Как тази страхотна певица поддържа перфектната си форма
През октомври тази година балканската звезда Лепа Брена ще навърши 63 години. Макар да навлиза в третата възраст и официално да е баба от 2019 г. насам, певицата продължава да изглежда зашеметяващо. Неведнъж тя е споделяла, че харесва външния си вид много повече сега, отколкото когато е била млада и прохождаща бъдеща музикална легенда, пише вестник Ретро.
Много от нейните фенове помнят думите на известния музикант Саша Попович, който безброй пъти разказва публично за това как Брена го е шокирала, когато е отишла да кандидатства за вокалист на много популярната тогава група „Slatki greh“. Според него тя била много едра и пълничка, но имала обещаващ глас и затова всички членове на групата решили да ѝ дадат шанс да покаже какво може. Малко след началото на музикалната си кариера Брена се справя с наднорменото тегло и през целия си живот намира идеалния начин да поддържа идеална фигура. Диетата, която тя спазва от години, се провежда в рамките на 5 дни. Ето го и менюто, което балканската мегазвезда спазва:
В първия ден тя закусва бъркани яйца с чушки и гъби. Обядът ѝ е 200 г месо на скара, салата от пресни зеленчуци по избор. За вечеря консумира салата със зеле, лук, 10 репички и консерва риба дон. Втория ден закуската се състои от 2 варени яйца, гарнирани с малка порция салата настъргано зеле, моркови и цвекло. Обядът е 200 г риба на скара със салата по избор. Вечерята – микс зелени салатки с малко пиле на грил или консерва риба тон. Третият ден се състои от омлет с броколи и сирене за закуска, обяд от 150 г печена пържола и пресни зеленчуци и вечеря от средиземноморска салата с риба тон. В четвъртия ден от диетата на Брена за закуска се хапва отново омлет с малко салата по избор. Обядът се състои от 200 г бяло месо на скара и пресни зеленчуци. Вечерята е салата „Цезар“. В последния пети ден от режима за закуска се хапват питателни солени мъфини с чушки, гъби и яйца. Те се правят от 2 яйца, 1/2 чаша гъби, 1/4 чаша червена чушка, 20 г настърган кашкавал, 1 супена лъжица кисело мляко, 1,5 супени лъжици зехтин, сол, черен пипер на вкус, 50 г сирене. Обядът е 200 г печена риба със салата, а вечерята витаминозна бомба от настъргани зеле, моркови, цвекло, ябълка и 100 г пилешко бяло месо.
Лепа Брена казва, че консумира само хималайска сол, а ястията си подправя с лимонов сок вместо оцет и със зехтин вместо олио. Често на обяд, ако има време, хапва и чиния потаж – гъста френска супа с различни зеленчуци. Благодарение на тези диета певицата свалила 17 кг за 6 месеца, а сега само поддържала идеалната си форма.
Добави Коментар