×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Безпринципност в РЗИ – хора на д-р Цанова вземат по две заплати, неудобните ги изхвърлят в 5 без 5


Безпринципност в РЗИ – хора на д-р Цанова вземат по две заплати, неудобните ги изхвърлят в 5 без 5
Д-р Люба Павлова от РЗИ - Бургас, която бе заснета да работи нелегално в частен кабинет, бе пощадена от дисциплинарно уволнение, но колежката й Светла Косева бе изхвърлена безцеремонно
23 Април 2014, Сряда, 18:39 ч.
Автор: Флагман

Шефът на инспекцията д-р Георги Паздеров трябва да бъде на работа на 7 май, но вероятно отново ще представи болничен, смятат негови колеги

Двойните стандарти, които налага в РЗИ – Бургас зам. директорката д-р Вергиния Цанова, нажежиха допълнително и без това нездравата обстановка там. В момента тя ръководи инспекцията, тъй като шефът д-р Георги Паздеров е непрестанно болен от деня, в който разбра, че ще го уволняват.
“Д- р Цанова гали с перце своите хора и се разправя безмилостно с неудобните. Нашата колежка Светла Косева, старши специалист в отдел „Икономическа обработка на информацията“, получи заповед за уволнение в 16,55 часа на 6 март тази година при работно време до 17 часа. Тя беше буквално изхвърлена – без предизвестие, без предварително да й се поиска обяснение и без да са спазени необходимите процедури“, каза за Флагман източник от инспекцията.
Официалната причина за безцеремонното уволнение на Косева е, че имала регистрирана частна фирма, а като държавен служител няма право на това. В инспекцията обаче се шушука, че истинският повод е друг – Косева преди време е имал конфликт с дясната ръка на д-р Паздеров в РЗИ - Сергей Христов, който използва служебния хюндай на шефа си за сватбата на дъщеря си.
Косева, чиято фирма не извършва никаква дейност, представила болничен лист за 14 дни от 7 март, но д-р Цанова не го признала и написала жалба до НОИ да не се изплащат болничните.
Безцеремонното отношение към неудобната Светла Косева контрастира ярко със снизхождението, проявено към бившата вече директорка на дирекция „Профилактика на болестите и промоция на здравето“ д-р Люба Павлова. Тя беше хваната от камерата на „Господари на ефира“ да работи тайно в частен кабинет като лекар-хомеопат, да прибира без документ по 30 лева за преглед и да изписва на болните еликсири с неясен произход. 
„Д-р Павлова обаче е от удобните хора, т.е. поддържа сегашното ръководство. Затова тя не беше уволнена дисциплинарно, а й дадоха възможност сама да подаде молба за напускане. Тайният й кабинет бе проверен десет дни след излъчването на скандалния репортаж . И естествено там не беше намерено нищо. Д-р Цанова дори застана пред камерата на телевизионното предаване и се изложи пред цяла България, като каза, че не били намерени доказателства за частната лекарска практика на д-р Павлова“, коментират в РЗИ.
Сега с овакантеното от д-р Павлова място избухна поредния скандал. То е дадено на д-р Марияна Кофинова, директор на дирекция „Обществено здраве“ и така тя става шеф на две дирекции едновременно.
Самият шеф на РЗИ д-р Георги Паздеров трябва да се върне на работа на 7 май тази година, но колегите му са сигурни, че той отново ще представи болничен лист. Щом разбра, че министерството е изпратило двама служители да му връчат заповед за уволнение, д-р Паздеров изведнъж рязко я закъса със здравето. Първо се възпали менискусът му от стара травма. След като се справи с тази болежка и дори успя по време на болнични да се разведри с шопинг-терапия около Коледа в мол „Бургас плаза“, д-р Паздеров започна неочаквано да страда от дископатия, а сега за беда е получил и световъртеж. Така поне пише в поредния му болничния лист, издаден този път от МБАЛ „Черноморска“ – Бургас.
Служители на РЗИ – Бургас са изпратили жалба до министър д-р Таня Андреева, в която заплашват, че няма да се явят на работните си места, ако на 7 май д-р Паздеров отново представи болничен лист и той бъде уважен и се питат каква ли ще е поредната му диагноза.
