Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рецепта за вкусни руладини със свинско и бекон

Ключови думи: рецепта, руладини, свинско месо, бекон

Необходими продукти:

Свинско (врат или филе) - 700 г

Бекон (пушен, на ленти) - между 5 и 8 бр.

Праскова (малка) - 3 броя

Сол (на вкус) - 1 .. 1,5 ч. Л.

Кубче бульон

Растително масло (за пържене) - 1 супена лъжица

Розмарин (прясно клонче, по избор)

За соса

Заквасена сметана - 2 супени лъжици

Хрян - 1 супена лъжица, ако е на прах или едно малко коренче, настъргано

Приготвяне:

Измийте прасковите, а от месото махнете костите и нарежете на малки парченца. Поръсете със сол и подправки, които са ви любими и начукайте предварително добре месото. На парче месо сложете половин лента бекон, а върху него 3-5 резенчета праскова, като после завиете на ролце и омотаете с конец. Загрейте тиган с олио и изпържете руладините, после сложете бульон в тигана и оставете да си къкрят под капак на средна температура за около 15 минути. Направете соса, като след задушаването извадете месото, изцедете бульона от тенджерата и го оставете да се охлади, а после сложете сметана и хрян към него. Залейте с него руладините и сте готови. Да ви е сладко!

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Тези думи на Гунди са велики Аспарухов наистина е давал сърце и душа за България, както е рефренът Футболен съдия се самоуби Трагедията се случи в Русия
Няма да повярвате какво работи малката дъщеря на Путин Руският лидер не признава за съществуването й Мария Бакалова потъна в скръб "Обичам те! Винаги ще те обичам", написа актрисата
Котарак уби човек Скръбна вест от Русия  Спират „Пееш или лъжеш? Тази неделя зрителите на Нова ще гледат "Игри на волята" вместо музикалното шоу
ЕП реши: Ще продължим да си пушим на открито! Депутатите в Страсбург казаха „не“ и на забраните за бездимен тютюн и вейпинг както на закрито, така и на открито Откриват тържествено "Нотр Дам" на 7 декември 5.5 години след пожара катедралата е готова да отвори врати за публиката
Лесна рецепта с 3 съставки за вкусна супа всеки път Тя е идеална за студен зимен ден и най-вероятно вече имате тези съставки у дома Коледно настроение завладя несебърско училище Празнична атмосфера озари и двора на учебното заведение
Знакови уволнения в Би Ти Ви? Водещите на "Преди обед" могат да се разделят с предаването в края на годината Дерматолог посочи най-мръсната част от човешкото тяло Пъпът...