Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рускиня открадна сърцето на победителя в "Хелс китчън" Реджеп Бадев

Ключови думи: Хелс китчън, Реджеп Бадев, рускиня, връзка, любов, победител

Реджеп Бадев е готвач и победител в третия сезон на кулинарното предаване "Хелс китчън". Той е роден във Велинград на 25 септември 1989 година. До 2-годишен живее в Сърница, а след това заминава при родителите си в Сицилия. Там Реджеп пораства и учи хотелиерство, а след това завършва за професионален "Мишлен" готвач в най-известното кулинарно училище в Северна Италия "Алма", позиционирано в Херцогски дворец на Колорно, град Парма.

- Г-н Бадев, как станахте готвач?

- От 12-годишен започнах да работя сезонно в ресторанта на един от преподавателите си в училище. Там се запалих по готвенето, а вероятно съм взел и от гените на майка ми, защото и тя е готвачка. Не бях принуден да работя, но покрай мама много се бях запалил. Първоначално започнах като мияч, след това преминах през студена и топла кухня.

- От колко малък се интересувате от кулинария?

- Откакто съм проходил. Помня, че на около 5 години ходих при майка ми и съм израснал с тенджерите. Никога не съм мечтаел да стана полицай или пожарникар като другите деца. Моята страст винаги е било готвенето, защото аз смятам, че готвачите в днешно време са като артистите. Готвенето ми позволява да пътувам и да изразявам себе си чрез специалитетите си, а публиката ми е целият свят.

- Как създавате специалитетите си?

- За да се получи добър кулинарен резултат, се започва с качествени продукти. Аз работя само с първокласни италиански продукти, които лично внасям всяка седмица с бус от Италия. Съветвам хората да купуват продуктите си от малките квартални магазинчета, защото често там съставките са по-добри.

- Какво готвите вкъщи?

- Всеки ден ядем паста, поне веднъж или два пъти. С жена ми правим стартер, паста и основно ястие с гарнитура. Задължително за обяд и вечеря имаме тристепенно меню.

- Кога заминахте за Италия?

- Заминах за Италия, когато бях на 2 години. Там се развих като личност и изучих. Научих български съвсем скоро. Добре говоря езика от около 3 години, но не мога да пиша и да чета.

- Помните ли родното си място?

- Аз съм бил много малък, когато се преместихме, и нямам кой знае какъв спомен като дете, но Сърница е най-прекрасното място в Родопите. Там е супер за почивка и когато ми е много натоварено, го посещавам, за да си взема глътка въздух. Контактът с природата и планината ми влияят много добре. Имаме къща там и дори мислим да отворим изискан ресторант близо до язовир "Доспат". Това е семейна мечта от много години, която скоро ще се осъществи. Направихме една вила, в която хората ще могат да вечерят и да преспиват там.

- Защо се върнахте в България

- Върнах се заради риалитито и след това реших да остана тук. Никога не бях живял в България, въпреки че почти всяко лято, когато бях малък, сме идвали при дядо и баба, но това идване по 10-15 дни не ми беше достатъчно да се насладя на красотата на страната ми.

- Вярвахте ли, че ще победите в "Хелс китчън"?

- Категорично да! Дойдох за победата. Цял живот съм работил в чужбина и имах много голям опит и знаех, че съм много добър и заслужавам победата.

- С какви трудности се сблъскахте в предаването?

- Езикът беше най-голямата трудност за мен. Втората ми трудност беше, че имаше много добри участници и голяма конкуренция. Изолацията повлия на психиката ми, но се справих, защото от самото начало знаех, че за да спечеля, ми трябват много силна воля и умение да отстоявам себе си.

- С какво се занимавате, след като загубихте ресторантите си?

- След COVID продадох ресторантите си и сега се занимавам с улична кухня. Имам мобилна кухня, а жена ми и брат ми ми помагат. Развиваме се в това направление, защото след пандемията е най-сигурно. Следващата ни цел е да отворим магазини с качествени италиански продукти.

- Как се запознахте с приятелката си?

- Ние сме заедно от 3 години и въпреки че нямаме брак, имаме дете на година и половина. Жена ми Заина е рускиня и е сладкарка. Тя буквално открадна сърцето ми с уникалните си торти. Запознахме се в Пловдив, докато тя работеше в една сладкарница, от която пазарувах. За 30-ия ми рожден ден си поръчах торта и тя ми направи торта с визия на пица. Толкова беше вкусна и красива тази торта, че моментално се влюбих в Заина.

- Планирате ли сватба?

- Сватба ще има, но по-нататък. Искаме, когато попорасне детето, за да може и то да присъства и да има съзнателни спомени от бракосъчетанието ни.

4
Коментара по темата
4.
Деси
09.01.2024 23:24:55
Заира , а не Заина. И те женени вече, има грешка.
3.
Прилича
09.01.2024 03:47:47
На Реджеп Иведик
2.
5789
08.01.2024 22:09:50
Преди време обядвахме на съседни маси и децата ни пожелаха да си снимат с него! Останахме очаровани колко мили бяха и двамата! А приятелката му е наистина много красива - и излъчване, и външен вид! Живи и здрави да са! Много положителни и усмихнати!
1.
Az
08.01.2024 20:15:00
Ами каква друга? Рускини и украинки са в състояние да съблазнят и камък.
  Добави Коментар
Не правете секс на дивана, защото... Лекар предупреди за сериозни рискове Пазете се от токсични приятели, които могат да съсипят връзката ви Неподходящи изказвания за връзката или партньора ви е първият червен флаг
4-те зодии, които имат ангелски души Ето кои са те  Тези вкусни лодки с месо ще ви станат любимо ястие Всеки знае рецептата
Банята изглежда мръсна и небрежна: премахнете тези неща от нея Вижте кои са те и подрете банята си  Иска да се върне при бившия си Русата Златка опитвала да затопли отношенията си с Благо Джизъса
Вместо 13 заплата у нас много работодатели са раздали за празниците бонуси, тематични подаръци и коледни партита Финaнсoвите кoледни бoнуси сa в гoлям диaпaзoн в зaвисимoст oт зaемaнaтa длъжнoст и видa нa кoмпaниятa - от 200 до 750 лв.  Смесете кисело мляко, брашно и захар на равни части и направете тази сочна торта с неустоим крем Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече
Методът 3-6-9 издава има и бъдеще връзката ви Три стъпки тестват колко здрави са любовните ви отношения... Закупуването на жилище става все по-трудно с тези промени в закона Строителите ще калкулират в цената на имота новия данък, обясни адвокат
Хвали се, че навремето е скъсвал Преслава от се*с Петя, както е истинско й име,  първо бе танцьорка във видеоклиповете на Милко Калайджиев, а след това той я превърна в Преслава, която познаваме днес  Започна скоростен ремонт на ГКПП "Кулата" заради Шенген Целта е с разширение да се направят по две пътни ленти във всяка посока преди пункта