Опозицията в РЗИ се надява министър Андреева, която утре идва в Бургас, най-после да вземе мерки за решаване на проблемите в здравната инспекция. 
В РЗИ – Бургас е забранен достъпът до Флагман.бг, след като сайтът започна да пише за безобразията в инспекцията.

В категории: Здраве


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
34
Коментара по темата
34.
::))
29.04.2014 07:21:50
9
4
къде ка коментарите ни за докторките от Дирекция "Надзор на заразните болести" към РЗИ-Бургас
33.
От българите (простосмъртните)
28.04.2014 15:31:13
1
16
СЕНЗАЦИЯ !
РЗИ - Бургас ОСТАВА НА САМОТЕК без ШЕФ!
Стария уволнен още през декември 2013 год. директор г-н Паздеров е в болнични вече пети месец и ще остане на поста си, дори и след като се пенсионира.
Защо ли ?
Г-н Паздеров е вече с определена нова диагноза за бъдещия болничен лист за пред простоватите българи. След болки в коляното, последваха в кръста, преминаха в главоболие. Мигрената не е сериозна диагноза и поради това близките му сподвижници, му определиха нова изключително тежка (не подлежаща на коментар) диагноза - ИНСУЛТ. Чудно е дали ще е с частична пареза..., та може и в парализа да премине!
Както казва пашата целите оправдават средствата, които се дават където и колкото следва!
Какво се постига с тази нова диагноза:
Неосъждаем за в бъдеще!
Недосегаем и несменяем за неопределено време - може би до смяната на правителството с наши хора.
Инвалидизиран от сегашното управление, което се опита да го свали от власт, т.е. имащ основание да съди РБългария и в Страсбург.
Ей, Господа от Хелзинския комитет, вместо да се занимавате само с цигани и затворници, я помогнете на "болния" паша г-н Паздеров.
Тръгнала една млада министърка да си прави гаргара с нашия баш бургаски бабайт, я да видим кой ще се смее последен.
Какво може би си мисли Паздеров за управляващите днес :
- те са с временен мандат, а аз съм с постоянен в РЗИ – Бургас ;
- те не могат да намерят пролука в закона за да ме свалят от власт, защото съм по-умен от тях;
- с техните камъни по техните глави, моите глави са си наред и са винаги в бойна готовност, когато е необходимо;
- ще бъда в болнични, колкото аз пожелая и е необходимо – 1,2,3, ... години.
- простолюдието ме лиши от рушветите и комисионни, но не и от голямата заплата, която ще вземам пожизнено;
- с Вержито Цанова сме се договорили - пускам й такава, малко незаконна заповед (хем безсрочна, хем прогнозируема - два дни преди да си взема дългите с години болнични) щом узнах за уволнението си от РЗИ, за да управлява тъй както аз й кажа, и диктувам. Освен това всяко тримесечие ще ми разпределя премии както нейните, а ако не успее ще дели нейните с мен. Никой няма да знае, както до сега колко съм вземал и колко премии ще вземам дорде съм в болнични. Цанова ще се изживява като директор, както е искала до сега.
Ех, за днес толкова, че горките СПЕЦ. СЛУЖБИ НА ЦАНОВА не ще успеят да работят нормално - много работа ще им отворя аз ня тях, но вече съм инвалид и искам освидетелстване от ТЕЛК.
Пък да видим тогава - те ли мен или аз - тях.
- какво е държавата и България без Паздеров – може би нищо?
32.
Литературен талант
28.04.2014 14:22:29
1
15
Уважаема г-жо Копанкова, явно имате бъдеще като литературен талант. Не е лошо, че се опитвате да пишете, но не сте от ранга на великия и недостижим Йордан Йовков. Бихме Ви предложили тема и сюжет на Вашето ново бъдещо литературно произведение. Имате такъв ценен материал, защото ще черпите информация от първа ръка, т.е. Вашите роднини, които са лежали в затвора. Темата следва да е "пародия на социална и гражданска позиция" през погледа на затворника. Преди, обаче да седнете и не само да пишете, но и публикувате бъдещото си произведение, следва да премете костилката преди да я глътнете. Внимавайте да не се окаже костилка вместо от череша да е от голяма едра праскова (ръбата и с шип в края), че пак проблем в РЗИ - Бургас. Нови болнични и маскари в състава на инспекцията.
