Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рецепта за безглутенов сладкиш

Ключови думи: рецепта, десерт, сладкиш, глутен, кокос, брашно, моркови

Необходими продукти:

Начин на приготвяне:

Първата стъпка е подготовката на продуктите. Яйцата трябва да са на стайна температура, а морковите почистени и настъргани. Разбивате яйцата с помощта на миксер или тел за разбиване, след което добавяте кленовия сироп, който може да замените с мед или захар, добавяте и кокосовото масло и отново разбивате.

Към така получената течна смес добавяте, солта, кокосовото брашно, брашното от тапиока, прясното мляко, както и бакпулвера и разбърквате добре, може да ползвате дървена лъжица. Към тестото добавяте канелата и индийското орехче, както и настъргания морков и стафидите и разбърквате старателно, така че морковите да се разпределят равномерно в сместа. Изсипвате сместа във форма за печене, в която предварително сте поставили хартия за печене, разпределяте я равномерно и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути, докато сладкишът придобие апетитен златист цвят.

Оставяте готовият сладкиш да изстине напълно. Може да го сервирате и без глазура, но с нея той става истински завършен. Разбивате крема сиренето, заедно с киселото мляко и кленовия сироп до получаване на еднородна смес, която нанасяте върху напълно изстинали сладкиш. Съхранявате сладкиша в хладилник

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Ошишка се с корем и огромна задница, какво става Тита изглежда покъртително, феновете й се притесняват Варна ще е домакин на уникална изложба за книговезане и скрапбукинг Националната изложба "Наследство в корици" ще отвори врати в галерия "Арт салон Радио Варна", където посетителите ще могат да се докоснат до едно от най-фините изкуства – книговезането и скрапбукинга
Певицата Вая: Не съм шофирала с 300 км/ч, аз съм страхлива Свалих видеото от платформа за клипчета, не бих карала с бясна скорост, защото съм страхлив шофьор, посочва фолкаджийката Просто изсипете какаото в топла вода и турската рецепта за сладки е готова Приготвят се много бързо
23-годишен заплаши с убийство баща си, арестуваха го Нападението е станало в Горна Оряховица  Нова мода в имотите и защо панелките поскъпват Годишният растеж на индекса на цените на жилищата (ИЦЖ) се ускори до 16.5%
Лунен календар за март 2025 г: Внимавайте какво правите на тези дати Има точно определено време, в което трябва и не трябва да посетите фризьора Никога не правете това с нови дрехи, за да не привлечете неприятности и беди в живота си Ако имате нови дрехи, които никога не сте носили, тогава не се препоръчва да ги продавате или давате на други хора
Ако имате един картоф, добавете само още 2 съставки и ще сготвите нещо божествено Непременно опитайте тези картофени мекици Папа Франциск назначи монахиня за царица на Ватикана Досега длъжността „губернатор“ е била поверявана само на кардинали
Безпрецедентен успех за три зодии през март Със смяната на сезоните, всички области на живота ще претърпят обновление, от професионални дейности до личен живот и здраве Цената на кафето по света достигна исторически връх, на какво се дължи Както и при какаото, причината за повишението на цените на кафето е климатичната криза