Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Кулинарен гуру от Айтос отказа работа в топ ресторант в САЩ, за да влезе в Кухната на ада

Иван Стратиев ще покаже големия си талант на шеф Ангелов 
Ключови думи: иван стратиев, флагман, айтос, хелс китчън, hells kitchen, кухнята на ада, шеф ангелов

Тази вечер започва битката за най-добър готвач в най-атрактивното кулинарно риалити Hell’s Kitchen. Пред шеф Ангелов сили ще премреят 18 нови участници, а сред тях Бургаска област отново има свой достоен представител. Това е 24-годишният Иван Стратиев от Айтос. 

Талантливият младеж ще влезе в един от трите отбора и ще покаже своите способности пред шеф Виктор Ангелов. 

Айтозлията е завършил СУ „Христо Ботев“ в Айтос. Още от малък голямата му страст е готвенето. Следва мечтата си като кандидатства в престижна кулинарна академия и се дипломира с пълно отличие. Иван е бил на стаж цяла година в топ ресторант в САЩ. Работодателите толкова са били впечатлени от професионализма и отговорността му, че са настояватели той да остане на работа след това. Иван обаче решава да се развие в родната страна. А и да преследва голямата си мечта – да влезе в Кухната на ада. Връща се и установява, че с дипломата и уменията, които притежава, вратите на всеки един ресторант са широко отворени за него. Не само че го приемат, където кандидатства, а дори му се обаждат да го поканят на работа. В момента Иван работи като шеф готвач в известно заведение в София. 

Цял Айтос застава зад своя съгражданин. „Не съм фен на предаването, но тази вечер ще бъда закована пред екрана. Участник е моят талантлив съсед, младеж с диплома от престижна кулинарна акадамия. Ако знаете какви вкусотии сътворява. Айтозлия! Стискайте палци всички. Успех, Ванко!“, пише в социалните мрежи съседката на Иван – Василка Кръстева.

Всички в родния му град са убедени, че победителят в този сезон ще бъде именно Иван. 

Почти всяка година Бургаска област има достоен представител в кулинарното шоу. През 2022 година дори излъчихме победител – Валентина Вълкова. Точно като Иван, работещата в Германия шеф Вълкова се завърна у нас, за да участва в риалитото и безапелационно грабна първото място. Валя е номинирана и в класацията на Флагман.бг „Личност на годината 2023“ за благотворителните инициативи за деца и възрастни с увреждания. 
 

