Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Посрещнете Никулден в Средиземноморски ресторант Салини

Главните герои на менюто са морски и ще ви подканят да ги опитате в компанията на подходящи вина
Ключови думи: Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас, как се празнува Никулден

Традиционният никулденски шаран е чудесен, но понякога е точно това - твърде традиционен. Затова, ако този 6 декември не сте в настроение за кулинарни подвизи - заповядайте от другата страна. Вместо готвач, влезте в амплоато на естет- дегустатор. Мястото е Средиземноморски ресторант Салини. Главните герои на менюто са морски и ще ви подканят да ги опитате в компанията на подходящи вина. Затова - приберете престилката с акула и забравете за рибния пазар. Тази година посрещнете Никулден със стил – като гост.

Меню

Салата

Бейби спанак, чери домати, варени картофи,

бейби царевички, панджар и соево горчичен дресинг

Предястие

Крустин с пушена сьомга

филаделфия мус и тарама хайвер

Основно ястие

Сьомга филе с трохи от зехтин, лилав картоф и цитрусов топъл сос с каперси

или

Риба тон

или

Филе от лаврак

Прясно изпечен хляб

Десерт

Поширана круша с глазура от сини боровинки

Цена на куверт: 45.00 лева на човек.

Празниците са празници, за да празнуваме. Подарете си една хедонистична вечер, в един ресторант, където вкусът е всичко. За 5-звездното изживяване на вашите сетива ще се погрижат шеф-готвач Красимир Петров и неговия екип. Салини ще намерите точно там, където му е мястото – на крачка от морето, в самото начало на Морската градина на Бургас, на крачка от Морска гара, в 5-звездния Гранд Хотел и СПА Приморец. Паркингът е безплатен, сервизът – ненатрапчив и класен, обстановката – изискана и уютна. Подарете си един различен празник! Елате, опитайте и споделете със семейството, любим човек, приятели. Сетивата ви знаят защо.

"Добрата храна е основата на човешкото щастие"

Огюст Ескофие (легендарен виртоуз-готвач

от XIX революционизирал френската кухня)

За повече информация и резервации:

+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Коментира визията на Мелания Тръмп Илиана Раева със суперлативи Професор го "уби" Тим Коулсън с тежки думи за Неси
ЕС се превърна в генератор на свръхбюрокрация и регулации за бизнеса АОБР представи приоритетите си за 2025 година Правителственият "Еърбъс" лети за Оман да прибере освободените моряци Сред заложниците бяха капитан Любомир Чанев и старши помощникът му Данаил Веселинов
Започват засилени проверки за пожарна безопасност на туристически обекти в цялата страна Министърът на туризма Мирослав Боршош ще работи активно с колегата му Даниел Митов от вътрешното ведомство Бившият президент на Салвадор почина в изгнание Издъхна на 65-година възраст
Почина последният жив член на The Band Новината беше потвърдена пред Rolling Stone от неговия дългогодишен приятел и колега Ян Хауст Община Царево е против предложеното за разширение на ЗМ "Силистар" Разширението щяло да обхване имоти, чрез които се свързват двата полигона на съществуващата защитената местност
Т. Йорданов към К.Костадинов: Колкото и да зяеш, тепърва ще става интересно, Коценце Голяма напрежение в НС България е потресена от това зверство За престъплението се предвижда наказание „лишаване от свобода“ до 6 години
Силен Черноморец 1919 завърши наравно със Спартак Варна Акулите са в отлична форма Ресторантьори все още начисляват 9% ДДС, НАП ги хвана За седмица хазната е ощетена с над 1 млн. лв., отчетоха от приходната агенция