31.
Бялата лястовица
28.04.2014 07:46:38
2
9
Уважаеми колеги медици, представете си, че д-р Паздеров и неговата клика бъдат подведени под съдебна отговорност, дори може да бъдат осъдени ефективно, а за директор на РЗИ Бургас се назначи млад, грамотен, интелигентен, некорумпиран специалист... Би било чудесно, удовлетворяващо, спасяващо, умно и навременно решение. С две думи, нека да си помечтаем!
30.
Благодарим!
25.04.2014 15:42:21
2
36
Евала на този (тези), който (които) са написали тази докторска клетва! Четем я цялата фирма и сме единодушни, че напълно отговаря на истината за българското здравеопазване и отношението към пациентите.
29.
Хали-гали
25.04.2014 15:24:24
4
31
"Ча-ча" и хоро да заиграете все сте си с пълни гащи и празни глави след празниците, особено след новия болничен.
Е, затова пък сте "уж" подмладени и лустросани с френските мазила и помади на д-р Паздерова!
28.
Ча-ча......
25.04.2014 14:58:29
31
3
започнахте да ставате досадни жълтури
27.
Ча-ча......
25.04.2014 14:58:29
10
3
започнахте да ставате досадни жълтури
26.
До хунтата Паздеров
25.04.2014 11:52:31
3
39
От рейтинга може да видите, че винаги сте на минус, колкото и да плашите докторите или гражданите със служби или мутри.
Некоректното, нечовешкото и вулгарното Ви отношение към обикновените хора е показателно за Вашия потенциал като ръководители и лекари.
Изводът е само един - или сте не на правилното място или сте за психиатрията! Средно положение няма!
Публикуваме пак Вашата клетва, в която явно сте се врекли :
Хипократовата клетва на съвременната модерна медицина :

„В името на Парите, Властта и Частните интереси, в името на всички които ми плащат за това, поемам върху себе си тази клетва!
На болния, който е дошъл при мене, ще гледам като на клиент, но не и като на пациент, ще му взема парите, и ще му предпиша такива лекарства, които да го поддържат болен, за да идва отново и отново, и да ми осигурява едни постоянни доходи , на мен и на цялата фармацевтична индустрия, до смъртта си.
Ако дойде случайно, някой здрав, то аз се задължавам да го разболея, за да стане зависим от мен и цялата фармацевтична индустрия.
Ако някой открие, такова лекарство, било то на билкова или каквато и да е друга основа, което да не предизвиква странични реакции и да излекува дадена болест, то аз се задължавам да докладвам на моите повелители, за да вземат те мерки и да унищожат тази заплаха за Световната здравна организация!
Ако някой, не иска да ползва услугите ни, и да плаща данъци, то аз съм длъжен да го докладвам за да бъде обявен за престъпник.
Ако някой води природосъобразен живот, той трябва да бъде обявен за назадничав и пречка за развитието на медицинската наука, и да бъде умъртвен по най-бърз начин.
Никога, няма да предавам, колега допуснал лекарска грешка независимо от последствията до които е довела.
Когато, посещавам пациети по домовете, аз ще всявам там страх и чувство за зависимост от лекарствата. Ще говоря сложно за да ме уважават и да ми се доверяват безпрекословно, и да пият отровите които им предписвам без да се замислят.
Ще работя за това, така да манипулираме хората, че те да не търсят алтернативни методи на лечение и здравословен живот.
Ще работя за създаването на частни здравноосигурителни фондове, като ще убеждавам хората, че това е единственото им спасение и път към качественно, но съответно скъпо здравеопазване.
Ще работя за намаляване броя на децата и пенсионерите в България, защото те са ненужни и само тежат на обществото и държавата.
Ако изпълня тази клетва, без да я нарушавам, дано получа обещаното ми възнаграждение, за да водя охолен и изпълнен с наслади живот, като пазя тази клетва и не престъпя нищо от нея. Ако пък сторя обратното, нека ме сполети ранна смърт.
