×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майка с пет деца живее на свещи и трепери социалните служители да не й ги отнемат


Майка с пет деца живее на свещи и трепери социалните служители да не й ги отнемат
Имам прекрасни деца и няма да позволя да станат сирачета като мен, споделя Лена Стоянова.
27 Март 2014, Четвъртък, 09:38 ч.

Скоро семейството може да остане и без дом, защото парите не им достигат за наема
Българка живее с петте си деца без ток и мечтае да си намери работа. Историята й може да разплаче всеки човек с благородно сърце, но не и социалните служители.
25-годишната Лена Стоянова е израснала като сираче, подхвърляно от дом в дом. Тя обича децата си и би направила всичко за тях, за да не споделят нейната съдба.
Аз нямам детство, но искам те да имат, споделя Лена пред камерата на бТВ. Няма да позволя да отидат в дом за сираци, добавя жената, която сега живее с майката на съпруга си, а той е в затвора от четири месеца.
Лена е бременна, но мечтае за работа, за да може да плаща огромните сметки за ток, наема и другите разходи. Многодетната майка и децата й живеят с детските надбавки, които са общо в размер на 190 лв. Наемът на апартамента пък е 270 лева и тъй като не е платен, младата жена се страхува, че семейството й скоро може да се озове на улицата.
Тъй като токът е изключен, Лена не може да готви, а храната, която съседите й дават, я държи в стаята и се надява времето да е по-хладно, за да не се развали.
Наскоро майката потърсила помощ от Агенцията за закрила на детето, но отказала да си даде адреса.
„Няма как да им дам адреса, за да им сервирам пет деца наготово. Толкова време ги пазя, но сега не мога да плащам големия наем, затова се надявам на помощ“, добавя Лена Стоянова.
Въпреки безизходицата, тя се усмихва и вярва, че ще се сбъдне мечта й да си намери работа.

В категории: Лична драма


Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
8
Коментара по темата
8.
$h@IdEr
29.03.2014 20:14:57
0
2
До №6 - не си е платил гаранцията да го пуснат от затвора, където са го вкарали за кражби и рекет, защото не се е хванал да работи, а краде за шаврантията и лапетата-готованковци, раждани на килограм ли бе, манаф?
7.
Майка.
28.03.2014 11:41:03
0
2
До Потресен
МЕЧТАЕ ТЯ ЗА РАБОТА с корем до уста и без образование!
Ще ражда шесто дете, като знае, че повече от 300лв заплата никога няма да може да взема с нейното образование.
Приемните майки могат да обичат и любов на децата няма да липсва. За разлика от родната им майка, приемната има шанс да им помогне да се образоват и да ги научи на труд, че нещата даром не идват.
Да преценяш човека по визията на лицето му е ******, човек се преценя по действия и смисъла на думите му. Действията на жената са необмислени и думите невероятни. Защо не забелязвате че дрехите им са харизани, а като дойде моментът да няма кой да хариже? Лицето й излъчвало благородство на 23г, я си я представете само след 5 години поради липса на достатъчно пари, без зъби, без дом, без дрехи и др липси, дали ще ви излъчва благородство?
Потресения, като толкова я защитаваш прибери я у вас с децата и я издържай.
6.
Д
27.03.2014 19:29:39
3
2
ТАЗИ ЖЕНА ИЗЛЪЧВА БЛАГОРОДСТВО КРЕТЕНИ ДА ВИ .БА МАЙКАТА В УСТАТА,А ЗА ЗАТВОРА НЕ СИ Е ПЛАТИЛ,ЗАТВА Е ТАМ
5.
Потресен
27.03.2014 14:35:19
6
5
По-потресаващи са коментарите под статията от съдбата на тази жена, която осъзнава, че има нещо много ценно - децата и е готова на всичко за тях. Тя не проси, а МЕЧТАЕ ЗА РАБОТА. Ако децата й бъдат дадени на мащехи (приемни семейства), ще бъдат ли щастливи? Едва ли! Вгледайте се в лицето на тази жена! Може да е израснала в домове за сираци, но ще видите нещо, което липсва в повечето съвременни момичета. Тя има достойнство и въпреки мизерията, изглежда щастлива! Тя обича и вероятно е много обичана. Тя може да вади пачки по магистралите, но ще го направи ли? Не би я съдил дори Бог, ако си продава тялото, за да нахрани децата си, но тя обича съпруга си. А дали той е по-голям престъпник от тези, които престъпват закона безнаказано и се гордеят с това? Защо е в затвора, не става ясно, но едва ли е по-голям грешник от тези, които го хулят. Всъщност по-добре да не си чешем езиците, а да помислим защо хората, които искат да живеят достойно, приличат на бели "цигани".
4.
Майка.
27.03.2014 11:41:38
5
11
Къде са защита на детето в този случай? Да отидат да приберът тези деца и да ги дадът в приемни семейства. В това семейство децата няма да получат трудови навици, а други не приемливи за обществото привички.
Това да се плодиш безрасъдно е безотговорно. Все пак всеки може да се плоди, но за разлика от тази, ние другите мислим за прехраната на децата си, преди да ги създадем. Тя ще иска и дом да им осигурим и да ги храним, а тя какво?
Тази дама много добре знае, че е само с основно образование, знае че дори да намери работа, то ще е на минимална заплата, с която евентуално ще плати само наема. Цял живот ли ще чака на помощ и ще ражда на конвейр нискообразовани граждани?
Да си майка не означава да се напънеш да се плодиш, а да отгледаш със собствен труд децата си. Затова не признавам тази жена за майка, макар вие да я наричате многодетна, защото тя няма и един ден стаж, не е дала нищо в държавната хазна, а от както се е родила само очаква да вземе. Не различавам по нищо, тази жена от всяка една ромка от катун.
3.
Учуден
27.03.2014 11:19:16
4
10
Помолила е за помощ, но не си е дала адреса за да не сервира на готова 5 деца, които рано или късно пак ще легнат на държаванта хазна. Тъй като тези 5 деца ще тръгнат на училище, ще станат младежи и девойки с необходмиости по-големи от боб чорба сготвена на свещ. В интерес на истината статията не можа да ме разплаче напротив, задучен съм, дали майката няма умствени проблеми.
Тя е започнала да раяжда на конвейр от 17 годишна възраст, без спирка всяка година по едно. Очевидно е, че няма как да има повече от завършен 10 клас, както и че бащата на част от децата също е престъпник или поне не е способен да се грижи за нея.
Има толкова много бездетни семейства, които биха се радвали да приемат тези деца и да им дадат бъдеще и възможности, които това семейство няма никога да може да им предостави.
И отново казвам, че рано или късно тези деца ще легнат на джоба на данъкоплатците, но за тях ще е късно и детството им ще е заминало, и ще бъдат едни необразовани зверчета изрснали в дом. За това нека да ги предостави за осиновяване, повече от очевидно е че дамата няма проблем с детеродните функции, като се закрепи и си посрещне партньора от затовара могат да си направят ново.
2.
Мима
27.03.2014 11:15:07
4
15
Е, извинявайте, ама да продължаваш да се плодиш като виждаш, че не можеш да си гледаш децата, е лудост.
1.
freakybs
27.03.2014 10:24:12
4
19
Сори, ама да направиш 5 деца и 6 на път, при положение, че и ти си била в дом. При мъж, който явно не е читав щом е в пандела.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори