Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Ето какво слагат в каймата на кюфтетата в ресторантите

Ключови думи: кюфтета, новини, флагман, рецепта за кюфтета, най-вкусните кюфтета, ресторанти

Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало да посетите даден ресторант и да останете очаровани от вкуса на кюфтенцата, които са ви поднесли. Освен, че са божествено ароматни, сочността им е в състояние да погали дори най-капризното небце. За всичко това обаче си има тайна, която ни беше разкрита от готвач в ресторант. Бързаме да я споделим с вас, защото вярваме, че всеки заслужава да вкуси от това съвършенство.

Каква е тайната на готвачите за най-вкусните кюфтенца? Едно от най-важните неща е да не се използва готова кайма, а сами да си смелите месото. Можете да ползвате един вид или да смесите няколко. След като направите това, овкусете с любимите си подправки, но в никакъв случай не добавяйте сол. Не го правете. Това ви е грешката! Долейте с газирана вода, като съотношението трябва да е 150 мл от напитката към 1 кг кайма. Газираната вода обаче трябва да е максимално охладена преди това.

Овкусената вече кайма поставете в найлонов плик и започнете да биете по кухненския плот. Няколко минути са достатъчни. След това оставете в хладилник, за да се маринова и вкусовете да се смесят.

Непосредствено преди пържене осолете и добавете лука. След това изпържете кюфтетата както обикновено. Опитайте и ще останете смаяни от крайния резултат. Тези кюфтенца си струва да бъдат приготвени!

 

1
Коментара по темата
1.
Шеф Манджев
26.09.2021 13:13:50
50% месо и 50% говна , това е тайната на успешните ресторанти.
По-неуспешните не слагат месо....
  Добави Коментар
Организира мащабна среща Ганчев иска да е начело на борбата Русия започна важни преговори с... УЕФА
България с впечатляващо представяне на най-големия форум за туризъм в Германия Мирослав Боршош откри най-мащабния български щанд досега в Берлин Спешен ход в "Ергенът" Виктор май не остави шансове на Мартин с една от най-интересните дами
Сръбският Слави Трифонов почина, точно така, както Ванга му предрече Легендата Саша Попович умря в съня си Развитие по казуса с кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер заяви, че ще обсъди със семейството си дали да обжалва...
Почина голямо медицинско светило Напусна ни проф. д-р Милан Миланов Божанов се отказа от депутатския си имунитет Той му беше поискан от и. ф. главен прокурор 
Забравих за торти и кексове: Крем Магнолия по турска рецепта е новият ми хит Леко, ефирно и божествено на вкус Григор Димитров заработи около 100 000 лв. за 100 минути на корта Тенисистът игра общо само час и половина в последните си две срещи в Доха и Дубай
Предложиха Тръмп да бъде номиниран за Нобелова награда за мир Идеята е на конгресмен от Републиканската партия Продал апартамента си заради ресторанта Семейството на шеф Ангелов го подкрепяло изцяло в амбициите му