24
Коментара по темата
24.
Бадмитко
27.02.2024 15:23:49
Женшен бейби
23.
*********
22.02.2024 08:56:34
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
*********
21.02.2024 10:52:14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
БЛАГОИЗТЕЗАР
21.02.2024 09:34:09
АМСИЛАК
20.
Професорът
21.02.2024 07:32:07
Момчето си призна, че визата му изтекла и трябвало да се прибира. Флагман нали трябва да плещят глупости.
19.
Flagman
21.02.2024 07:24:46
Еееййййй....не спряхме да пишете глупости...за този се избивали да го търсят....ДАЖЕ МУ ЗВЪНЯЛИ ПИ ТЕЛЕФОНА!!!!!!!!!
А другата пък била порно звезда на24 години от18 годишна...нея пък НАЙ РЕДОВНО я спирали за .....АВТОГРАФ!!!!!!!
станахте по зле от "Стършел"
18.
Брус Ли от Меден Рудник
21.02.2024 07:17:54
Дали можем със салито да си пъхнвм кремвиршите във кафявата му фурна
17.
XX
21.02.2024 00:03:22
Ми явно в САЩ не плащат добре.
16.
Рангел
20.02.2024 23:57:20
Баси тъпия
15.
БРАВО НА МОМЧЕТО С ТЕБ СМЕ ОТ АНГЛИЯ ЩЕ СЛЕДИМ ВСЕ
20.02.2024 22:39:40
ТИЯ КОМЕНТИРАЩИТЕ КОЛКО ДОЛНО ПЛЕМЕ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ...
КАК МОЖЕ ДА ПЛЮЕТЕ МОМЧЕТО?
Вие какво сте постигнали в този живот,че го плюете вместо да подкрепяте комплексари сте и комплексари ще си умрете! В Чужбина съм от 3 години и съм щастлива,че тук няма интриги и злорадстване по чужд адрес..Как човек да се върне в България вие НЕ ЦЕНИТЕ,НЕ ПОДКРЕПЯТЕ ВАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ ТА ТЕ СА БРАТЯ БЪЛГАРСКА КРЪВ НОСИМ,НО ПОВЕЧЕТО ИМАТЕ УТРОВА В УСТАТА И ДУШАТА СИ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ПОГНУСЯВАМ СЕ!ГОРЕ ГЛАВАТА И НАПРЕД СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА СПЕЧЕЛИШ ТОЗИ ФОРМАТ.
14.
нико
20.02.2024 22:38:31
Почти всяка година Бургаска област има достоен представител в кулинарното шоу........ Който никога не работи в Бургас .
13.
Готвачът на батальона
20.02.2024 21:06:07
К'ъв готвач пък е тоя? Неам нерви да гледам тъпото предаване. Убеден съм, че младежът няма достатъчно опит
12.
*********
20.02.2024 20:51:52
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Пак да попитам
20.02.2024 20:29:50
Защо трябва да се впечатляваме на разни кухи черпаци?
10.
Мхммм
20.02.2024 20:20:34
И най същественото и важното не се пише.... Коя е тази академия която завършило момчето.... Ако завърши академия във Франция е едно.... В САЩ е друго.... А може и някой академия в Айтос да е завършил.... И така някой знае ли най важното от тази статия товдт коя е тази академия че да му видим Реално новото?
9.
Бургазлията
20.02.2024 19:59:47
Скептичен съм към такива 24 годишни деца , покорили целия свят , но решили да се докажат по теливизира в едно пошло и просташко предаване!
8.
Хахахах
20.02.2024 19:54:49
Педито никъде не го искат, ама той отказал ХАХАХАХАХХ
Идиота от адската куФня, ако ми е в ресторанта, ще го убия с тигана! Свинята мазна, пълния кенеф, ще ми рови с лъжицата в гозбата, ще опитва и пак със същата лъжица ще рови! Гнусна помиярска свиня го показа в рекламата на била.
7.
Ганчо Мамуля
20.02.2024 19:50:10
Не разбрах.Гуру или гурлю
6.
Една
20.02.2024 19:50:03
Гледайте и завиждайте долу коментиращите мамини синчета. Вие какво сте успяли? Или още ви вдигат гащите вашите
5.
Капитана
20.02.2024 18:49:34
Топ готвач на 24, те днешните на 24 още майките им вдигат гащите ама щом казвате направо е топа на топа!
4.
Айтозлия
20.02.2024 18:46:46
Кураж и успех момче.
Не ги мисли хейтърите, те могат само да те надъхат да продължиш.
3.
Сарая
20.02.2024 18:31:51
От САЩ знаят ли?!?
2.
Чики боеца
20.02.2024 18:19:31
Да не си направи и той онлифенс по примера на кака си Андреа Аксе, като отпадне от "Кухната на ада" :D
И само да попитам, много ли е куха тая
Кухна?
1.
Abe
20.02.2024 18:04:13
Абе отказал.Сигурно са го викали за мияч.Лъжат като луди
  Добави Коментар
Какво женско облекло най-често възбужда мъжете Cтoйĸaтa нa eднa жeнa e oт дocтa вaжнo знaчeниe зa цялocтнaтa визия и игpae oгpoмнa poля зa ceĸcaпилa ѝ 11 фрази, които наистина умните хора използват, за да постигнат своето Ето кои са те 
3 зодии, които ще сбъднат своя голяма мечта преди 01.01.2025 Вие сред тях ли сте  Как се приготвят турските сарми с булгур Плънката не е сложна, но изисква внимание към детайла
Пране на японски: Как да възстановите чистотата на кухненските кърпи без пералня Прoцедурaтa ще бъде дългa: ще oтнеме пoне 12 чaсa Трябва да се трошат кревати - жените се нуждаят от 2 до 5 пъти секс седмично Здравето им се уврежда от липсата на ласки, по-бързо се появяват първите признаци на стареене
Ето как дамите от различните зодии пленяват мъжете Представителките, родени под знака на Телец са невероятно сериозни и си знаят цената, което привлича успелите господа и ги кара буквално да се борят за нейното внимание Важна новина за гинекологичните прегледи МЗ предлага в пакета дейности по „Клинична лаборатория“ да бъдат включени и изследванията за оценка на бъбречната функция
Атака с дронове в Запорожие, има ранени Сирените в града бяха задействани в 20:03 ч., атаката с дронове започна към 21.00 ч. Работодателите станаха по-щедри: 74% дават коледни бонуси Размерът на сумите по Коледа като цяло се запазва
Тони Стораро превзема Би Ти Ви, Цеца ще радва зрителите на Нова тв Тази година един исторически телемост ще ни свърже, не просто с друго място, а с друго време Цената на маслото покори нови върхове, европейците пестят от печива Продуктът е средно с 19% по-скъп от преди година