Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Радина Денкова: В кухнята никога не ми се получава „да не ми се получава“

Ключови думи: радина денкова, кухня

Старт на кулинарната седмица в „Черешката на тортата“ поставя дерматологът на звездите д-р Радина Денкова. Жената, която се грижи за красотата и комфорта на родния хайлайф отвори вратите на дом си и получи почти пълен брой точки в предаването.

Какъв е опитът ѝ в кухнята, кой е любимият ѝ десерт и кое е ястието, на което никога не може да устои, ще разберете в блиц интервю за Vesti.bg.

За първи път готвих на седем години. Исках да направя кекс, забравих бакпулвера. Изхвърлих го в тоалетната, преди майка ми да се върне от работа…

В кухнята никога не ми се получава „да не ми се получава“.

Ястието/храната, на която никога не мога да устоя, е десерт.

Сутрин обичам да си хапвам пия само кафе.

Ястието, което ми се получава най-добре, е това, с което съм се захванала.

Докато готвя, не мога без музика.

От хората, които познавам, най-вкусно готви Лили Поп.

Рецептата за любимия ми десерт е…

Шоколадова торта със солен карамел от Черешката на тортата

За основата: 1 пакет меки шоколадови маслени бисквити, смлени и смесени със 100 г. Разтопено масло.

Във форма с подвижно дъно сместа се притиска, като се оформя и лек борд. В хладилник за 30 мин.

Карамел: приготвя се светъл карамел от 1,5 чаши захар , като се бърка непрекъснато. Прибавя се 150 г. Течна сметана и 1.5 ч чаши нарязан пекан или обикновени орехи и половин кафена лъжичка сол. Така приготвената смес се поставя върху основата, заглажда се и отново се охлажда за 30 мин.

Шоколад: на водна баня се разтопява 300 г. Черен готварски шоколад и 100 г. Млечен. Когато се хомогенизира и разтопи се прибавят 200 г. Течна сметана, разбърква се сместа и се излива върху карамела. Отгоре може да се поръси с малдонска сол на кристали. Охлажда се до стягане на шоколадовата смес и се сервира на триъгълни парчета.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Секс по приятелски: Златните правила, които трябва да спазвате Не водете разговори на битови теми като семейни проблеми или ежедневни задължения – това може да накара партньора да се чувства задушен 4 типа мъже, на които не може да се вярва Ако той е ревнив и контролиращ - такава връзка ще се превърне в токсичен тормоз за вас, който ще нанесе дълбоки емоционални рани
4 зодии с шанс за нова любов през ноември Водолеите не търсят нова любов. Дори мнозина от тях са загубили вяра в това и не искат и дума да става за връзки. Обаче любовта често не пита кога и какво искат Всички са щастливи, когато е на трапезата: Сочна торта със сини сливи и мед Рецептата е много лесна
Татуировките могат да повишат риска от рак Два неотдавнашни случая показват необичайно явление: мастилени отлагания от татуировки, които се приемат за ракови бучки Знае как да съблазнява, плащат й, за да изглежда така Пищната Веселка е модел XXL и касиерка в супермаркет 
Набор е с тъща си Юксел Кадриев е много влюбен Джокович с извънредно решение, отваря се голям шанс за Григор Димитров Гришо трябва да разчита още един от осмицата за Торино да не пътува до италианския град
След трагедията в Нови Сад: Сръбският министър на строителството подаде оставка При инцидента козирка на жп гара падна, жертвите бяха 14 Турски пекар ми даде най-лесната и вкусна рецепта за бухти със сладко Правя ги с мармалад от сини сливи, но каквото и да сложите - ще станат уникални
Холивуд скърби: Почина обичан актьор Той стана популярен благодарение на телевизионния сериал "L.A. Law", който се излъчваше от 1986 до 1994 г. Напуска "Игри на волята" Пленените Гешев и Магдалена планират преврат при Храбрите