Заклевам се, че по силите на знанията си ще върша всичко, в което се кълна.“
В годините вследствие Вашата дългогодишна ръководна практика, допълнена и доразвита със следните нови постулати лично от сем. д-р Паздерови:
1. Който глътне лекарство, дори и аспиринче, да внесе по личната на семейството ми сметка – дължимата се потребителска такса, определена със закона, защото аз съм местния „Паша“, а Вие сте раята.
2. Който ме види на улицата да ми се кланя наведен минимум 90 градуса за младите, а за старите може и 30 градуса за уважението, че минавам покрай тях. Разрешава се на девойките до 20 години да запрятат полите, без да се кланят с цел да видя бедрата им и да преценя на какъв пост да ги уредя, като предложа на Лорката (д-р Лорис Мануелян) коя за какво става.
3. Пациента за моето обкръжение е стока, а не човек, т.е. има стойност и определена цена.
4. Предлагам на всеки лекарски кабинет да е направен ценоразпис за оценка на човешкия живот, в зависимост от специалността. Този ценоразпис следва да ми се докладва от подчинените ми звена. Всеки доклад да е съпроведен с потвръждение от банката, че ми е внесена такса за разглеждане и произнасяне по всяка докладна от всеки регистриран лекар или медицински център. Осбодени са звената единствено подчинени и управлявани от жена ми д-р Паздерова, както и доставчиците на козметичните й серии (особено френските), като тяхната продукция следва да се предлага на специални цени от всички лекари в областта (това дейност на жена ми, прекрита зад мазила и помади).
5. Целия обслужващ персонал на РЗИ обявявам за лични на семейството ми слуги. Обслужващите персонали на лекарските кабинети и центрове, както следва – лекарите ми се подчиняват безприкословно, а сестрите и санитарния персонал са им техните слуги, т.е. техни ина мен слуги.
6. Въвеждам и определям допълнителна такса за всеки пациент 20-30 лева, която да се внася за това, че той се обслужва в моята бургаска област.
7. Да се съботират намеренията на кмета на Бургас г-н Димитър Николов, който поде инициативата всеки добър лекар, който дойде в Бургас да получава общинско жилище. Лорката ще има ангажимента по този въпрос. Качествени и кадърни лекари нямат право да работят в моя вилает, а само предани доктори.
8. Който не заплаща за така организираната от мен здравна дейност, като се разболее, сам да се овие в бял чаршаф и да поема по пътя към гробищата – там му е мястото. На нас безпарични пациенти, пенсионери не ни трябват. Трябва да оредее изберателната маса на народа, за да не осъзнава кога и къде следва да гласува. Партиите щели да им плащат по 50-100 лева? Аз поемам почина да ги намаля тези платени избиратели, за което партиите следва да ми благодарят и ме оставят на този пост – директор на РЗИ – Бургас пожизнено.
9. Който се окаже неблагодарен, личният му лекар да се погриже да му съдейства да намали дните си на този свят. Ако някой лекар откаже да изпълни това мое разпореждане, разполагам с глутница от благодарни мутри, които ще му окачат един бордюр на краката и в морето до рибарското селище „мутренското гробище“, дето полицията „уж“ го търси, пък все не го намира.
10. Тези лекари, които наистина лекуват пациентите си ги отлъчвам от моята гилдия на ДОКТОРИТЕ и ги лишавам от полагащите им се допълнителни възнаграждения, та дори и от фармацевтичните компании. Те влизат в списъка на неблагонадеждните и членовете от моя екип следва да ги изолират или разкарат по най-бързия начин и по схема, която лично аз ще уточня допълнително.
11. Който доктор не изписва най-скъпите лекарства, най-вече антибиотици, да му се назначава служебна проверка и да се тества по моята схема.
12. Относно неплатилите за своето здраве в спешна помощ - да се мотаят и да се прехвърля отговорността от едно отделение на друго, дорде ритне камбаната и така аз постановявам – няма отговорност, защото никое лице или отделение не е поело лицето за лечение.
13. Нареждам на лекуващите циганите – от тях да не се вземат никакви средства, че имат лоши врачки и гадателки, може да ни навредят, а ние не искаме това. Бизнеса и живота ни е добър, но само при описаните по-горе правила, които съм утвърдил и съгласувал с когото е необходимо.
