Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рецепта за рибена салата с кисели краставички

Ключови думи: риба, салата, кисели краставички, рецепта

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

маринована херинга - 1 бр.

кисели краставички - 200 г

маслини - 100 г

зелен лук - 1 връзка

праз - 1 стрък

зехтин - 1 с.л

сол - на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Почистените лук и праз нарязваме и поставяме в дълбока купа. Към тях прибавяме киселите краставички и маслини. Овкусяваме със зехтин и сол на вкус. Най-отгоре на рибната салата добавяме и маринована херинга.

Рецептата за рибена салата с кисели краставички е много бърза за приготвяне и много вкусна

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Сполетя я огромно щастие Жизел Бюндхен с трето дете  Опасно е да правите това в банята Ето какво сподели терапевт
Дете припада в училище след енергийна напитка и цигара Няколко часа по-късно в Спешното отделение е приет и 16-годишен, изпил голямо количество уиски "Мислиш си, че си видял всичко на този свят и точно тогава..." Тюлен реши да дремне в хотелска стая
Дилърът, продал вейпа с наркотици на загиналото момче от Плевен, е непълнолетен Купило го е за 50 лева от София, а поръчката е направена след видяна обява в Интернет Негов син вкара 11 гола в един мач При това, не най-талантливият наследник на Лео Меси
Почина голямо име в рапа От този свят си отиде известен продуцент Получава хонорар от 45 милиона долара За 2 филма
Жена потроши от бой крадец в... Самоков Министър Боршош на работна среща в Брюксел с Екатерина Захариева Двамата обсъдиха политики и мерки, които целят да подпомогнат внедряването на иновации в българския туристически бизнес
За да привлечете пари и богатство в дома си, поставете едно просто нещо в ъгъла на вашата кухня Кухнята e стаята в къщата, къдeто всяка мисъл става рeална Винаги съм гасила содата за хляб, но ето как точно се прави за леки и по-пухкави печива Смесете содата за хляб с брашното и след това добавете тази смес към течните съставки