Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Валентина от Хелс Китчън разкри как ще похарчи парите от наградата

Ключови думи: Валентина Вълкова, новини, Хелс Китчън

Победителката в последни сезон на Хелс Китчън – Валентина, ще отваря собствен ресторант! Но след като си плати „убийствените данъци в България и в Германия“, където работеше преди формата.

„Искам много, но пък като се замисля по въпроса, много от колегите, които завършиха „Хелс Китчън”, отвориха ресторанти, работиха ги по около година и ги затвориха. Аз не искам да съм масова, аз не съм масово производство. Аз съм Валентина. Смятам да не рискувам, защото и в Германия е страшно скъпо да се отвори ресторант – сигурно ще ми трябват 300 000 евро за старт. Като за начало продължавам да работя, започнах в един нов хотел сега. Шефът тук е с 31 години стаж и има какво да доуча от него.

Никой от нашата професия не бива да се бие в гърдите, че няма повече какво да научи. Там не викам вече, там си затварям устата и слушам. И като към шеф Виктор Ангелов се държа – не се подмазвам, а мълча и уча от някой, който може повече от мен и показвам уважението си. Но да, продължавам тук работата и възнамерявам да си направя сайт за кетъринг от вкъщи. При нас още е затворено, нужен е тест за влизане в страната, не знам как ще стои въпроса с войната с Украйна и Русия, в Германия няма олио и брашно достатъчно!..

Затова колкото и да мисля, колкото и от раз да искам да съм на върха, хем знам, че няма как да стане. Но няма да стане веднага, а стъпка по стъпка, защото не искам хората да ме забравят и искам да ги радвам с качествена храна. Дори и да направя не само кетъринг, но и нещо такова – ще имате гости довечера например, нямате време да сготвите, обаждате се на Валентина Захарчето и ви сготвя едно четиристепенно меню, носи ви го вкъщи и си имате готина и качествена храна! За да може да съм на пазара, хем да вложа в нещо от себе си успеха. И да сложа някакви основи на моя ресторант“, споделя Валентина в интервю.

2
Коментара по темата
2.
еми....браво
11.06.2022 17:20:46
на момата...да е жива и здрава....
това което е замислила е правилния избор.....успех в начинанието....!!!!
1.
invest
11.06.2022 16:54:49
ще ги инвестира в ядене ;)
  Добави Коментар
Голяма звезда на Украйна обяви крайна дата на войната, скоро е Битката ще приключи до рождения ми ден, по някаква причина чувствам, че това ще се случи до концертите ми в Киев, до 6 април Физически активните хора страдат по-рядко от деменция, депресия и инсулт За да направят тези изводи, изследователите са проучили база данни на Обединеното кралство, включваща 73 411 души на средна възраст 56 години
Службите в Русия заявиха, че е осуетен атентат срещу митрополита на Крим Покушението е планирано от Украйна Годеницата на Безос ще лети в космоса с Кейти Пери Журналистката Гейл Кинг също ще стане част от изцяло женския екипаж на ракетата на "Блу Ориджин"
Китайце извадиха убиец на Порше SU7 Ultra вдига 100 км за 1,98 секунди и зарежда батериите си за 11 минути Чешки фермери протестират срещу вноса от Украйна Искат по-строг контрол върху чуждестранните стоки
Броят на пенсионерите расте, средната пенсия е скочила със 103 лв. Пенсионерите продължават да се увеличават Остров Реюнион се готви за циклона „Гаранс“ Очакват се пориви на вятъра до 200 км/ч.
20 години затвор за сириеца Омар Аднан Тя е трън в очите на зрителите на "Хелс Китчън" Няма по - изкуствено и противно недоразумение от Буюклиевата, категорични са фенове на формата
Ето как изглежда, когато се събуди От снимката е видно, че няма дори филтър за прикриване на петна по кожата, което си е нож с две остриета Откриха нов опасен коронавирус в японски прилеп в Хонконг Изследването е проведено в лаборатория в Гуанджоу в сътрудничество с учени от Китайската академия на науките, университета в Ухан и института по вирусология в Ухан