Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Тази рецепта е шестица от тотото! Ако имате малко кайма, брашно и яйце, непременно я пригответе!

Ключови думи: рецепта, рецепта за палачинки с кайма в тиган

Днес имаме едно страхотно предложение за вас, което сме сигурни, че ще ви заинтригува, защото е нещо различно и същевременно много вкусно.

Някой предпочита плоските питки със зеленчуков пълнеж, докато някой разпознава само месо. Но защо да се ограничите до две опции, ако можете да се свържете? Нашата рецепта е доказателство за това. Палачинките с кайма в тиган се приготвят много бързо. Благодарение на тайната съставка, те са по-сочни от обикновените пайове и буквално се топят в устата ви.

Необходими продукти
Пшенично брашно 300 g
сол 1 щипка
Яйце 1 бр
вода 120 мл
Кайма свинска 250 g
тиквичка 250 g
лук 1 бр
Черен пипер (смлян) на вкус
Чили пипер на вкус
Слънчогледово масло на вкус

Начин на приготвяне
Смесете брашното със солта, разбийте в яйце и добавете вода. Омесете добре тестото, оформете топка и го сложете в найлонов плик. Оставете да преседи за 20 минути

Тиквички настържете на едро ренде, посолете. Нарежете лука на тънки полукръгчета, посолете и добавете малко захар. Разбъркайте с ръка. Подправете каймата на вкус, комбинирайте с лук и тиквички, от които течността се изцежда предварително. Разбъркайте пълнежа

Намажете работната повърхност със слънчогледово масло, както и готовото тесто. Разделете последните наполовина. Разточете част от тестото колкото е възможно по-тънко, намажете отново с олио.

Свържете левия и десния ръб в центъра на разточеното тесто. Перпендикулярно  в средата на тестото, сложете тънък слой от половината от пълнежа. Покрийте го с горната и долната част на тестото. Разделете получения правоъгълник на триъгълници както е показано на снимките

На свой ред сложете питките в загрят тиган с масло или олио. Гответе под капак и на слаб огън за няколко минути от всяка страна. Баничките трябва да придобият апетитен златист цвят.

Разбира се, подобно лакомство е най-добре да се сервира топло на трапезата. Но охладено също не е за подценяване. Вземете със себе си на работа, на пикник и просто пригответе за закуска. 10 минути време и сте готови! А домашният кетчуп само ще подобри вкуса му. Гответе за здраве!

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Не правете секс на дивана, защото... Лекар предупреди за сериозни рискове Пазете се от токсични приятели, които могат да съсипят връзката ви Неподходящи изказвания за връзката или партньора ви е първият червен флаг
4-те зодии, които имат ангелски души Ето кои са те  Тези вкусни лодки с месо ще ви станат любимо ястие Всеки знае рецептата
Банята изглежда мръсна и небрежна: премахнете тези неща от нея Вижте кои са те и подрете банята си  Иска да се върне при бившия си Русата Златка опитвала да затопли отношенията си с Благо Джизъса
Вместо 13 заплата у нас много работодатели са раздали за празниците бонуси, тематични подаръци и коледни партита Финaнсoвите кoледни бoнуси сa в гoлям диaпaзoн в зaвисимoст oт зaемaнaтa длъжнoст и видa нa кoмпaниятa - от 200 до 750 лв.  Смесете кисело мляко, брашно и захар на равни части и направете тази сочна торта с неустоим крем Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече
Методът 3-6-9 издава има и бъдеще връзката ви Три стъпки тестват колко здрави са любовните ви отношения... Закупуването на жилище става все по-трудно с тези промени в закона Строителите ще калкулират в цената на имота новия данък, обясни адвокат
Хвали се, че навремето е скъсвал Преслава от се*с Петя, както е истинско й име,  първо бе танцьорка във видеоклиповете на Милко Калайджиев, а след това той я превърна в Преслава, която познаваме днес  Започна скоростен ремонт на ГКПП "Кулата" заради Шенген Целта е с разширение да се направят по две пътни ленти във всяка посока преди пункта