Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Обичате суши? Заповядайте на 18 юни в Гранд Хотел и СПА Приморец

Международният ден на сушито е чудесен повод тези кулинарни шедьоври да излязат на преден план
Ключови думи: Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас, Тайната вечеря, нов прочит на традицията, музикален фон, Алея на славата, трето издание, известни хора
На 18 юни Гранд Хотел и СПА Приморец отбелязва Международния ден на сушито. Специалното събитие ще предложи богата палитра изкушения  - нигири, сашими, урамаки, футомаки, хосомаки, калифорния, темпура, ичибан, вулкан. Вечерята ще бъде на блок маса, за да може всеки гост да опита разнообразни суши разновидности по свой вкус. Най-популярния специалитет от японската кухня, ще бъде сервиран в компанията на саке и зелен чай. Началният час на Международния ден на сушито в Гранд Хотел и СПА Приморец е 19:30 часа.

Въпреки популярното схващане, че основната съставка на суши е рибата, всъщност това е оризът. Той обаче, не е случаен. Използва се специален сорт - харуки. Точно той е залегнал в основата на специалитетите от японската кухня, които шеф-готвач Ивелин Кръстев и неговият екип предлагат. Те  са част от отделна карта в Средиземноморски ресторант "Салини". Международният ден на сушито е чудесен повод тези кулинарни шедьоври да излязат на преден план и да покажат нагледно и вкусово, защо японската кухня е една от най-обичаните по света днес.

Всъщност, за първи път терминът "суши" се появява в китайски речник от II век. Японците означавали с него техниката за консервиране на риба, която включвала сол и увиване в ориз. Фактът, че Япония е най-благодатна именно откъм отглеждане на тази култура и богатството морски деликатеси, довел до развитието на местната кухня именно въз основа на тези продукти. Днес, суши е световна традиция – минималистична, изящна, изпълнена с вкусове, пресни съставки, полезности. Открийте я на

Международния ден на най-обичания специалитет от страната на изгряващото слънце – на 18 юни в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Събитието е с куверт: 34.00 лева на човек.
За повече информация и резервации:
+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg
За по-качествен секс: Мастурбирайте поне веднъж седмично Редовните физически упражнения също  подобрят качеството на интимния живот 5 техники за флирт, с които да накарате мъжа да ви хареса Ето кои са те 
Могат ли двама души с една и съща зодия да имат успешен брак? Дали астрологичните прилики са рецепта за вечна любов или вещаят катастрофа Леля ми прави този вкусен свинско-славянски гювеч, уникален е Ето я нейната рецепта
Владимир Путин с извънредно обръщение Говори към руския народ, но и не само Как можем да отслабнем и да избегнем увисналата кожа Пластичен хирург съветва да си набавяме много вода, докато отслабваме
Ще се шокирате какво се твърди за него Животът му е като от филм След 14 г. издирване: Намериха убиеца на камериерката Роза Мачокова Бездомникът Генчо ръгал 30 пъти с нож жената и я изнасилвал
Вдигане на акциза за алкохола е сред мерките за "саниране" на бюджета МФ иска да принуди и по-малките фирми да се регистрират по ДДС "Нефтохимик" се бори здраво в Турция, но... Грандът "Анкара" продължава напред в Чалъндж къп
Дъщеря й възражда най-големите й хитове 25 години след смъртта на певицата Румяна, песента „Kолко те обичам“ ще звучи с нов аранжимент Хвърли 7 бона за регистрационен номер с нейните инициали Софи Маринова ще кара нов скъпарски Мерцедес