Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Виртуози в кухнята представят уникален шоу кукинг в Бургас (СНИМКИ)

Изключително атрактивни тематични вечери ще бъдат представени на 5-ти и на 12-юли
Ключови думи: ресторант Нептун, шоу кукинг в Бургас, ресторанти в Бургас

Кулинария от най-високо ниво ще демонстрира специално обученият персонал на елитния ресторант „Нептун“ в Бургас на 5-ти и 12-ти юли петък.
Виртуозите от кухнята на крайморското заведение ще зарадват ценителите на италианската паста и ризото в морския град.

Гостите на крайморския ресторант ще присъстват на уникален шоу кукинг в петък. Те ще наблюдават изключително атрактивен начин за приготвянето на любимите им специалитети. Директно пред очите им ще бъде изнесена огромна 30-килограмова пармезанова пита. С помощта на професионална горелка твърдата сърцевината, на зрялото 36 месеца деликатесно сирене, ще бъде разтопена до постигането на кремообразна консистенция, в която ще бъдат приготвяни вкусотиите от менюто за вечерта.

Любимото сирене на цял свят вече се използва като съд за досготвяне на ястията. Методът има довършителен характер и придава на храната уникален плътен пармезанов вкус и аромат, но в пъти по наситен от този, с който сме свикнали до сега.
Поради големия интерес събитието ще се проведе в два поредни петъка на 5-ти и 12-ти юли в Ресторант Нептун от 18:30 ч., а апетитните шедьоври ще следват един след друг. 

Телефон за резервации087 810 1788

Над 90 млрд. лева спестявания „кътат“ българските домакинства Сумата се равнява на 42,3 от брутния вътрешен продукт (БВП) на България Шоково увеличение на жилищните заеми В рамките на година увеличението на заемите за покупка на къщи и апартаменти е с 5,95 млрд. лв.
Никой не вярва, че тайната съставка на този протеинов сладолед е... Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение Иван Станчев: Китай вече е лидер, а не имитатор, в много технологични сектори Разговор с Иван Станчев, предприемач и инвеститор в технологични компании. Възпитаник на Американския университет в България (2014), основател на Lab-Away и инвеститор в множество стартъпи. .
Продажбите на нови коли в България намаляват Купуват повече хибридни Внимавайте с тези зодии, ужасно завистливи са Могат да ви подлеят вода във всеки момент
Над 30 кръводарители до ранния следобед след старта на кампанията „Дари кръв - спаси живот“ Напусна ни известен ресторантьор Тъжната вест съобщава своя внук – Божидар Данаилов, наследник на известния пловдивски ресторантьор и дългогодишен собственик на ресторант „Малкия Бунарджик"
Наемите в Лондон доближиха 3220 евро В Рим искат 2000 евро на месец Почина Детето на хилядолетието Издъхна едва на 25 години 
Въвеждат еднодневни винетки Камионите с “такса задръстване” Министерството на туризма глоби концесионера на плаж Бутамята До решението се стигна след резултатите от незабавната проверка, разпоредена от министъра на туризма Мирослав Боршош