Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рецепта за хрупкаво чесново пиле с майонеза

Ключови думи: Рецепта, пиле, майонеза, чесън

Продукти:

1 чаша галета
2-3 супени лъжици микс подправки по избор
1/3 чаша майонеза
1 супена лъжица чесън на гранули
4 бр. пилешки гърди без кост и кожа
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 220 градуса. Смесете галетата с подправките в купа и разбъркайте. В отделна купа смесете майонезата с чесъна и разбъркайте. Загрейте в микровълнова за 20-30 секунди леко да се стопли.
 
С помощта на четка намажете пилешките гърди с майонезената смес. Оваляйте в сместа с галетата, така че да полепне навсякъде. Подредете в тава за печене, по желание покрита с хартия. Печете за около 20-30 минути или до златиста коричка.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Обявен е нов бойкот в България Планиращите протеста захапаха и банките От властите с важно решение относно чужденците с предоставена временна закрила Ето какво решиха от МС
Ето прогнозата за времето По Черноморието ще е облачно и мъгливо Интересен празник е Има много народни поверия
Космическа храна и излагация в Hell`s Kitchen, готвачките изпратиха космонавтите ни на Марс Шеф Ангелов нарече сините мухльовци, защото скриха зад единствената дама в отбора си и й намазаха кънките, а на златните обеща 100 бона, ако размажат червените пак Ужасна трагедия в чужбина Военен самолет се разби, има много починали
Потъна в скръб Скалата загуби кучето си Треньорът на Григор Димитров: Синер е... Напълно невинен
Каза й разтърсващи думи Вики харесва Брани Жена наби мъжа си В Монтана
Милионерка е Сами Шийн не е много срамежлива, прилича на баща си в това отношение Много е силен Рамазанов си върна на друг класен спортист