Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

В "Tibino" не просто готвят, а творят превъзходна италианска и средиземноморска кухня

Менюто е специално изготвено от креативните ръце на MasterChef Севда Димитрова
Ключови думи: Ресторант в Сарафово, Севда Димитрова, победител в MasterChef, ресторант Tibino в Сарафово

Ресторант "Tibino" се намира на метри от морето на ул. „Георги Казаков-Даскала“ 1 в кв. Сарафово. В това прекрасно място предлагат кухня вдъхновена от италианските традиции и истинския средиземноморски вкус!

Нашият ресторант е сезонен, отваряме го за трето по ред лято. Всеки сезон обновяваме менюто, като тази година сме радостни да обявим, че нашият ресторант ще работи в колаборация със столичния ресторант "Ahora" на чело с победителя от втори сезон на MasterChef – шеф Севда Димитрова“, споделиха от екипа на заведението.

Прекрасната лятна градина, в която ще се насладите на слънчевите дни и топли вечери, е идеалното място за отмора и наслада

Крайморският ресторант в Сарафово вече си е завоювал верни почитатели. Много чужденци и бургазлии чакат отварянето на "Tibino", за да похапнат отново от вкусните италиански специалитети.

В новото меню предложенията са специално подготвени от Севда Димитрова. Нейният характерен почерк - комбинация от вкусове съчетаващи различни стилове, наблягайки на качествени продукти и производители, ще сюрпризира посетителите на "Tibino" с изненадващи предложения и оригинални рецепти.

Ще може да опитате различни техники, текстури и импровизации сътворени от ръцете на един истински MasterChef и неговият екип!

Вълнуваща авторска кухня, всяка поднесена чиния ще ви донесе емоция и истинска наслада

В Tibino вярваме, че сме различни, защото не просто искаме да ви нагостим с вкусни блюда, но и да направим престоя ви при нас незабравим. Целта ни е да създадем усещане, което да направи вечерята, обяда, срещата ви с приятели, с любими хора, почивката ви, деня ви незабравим!“ заявиха от крайморския ресторант.

Уютна и прохладна вътрешната зала осигурява комфорта ви в горещите летни дни, а и в дъждовните такива

За екипа на бутиковия ресторант представата за добро преживяване е комбинация от:

*Вкусна храна, която да изпълва сетивата 

*Прекрасна обстановка, която да допълни приятното усещане от поднесената кухня 

*Красива гледка, която да завърши картината - наречена "Tibino".

88-годишна жена и 43-годишен мъж отпразнуваха 20 години брак! Съпругът споделя, че... Адриан никога не е съжалявал за избора Кметът на Царево с приемен ден и в селата, ще представи бюджета за 2025 г. Марин Киров очаква жителите, за да обсъди с тях проблемите им
Хора срещу роботи на бегаческо състезание в Китай То ще бъде с дължина около 21 км, а състезателите-роботи не могат да имат колела и трябва да са високи между 45 см и 2 м Финансови успехи застигат тези 3 зодии до края на януари Те може да сключат изгодна сделка или да постигнат заслужено повишение в работата
Опитни домакини накисват тоалетна хартия в оцет и… Той е и мощен почистващ препарат… разбира се, ако знаете как правилно да го използвате Шоколад, карамел и опияняващ вкус: Бърка се за 5 минути, а най-трудното е да го изчакаш да попие Изключително сочна, а подготовката й ще ви се стори лесна като детска игра
Месец на женската профилактика започва в университетска болница „Дева Мария“ През целия месец дамите ще могат да направят своя профилактичен преглед срещу пет онкологични заболявания Факултетът по класически и нови филологии на СУ разширява дейността си в бургаския филиал Деканът на факултета проф. д-р Гергана Петкова, заедно с директора на бургаския филиал на СУ проведоха работна среща с кмета Димитър Николов и зам.-кмета по образование
Офиси на НАП „Оборище“ и „Надежда“ в София се вливат в офис „Сердика“ от 1 февруари 2025 г. След 1 февруари 2025 г. клиентите могат да използват услугите на приходната агенция в преструктурирания офис Сложих само една лъжица и умиращата орхидея пощуря от нови корени и бурен цъфтеж! Оризът, основна храна за милиарди хора по света, може да бъде ценен ресурс във вашата рутинна грижа за орхидеите
Баба ми от с. Маджаре правеше този уникален зелник с кисело зеле и месо Непременно пробвайте тази рецепта Разкри любимата си поза Какво харесва плеймейтката Златка Райкова