Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Как да направим лесен сладкиш с череши

Ключови думи: сладкиш с череши, лесен сладкиш с череши, рецепта за десерт с череши, рецепта за сладкиш с десерти, флагман

Рецептата за лесен сладкиш с череши е толкова лесна, че спокойно може да се се състои в две-три изречения от типа: разбърквате съставките, изсипвате и печете, но за да сме сигурни в успеха на този невероятно ароматен и много вкусен сладкиш с череши ще влезем и някои подробности. И въпреки, че черешите са страхотен десерт сами по себе си, когато използваме сладкишите като елемент на рецепта, винаги получаваме страхотен резултат.

Изключително подходящ за компания на следобедното кафе, лесен за пренасяне и добра идея за почерпка в офиса, сладкишът с череши е летен сладкиш, който ще намери сигурно място в менюто ви.

Ето и необходимите продукти:

яйца - 3 броя
краве масло - 250 грама
захар - 1 чаена чаша
брашно - 2 чаени чаши
ванилия - 2 броя
сол - 1/3 кафена лъжица
бакпулвер - 2 чаени лъжици
череши - 1 1/2 чаена чаша почистени
пудра захар - 2 супени лъжици
 

Първата стъпка от рецептата за лесен сладкиш с череши е подготовката на продуктите. Всички продукти трябва да са на стайна температура, като кравето масло трябва да е меко. Подгответе и черешите, като ги измиете и почистите от костилките, като за целта можете да използвате уред за отделяне на костилки или пък черна фиба за коса. 

Разбивате мекото масло със захарта, солта и ванилиите с помощта на миксер или тел за разбиване до получаване на пухкав крем. Едно по едно добавяте и яйцата. След това пресявате брашното, заедно бакпулвера. Добавяте малко по малко брашното, като разбивате на ниска степен до получаване на хомогенна смес. 

На дъното на тава или форма за печене поставяте хартия за печене. Изсипвате сместа равномерно, след което поставяте отгоре и почистените череши. Печете сладкиша с череши в предсварително загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути, или докато сладкишът придобие апетитен златист цвят. След като сладкишът с череши е изпечен го поръсете с пудра захар.

Източник: Supichka.com

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Пица за 1000 лв.: Как майстор от Бургас впечатли Италия При гарнирането използвал магарешки кашкавал Кирил Петков към Бойко Борисов: При избора България или Пеевски, вие избрахте Пеевски! Зависимостта в политиката се оказа най-големия порок! Това написа съпредседател на "Продължаваме промяната"
Кметът Николай Димитров обяви начало на реконструкцията на важен пътен участък в Несебър Дейностите включват цялостно изграждане на тротоарни алеи и ремонт и преасфалтиране на пътното платно Направи голям трансфер Божинов получи признание в Италия
Те бяха близки приятелки, а днес са кисели, с фалшиви усмивки и напълно се игнорират Мегaн Маркъл билa „ядoсaнa“ зaрaди шoутo нa Виктoрия Бекъм, тъй кaтo през следвaщaтa гoдинa и тя ще стaртирa кулинaрнa пoредицa в стрийминг плaтфoрмaтa Получиха си парите Със сериозно закъснение...
Перфектното шкембе Това ястие е кулинарна наслада "Ти си предател!" Ралица Паскалева порица Станислав Христакиев в Игрите 
Изневери на жена си, но после... Неверният съпруг бил публично унизен и накаран да носи срамни табели в оживен мол Отново е на пазара Вместо пръстен и сватба, актьорът Филип Буков изчегърта жената до себе си и пак е ерген
Загинал, бягайки от хотелската си стая Балконът бил неговия изход Разследващ журналист твърди, че Ружа Игнатова е жива, крие се в Русия Много хора, свързани с Кремъл, също са ползвали услугите на криптокралицата