Катето Евро представя книгата си в Бургас на вечеря с ястия по нейни рецепти
Ключови думи:
Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас, Тайната вечеря, нов прочит на традицията, музикален фон, Алея на славата, трето издание, известни хора
19 април в Гранд Хотел и СПА Приморец ще е изпълнен с вкусни ястия, колоритни разкази, смях и добро настроение. В 5-звездния Гранд ще гостува Катето Евро - една от най-обичаните български актриси. Тя ще представи своята книга "Тетрадка за рецепти и спомени" на специална вечеря, включваща кулинарни изкушения по нейни рецепти.Едва ли има българин, който да не знае коя е Катерина Евро. Тя е изключителна дама, която определено обича вкусния живот и готви прекрасно. Кулинарните си умения тя показа в много телевизионни формати - от "Черешката на тортата" до кухнята на Гала в "На кафе". Логично, е ред на книга, която да събере любимите ѝ рецепти - и спомени.
Някога, в прединтернет ерата, бабите и майките ни имаха рецептурници. В тях, грижливо списваха съставките и технологията на приготвяне на различни специалитети. Книгата на Катето Евро е модерен прочит на тази традиция - в която тя дарява своят кулинарен свят на широката публика. Предговорът започва с предупреждение: "В тази книга има много смях". Последната страница пък, включва много лично послание към нейната внучка - също Катерина. В страниците между тях - оживява не само кулинарният свят на Катето Евро, но и животът и - от детството до днес, показан включително в многобройни снимки.
„Тетрадката“ на Катерина Евро е „без нито грам претенция“, а рецептите в нея: „прости, но много вкусни, както и включените спомени“. Сред тях ще откриете както ли не - от царска вишновка, през албанска салата до телешко бонфиле с марината от уиски и сладкиш със сини сливи по рецепта на Марта Вачкова; от истории от „Оркестър без име“, включително „най-готините лафове от филма“ превърнали се в градски фолклор, през бележка от майка ѝ, получена в деня, в който ражда сина си Александър Кадиев, до спомени за Дим Дуков и смешки с Андрей Слабаков.
Открийте Катето Евро в Бургас. Тя ще ви очаква на 19 април в Гранд Хотел и СПА Приморец – за един топъл, близък разговор, в който няма да сподели само своите любими рецепти, но и истории от живота си.
Цена на куверт за специалното събитие: 54.00 лева на човек
с включена вечеря от 4-степенно меню
За повече информация и резервации:
+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg