Вижте как се работи в „Жанет“ с прясно българско месо, най-търсените продукти се произвеждат на място (ВИДЕО)
Най-търсените продукти, през зимните месеци, в несебърската верига „Жанет“ са тези, които се произвеждат на място в цеха на хипермаркета. Компанията работи ексклузивно с Месокомбинат Свищов, както и с други родни ферми.
Всекидневно магазините се зареждат с прясно българско месо – свинско, телешко, агнешко, пилешко, пуешко и субпродукти.
Българските меса са в рецептите на месните продукти на компанията, заради които магазинът има клиенти от различни краища на областта. Витрините са заредени с най-продаваните зимни специалитети от цеха на „Жанет“ – мляни меса и приготвените по домашна рецепта: свинско карначе, прясна луканка смес, пресен суджук смес, пресен телешки суджук, кюфтета (смес, телешко, турско касап от агнешко и телешко месо).
Част от продуктите могат да се намерят и в топлите витрини на веригата, които се приготвят на момента.
Компанията е ексклузивен вносител и на колбаси от Италия, Испания и други европейски държави. Така и цените, и разнообразието са без конкуренция.
Вижте и новата брошура на „Жанет“ ТУК.