Тези палачинки с газирана вода не залепват и са два пъти по-пухкави
Ако някой ви казва, че тайната е в тигана, не му се доверявайте. Перфектните палачинки не залепват, стига да знаете какви продукти да използвате при приготвянето на самата смес.
Необходими продукти за палачинки с газирана вода
4 с. л. растително масло
4 с. л. захар
2 чаши брашно
2 чаши мляко
4 яйца
2 с. л. царевично нишесте
1 чаша вряла вода
1 пакетче ванилова захар
щипка сол
Начин на приготвяне
Най-напред започнете с разбиването на яйцата. Към тях се добавя захарта, солта и ваниловата захар.
Следващата стъпка е добавянето на млякото и олиото и отново се разбърква.
Имайте предвид, че гладките палачинки без дупки са в резултат от нишестето, което трябва да добавите към сместа.
Преди това обаче трябва да го смесите с вряла вода и едва след това да го добавите към сместа за палачинки.
Последната стъпка от приготвянето на сместа за палачинки е добавянето на брашното. Включете го в рецептата на малки порции и при непрекъснато бъркане, така че да не се образуват дупки и след това палачинките да се късат или да залепват по повърхността на тигана.
Идва ред на пърженето на палачинките в загрят тиган и малко олио. Това е всичко. Много скоро домът ви ще ухае на перфектната закуска, от която няма да остане и залък.
Благодарение на тази рецепта, палачинките всеки път са идеално вкусни!
За пореден път се убеждаваме, че сте пародия на медия. Имате самочувствие все едно сте CNN, а в същото време отсрани изглеждате като "тепърва навлизащ в мрежата, влогър - пубер"
Не сте нищо повече от една жълто, платена клюкарница!