Опитайте изкушаващото 4-степенно меню за Свети Валентин от шеф Красимир Петров
"И тогава душата ми те видя и си помислих -
"О, ето те. Търсих те."
Обичта би трябвало да празнуваме всеки ден. Залисани по пътеките на сивото ежедневие, понякога забравяме да я обгрижваме. Затова – добре че има празници. За 14-ти февруари, покажете на човека до себе си, какво значи за вас. Акустична музика + вкусно меню + елегантна обстановка звучи като очаквано добра комбинация. Открийте я в Гранд Хотел и СПА Приморец – специална вечер Let's Get PRIM: Запечатано с целувка.
Тя включва 4-степенно тематично меню - дело на шеф-готвач Красимир Петров и неговия екип от Средиземноморски ресторант Салини - което ще накара небцето ви да ви благодари - няколко пъти – особено за декадентския, разкошен финал:
МЕНЮ
Салата
Салата Киноа с домати конкасе, магданоз, пресен лук и боб Кидни,
овкусена със зехтин, лимон, поръсена със зрънца нар.
Предястие
Запечена полента с гъби и сос сирена
Основно ястие
Пилешко филе с моцерела и сушен домат
върху авокадо сос и сотирани броколи с филиран бадем
Десерт
Тарталета с бял шокололад, пурпурен бонбон и трохи от три вида шоколад
Специално за вас, Let‘s Get PRIM: Запечатано с целувка ще предложи и акустична музика в изпълнение на:
Вокал ЗОРНИЦА СЛАВОВА — от „Гласът на България“
Китара АЛЕКСАНДЪР СЛАВЧЕВ — от „Music Idol“ 3
Те ще изпълнят знакови песни, в съзвучие с тематиката на празника - на Уитни Хюстън, Ед Шийрън, Бруно Марс, Би Джийс и още много световни музиканти.