×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина


Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина
Този текст е изпратила Валя на своя работодател в 8,00 часа на 15 април, вечерта вероятно тя е сложила край на живота си
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
18 Април 2014, Петък, 09:17 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки Боряна ТЕНЧЕВА

Майката на Валя пътува към България, ужасена от трагедията с дъщеря й

Жестока лична драма е тласнала към смъртта 25-годишната Валентина Иванова от Бургас, установи Флагман.бг. От продължителното вземане на хранителни добавки с неизяснен произход, за да поддържа перфектното си тяло, през последните 3-4 месеца хормоналният баланс на младата жена започнал да се нарушава. „Изследванията от последните 15 дни бяха повече от тревожни, тъй като женските хормони бяха паднали до нива, от които ставаше ясно, че не е възможно да стане майка. Това дълбоко я тревожеше и затова отиде на психиатър, явно успокоителните не са могли да помогнат.”, заяви пред Флагман.бг изключително близък до Валя човек.

В деня, в който тя изчезва, не е отишла на работа и е изпратила следния смс на своя работодател д-р Даниел Илиев: „Не ми е добре, много ме боли корема, не мога да стана от леглото, няма да дойда на работа, ако съм по-добре следобед съм на линия, извинявай”.
Д-р Илиев днес беше на работа, заварихме го да стерилизира инструменти в кабинета си

Днес наш репортер се срещна с д-р Илиев, когото заварихме в кабинета на ул. „Средна гора” 21 да стерилизира инструменти, въпреки че е почивен ден. Докторът бе спокоен и довери, че вече бил разпитан от МВР, но не са се сетили да го питат дали е получавал СМС. Той е изпратен в 8,00 часа на 15 април. Около полунощ на тази дата Валя изчезва.

Отпаднали са всякакви съмнения, че младият и симпатичен доктор е поддържал паралелна връзка с красавицата. „Това е изключено, защото Валентина имаше много сериозна връзка с полицая, виждал съм го. Двамата много се обичаха и бяха предани един на друг. Той поддържаше перфектна спортна форма и струва ми се, че тя се беше увлякла в аеробните занятия, напоследък все повтаряше, че не си харесва тялото. А не виждам какво по-хармонично и съвършено можеше да се получи от нейната фигура”, каза д-р Илиев. На него му се родило детенце съвсем скоро и той също си имал нормална брачна връзка. Затова триъгълникът там е изключен. Валентина била много сериозно и интелигентно момиче и си гледало отговорно работата.

Засега единствената най-сериозна причина за самоубийство, ако действително има такова, е тежкият психически проблем на Валя, свързан с хормоналния дисбаланс на тялото, настъпил вследствие на тежките тренировки и нерегламентирания прием на хранителни добавки. За да постигне съвършена форма тя всяка вечер е и бягала край нивите в Лозово.

Стоматологът, с когото тя работи вече две години, е убеден, че Валентина била в идеални отношения с майка си и баща си. „Баща й е много сериозен човек, а с майка си се чуваха редовно в Австрия. Бяха повече от майка и дъщеря – приятелки”, каза д-р Илиев.

В Лозово също изключват версията конфликт с баща й Иван да е докарал Валя до съдбоносното решение да сложи край на живота си. Мъжът бил изключително дружелюбен и кротък. Той разказал на съседи, че в нощта на изчезването на Валя е говорил с нея последно около 23 часа. Попитал я дали ще влезе в банята. Тя пушила цигара и казала, че ще си легне. Той бил убеден, че тя е в леглото си и спи.

Майката на Валя – Пенка, която работи в Австрия, научила от интернет за семейната трагедия,  ужасена е и в момента пътува по спешност към България. Всички близки на семейството търсят следа от Валя по брега в Бургас.

„Получихме информация, че е била засечена от камера, разположена на Казиното, да върви към моста. Вече очакваме най-лошите новини. Хората в Лозово са в шок”, казаха жители на бургаския квартал. Днес се коментира, че телефонът на момичето, който до последно давал свободно, е намерен.
Цяла нощ къщата на семейството на Валя е останала да свети в очакване на развръзката.

