Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Пригответе си вкусен спаначен киш с гъби

Ключови думи: рецепта, спаначен киш, киш със спанак, киш с гъби, тесто

Продукти:

1 брой кора тесто за пай
4 яйца
180 мл прясно мляко
1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан
1 чаена лъжица пресован чесън
½ чаена лъжица сол
½ чаена лъжица пресен черен пипер
1/8 чаена лъжица индийско орехче
140 г пресен спанак
225 г гъби, нарязани
½ глава лук, нарязан
60 г сирене фета, натрошено
60 г сирене ементал, нарязано или настъргано
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 200 градуса. Разбийте яйцата, млякото, магданоза, чесъна, солта, пипера и индийското орехче. Смесете спанака с гъбите, лука, сиренето фета в отделна купа. Разпръснете сместа върху единия лист тесто, постлан в тава. Покрийте с ементала. Залейте със сместа с яйцата. Поръсете с още сирене, ако е необходимо. Печете за около 45-50 минути или до златисто.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Получи пръстен за 80 бона Гани е много щастлива Обраха точките в... Социалните мрежи
Фатален пожар в Стара Загора Почина възрастен мъж Тя харчи 216 000 долара на ден Съпруга е на милиардер от Дубай
Сериозно напрежение в София Не улица, а кален път: Как строеж "изяде" асфалта в столичен квартал Огромна любовна драма заради... Котарак
Звучен скандал с именит боксьор Душманин на известен българин влиза в затвора Любопитни избори в Беларус Кандидатът е един
Той включи турбото Мбапе с хеттрик Жесток проблем в България Има остър недостиг на...
Днес могат да почерпят... Носещите имена Живко, Живка и Зоя.  Гриша Ганчев със специален поздрав Показа респект към Добри Димов