Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Какво се случва? Опашки пред витрините на „Жанет“ за храна за вкъщи

Бързо изчезват кюфтенцата, супите, салатите, телешкото и другите продукти с марките „Гозба“ и „Top Тоp“
Ключови думи: супи Гозба, азиатска храна, Жанет Несебър, кухня без готвач

Топла крем супа, свежа салата и кюфтенца от сьомга – не е ли това мечтаният обяд, който освен, че е невероятно вкусен, ще ни зареди с витамини и енергия за целия ден?

Приготвянето на 3-степенно меню за всички хранения е предизвикателство, особено, когато имаме и различни предпочитания за ястията вкъщи и се превръща в истински кошмар по време на лятната ваканция.

Ето защо в големите хипермаркети по морето – „ЖАНЕТ“ и „METRO”, се обърнаха за помощ към професионалистите от „Гозба“ и „Топ Топ“, които преди броени месеци стартираха уникалната за България концепция за висококачествена готвена храна – кухня без готвач. Ястията веднага привлякоха вниманието на гладните за вкусна, качествена и бърза храна.

Флагман.бг пръв съобщи за иновативния нов и различен начин за 24-часов достъп до вкусни и любими ястия.

Клиентите бързо се ориентираха къде са позиционирани вкусотиите на двата бранда, предлагащи ресторантски вкус на достъпна цена в магазина. Най-голям е интересът към супите, салатите и основните ястия в зоните за охладени продукти, които са със срок на годност от 20 дни.

Във фризерите също има голямо разнообразие от сготвена храна, а пътят ѝ до масате е лесен и бърз. Първо се размразява, а после се стопля на котлон или в микровълнова фурна за няколко минути, резултатът винаги е перфектен.

Асортиментът от приготвените само със селектирани продукти ястия надминава всяко ресторантско меню. Предназначени да обслужват различни пазарни сегменти, супите, салатите и основните са в потребителска разфасовка от 350 гр. и в големи опаковки от 1,2,3 и 5 килограма. 

Концепцията очевидно е повече от успешна, щом решава няколко проблема едновременно.

„Липсата на кадри в заведенията и хотелите поставя бранша пред изпитание през летния сезон. Често това е причината някои обекти изобщо да не отворят врати. С професионално приготвената храна, опакована в защитена атмосфера, по най-високите стандарти на „Гозба” и „Топ Топ”, ние даваме алтернатива, както на домакинствата, така и на бизнеса“, коментират от хипермаркета в Несебър.

Ресторантите и хотелите по морето могат изобщо да не поддържат свои кухни, защото тази храна е приготвена по най-високите стандарти на „Гозба” и „Топ Топ”, това е алтернатива, както за домакинствата, така и за бизнеса
В момента 1 килограм супа от коприва е на цена от 5,50 лв., а тази в потребителска разфасовка струва 1,70 лв.

От „Гозба” угаждат на всеки вкус – предложенията са от най-традиционните като: шкембе чорба, телешко варено и бестселърът на сезона рибената чорба, до гурме насладите от Азия: Том Ям и Люто-сладко-кисела супа, крем супа със сьомга и много други. (Вижте всички предложение ТУК).

А от „Топ Топ” очаквайте много, защото разнообразието е огромно. Сред специалитетите са  познатите от мнозина суши бестселъри: „Топ Топ сет”, „Сьомга сет”, „Филаделфия сет”. Освен това, майсторите на  „Топ Топ”, предлагат и друга популярна храна – нудли, рибени кюфтенца, салати, едамаме, основни ястия с пилешко, телешко, риба и много други. ( Вижте цялото мен ТУК).

В състава на всяка порция влизат само качествени суровини, с гарантиран произход, приготвени по стандарт, от който можете да очаквате само най-доброто в своята чиния.

Приготвянето на храната е изключително лесно, само в 3 стъпки.

 Ако сте избрали да приготвите Вашата супа в микровълнова фурна: първо изберете подходящ съд, сложете плика в него, след което затоплете на средна мощност, докато съдържанието се размрази. Последната стъпка е да прехвърлите размразената супа в съда, да я разбъркате и да я загреете на предпочитаната от Вас температура.

Ако сте избрали котлон: Първо поставете плика в подходящ съд и залейте с вода, затоплете на средна температура. След като съдържанието на плика се размрази, изсипете водата и прехвърлете супата в съда. Вече можете да загреете супата до любимата си температура, не забравяйте да разбъркате добре. След което Ви остава единствено да се насладите на завладяващия вкус.

 

 

Пети опит за избор на парламентарен шеф Това ще е рекордният 12 ден на първото заседание на 51-ото Народно събрание Разбиха престъпна мрежа с български просяци в Гърция Арестувани са четирима, издирват още двама замесени
За по-качествен секс: Мастурбирайте поне веднъж седмично Редовните физически упражнения също  подобрят качеството на интимния живот 5 техники за флирт, с които да накарате мъжа да ви хареса Ето кои са те 
Могат ли двама души с една и съща зодия да имат успешен брак? Дали астрологичните прилики са рецепта за вечна любов или вещаят катастрофа Леля ми прави този вкусен свинско-славянски гювеч, уникален е Ето я нейната рецепта
Владимир Путин с извънредно обръщение Говори към руския народ, но и не само Как можем да отслабнем и да избегнем увисналата кожа Пластичен хирург съветва да си набавяме много вода, докато отслабваме
Ще се шокирате какво се твърди за него Животът му е като от филм След 14 г. издирване: Намериха убиеца на камериерката Роза Мачокова Бездомникът Генчо ръгал 30 пъти с нож жената и я изнасилвал
Вдигане на акциза за алкохола е сред мерките за "саниране" на бюджета МФ иска да принуди и по-малките фирми да се регистрират по ДДС "Нефтохимик" се бори здраво в Турция, но... Грандът "Анкара" продължава напред в Чалъндж къп