Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Нова звезда на сладкарското изкуство покори Бургас! В бутик „Евелин“ творят невиждани до сега изкушения

Десертите бижута са наслада за сетивата
Ключови думи: Бутик за торти Евелин, Сладкарница в Бургас, френска целувка

В Бургас отвори врати бутик за сладки удоволствия, каквито няма да откриете на никое друго място в града, а според вече дегустиралите ги посетители и в страната. Във витрината на „Евелин“ ви очакват уникални десерти, приготвени изцяло с натурални продукти. В уютния и аранжиран с много вкус бутик, разположен на партерното ниво в елегантния блок 193 – до емблематичния хотел "Мираж" в ж.к. "Славейков", всеки ден създават виртуозни произведения от шоколад и не само.

На партерното ниво в супер модерния 193-ти блок в ж.к. Славейков вече прииждат любопитни и ценители на сладките изкушения. Зад х-л "Мираж" може и да ви се струва закътано местенце, но който търси намира, а бутик "Евелин" го откриха още през първия му работен ден
Витрината не остана дълго пълна. Сладкиш след сладкиш изчезваше, докато по-колебливите се чудеха какво да опитат първо

Нашите десерти са малки и бих желала да се възприемат като бижута от нашите посетители. Те ще са различни всеки ден. Решихме да не работим с каталог, а да приготвяме торти уникати за всеки наш клиент. Така, според желанията, вкусовете и темата на конкретно събитие ще създаваме неповторими неща,“ обяви майстор-сладкарят на бутик „Евелин“ - Ева Маринова.

„Евелин“ вече доказа, че нестандартната концепция е успешна. Бутикът създаде тортите уникати „Шехерезада“ и „Морска пяна“. Те пожънаха страхотен успех и се превърнаха в гвоздея на събитията, за които бяха специално създадени

За виртуозите в сладкарския бутик от най-голямо значение са чистотата на продуктите и суровините. Не се използват никакви хидрогенирани мазнини и имитиращи продукти, всички съставки са абсолютно натурални, без стабилизатори, изкуствени съставки и примеси.

Ще покажем на нашите клиенти френската школа в сладкарството. Използваме животинска сметана, белгийски шоколад, дестилати от цветя. Използваме продукти, които не са широко разпространени като листа от роза, захар от фурми, липов мед, зелен чай „Матеа“, черен сусам и много други“ , разкриха от сладкарския бутик.

Този изящен СЛАДКИШ, създаден от различни текстури – ЕНТЕРМЕ, още си няма име. От „Евелин“  са решили да не кръщават десертите си.Тази привилегия е дадена на посетителите, а който предложи най-подходящото име ще получи десерта като подарък. Това малко удоволствие е съчетание от хрупкава бисквитка, ягодов мус с дестилиран цвят от роза, тънък пласт ягодово кремю, а за завършек - много нежен крем „Мелака“ с бял белгийски шоколад и захаросани цветчета от роза „Дамасцена“
Изумително вкусен, ТАРТЪТ С КАЙСИЯ не е за пропускане. Пиршеството от вкусове е от съчетанието на маслена бисквитка, крем с върджин зехтин, мус от кайсия, глазура от бял белгийски шоколад с шамфъстък и лайм

Кулинарите в новооткритото царство на сладките удоволствия в Бургас приготвят по заявка веган и безглутенови торти и десерти.

Цялата витрина на бутик „Евелин“ е неповторимо приключение в света на сладкарското изкуство. Още от десертите бижута можете да разгледате и на страницата Eveline Sweet Boutique.

Тревожно: 78% от българите използват телефон докато шофират Глобите у нас за подобно нарушение са сред най-ниските в Европа За тъщи: От кои зодии излизат най-добрите зетьове Ето кои са те 
Машинист от влака, блъснал кола край Кресна - с положителна проба за упойващи вещества Предстои извършването на химичен анализ Клипът за шофиране с 308 км/ч е зле монтиран фалшификат, казва експерт Вижда се ясно, че скоростта на автомобила се увеличава от 140-200 км/ч до над 300 км/ч, а на горната картина лампите се движат една след друга без промяна, обяснява той
Тежък удар на еврото! Какво става на пазара Единната валута прави рязък завой Ошишка се с корем и огромна задница, какво става Тита изглежда покъртително, феновете й се притесняват
Варна ще е домакин на уникална изложба за книговезане и скрапбукинг Националната изложба "Наследство в корици" ще отвори врати в галерия "Арт салон Радио Варна", където посетителите ще могат да се докоснат до едно от най-фините изкуства – книговезането и скрапбукинга Певицата Вая: Не съм шофирала с 300 км/ч, аз съм страхлива Свалих видеото от платформа за клипчета, не бих карала с бясна скорост, защото съм страхлив шофьор, посочва фолкаджийката
Просто изсипете какаото в топла вода и турската рецепта за сладки е готова Приготвят се много бързо 23-годишен заплаши с убийство баща си, арестуваха го Нападението е станало в Горна Оряховица 
Нова мода в имотите и защо панелките поскъпват Годишният растеж на индекса на цените на жилищата (ИЦЖ) се ускори до 16.5% Лунен календар за март 2025 г: Внимавайте какво правите на тези дати Има точно определено време, в което трябва и не трябва да посетите фризьора