Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Новият проект на Евиния плаж в Бургас е готов, откриват го до дни

Плажната перла – Palm Beach, отново сюрпризира
Ключови думи: Palm Beach, лято2021, плаж Бургас, Цветелин Първанов

Palm Beach, по- известен преди като Евиния плаж, бе преобразен и превърнат в комплекс, предлагащ отлични условия и развлечения. За трето поредно лято той ще продължи да е сред предпочитаните локации за отдих и почивка на местни и туристи. Припомняме, че тук чадърите и шезлонгите са напълно безплатни през цялото лято, но това не е всичко.

Тази събота на Palm Beach отваря врати Restobar Giardino. От ресторанта дават сериозна заявка за високо ниво на предложенията от менюто си.

Eкип от изключителни професионалисти ще ви пренесе от топлите брегове на южна Италия, през фантастичните светове на богатата средиземноморска кухня

Ето какво ще откриете в него

Пица, паста, средиземноморски специалитети, това са любимите кулинарни изкушения на повечето хора. Обичаме да ги хапваме по всяко време на деня и точно за това можем да оценим когато ни ги приготвят с майсторство и качествени продукти.

С нелеката задача – да очарова с вкус, мирис и вид, ценителите и почитателите на тези любими ястия, се заема шеф готвачът Цветелин Първанов. Той ще ръководи изцяло приготвянето на специалитетите в новия ресторант на Palm Beach в Бургас.

„В събота – 5-ти юни, отваряме вратите на Restobar Giardino, заповядайте на откриването! Ще имате възможността да се насладите на богатата средиземноморска кухня, както и на италиански шедьоври! Очакваме Ви!“, канят от екипа на заведението.

Вече се приемат резервации на тел.: 0883 333 338 и 0899 399 399.

Както вече обявихме, уменията на Шеф Първанов са признати на високо ниво. През 2018-та година той става интернационален шампион в световното първенство по пица и паста. Постиженията на кулинарния талант не спират до там, нестихващото желание за развитие, и нюхът на истински професионалист, го отвеждат и до титлата „Пицар на България“. С упоритост и много труд, шеф Първанов се превръща в запазена марка на италианската пица.

Сега, заедно с екип от изключителни професионалисти и хора отдадени изцяло в сферата на гастро удоволствията, шеф Първанов ще ви пренесе от топлите брегове на южна Италия, през фантастичните светове на богатата средиземноморска кухня.

Пригответе се за истинско кулинарно пътешествие в Restobar Giardino.

Конспирации, нали? Пентагонът планирал терористични атаки в САЩ, за да оправдае нахлуване в Куба В документа се изброяват много идеи за това как да се разпали ненависта на американците Техническа неизправност в инсталацията може да е причината за взрива в Банкя В къщата е имало висока концентрация на газ, каза Николай Николов
Грипът настъпва: Броят на областите в грипна епидемия достигна 11 До края на седмицата в България ще бъдат достигнати върховите стойности ISW: Военни блогъри бият тревога, че Русия остава без офицери Въпреки това обаче наскоро руските сили напреднаха и край Борова, Покровск и Курахово
Рокади: Зеленски смени отново командващия украинските сили на стратегическия източен фронт Новият командир е генерал-майор Михайло Драпатий Моторист от Бургаско се бори за живота си Мъжът падна в 12-метрова пропаст
47-годишен бургазлия опита да постави световен антирекорд Той седна зад волана много пиян Швеция задържа кораб: Български ли е? Става въпрос за плаващият под малтийски флаг "Вежен"
Почитаме жертвите на Холокоста Тази година се навършват 80 години от освобождаването на нацисткия концентрационен лагер "Аушвиц-Биркенау" Интересен празник е Какво казват знаците за 27-и януари?
Любопитно събитие в Бургас Фестивал в подкрепа за китайската общност Какво време ни очаква? Предимно слънчево и почти тихо днес