Забележка: Да не се посяга на благодарните ми покровители, застъпили се и приели рушвета за отстраняване на министърката, дето си позволи да организира съгласно закона конкурс за моето бивше и все още мое място. В допълнително приложен списък заповядвам същите да се освободят от такси за лекарско обслужване. По скоро Министър Андреева ще сменят, дорде влезе в действие нейната заповед. Аз съм много болен и затова не ще ме открият, а съм богоизбран и не ще ми посегнат. Болестта ми обаче свършва в момента, в които свалят това правителство и го сменят с ново.
25.
От българите (простосмъртните)
25.04.2014 09:01:51
3
44
Тъпа и дебелогъза педофилке обиколила страната и мъжете, не се прикривай сега пък под 112. Не можа ли да проумееш, че не сме от женски род, а освен това сме много хора. Естествено ако нямаш в предвид и слагаш всички под мярката лекарска гилдия. Защо не кажеш как преведе няколко десетки хиляди лева държавни парици на близките на Паздерката без конкурс и търг.
Много оплюваш и е на всички ясно, че вече бълваш гушери, защото си заминавате от добрата ясла дето я оглозгахте двамката с дружката си.
А пък, рушветите и доброто отношение за Вас остават в историята.
Защото продължавате да се ръпчите, ни принуждавате да поискаме разследване от държавните органи за доставката на голяма апаратура и разпрделянето на комисионните, които дялнахте с д-р Лорис Мануелян. Ако не престанете да пишете глупости и не се откажете доброволно от заеманите длъжности, ще цитираме точно за какво става дума. А Вие следва да давате обяснения как и защо ощетихте Бургас и гражданите му, Получената сума е голяма и минавате в графата "ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ" като дупето на Цанова. Е, последните месеца малко отъня, естествено ако не остане на пост и молитва, а мине на евтината сланинка.
24.
112
25.04.2014 00:41:52
48
5
"От простосмъртните българи"??? Ма много дълъг прякор си избрала ма:):) Да беше се писала "От простата..." Хем kратко, Хем вярно. А сега простофелке и ние да зададем "Осми Въпрос"! Какво ти обеща "променения" и пременен Бошев, че толкова си задрапала за него. Ами той само мърда с мустаките и чака Ел Масрито (Ал Капонето) да му свърши работата. Беше най верния лакей и слуга на пияницата Йоан Костадинов, сервилен мазник и мързелив чиновник. Освен това, и други мераклии има да задават въпроси! АМА МНОГО СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ! Ама на някои да не им окапят ушите, като чуят ДРУГИТЕ въпроси! Номер 22 е написал едно безпристрастно мнение по един разумен и възпитан начин а истеризирана една , че и впрегнала МНОГО близък отговарят със заплахи, обиди, клевети, издевателства! На това ще му се сложи край! И ТО СКОРО!
23.
От простосмъртните българи
24.04.2014 20:15:12
7
49
Защото изтече срокът на Паздеров, определен му от нас – българските данъкоплатци, започваме не открита пропаганда срещу него и съпругата му, а задаване на въпроси, на които искаме конкретни отговори, както ние, които Ви плащаме заплатите, а така също и службите на РБългария, като цитираме Вас д-р Вергиния Цанова, представяща се като „Разсъдлив“.
Относно определението Ви: „Безпринципна, явно преднамерена и тенденциозна кампания срещу д-р Г. Паздеров, който по никакъв начин не заслужава подобно отношение. Нито с професионалното си поведение, нито като човек. И знаете ли, всички Вие, повърхностни и елементарни критикари, драскали по-долу и след мен, какво можете да постигнете всъщност с дребнавите си и изсмукани заяждания в сайта?“
Явно се изживявате не само като заместник, но и като адвокат на д-р Паздеров, затова чрез Вас и чрез сайта Флагман отправяме към него следните въпроси, на които Вие ни дължи отговор, защото считаме, че не сте изразходвали правомерно държавни средства, т.е. получени от нас – обикновените граждани на РБългария.
След като е такъв честен човек и професионалист, защо и от кого се укрива през последните пет месеца чрез незаконно издадени и получени от него първични болнични листи.
Първи въпрос: Защо продължава да вади все нови и нови болнични с различни първични диагнози?
Втори въпрос: Изразходвал ли е неправомерно държавни средства за лична облага:
– горива и ползване на служебен автомобил за лични нужди?