В категории: Животът


22
Коментара
22
Коментара по темата
22.
Георги Бакалов
20.04.2014 10:27:46
2
3
Към този момент САМОУБИЙСТВО Е НАЙ-АБСУРДНАТА ХИПОТЕЗА!Дано да е жива!Има различни форми на изчезване.Ако е убита, опциите не са много:ПРИЯТЕЛЯТ или ТРЕТИЯ човек от ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК!Ако родителите не са сезирали досега прокуратурата, ченгетата като нищо може да са оплескали нещата!ВНУШЕНИЕТО ЗА САМОУБИЙСТВО ИЗГЛЕЖДА КАТО ПОДХВЪРЛЕНО и е много удобно за някой, включително и за ченгетата!
21.
dfd
19.04.2014 10:53:12
1
9
stiga ste pubkikuvali prostutii
v momenta nasheto semeistvo e v shok zaradi vashite publikacii.
20.
св
18.04.2014 20:30:47
0
16
"Докторът бе спокоен и довери, че вече бил разпитан от МВР, но не са се сетили да го питат дали е получавал СМС. Той е изпратен в 8,00 часа на 15 април" - има нещо нередно в това, едва ли МВР не са попитали кога е бил последния контакт на доктора с момичето, как така няма да се сети, че има получен смс. Това е абсурдно. Освен ако Флагман не си измислят.. къде и истината?
19.
Един там
18.04.2014 19:02:14
10
2
Тоз трапер е неудовлетворен от себе си журналист някой си. Цвъка навсякъде коментари. Нека си драска, това може- това си прави, завалията.
18.
Тополовградски тарикат
18.04.2014 18:26:21
2
4
Керанке ... ! Ко стана мо ... ?! Тоз ,, traper" ли е , ловец ли е - не го знам ама мноо та заби ма .. ! Ми нали уж няма по- голяма и по- велика журналя от Тополовградската ма ?! Тююххх ... ! Имало и по-умни от нас , па и парата не ги блазни кат теб , да му се не види ... ! За няк'ва съвест писал ама , той не е от Тополовград и незнай че нии не сме заразени от тва ! М'да ... аха ! Я му отговори както подобава на една нашенска - Тополовградска овца !!! Де ми ги диии ... !!!
17.
бургас
18.04.2014 18:11:01
0
11
От вчера следя тази ужасна история!Много ама много жалко,за това красиво а и умно момиче:(От цялото си сърце и желая да е жива и здрава и да се прибере у дома!В навечерието на най-светлият празник,нека стане чудо!!Всички хора имаме проблеми,и в миг на отчаяние всеки от нас си е мислил лоши неща,но нека да знаят всички че проблемите се преодоляват!Не е решение да си погегнеш на живота!!!НИКОГА!!!Той ние даден да го изживееме и то така както ние си прецениме че е добре.От цялото си сърце се моля и надявам,тази история да има щастлив край!
16.
анонимен
18.04.2014 17:58:28
2
7
Абе флагманджии, спрете да си украсявате статиите че сте жалки. 99% от статиите ви са преувеличени и неточни.
15.
позната
18.04.2014 16:27:54
2
7
Нищо от това не е лъжа за жалост.....всичко което са написали е истина до последната думичка....:( :( :( само това че има все още шанс да е жива и да не си е посегнала на живота...
14.
ili
18.04.2014 16:27:04
19
24
Момичета,никога не се хващайте с полицаи.От връзки с такива презрени същества нищо добро не излиза.
13.
ЕДНА ЖЕНА
18.04.2014 16:12:08
1
19
Прекрасни млади влюбени двама души-това видях от публикуваните снимки.СИЛНО СЕ НАДЯВАМ И СЕ МОЛЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА ТОЗИ ВЕЛИКДЕН ТЕЗИ ДВАМА ДУШИ ДА СЕ СЪБЕРАТ ОТНОВО И ДА ПРОДЪЛЖАТ ЖИВОТА СИ ЗАЕДНО, ЗАЩОТО В ОЧИТЕ ИМ СЕ ЧЕТЕ ТЯХНАТА СИЛНА ЛЮБОВ ! ВАЛЬО, ЖЕЛАЯ ТИ ГО С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ , БЕЗ ДА ТЕ ПОЗНАВАМ!
12.
златина
18.04.2014 15:34:30
