×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цар Киро: Живея царски със сто лева на ден


Цар Киро: Живея царски със сто лева на ден
Няма да се боря за 30 лева на тези избори, а със зъби ще воювам срещу ГЕРБ и ще съдя държавата, каза Кирил Рашков
18 Април 2014, Петък, 08:31 ч.

По-честен и достоен съм от българите и ще осъдя България, че ми блокира имането, каза Кирил Рашков

Живея като цар по моя начин и правя това, което ми харесва, споделя Кирил Рашков. Той проговори пред камерата на бТВ за първи път след като излезе от затвора и заяви, че не чувства вина за жертвите от трагедията през 2011 година в Катуница. Този прокурор, който е виновен за тази присъда срещу мен, трябва да бъде съден от трибунал, заяви цар Киро.
Той сподели, че в затвора е живял както всички други затворници. „Бях градинар и се грижех за цветята. Затворническата управа се гордееше с мен“, хвали се ромският бос.
„99.99 на сто от ромите в цяла България ми вярват. Елате в някое село или град да видите как ме посрещат. За тези избори няма да се боря за пари. Няма да отида да взема 30 лева, а ще се боря със зъби и всички сили срещу ГЕРБ. Аз съм християнин, затова се заклевам пред кръста, че никой не е дошъл да ме агитира. Нашите симпатии са към БСП, ДПС, към Кобургготски... Това са оригиналите на държавата. С Доган бяхме в затвора. Не мога да кажа, че ми е приятел, но се борихме за демокрация. Искахме да свалим комунизма, а Пеевски е много сериозен човек. Бих му помогнал, но не става въпрос за пари, а за демокрация“, каза още Рашков.
Той призна, че мисли да прави нова партия за местните избори. „На парламентарния вот ще сме в съюз с тези, които се грижат за българския народ. Няма да подкрепяме мутри и рекетьори“, добавя цар Киро. Той сподели, че макар държавата да му е блокирала имането, той и неговите близки живеят добре с по сто лева на ден.
„Имам по-голямо достойнство от българите в България. По-честен съм от тях. Имам голяма сграда в центъра на Пловдив, но един ден ще се върна в Катуница и ще осъдя държавата“, каза още Кирил Рашков.

В категории: Политика


7
Коментара по темата
7.
бургас
19.04.2014 20:02:21
0
0
Да се маха от България гада му мръсен .Трябваше да гние в затвора . Млади мом4ета ги няма на белия свят зареди него ,хората как ще живеят там пак в страх .Тва е държава която няма закони и за това виновни те остават не наказани .
6.
sss
19.04.2014 15:24:46
0
4
Мама ти циганска бе , какъв цар си ти бе ,изрод гаден ! Аx всички мангали на сапун да ви направят ! В Катуница ще се върнел , имането да си търси , държавата ще съди - абе изродяк - за затвора си ти бе , ама заедно с всички от висшия ешалон дето взаимно си лижете гъзовете !
5.
БОЙКО
19.04.2014 14:02:53
1
0
офффф той боби ще дойде пак на власт
4.
_!_ za AITOS
19.04.2014 11:22:30
0
1
ei dolen turchin obrqzana koko6ka,kato ste mn bogati 6to ste 2ra klasa v bulgariq ku4e na islqma !!!!!
3.
Бургас
18.04.2014 12:09:23
1
13
Алооо Айтос, въввашата азбука нямате ли "Й", една дума нямаш вярно написана, смотаняко! Първо научи български, защото живееш в България, а ако не ти харесва - прав ти път към Анадола!
Вземи със себе си и този помияр Киро и двамата се измитайте от България - не ни трябват такива боклуци като вас!
2.
aitos
18.04.2014 09:46:05
27
2
Защо се дразнеш бе еничарю защото е по богат от ващи крадливи българи и не миризливец е питаи маикати за бащати тогаз пиши ком.
1.
уникално !!!
18.04.2014 08:50:45
1
25
прекрасна статия още малко и ще го канонизирате този миризлив мангал ! престанете да напомняте за тях само дразните хората преди тези хубави празници !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори