Вкусна тематична вечер носи екзотиката на Ориента в Гранд Хотел и СПА Приморец
Ключови думи:
Сибел Реджеб, Мишлен, Гранд Хотел и СПА Приморец, Салини, анадолска кухня, средиземноморска кухня
Не е нужно да предприемете пътешествие до Ориента, за да усетите изтънчените му вкусове и типични аромати. Най-доброто от този екзотичен свят, идва в Бургас.На 14-ти юли, лятната градина на Средиземноморски ресторант "Салини" на Гранд Хотел и СПА Приморец ще се превърне в жива приказка на Шехерезада със заглавие „Ориенталски бриз с Анадолска кухня“. Очакват ви блюда, представящи автентичната кухня на Анадола, в изпълнение на гост - готвач Сибел Реджеб.
Талантливата дама е страстен кулинар с международен опит, настоящ инструктор по османска кухня в кулинарно училище Food Connection. Любовта си към готварското изкуство открива през 12-те години, когато Истанбул е неин дом. Обича да създава традиционни класически ястия, с модерен прочит. Двукратен член на журито на годишните награди "Ресторант на годината" на списание "Бакхус" и първи аматьор-готвач в "12 вечери на любители-готвачи" на същото авторитетно издание. Сибел споделя, че посещенията на Мишлен ресторанти са нейно хоби. Дъщеря ѝ, носи името Ясмин - точно като на красивата принцеса от едноименната приказка от "1001 нощ", откраднала сърцето на Аладин. Изкуството на Сибел Реджеб пък, ще открадне вашите кулинарни адмирации.
Очаква ви разточителна вечер, потънала в топла, екзотична омая, богати аромати и текстури, цяла палитра разнообразни продукти и неочаквани съчетания. Сибел е подбрала специално 4-степенно богато меню, което ще представи традиционната Анадолска кухня. Магията на вечерта ще допълва оригинално арабско наргиле, с безчет различни вкусове и аромати.
Събитието е част от палитрата „Let’s Get PRIM” инициативи, на Гранд Хотел и СПА Приморец. Те целят осигуряването на уникални, бутикови изживявания, на бургазлии и гостите на града. Този път, акцент е магията на Ориента.
Гранд Хотел и СПА „Приморец“ сбъдва част, от истинските „1001 нощ“:"…Разкажи ни нещо, което не знаем, че през нощта да не скучаем!"
Цена на куверт: 59.00 лева на човек. Цената включва вечеря /4-степенно меню/ и наргиле.
За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]
За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]