Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

1 яйце, чаша брашно и кисело мляко, слагам каквото саламче има в хладилника и става бомба закуска

Ключови думи: бухти, флагман, бухти с колбаси, рецепта за бухти

Бухтите са истинска „помощ” за заетите домакини. Обичаме ги с голямо разнообразие от пълнежи, но особено със саламче. В края на краищата саламът винаги е добра комбинация и с филийка черен хляб, и в салата, и в пълнеж за пица. И със сигурност ще направи и най-мързеливите бухти, обилни и наистина вкусни.

Необходими продукти за бухти с колбаси:
150 г колбас
250 мл кисело мялко
1 яйце
1 ч.л захар
240 г брашно
0,5 ч.л сода
40 мл вода
0,5 ч.л сол
растително масло за пържене

Начин на приготвяне:
Рецептата за мързеливи бухти с кисело мляко открихме в кулинарния YouTube канал на Наталия Калнина. Приготвянето им не е трудно, а след охлаждане не се спаружват,а остават меки и буйни.
И така, смесете кисело мляко и вода в тенджера. Сложете на огъня и загрейте до около 40 градуса.

Изсипете киселото мляко и водата в купа. Добавете сол, захар, яйце и брашно.

Замесете гъсто тесто. Не трябва да се отцежда, а бавно да се плъзга от лъжицата.

След това добавете содата за хляб и нарязания на малки кубчета колбас. Разбъркайте всичко до гладкост. Като алтернатива шунката или колбасите могат да бъдат настъргани на едро ренде. Вместо колбас за пълнежа можете да използвате яйца и зелен лук или копър и сирене фета, каквото ви се яде

Загрейте растително масло в тиган.

Оформете бухтите с лъжица.
Поставете ги в тиган и запържете от двете страни до златисто кафяво. Закуската за цялото семейство е готова за чай!

Те отдавна са пържени с яйца и подправки, пиле, зеле, ябълки, горски плодове. Но във всеки случай, както и да наречете ястието, и семейството винаги ще се радва на бързо и вкусно лакомство.

Приятен апетит и нови кулинарни открития, скъпи приятели!

Правилно приготвеното тесто е основната тайна на това ястие. А пълнежът за него може да се прави всеки път различен.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Следващата седмица е повратна точка за 4 от зодиите От 17 до 23 февруари ни очаква период, изпълнен с позитивна енергия и вълнуващи възможности Санторини: Повишена деформация на земната повърхност Сеизмичната последователност в морския район на Анидро, между Санторини и Аморгос, е в относителен спад
Мъжете имат повече мераци към Виктор от "Ергенът", отколкото жените Със старта на новия сезон на "Ергенът" името на Виктор Русинов се оказа едно от най-често споменаваните в родния ефир Пенсията да стане поне 1000 лева За това настояват пенсионери 
Получи 1100 лева сметка за вода В стопанския двор до тях имало авария, която навъртяла рекордната сметка Вегани погнаха нова водеща на бТВ заради тази снимка Заради заклано прасе, мнозина я намразиха 
Има ново гадже, но го крие Това подсказва най-новата песен на певицата – „Сините ти очи“ Тази турска звезда заведе семейството си на скъпа почивка Плащат по 500 долара на вечер на Малдивите, ще останат там поне до март
Риалити звезди станаха родители Неделчо записва подкаст, докато Ния ражда Тази кифла от Ергенът е новата на милионера Гущеров Високата блондинка и милионерският син повече от два часа се забавляваха в заведение на малка уличка, успоредна до булевард Витоша
Спешни мерки след този бой ММС осъди хулиганските прояви Новият сезон на това предаване започна с разтърсваща история Първата мисия за сезона ги отведе в монтанското село Горна Вереница, където един 8-годишен герой и неговият всеотдаен дядо оцеляваха в стара, рушаща се къща