Въздух от круша, заешка поркета и паламуд на жар са част от вкусотиите, който двама MasterChef-а ще сготвят на 5-ти декември
Ключови думи:
Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас, Тайната вечеря, нов прочит на традицията, музикален фон, Алея на славата, трето издание, известни хора
Автентични MasterChef вкусове ще представят в Средиземноморски ресторант Салини, Бургас на 5 декември (сряда) от 19:30 часа двама MasterChef 2018 бургазлии -Николай Попов и Станислав Райчев. Първият - още на 7-годишна възраст напуска България и заживява в Италия. С годините изучва тънкостите на италианската кухня. Към днешна дата е част от екипа на един от най-добрите ресторанти у нас "Ресторант на годината" 2017 за модерна българска кухня: "Космос". Вторият - е победител в престижния формат за тази година и поделя времето си между кулинарията и достойната си професия, в която спасява не само вечерята, но и хората от истински пожари.MasterChef-овете са избрали да разделят менюто по равно между Италия и България – и всяка от двете държави да получи по две степени от него. Решението им изглежда впечатляващо и обещава истинско кулинарно пиршество. Стартерът ще бъде зимна салата, която включва и въздух от круша. Следват паламуд на жар „Ропотамо“ и заешка поркета. Сладкият финиш на вечерта е тиквеник с мус от кестени.
Сякаш менюто само по себе си не е достатъчно изкушаващо, авторите на вечерята Николай Попов и Станислав Райчев са приготвили и допълнителна изненада-комплимент за своите гости – специално entrе́, с което ще ги посрещнат.
Ако искате да сте сред галениците на вечерта, заявете своя куверт на тел. +359 877 850 001 или на имейл: concierge@hotelprimoretz.bg
Цена на куверт: е 63.00 лева на човек.