4
17
много прости селяни сте, тъпи журналисти, с нетърпение чакате да стане нещо такова и кацате като лешояди на мърша.как не ви е срам,гнусари долни, 90% от написаното е лъжа,сигурна съм.дано и на вас се случи същото да видите. сигурна съм,че ще ви е много хубаво :) нещастници, ще ви се върне
11.
bat o4o
18.04.2014 15:09:41
1
2
http://news.data.bg/2/bulgaria/576300/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F_%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%BB%D0%B0_%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F_%D0%BE%D1%82_%D0%B1%D1%83%D1%80
10.
.
18.04.2014 14:59:16
2
6
много тъпи версии ,кой ги измисля ,бе
9.
idioti
18.04.2014 14:52:05
3
14
flagman trqbva nqkoi da vi sydi vas !! Ei kasabova shte gorish v kazana zaradi jalkite si opiti da poluchish poseshtaemost !!! kak moje da pishete gluposti nishto ne se znae oshte a vie byrzate da napravite senzaciq ako beshe vasho dete maika lubovnik ili izobshto blizyk chovek kak shte se pochustvate ?? JALKI STE sprete se nai-nakraq !!!!
8.
дд
18.04.2014 13:04:21
2
6
На мен преди известно време ми се наложи да пия едни хапчета "Л..а" не искам да споменавам името, но бяха забранени и доста се отразяват на психиката.
7.
Иво
18.04.2014 12:59:44
3
8
Да проверят от кой е купувала хапа и да разпитат и него.
Едва ли става дума за добавки - добавките са едно а химията съвсем друго.
Хората, които продават химия понякога се занимават и с други незаконни дейности, така че полицията да работи.
6.
Иво
18.04.2014 12:59:44
2
17
Да проверят от кой е купувала хапа и да разпитат и него.
Едва ли става дума за добавки - добавките са едно а химията съвсем друго.
Хората, които продават химия понякога се занимават и с други незаконни дейности, така че полицията да работи.
5.
д
18.04.2014 12:59:40
1
24
Подкрепям коментара на номер 4, дори се разстроих след тази новина, не познавам хората, но това е човешки живот и трагедия, само хора без сърце биха подминали. Иска ми се да помогна и надявам се да не е станало най - лошото с това момиче.. вярвам, че стават чудеса и тя ще е сред близките си....
4.
trapera
18.04.2014 12:53:14
4
86
Очевидно скандалът и ужасът продават. Очевидно никой не се замисля, че мъртъв човек, който фотографите са наснимали детайлно от всички възможни страни, има семейство, което страда за него.
Безчувствени, бездушни хора.... Давате ли си сметка какво сте причинили (в името на тиража) на едно семейство? Всичко ли е пари в този живот, няма ли нещо като морал и етика за вас? Зарежете журналистическата такава, става дума за личностни качества, които при вас са изкоренени до дъно.
Предполагам, че си лягате с чиста съвест, докато в един друг дом, едно семейство плаче върху sait-a ви ...
Очевидно, драги редактори, издатели и каквото още се водите по трудова книжка, очевидно няма институция, пред която да отговаряте за гнусните си публикации. И вие сте като държавата - неработеща, алчна, безочлива и бездушна.

Но аз пък ще ви кажа нещо друго - друг ще ви съди един ден за болката, която сте причинили с вашите материали.

Спете спокойно ... до следващия инцидент...
3.
kiro
18.04.2014 12:49:35
4
5
kak koi chernya kostov
2.
spiro
18.04.2014 12:32:29
0
3
Koi kostov la brat
1.
miro
18.04.2014 12:30:19
7
4
kostov e vinoven
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори