Какво се случва? Опашки пред витрините на „Жанет“ за храна за вкъщи
Топла крем супа, свежа салата и кюфтенца от сьомга – не е ли това мечтаният обяд, който освен, че е невероятно вкусен, ще ни зареди с витамини и енергия за целия ден?
Приготвянето на 3-степенно меню за всички хранения е предизвикателство, особено, когато имаме и различни предпочитания за ястията вкъщи и се превръща в истински кошмар по време на лятната ваканция.
Ето защо в големите хипермаркети по морето – „ЖАНЕТ“ и „METRO”, се обърнаха за помощ към професионалистите от „Гозба“ и „Топ Топ“, които преди броени месеци стартираха уникалната за България концепция за висококачествена готвена храна – кухня без готвач. Ястията веднага привлякоха вниманието на гладните за вкусна, качествена и бърза храна.
Флагман.бг пръв съобщи за иновативния нов и различен начин за 24-часов достъп до вкусни и любими ястия.
Клиентите бързо се ориентираха къде са позиционирани вкусотиите на двата бранда, предлагащи ресторантски вкус на достъпна цена в магазина. Най-голям е интересът към супите, салатите и основните ястия в зоните за охладени продукти, които са със срок на годност от 20 дни.
Във фризерите също има голямо разнообразие от сготвена храна, а пътят ѝ до масате е лесен и бърз. Първо се размразява, а после се стопля на котлон или в микровълнова фурна за няколко минути, резултатът винаги е перфектен.
Асортиментът от приготвените само със селектирани продукти ястия надминава всяко ресторантско меню. Предназначени да обслужват различни пазарни сегменти, супите, салатите и основните са в потребителска разфасовка от 350 гр. и в големи опаковки от 1,2,3 и 5 килограма.
Концепцията очевидно е повече от успешна, щом решава няколко проблема едновременно.
„Липсата на кадри в заведенията и хотелите поставя бранша пред изпитание през летния сезон. Често това е причината някои обекти изобщо да не отворят врати. С професионално приготвената храна, опакована в защитена атмосфера, по най-високите стандарти на „Гозба” и „Топ Топ”, ние даваме алтернатива, както на домакинствата, така и на бизнеса“, коментират от хипермаркета в Несебър.
От „Гозба” угаждат на всеки вкус – предложенията са от най-традиционните като: шкембе чорба, телешко варено и бестселърът на сезона рибената чорба, до гурме насладите от Азия: Том Ям и Люто-сладко-кисела супа, крем супа със сьомга и много други. (Вижте всички предложение ТУК).
А от „Топ Топ” очаквайте много, защото разнообразието е огромно. Сред специалитетите са познатите от мнозина суши бестселъри: „Топ Топ сет”, „Сьомга сет”, „Филаделфия сет”. Освен това, майсторите на „Топ Топ”, предлагат и друга популярна храна – нудли, рибени кюфтенца, салати, едамаме, основни ястия с пилешко, телешко, риба и много други. ( Вижте цялото мен ТУК).
В състава на всяка порция влизат само качествени суровини, с гарантиран произход, приготвени по стандарт, от който можете да очаквате само най-доброто в своята чиния.
Приготвянето на храната е изключително лесно, само в 3 стъпки.
Ако сте избрали да приготвите Вашата супа в микровълнова фурна: първо изберете подходящ съд, сложете плика в него, след което затоплете на средна мощност, докато съдържанието се размрази. Последната стъпка е да прехвърлите размразената супа в съда, да я разбъркате и да я загреете на предпочитаната от Вас температура.
Ако сте избрали котлон: Първо поставете плика в подходящ съд и залейте с вода, затоплете на средна температура. След като съдържанието на плика се размрази, изсипете водата и прехвърлете супата в съда. Вече можете да загреете супата до любимата си температура, не забравяйте да разбъркате добре. След което Ви остава единствено да се насладите на завладяващия вкус.