Вижте палата на Пламен с пържолите, запознайте се със семейство #JiveeeMiSe
Пламен посети със семейството си елитен варненски ресторант преди няколко дни. Той поръча обяд – американски стек, който струва 35 лева за 100 грама, но след като видя сметката от близо 650 лева запита:. „Крава ли ядохме?“, а след това клипът му във фейсбук се превърна в сензация. Факт е, че това е една от най-коментираните теми на седмицата, а социалните мрежи са заляти с мемета на Пламен.
Нова ТВ го намира в къщата му в търговишкото село Беломорци, а домът му е слабо казано кичозен. Пламен работи в Нидерландия, имал пари. Обичал и живота, а това си личи и от надписа на къщата му.
Ядеш селектиран Блек Ангъс, а после ревеш, че сметката ти е 600 лева
Къщата му е в стил необарок, примесен с елементи на бунтарство, анализират архитекти. Емблематично е как пред портата на същата си е написал #JiveeeMiSe
Човекът с пържолите, както е известен Пламен, твърди че направил клипа за забавление на „мойто фенове“ (словосъчетание с две погрешни думи, в превод – моите почитатели). Твърди, че знаел за скъпите пържоли, но направил шоу за фейсбук.
Вижте палата му:
А това е видеото, което го направи известен:
А то е жалко, че при толкова важни новини, пак на Пламен ще броим парите.
Завист!
Няма значение какъв е човека- дори бил той циганин. Става въпрос за огромна измама!
Понеже вие можете да правите само кухненска революция и да пишете във форумите, хваща ви срам когато попаднете в такава ситуация и си мълчите като въшки. Но той поне показва на какъв хал е нашето Черноморие.
Слаб народ, слаба държава.
Закривай!
Без коментар.
Нужно ли е да напомням колко дела имаше в близкото минало срещу трафиканти на женска плът, а това е печеливши бизнес на хора от това съсловие в Нидерландия! На практика винаги жадните за сензация родни псевдомедии рекламират, човек който демонстрира наличието на пари,придобити по съмнителен начин(упоребявам "съмнителен",за да не кажа "престъпен" начин на придобиване на пари.) И ако има държава,а не само търсещи сензации медии, този субект трябва да бъде проверен до девето коляно. И после да се сърди на себе си,щото въшката като се наяде,излиза на челото!
Стига толкова интернет за днес...
Научи как се пише! Цял си аФстралопитек бе глу.чо
Цените са високи, но винаги сме чакали на опашка за да влезем!
Всеки, който го е посетил е повторил!
И всичко е заради ☆евтенията☆ по отношение на качеството на храната!
Кухнята/Гл. Готвач им е СУПЕР!
Дано другите ресторантьори да се поучат от тях!
Никой не ви спира .Ако намеря клиенти и по 5 000 лв ще продавам кебапчето. Кампанията срещу туристическия бранш в България върви с ака сила .
8oz - 8 ounces =
226.796185 grams
London Ribeye Steakhouse
ресторант
такива цени няма дори и в Англия
Колко още?!?
Има заведение в София, където до всяка маса има чучур от стената, брояч като на бензиностанция и като си тръгваш келнера смята милилитрите дето сте изпили. Кьорав карти не играе ;)
КЪДЕ Е ГЛЕДАЛ ПИШМАН БАРОВЕЦА?НАП СПИ ЛИ?СКЪПИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ НЕ СА ЗА ВСЕКИ.НА РЕСТОРАНТА НА ГАРАТА Е ЕФТИНО!
Всички,работещи и живеещи в чужбина могат да си позволят стек от 35 лв./100 гр.
Предварително му е обяснено какво поръчва и кое колко ще му струва точно защото става ясно,че бат Сали не прави разлика между месо от крава,теле и говедоДа не говори за селектирани меса.
И се чудя бат Сали как така избра точно това заведене,когато по алеята има още 30-40 ресторанта.
И вие журналя не разтягайте лъкардиите си и да правите сензации без да подбирате темите и материалите си,защото се превръщате в лешояди.
В ресторантите на Нусрет Гьокче,майсторът на стековете има сметки по 150 000 евро,защо не отидете в Абу Даби например, да го питате кой му плаща такива цени?
2- не пише,че е “ЗА” 100гр. в менюто преди това имаше порции по 260гр. по 300гр. и т.н. други меса!
3-Клиента няма как да знае,колко грама е стека му!
4-Това си е чиста измама!
5-Никъде в нормална държава не се продава на 100гр.
6-Цялата драма е в това,че в менюто е написано като порция!
Незнам с какво се занимава ама не си знае парите
Cvetanov4etata ot KTB