Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Бивша веганка се пристрасти към суровото месо и ето какво се случи СНИМКИ

Ключови думи: бивша веганка, сурово месо, флагман

Бившата веганка от американския град Уилямсбърг, щата Вирджиния, се пристрасти към суровото месо и твърди, че този начин на хранене й е помогнал  да преодолее здравословните си проблеми, пише Daily Mail.

Всичко започнало, когато 18-годишна възраст Джо Тайлър се изнесла от родния си дом. "Израснах в много здравословно домакинство и хапвахме добре балансирани ястия. Но когато си тръгнах от дома, всичко със здравословното хранене приключи.

Ядях много преработена храна, понички, месни сосове и тонове бургери. Качеството на храната беше много лошо и изобщо не беше богата на хранителни вещества", споделя още тя. 

Преди две години 28-годишната жена започнала да страда от умора, депресия и тревожност, акне, пристъпи на паника и алергични реакции с неясен произход.

Направила си изследвания, но всичко било в норма. Затова решила да намери решение на проблема си в Интернет. И станала веганка. 

Два месеца по-късно се почувствала по-добре, но на шестия месец без месо здравето й отново се влошило.

След година и половина, младата жена и майка на две деца стигнала до извода, че веганството няма да я спаси. Затова пак се разровила в Интернет и попаднала на нова диета, основана на консумацията на сурово месо.

"Стигнах до извода, че няма какво да губя. Вече се чувствах ужасно и си помислих, че експериментът няма да ми навреди", разказва тя. 

Оттогава закуската й се състои от сирене и пет сурови стриди, обядът - от сурово пиле с репички и авокадо, а вечерята - от суров говежди черен дроб с картофи и гъби.

Тайлър твърди, че след четири месеца новият начин на хранене е дал резултат и тя се е възстановила напълно. 

"Акнето ми изчезна и кожата ми изглеждаше мека и хидратирана за първи път от години. Всичките ми алергични реакции изчезнаха, тревогата ми също изчезна.

Чувствах се спокойна и добре балансирана и за първи път от много време насам имах запаси от енергия", признава Тайлър.

"Хората са шокирани най-много от факта, че ям сурово пиле, но аз го обичам с пилешки сърца и много вкусна жълта мазнина.

Също така обичам много смути от сурово мляко, яйца и мед, пия го през целия ден. На всеки 2-3 часа изпивам по две сурови яйца", споделя още американката.

"В началото бях малко притеснена от хранителните натравяния, но никога не ми е ставало зле от суровата храна", казва 28-годишната жена. 

Daily Mail цитира и мнението на диетолога Франки Филипс, който предупреждава за опасностите от яденето на месо, което не е минало термична обработка. По думите му, особено опасна е консумацията на сурово пилешко месо.

"Не съветваме хората да ядат пилешко месо, което не е преминало термична обработка, защото заплахата от хранително отравяне е твърде голяма", обяснява той. /jenata.blitz.bg

6
Коментара по темата
6.
*********
30.08.2020 11:17:06
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Az
30.08.2020 09:44:25
Всички коментари са баш за тая!
Мое се добавят и редакторите.
4.
Te суровото месо
30.08.2020 09:35:00
Особено живото сите жени го обичат и много мъже напоследък
3.
Хитлер
30.08.2020 07:50:44
Моя и той е суров, да дойде да закуси с него
2.
Гербераст
29.08.2020 19:48:39
Пробвай с лайна......много е полезно
1.
АЗ
29.08.2020 19:47:47
БОЛЕН МОЗЪК
  Добави Коментар
Защо сексът „по приятелски“ носи усложнения - 10 правила Ако сте „само за единия секс“, трябва да сте убедени, че никоя от двете страни няма да се влюби Ад на кръстовище в София заради пиян моторист Инцидентът е станал на кръстовищата на булевардите "Александър Стамболийски" и "Вардар"
18 знака, че женската ви енергия е блокирана Сравнявате се с мъжете 3 зодии, които ще направят голям скок в кариерата си тази пролет Дали сте сред тях
Няма такъв пухкав кекс с ябълка и моркови, става за нула време С ябълки, моркови и малко лимонада стават ето такива вкусотии - пухкав кекс с ябълка и моркови Клюкарстването било полезно, твърди учен Суийт обяснява, че клюкарстването е дълбоко вкоренено в социалната ни природа и има сложни психологически корени
Мариан Бачев уволни ключов шеф в културата Заповедта е издадена две седмици преди ресорният зам.-министър Тодор Чобанов да коментира пред ситуацията с НИНКН Проф. Рачев: Давайте към планината и морето, там агнешкото е по-вкусно! Във вторник може да има гръмотевични бури, но може да гръмне, може и да не гръмне
Путин смълча света, издаде грандиозния си план Президентът на Руската федерация подчерта, че Русия и Китай имат "големи планове - интересни, амбициозни и грандиозни" Няма да повярвате какво ще прави Ще пише роман
Превъртяха футбола През 2011 г. Бодьо/Глимт удря дъното – изпада във финансов колапс, играе във втора дивизия и функционира с условия, характерни за аматьорския футбол, а днес са на полуфинал в ЕКТ Мозъкът започва да работи с пълна сила между 60 и 80-годишна възраст Върхът на интелектуалната активност на човек е около 70 години, когато мозъкът започне да работи с пълна сила