– раздаване на тримесечни парични поощрения в по-голям размер на свои приблежени?
– осребрявал ли е фактури за закупени консумативи, без да ги доставя в РЗИ?
Трети въпрос: Превишава ли си е правата в качеството си на директор на РЗИ – Бургас?
Четвърти въпрос: Обиждал ли е свои подчинени, заплашвал ли ги е с мутри и държал ли се е грубо с тях?
Пети въпрос: Превишавал ли е правата си по длъжностната характеристика на държавен служител, като включително е прикривал незаконни действия на свои близки и познати?
Шести въпрос: Изпозвал ли е служебното си положение с цел облагодетелстване на семейството си?
Седми въпрос: Получавал ли е комисионни в особено големи размери (десетки хиляди евро) за доставки на оборудване, без да ги декларира или обявява пред когото и да било?
Осми въпрос: Нарушавал ли е българското законодателство и в чия полза ?
Относно писанията Ви за д-р Бошев, можем да кажем следното – не ни интересува, защото човек се променя, както виждате и в случая д-р Паздеров – от професионалист (според вас) в подъл и ехиден директор, чувсващ се женен за този пост.
Освен това д-р В. Цанова, всички граждани на Бургас знаят Вашето лично и служебно отношение към Паздеров. Чудно как така, два дни преди да излезе в болнични, директорът Ви пуска незаконна (според нас) безсрочна заповед за заместник, която е пълен фарс. Явно д-р Паздеров е знаел, че ще използва много месеци (неопределено) болнични листи, т.е. е действал с умисъл да се укрива доста време.
Смеем да твърдим, че повърхностни и елементарни крадци, и мошеници сте Вие двамата с г-н Паздеров, като мястото Ви не е вече в РЗИ – Бургас.
Освен това ще има конкурс и които го спечели ще е новият шеф на РЗИ – Бургас, но стига с тези мутренски кръгове и ояли се семейни кланове!
Очаквайте вече и конкретни имена, дати и събития относно далаверите на горните онеправдани и омаломощени болнички ръководители!
22.
Разсъдлив
24.04.2014 14:12:03
54
9
Безпринципна, явно преднамерена и тенденциозна кампания срещу д-р Г. Паздеров, който по никакъв начин не заслужава подобно отношение. Нито с професионалното си поведение, нито като човек. И знаете ли, всички Вие, повърхностни и елементарни критикари, драскали по-долу и след мен, какво можете да постигнете всъщност с дребнавите си и изсмукани заяждания в сайта? Ще докарате на мястото на Паздеров, Атанас Бошев. Дясната ръка на Йоан Костадинов и сегашна надежда за тлъсти печалби от здравеопазването, на Зиад Ел Масри - човекът на Първанов (АБВ) в средите на ДПС. За неговата (на Бошев) “професионална” (кавичките са мои) или по-скоро скандална дейност през далечната 1996 г., в битието му на зам. Директор на “МБАЛ Бургас” АД, който иска може да се осведоми. Ето това ще постигнете, ако не знаете. За съжаление, самият Флагман.бг, поради публично известната си меркантилност, играе водеща роля в тази черна пиар акция.
21.
До сега за пет часа!
23.04.2014 22:05:51
2
18
Статията е прочетена от над 1000 души! .....
20.
До коментар 16 и18
23.04.2014 21:27:02
36
7
Не ни занимавай с махленските си интриги. Никой освен теб не ги чете, разбери го. Керванът си върви...
19.
Flalgman
23.04.2014 21:20:10
41
5
Тук всеки си мисли, че е някой :D
Докторите не ги мислете, докато има здравна каса, те без хляб няма да останат. Защо само те се плюят, а не например зъболекарите?
А вие явно сте наистина вглъбени в докторските статии и не знаете какво става в град Бургас. Цъкнете горе на РАЗСЛЕДВАНЕ и се разсейте малко от докторските истории.
18.
До Бургассс
23.04.2014 21:11:02
5
48
Да не би да намекваш, че тази д-р Христова (не зная друг кого визираш) има дъщеря на около 25 години, ... удушено, убито дете... Екипчето на Паздерката да не са ти издали вече жълта книжка, за да те покрият ако направиш някое от тези неща дето ги описваш? Първо си премери костилката на дупето и тогава прави предположения и изпълнявай напътствията на 50 годишните.
