Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Вижте как се работи в „Жанет“ с прясно българско месо, най-търсените продукти се произвеждат на място (ВИДЕО)

Витрините са заредени с най-продаваните зимни специалитети от цеха на „Жанет“
Ключови думи: Жанет, прясно месо, промоции, брошура с промоции

Най-търсените продукти, през зимните месеци, в несебърската верига „Жанет“ са тези, които се произвеждат на място в цеха на хипермаркета. Компанията работи ексклузивно с Месокомбинат Свищов, както и с други родни ферми.

Всекидневно магазините се зареждат с прясно българско месо – свинско, телешко, агнешко, пилешко, пуешко и субпродукти.

Българските меса са в рецептите на месните продукти на компанията, заради които магазинът има клиенти от различни краища на областта. Витрините са заредени с най-продаваните зимни специалитети от цеха на „Жанет“ – мляни меса и приготвените по домашна рецепта: свинско карначе, прясна луканка смес, пресен суджук смес, пресен телешки суджук, кюфтета (смес, телешко, турско касап от агнешко и телешко месо).

Част от продуктите могат да се намерят и в топлите витрини на веригата, които се приготвят на момента.

Компанията е ексклузивен вносител и на колбаси от Италия, Испания и други европейски държави. Така и цените, и разнообразието са без конкуренция.

Вижте и новата брошура на „Жанет“ ТУК.

От днес: Един ден във Венеция - 10 евро такса Сумата е двойно по-висока от миналогодишната Патриарх Даниил: Кръстът не е краят, кръстът е сила Да си спомним какво Бог е претърпял и да си дадем сметка къде сме, призова духовникът
Засилват контрола по пътищата за почивните дни: Цивилни полицейски коли ще следят за нарушители Очаква се днес да е много по-спокойно с оглед на това, че в четвъртък беше натоварено движението по пътищата С този вит козунак с течен шоколад ще оберете точките на Великден Ето я рецептата
Хотелите по Северното Черноморие били пълни с румънци по Великден Немалко са и българските туристи за празника Жълт код за интензивни валежи е обявен за шест области Прогноза за времето - петък, 18 април 2025 г.
Падат лихвените проценти Икономическият растеж на Еврозоната ще пострада сериозно от американските мита, предупреждава ЕЦБ Голяма палачинка за закуска! Готви се сама, има тайна съставка Може да е и сладка, и солена
Извънредно: Бизнесмен изчезна в София, полицията е накрак Апел за помощ: Мъж е в неизвестност в София, близките търсят информация Голямото завръщане: Гурбетчии пълнят полетите за Великден Пътуват предимно към София и Варна
Разводът на годината. Легендарна двойка продава имотите си Майкъл изглежда все по-крехък и неподвижен, сподели близък на холивудските звезди Трагедия с рибари в... САЩ