Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Във "Феличе" изкушават с италианска кухня, клиентите хвалят пиците на три езика

На метри от плажа, лятната градина на заведението е тих оазис за отмора от жарките лъчи на препичащото слънце
Ключови думи: Феличе, пицария, Сарафово, лятна градина, италианска кухня, морски дарове, средиземноморска храна
"Страхотно! Fantastic! Очень вкусный!" Тези възгласи се чуват от масите на изтънченото заведение – "Феличе".

Пицарията, която отвори врати преди три години на крайбрежната улица в кв. Сарафово, днес се е превърнала в любимо място за почитателите на италианската кухня.

Възторгът на посетителите е абсолютно заслужен, защото там всеки гост е обгрижван до най-малката подробност. А приятната обстановка и вежливият персонал са само гарнитурата към фантастичните кулинарни специалитети, приготвяни в кухнята на пицария "Феличе".

Основният коз в ръката на сръчните майстори-готвачи са вкусните пици по оригинална италианска рецепта. С хрупкава коричка и изобилие от съставки, овалните кулинарни шедьоври на пещ са сред най-поръчваните от менюто на "Феличе".


Всички специалитети - от невероятно вкусните пици до средиземноморските деликатеси се приготвят на място, с гаранция за качество. Заради това котлоните в кухнята работят непрестанно.

Тайната за приготвянето на крехки калмари, скариди и октопод е много високи градуси, за кратко време и капачка мастика. Ако не уцелите момента, в който да махнете даровете от огъня, резултатът е за кофата“, издаде шеф готвачът на "Феличе".

Калмари с манго сос

























На метри от плажа, лятната градина на "Феличе", е тих оазис от жарките лъчи на препичащото слънце. Масите се намират сред красива зеленина, а до входа на заведението за удобство на посетителите има паркинг.

Оценката, която дават гостите за заведението, е Отличен. А доказателството за щастливите преживявания на посетителите, може да види всеки, който посети профила на ресторанта във facebook .

Там ще прочете коментари като: „Прекрасна кухня и превъзходно обслужване... Препоръчвам го на всеки, който иска да си прекара добре със или без повод “, „Млад и учтив персонал, превъзходна кухня и много красиво място за отмора! “.

От страницата на пицария Феличе във facebook, може да си направите резервация и да следите новите вкусотии, които креативният готварски колектив не спира да твори. Като паеля с морски дарове, която приготвиха вчера или паста Карбонара, за която разбрахме, че била прекрасна, защото я приготвят в ресторанта, без да използват пакетираните изделия.



“За да разберете какви са и другите изкушения в менюто на пицария Феличе, можете да позвъните на тел. 089 462 2262 или ни пишете във Facebook, цяло лято сме onlaine, а на място в ресторанта от 16:00 до 24:00 часа! “ обявиха от заведението.
Невиждана киша удря София, по Черноморието е по-спокойно В проходите "Петрохан", "Витиня" и "Предела" се очаква обстановката да е тежка Горящ камион край Стара Загора затвори магистралите “Тракия” и “Марица” за часове Движението по двата аутобана в посока София е вече възстановено 
Ивайло Мирчев: Трябва да изберем Кирилов, за да спрем Сарафов за главен прокурор Той се противопостави на изключването на Лорер и Божанков от ПГ на ПП-ДБ, въпреки че не подкрепят решението, което е много важно за тях Може да се стигне до интензивна война, ако примирието бъде нарушено, предупреди Нетаняху Ливанската армия обвини Израел, че го е нарушило няколко пъти 
Изтребват овцете в сливенско село заради огнище на шарка  Резултатите са лабораторно потвърдени и животните подлежат на евтаназия 4 причини за разпад на комуникацията в брака Дълготрайните връзки не могат да просъществуват щастливо и качествено без добро общуване между партньорите
Тези дрехи нямат място в пералнята - НЕ ги перете там Вижте какво не бива да слагате в барабана Видяла Ванга след смъртта й Не ме мислете за луда, някаква сила ме спаси в храма на пророчицата, разказва звездата Мими Иванова
Последен шанс за нещо голямо за 4 зодии Последни дни на ноември носят успех за някои представители на зодиака Рецепта за крем супа от печен чесън Много ароматна и вкусна супа за студените дни
Разкри истината за храната в Игри на волята Професионалният акробат Борисенко напусна шоуто и направи своите анализи и равносметки от представянето си в екстремното риалити Шпионския скандал във Великобритания: Двама от българите се признаха за виновни Това стана ясно по време на днешното заседание срещу групата в централния наказателен съд в Лондон