Явно си напълно наясно с нещата от кухнята на РЗИ, след като не искаш да научиш нещо ново за управляващите и далаверите им.
А, г-н Христов?
17.
Бургассс
23.04.2014 21:07:07
4
27
Да, взимам милиони от Паздерови. За съжаление ме разкри... В грешка си. Дори ще ти кажа, че не знам нито едно от гореспоменатите докторски имена. Надявам се и да не ми се наложи да се сблъскам с някой от тях. Ако взимах пари от тях, нямаше ли да взимам пари и от Флагман за да ги хваля например? Я помисли?
Наистина не ме интересува как я карат докторите, не мисля, че и теб като цяло те интересува. Но Те да си намерят друг начин да си чешат езиците(пръстите). Интригите май станаха откакто БСП пак е на власт. Не мислиш ли, както и останалите, че всички нареждания идват от София. По градовете са само едни пионки. Във всяка институция е така. Не защитавам никого и не симпатизирам на никого. Просто изказвам мнение. Както някой казват: "Малко ли неща имам на главата, че тях да мисля". Докторите 5 пари не дават за нас, че ние ли да даваме за тях и да им четем интригите?
16.
Болен до Бургассс
23.04.2014 21:01:08
2
49
Като отида болен и се нуждая от болнични, докторите само дето не ме изкарват по здрав от тях, а тук виждам как си ги дялкат помежду си болничните както им падне.
А пък ти Бургассс явно си иззел функциите на Цанова не само да плаши, ами и вече открито какво можело да им се случи на децата на някого си. Абе ти да не си изпълнителят им, дето пашата Паздеров все хплаши с мутри.
Вземи си от Паздерката някои телефонче на Луксо.а,, а от Цанова на някое по-младичко под 16 годинки. Те, хората правилно й казват, че евече за сливенския женския затвор, ама тя не вдява. Ех, властта е сладко нещо! Върви ръка за ръка с простотията и слободията.
15.
драги Бургассс
23.04.2014 20:46:43
3
45
Яз не съм от лекарското съсловие, но явно ти си и не желаеш да узнаеш как я карат някои близки ти докторя! Че вземаш парички от тях ни е повече от ясно. Я, ходи си гледай сериалчетата по ТВ и си трай. Никой не те кара да четеш това, което не искаш, а това което желаеш да научиш. Явно и ти си едно от платените тролчета на Паздерови.
14.
Бургассс
23.04.2014 20:38:39
47
7
Това ли е темата на деня? Частни кабинети? Да, бургаски докторчета, направете си реклама на кабинетите ви с тези коментари към статията. Не ни интересуват интригите ви в РЗИ. Срещу хонорарчета само се плюете из сайтовете. Няма ли най-накрая да поработите малко? Срещу някой лев и аз ви оплюя всички, как по цял ден(В РАБОТНО ВРЕМЕ) ровите из сайтове и се чудите как да си запълните времето. "след като сайтът започна да пише за безобразията в инспекцията." След като сайтът започна да дава пари на някой, за да му мисли жълтинките. След като сайтът дава пари, за да разбере какво пишело в болничния лист на друг...
Може да си го позволи, в болничен е. Не сте ли чували приказката "Всяка жаба да си знае гьола"? Явно не. Мога да се обзаложа, че всички коментари под моя, са на бургаски лекари. Вземете спрете да си правите реклама в коментарите, спрете да пускате слухове едни за други И НАЙ-НАКРАЯ ПОРАБОТЕТЕ МАЛКО. Нас не ни интересуват животите ви, болничните ви, интригите ви. Има по-важни неща, които стават в Бургас. 22 годишен убива свой съсед; 25 годишна отвлечена; Малко момиче е удушено; Дете убито до смърт... Не е ли по-важно какво се случва с младите? Вие сте ми станали на по 50 години и си нямате друга работа...
13.
До спс 5
23.04.2014 20:24:02
3
48
Какъв хомеопат - от предаването по Нова ТВ се видя . Д-р Павлова зададе три въпроса и взе 30 лв. Аз съм готов три часа да задавам компетентни въпроси за същите пари.
