пробвайте тази рецепта, ще останете безкрайно доволни от резултата.

Да ви е сладко!

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Факултетът по класически и нови филологии на СУ разширява дейността си в бургаския филиал Деканът на факултета проф. д-р Гергана Петкова, заедно с директора на бургаския филиал на СУ проведоха работна среща с кмета Димитър Николов и зам.-кмета по образование Офиси на НАП „Оборище“ и „Надежда“ в София се вливат в офис „Сердика“ от 1 февруари 2025 г. След 1 февруари 2025 г. клиентите могат да използват услугите на приходната агенция в преструктурирания офис
Сложих само една лъжица и умиращата орхидея пощуря от нови корени и бурен цъфтеж! Оризът, основна храна за милиарди хора по света, може да бъде ценен ресурс във вашата рутинна грижа за орхидеите Баба ми от с. Маджаре правеше този уникален зелник с кисело зеле и месо Непременно пробвайте тази рецепта
Разкри любимата си поза Какво харесва плеймейтката Златка Райкова  ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД с ново регионално застрахователно представителство "Орлов мост" в гр. София
Белгия ще депортира мигрантите от Афганистан Планът ще влезе в действие още през февруари, като първо ще бъдат върнати извършилите престъпления Страшен екшън: Жена издра по врата полицай по време на проверка Пострадалият униформен е освидетелстван и по случая се води разследване под надзора на прокуратурата
Купуваме закуски от вечерта за следващия ден заради намаления Баницата води на пържолата с 5 лева Много важна информация за грипната епидемия в този град Отпадат въведените противоепидемични мерки в лечебните и социалните заведения
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото Жестока трагедия! 22-годишен шофьор се заби в стълб, загина 14-годишната й спътничка Шофьорът е в изключително тежко състояние