Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Какво се случва? Опашки пред витрините на „Жанет“ за храна за вкъщи

Бързо изчезват кюфтенцата, супите, салатите, телешкото и другите продукти с марките „Гозба“ и „Top Тоp“
Ключови думи: супи Гозба, азиатска храна, Жанет Несебър, кухня без готвач

Топла крем супа, свежа салата и кюфтенца от сьомга – не е ли това мечтаният обяд, който освен, че е невероятно вкусен, ще ни зареди с витамини и енергия за целия ден?

Приготвянето на 3-степенно меню за всички хранения е предизвикателство, особено, когато имаме и различни предпочитания за ястията вкъщи и се превръща в истински кошмар по време на лятната ваканция.

Ето защо в големите хипермаркети по морето – „ЖАНЕТ“ и „METRO”, се обърнаха за помощ към професионалистите от „Гозба“ и „Топ Топ“, които преди броени месеци стартираха уникалната за България концепция за висококачествена готвена храна – кухня без готвач. Ястията веднага привлякоха вниманието на гладните за вкусна, качествена и бърза храна.

Флагман.бг пръв съобщи за иновативния нов и различен начин за 24-часов достъп до вкусни и любими ястия.

Клиентите бързо се ориентираха къде са позиционирани вкусотиите на двата бранда, предлагащи ресторантски вкус на достъпна цена в магазина. Най-голям е интересът към супите, салатите и основните ястия в зоните за охладени продукти, които са със срок на годност от 20 дни.

Във фризерите също има голямо разнообразие от сготвена храна, а пътят ѝ до масате е лесен и бърз. Първо се размразява, а после се стопля на котлон или в микровълнова фурна за няколко минути, резултатът винаги е перфектен.

Асортиментът от приготвените само със селектирани продукти ястия надминава всяко ресторантско меню. Предназначени да обслужват различни пазарни сегменти, супите, салатите и основните са в потребителска разфасовка от 350 гр. и в големи опаковки от 1,2,3 и 5 килограма. 

Концепцията очевидно е повече от успешна, щом решава няколко проблема едновременно.

„Липсата на кадри в заведенията и хотелите поставя бранша пред изпитание през летния сезон. Често това е причината някои обекти изобщо да не отворят врати. С професионално приготвената храна, опакована в защитена атмосфера, по най-високите стандарти на „Гозба” и „Топ Топ”, ние даваме алтернатива, както на домакинствата, така и на бизнеса“, коментират от хипермаркета в Несебър.

Ресторантите и хотелите по морето могат изобщо да не поддържат свои кухни, защото тази храна е приготвена по най-високите стандарти на „Гозба” и „Топ Топ”, това е алтернатива, както за домакинствата, така и за бизнеса
В момента 1 килограм супа от коприва е на цена от 5,50 лв., а тази в потребителска разфасовка струва 1,70 лв.

От „Гозба” угаждат на всеки вкус – предложенията са от най-традиционните като: шкембе чорба, телешко варено и бестселърът на сезона рибената чорба, до гурме насладите от Азия: Том Ям и Люто-сладко-кисела супа, крем супа със сьомга и много други. (Вижте всички предложение ТУК).

А от „Топ Топ” очаквайте много, защото разнообразието е огромно. Сред специалитетите са  познатите от мнозина суши бестселъри: „Топ Топ сет”, „Сьомга сет”, „Филаделфия сет”. Освен това, майсторите на  „Топ Топ”, предлагат и друга популярна храна – нудли, рибени кюфтенца, салати, едамаме, основни ястия с пилешко, телешко, риба и много други. ( Вижте цялото мен ТУК).

В състава на всяка порция влизат само качествени суровини, с гарантиран произход, приготвени по стандарт, от който можете да очаквате само най-доброто в своята чиния.

Приготвянето на храната е изключително лесно, само в 3 стъпки.

 Ако сте избрали да приготвите Вашата супа в микровълнова фурна: първо изберете подходящ съд, сложете плика в него, след което затоплете на средна мощност, докато съдържанието се размрази. Последната стъпка е да прехвърлите размразената супа в съда, да я разбъркате и да я загреете на предпочитаната от Вас температура.

Ако сте избрали котлон: Първо поставете плика в подходящ съд и залейте с вода, затоплете на средна температура. След като съдържанието на плика се размрази, изсипете водата и прехвърлете супата в съда. Вече можете да загреете супата до любимата си температура, не забравяйте да разбъркате добре. След което Ви остава единствено да се насладите на завладяващия вкус.

 

 

Почина бележит писател Отиде си Дейвид Лодж 78-годишна жена бе пометена от автомобил В Пазарджик
Отиде си Димитър Манов, президентът изрази съболезнования на близките на големия хореограф Напусна ни всеотдаен преподавател и творец със забележителна дарба, коментира за него Румен Радев Шок за Новак Джокович Падна от 293-ия в АТП
Радост за пенсионерите в... Кипър Без венчавки до Йордановден Духовете на мъртвите обикалят през Мръсните дни, изключения се правят за гурбетчии или военни пред мисия
Най-обичаната и вкусна яхния, кой не е ял Класическа рецепта, която сме приготвяли десетки пъти и пак ще ги приготвяме - пиле с грах и моркови Затвориха Босфора, издирват брат и сестра, паднали в морето преди месец Не се съобщава докога ще бъде забранено преминаването на кораби през пролива
Сложи си силикон Направих операцията в Турция при един страхотен лекар, при когото се оперират още много българки, разказа Дени от Игри на волята Пиян тийнейджър удари дъното След доклад на случая в Районната прокуратура - Пловдив, срещу младежа е започнато бързо производство по чл. 325, ал. 1 от Наказателния кодекс
Изпратихме най-топлата година, но лошото предстои Климатичните промени са прекрасна салфетка, с която можем да избършем собствените си глупости, коментира проф. Георги Рачев Той беше любовта на живота й Дългогодишната им връзка, изпълнена с отдаденост, трудности и истинска романтика, е сред най-запомнящите се любовни истории в шоубизнеса