Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

1 яйце, чаша брашно и кисело мляко, слагам каквото саламче има в хладилника и става бомба закуска

Ключови думи: бухти, флагман, бухти с колбаси, рецепта за бухти

Бухтите са истинска „помощ” за заетите домакини. Обичаме ги с голямо разнообразие от пълнежи, но особено със саламче. В края на краищата саламът винаги е добра комбинация и с филийка черен хляб, и в салата, и в пълнеж за пица. И със сигурност ще направи и най-мързеливите бухти, обилни и наистина вкусни.

Необходими продукти за бухти с колбаси:
150 г колбас
250 мл кисело мялко
1 яйце
1 ч.л захар
240 г брашно
0,5 ч.л сода
40 мл вода
0,5 ч.л сол
растително масло за пържене

Начин на приготвяне:
Рецептата за мързеливи бухти с кисело мляко открихме в кулинарния YouTube канал на Наталия Калнина. Приготвянето им не е трудно, а след охлаждане не се спаружват,а остават меки и буйни.
И така, смесете кисело мляко и вода в тенджера. Сложете на огъня и загрейте до около 40 градуса.

Изсипете киселото мляко и водата в купа. Добавете сол, захар, яйце и брашно.

Замесете гъсто тесто. Не трябва да се отцежда, а бавно да се плъзга от лъжицата.

След това добавете содата за хляб и нарязания на малки кубчета колбас. Разбъркайте всичко до гладкост. Като алтернатива шунката или колбасите могат да бъдат настъргани на едро ренде. Вместо колбас за пълнежа можете да използвате яйца и зелен лук или копър и сирене фета, каквото ви се яде

Загрейте растително масло в тиган.

Оформете бухтите с лъжица.
Поставете ги в тиган и запържете от двете страни до златисто кафяво. Закуската за цялото семейство е готова за чай!

Те отдавна са пържени с яйца и подправки, пиле, зеле, ябълки, горски плодове. Но във всеки случай, както и да наречете ястието, и семейството винаги ще се радва на бързо и вкусно лакомство.

Приятен апетит и нови кулинарни открития, скъпи приятели!

Правилно приготвеното тесто е основната тайна на това ястие. А пълнежът за него може да се прави всеки път различен.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Взривиха бомба в центъра на Атина Анонимен сигнал е предупредил за устройството 35 минути преди избухването му 30-годишна жена с разтърсваща интимна изповед Изневерила е на всичките си гаджета
Направи много дързък ход в "Ергенът" Виктор показа страст към Бранимира Перничанка разби главата на варненец Двамата живеели заедно, но след запой...
Има нова голяма цел Да помогне на Циципас на Уимбълдън Пенсионери се вдигат на голям митинг в... Гърция
Млад мъж с антирекорд зад волана Кара мъртво пиян Полицията в Бургас и организация в защита на животните планират съвместни действия Владимир Маринов и Маргарита Пеева с важен диалог
Шокиращо провинение на пътя в България Мъж кара автобус пиян Термометърът показа минус 17 градуса в... Най-високият връх на Стара планина е рекордьор по-ниска температура днес
Чувстват се сринати В емоционален аспект Кметът на Созопол Тихомир Янакиев на работна среща във френското посолство Бяха обсъдени теми свързани с културно-историческо наследство