Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Радина Денкова: В кухнята никога не ми се получава „да не ми се получава“

Ключови думи: радина денкова, кухня

Старт на кулинарната седмица в „Черешката на тортата“ поставя дерматологът на звездите д-р Радина Денкова. Жената, която се грижи за красотата и комфорта на родния хайлайф отвори вратите на дом си и получи почти пълен брой точки в предаването.

Какъв е опитът ѝ в кухнята, кой е любимият ѝ десерт и кое е ястието, на което никога не може да устои, ще разберете в блиц интервю за Vesti.bg.

За първи път готвих на седем години. Исках да направя кекс, забравих бакпулвера. Изхвърлих го в тоалетната, преди майка ми да се върне от работа…

В кухнята никога не ми се получава „да не ми се получава“.

Ястието/храната, на която никога не мога да устоя, е десерт.

Сутрин обичам да си хапвам пия само кафе.

Ястието, което ми се получава най-добре, е това, с което съм се захванала.

Докато готвя, не мога без музика.

От хората, които познавам, най-вкусно готви Лили Поп.

Рецептата за любимия ми десерт е…

Шоколадова торта със солен карамел от Черешката на тортата

За основата: 1 пакет меки шоколадови маслени бисквити, смлени и смесени със 100 г. Разтопено масло.

Във форма с подвижно дъно сместа се притиска, като се оформя и лек борд. В хладилник за 30 мин.

Карамел: приготвя се светъл карамел от 1,5 чаши захар , като се бърка непрекъснато. Прибавя се 150 г. Течна сметана и 1.5 ч чаши нарязан пекан или обикновени орехи и половин кафена лъжичка сол. Така приготвената смес се поставя върху основата, заглажда се и отново се охлажда за 30 мин.

Шоколад: на водна баня се разтопява 300 г. Черен готварски шоколад и 100 г. Млечен. Когато се хомогенизира и разтопи се прибавят 200 г. Течна сметана, разбърква се сместа и се излива върху карамела. Отгоре може да се поръси с малдонска сол на кристали. Охлажда се до стягане на шоколадовата смес и се сервира на триъгълни парчета.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Извикаха линейка, защото тя едва не припадна Здравословните й проблеми всъщност започнали още в средата на миналия месец MAX FIGHT 61 се завръща в София с епични сблъсъци на 31 май След грандиозния успех на MAX FIGHT 60, новото издание обещава още по-зрелищна бойна вечер
Най-лесната рецепта за козунак Става страхотен Стана инвалид, минах през всички кръгове на ада Жени Калканджиева разказва за трудностите
Губи майка си на 14 години и се налага да пее в заведения, за да изкарва прехраната си Обучава се две години в школата към драматичен театър "Стоян Бъчваров“ в родния си град Почина известен бизнесмен Опелото ще бъде на 19 април, в 13.00 часа в параклиса "Архангел Михаил", а погребението - в 14.00 часа .
bTV намериха заместничка на бременната Натали Трифонова Заради бременността мюзикълът на Пловдивската опера "Продуцентите“, в който Натали има главна роля, падна преждевременно от афиша броени дни след премиерата в края на март "Чат Джи Пи Ти" постави точната диагноза на дете с рядко заболяване, 17 лекари не успяха Кортни – майката на четиригодишния Алекс – търсила причината за постоянните оплаквания на сина й в продължение на повече от три години
Влиза в любимо шоу Гледаме обичания актьор Зомбори тази неделя по Би Ти Ви Рождената дата показва кога и в какво настъпва повратната точка Ето как
Невиждани цени на горивата от 3 години заради митата на Тръмп Очаква се те да тръгнат нагоре, прогнозира Димитър Хаджидимитров Иска да се върне във футбола, а е на 71 г. Феликс Магат е бивш треньор на Красимир Балъков