Много сладко морско изкушение - барбун в хартия
Ето как се приготвя тази наслада за сетивата:
барбун – 4 бр.
масло – 60 г
лук – 3 глави
шалот
естрагон
босилек
магданоз
майорана
черен пипер
бяло вино – 4 с.л.
сухи лимони – резени за сервиране сол
Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете 4 кръга от хартия за печене, достатъчно големи, за да може да се завие рибата. Намажете ги с олиото и сложете рибата отгоре. Разтопете маслото в малка тенджерка, добавете нарязания лук и го запържете до покафеняване. След това сипете всички подправки. Сипете по 1 с.л. от виното върху всяка риба, след това я намажете с билковото масло. Завийте и сложете рибите в тава, изпечете ги в загрятата фурна за 20-25 минути.
Добави Коментар