Класическите хомеопати не са на мода в цяла Европа, защото в хомеопатията вече има нови течения и развитие. И тук, както в РЗИ развитието изостава.
12.
До сега за три часа!
23.04.2014 20:10:11
2
35
Статията е прочетена от 461 души, които си изграждат мнение за ръководството на РЗИ - Бургас и чакат изборите другия месец.
Другата статия "Паника в РЗИ заради проверка от инспектората, бомбардират министър Андреева с подписки" е прочетена от над 7900 души.
11.
Za Bulgaria
23.04.2014 20:03:32
1
44
Четете и коментарите под статията в същия раздел - "Паника в РЗИ заради проверка от инспектората, бомбардират министър Андреева с подписки"
Това си е чист сюжет за роман и цял сценарии за филм.
10.
До спецовете на България
23.04.2014 19:50:42
3
45
Я призовете тази д-р Христова (ако съществува такава), та да разберете явно какво става в РЗИ.
Естествено ако не четете и коментарите под статиите във Флагман. Дали тази д-р Христова няма да е следващата, която се кани да уволни д-р Цанова дорде има тази власт.
9.
До д-р Вергиния Цанова
23.04.2014 19:42:46
1
50
Г-жо Цанова на какво основание, по чие разпореждане и каква сума бе преведена на фирма Комплекс 2000 през декември 2013 год.
Министър Андреева къде сте, както Вие така и специалните служби на д-р Цанова.
8.
До бургазлия от ком. 2
23.04.2014 19:38:54
1
44
Серджо Леоне - бургазлия - д-р Цанова и т.н.
Радваме се, че се събудихте от след обядната дрямка.
7.
Службите на д-р Цанова?
23.04.2014 19:36:12
1
52
Къде са службите на д-р Вергиния Цанова и дано прочетат и тази публикация, но и коментарите под нея.
6.
Ку-клукс-клан
23.04.2014 19:33:28
0
49
Чудно от кого и защо ще е забранен достъпа до сайта Флагман?
5.
спс
23.04.2014 19:32:06
0
62
Поне от 10-тина години д-р Павлова работи като хомеопат. Сега ли се сетиха,че не може да работи и тук и там? Явно заради другата ,изгоря и тази любимка и на предишната директорка и на сегашното ръководство. Такива синекурни длъжности са излишни. Сгушили се на топло местенце,на държавна рdбота,стажа си върви,осигуровките също и си бачкат на частно. Просто сега хванаха тази.Предишната директорка на ХЕИ- сега пък откри медицинска лаборатория.Кой ще познае как с държавна заплата се закупува такава скъпа апаратура?Всички са бачкали частно и от подкупи са натрупали паричките си.
4.
До Христо Колев
23.04.2014 19:30:30
2
51
Явно тарифата на чистачката е много висока, за да я определят за това! Лопатката и метлата на чистачката явно са позлатени.
3.
Христо Колев
23.04.2014 19:27:03
4
60
Дясната ръка на д-р Паздеров в РЗИ - Сергей Христов дали е внесъл и каква сума в касата на инспекцията за това да използва държавната кола за сватбата на дъщеря си. По каква тарифа е калкулирана тази цена и дали аз мога да се възползвам от същата услуга при нужда, ако реша да се женя. Какъв документ му е издаден на г-н Христов за тази услуга, от кого и кога?
Ей г-да от НАП къде сте?
Чудно дали сметната палата ще се самосезира и тя по този казус.
Аз например, искам да използвам лопатката и кофата на чистачката от РЗИ, осочено тази, която изнесе и хвърли четири човала с документи от кабинета на д-р Паздеров преди около месец.
2.
бургазлия
23.04.2014 19:25:02
55
5
Абе ,РЗИ не разбрахте ли ,че докато при Вас работи Др. Христова винаги ще бъдете раздирани от интриги?Знаем какви интриги въртеше с майка си в Транспортна болница и след това заради дъщеря си във френската
1.
Не господар
23.04.2014 19:12:57
1
59
Аз поне не зная да има доктор, който да издава касови бележки за взети пари на ръка. Същото се отнася дори и за д-р Паздерова, която взема пари не само за прегледа, но и за предлраганата от нея козметика в кабинетите си. За новите процедури за подмладяване не коментирам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори