Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Топ ресторант на шеф Ангелов фалирал

Ключови думи: Шеф Ангелов, ресторант на шеф Ангелов, фалит

Коронакризата удари сериозно един от най-прочутите кулинари у нас – шеф Виктор Ангелов. Водещият на предаването „Хелс Китчън“ по Нова телевизия е хлопнал кепенците на един от оборотните си ресторанти в София, пише вестник Ретро.

Обектът, намиращ се на пъпа на столицата, в непосредствена близост до Народното събрание, не посреща гости вече повече от половин година. Още в началото на пандемията готвачът видял, че сметките му не излизали и ако продължавал да поддържа два ресторанта едновременно, щял да работи на пълна загуба. Така се наложило да подпечата трудовите книжки на някои от най-доверените си работници, но не го направил със същата увереност и безкомпромисност, както когато отнема престилките на изгонените участници в кулинарното риалити, на което ще бъде лице за четвърти път идната пролет.

Отлив на клиентела имало и от другия софийски ресторант на шефа. „Не се е случвало никога досега да можем да си намираме места без резервация. Преди се налагаше дори да се звъни няколко дни преди вечерята“, коментират редовни клиенти на Виктор Ангелов, които също са забелязали, че работата му е драстично спаднала.

Въпреки това нивото на храната, както и цените на блюдата в изисканото му меню продължават да бъдат бетон. Шопската салата на шеф Ангелов се продава за 15,90 лева, а порция шкембе при него струва 10,80 лв.

Едновременно с ресторанта той движи и няколко обекта за скара и бързо хранене, които също са рекордьори по цени. Засега обаче веригата му за хапване на крак работи на пълна пара. Свеж полъх в бюджета на кулинаря ще донесе новият сезон на „Хелс Китчън“, за който вече върви кастинг и се набират участници.

Предаването най-вероятно ще стартира в края на февруари или началото на март, както всяка година. Говори се, че водещият прибира точно толкова, колкото и големият победител – чек за 100 хиляди лева. Именно с хонорарите от предишните сезони на състезанието за готвене той успял да създаде империята от кебапчийници в София, която му коствала инвестиция в размер на повече от 250 бона.

5
Коментара по темата
5.
посетител
26.11.2020 06:42:08
Не, дурита! Просто вие не сте свикнали да плащате за прясна и качествена храна! Манталитета ни иска огромни порции за без пари, но кога е замразено и кое качество е нас не ни интересува! Важно е да има ракийка и салатка
4.
Abe
25.11.2020 22:44:43
Абе тиз е луд.Цървула пере пари сто прицента и си е платил да го дават по тв Вериятно пече кебапчета само хаха.Наоравул си оерални и слага луди цени и пак има глупаци.Сто процента и той се чуди как има хора на тез цени
3.
ЛюбоТ
25.11.2020 19:55:56
Той не е луд.Лудите са тия държавни паразити чиновници които плащат такива сметки
2.
ЕДИН ОТ МОРЕТО
25.11.2020 18:43:29
Видяхте ли са ве... шопи......????..Ама като дойдете на морето,оревавате орталъка,че ви било скъпо.....
1.
Тоя
25.11.2020 18:23:09
нормален ли е ? Шопска салата за 16 лева и шкембе за 11?!
  Добави Коментар
Защо сексът „по приятелски“ носи усложнения - 10 правила Ако сте „само за единия секс“, трябва да сте убедени, че никоя от двете страни няма да се влюби Ад на кръстовище в София заради пиян моторист Инцидентът е станал на кръстовищата на булевардите "Александър Стамболийски" и "Вардар"
18 знака, че женската ви енергия е блокирана Сравнявате се с мъжете 3 зодии, които ще направят голям скок в кариерата си тази пролет Дали сте сред тях
Няма такъв пухкав кекс с ябълка и моркови, става за нула време С ябълки, моркови и малко лимонада стават ето такива вкусотии - пухкав кекс с ябълка и моркови Клюкарстването било полезно, твърди учен Суийт обяснява, че клюкарстването е дълбоко вкоренено в социалната ни природа и има сложни психологически корени
Мариан Бачев уволни ключов шеф в културата Заповедта е издадена две седмици преди ресорният зам.-министър Тодор Чобанов да коментира пред ситуацията с НИНКН Проф. Рачев: Давайте към планината и морето, там агнешкото е по-вкусно! Във вторник може да има гръмотевични бури, но може да гръмне, може и да не гръмне
Путин смълча света, издаде грандиозния си план Президентът на Руската федерация подчерта, че Русия и Китай имат "големи планове - интересни, амбициозни и грандиозни" Няма да повярвате какво ще прави Ще пише роман
Превъртяха футбола През 2011 г. Бодьо/Глимт удря дъното – изпада във финансов колапс, играе във втора дивизия и функционира с условия, характерни за аматьорския футбол, а днес са на полуфинал в ЕКТ Мозъкът започва да работи с пълна сила между 60 и 80-годишна възраст Върхът на интелектуалната активност на човек е около 70 години, когато мозъкът започне да работи с пълна сила