Малко лед за левче, а двойно повече – за два! Прекаляват ли ресторантьорите във Варна?
Клиенти се оплакаха в социалните мрежи, че ги таксували за малка и голяма порция… лед. Действието се развива в предпочитано за организирането на мероприятия заведение отново във Варна, а това се случва само няколко дни след нашумелия случай с трите пържоли, за които клиент заплати 490 лв. в скъп ресторант. Започнаха и проверки, които все още не са доказали кой е крив и кой е прав и дали имат право от бранша да сложат в менюто си цени на суров грамаж месо – 100 грама за 35 лв.
След като млад мъж публикува касовия бон с малък лед за 1 лв. и голям – за 2 лв., заваляха шеговити коментари. В някои дори го предупреждаваха да внимава, че Пламен, който се похвали със скъпите пържоли, вече плашели да го съдят.
"Това е специален гурмански лед от айсберга, потопил "Титаник", ама българинът хем нищо не разбира, хем вечно е недоволен...," добавя друг от коментиращите.
Същото се отнася и при таксуването при ползване на тоалетна. Много от нашите читатели реагират остро, когато в заведението им поискат да си платят левче, за да влязат да си измият ръцете и по малка нужда. Това също е услуга, категорични са от НАП, но изискването на Наредба Н-18 на министъра на финансите. Това е същото, както когато си заплащаш входа в дискотека или пиано бар – като цяло в нощно заведение. Но срещу този вход, който e заплатил, клиентът трябва да получи фискален бон.
Я виж, колко много екстри още може да добавите...
А Три Уши е височина където сме отупали здраво сърбите в боевете през 1885 година. Затова има улица с това име.
----ако си поръчате десерт ще ползвате и безплатна тоалетна
Свободно движение и търговия на стоки,капитали и услуги,свобода на словото,свобода и равноправие на пидерастията. Ха ха ха не съм ли прав?А защо продължавате да се правите на ощипани?