Елегантният Maisons Premium отвори врати в Бургас (СНИМКИ)
Преди броени дни в ММ Butique Hotel Бургас бе открит новият изискан ресторант Maison“s Premium. През изминалата година на бул. Сан Стефано 129 – някогашният хотел „Атаген“, се случиха много събития, които доведоха до реализирането на тази напълно нова концепция за града, която днес ви представяме.
Елегантното заведение е едно вълнуващо допълнение към кулинарната култура в Бургас.
Обстановката е модерна и еклектична – в духа на бързоразвиващата се градска среда. Зад големите панорамни прозорци, разкриващи целия булевард, ви очаква ексклузивно преживяване – съвкупност от изключителна авторска кухня, уникален интериорен дизайн и високо ниво на обслужване.
Maison“s Premium вече е отбелязан със звезда на гастрономическата карта на Бургас.
Ресторантът, заемащ почти цялото партерно ниво на ММ Butique Hotel, е задължителна спирка за всеки ценител на вкусната храна, приготвена и поднесена със съвременен прочит. Независимо дали подготвяте бизнес обяд или романтична вечеря, в менюто ще откриете точните ястия.
По информация на Флагман.бг в ядрото на екипа професионалисти са четирима топ готвачи. От ресторанта засега пазят в тайна кои ще са те. Но обещаха съвсем скоро да ни разкажат подробно за тях, а ние ще ви ги представим.
В ресторанта са обособени две просторни зали. Интериорът е комбинация от сепарета с мека мебел, светеща стена от оникс, мрамор, тропически растения, огледала, в които проблясват отражения на светлини и медния отблясък от качествените комплекти за винегрет и зехтин. В този оазис посетителите усещат изискания стил, изразен във всеки детайл.
Maison“s Premium е подходящ за закуска, обяд и вечеря.
В менюто е включено най-доброто от местната и европейската кухня. Уникалните комбинации от вкус, качество и аромат впечатляват и най-изтънченото небце.
Авторски коктейли и богата винена листа допълват изживяването в новото пространство, създадено с много вкус.
Maison“s Premium работи всеки ден от 9:00 ч. до 00:00 ч. Резервации се приемат на тел.: 088 344 4566.