Шампионът Радостин Кирязов: Мечтаех да направя пица с вода от българска роза (ВИДЕО)
Мечтаех да направя пица с българска розова вода и я осъществих, след като се консултирах с експерти от Долината на розите. Това каза пред камерата на бТВ Радостин Кирязов.
Слага се от нея 10 гр на килограм брашно, уточни той.
„Шампион се става трудно. Напрежението е голямо. Нужни са професионализъм, упоритост, много четене и практика, стаж, ходене на състезания, поуки и уроци. Важно е човек да си има идол, да го следва и да се стреми да го надмине“, сподели той.
Кирязов разкри, че е важно пицата да се пече на 350 градуса за около 2 минути.
„В България завърших за корабен готвач. Моята сестра обаче живее в Италия и тя ме извика да живея при нея на остров Сардиния. Там започнах да правя пици“, каза още шампионът.