×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Новите пионки от наркоканалите през Пристанище Бургас и „касичките” на властта в бизнеса с храните


Само във Флагман.бг: Новите пионки от наркоканалите през Пристанище Бургас и „касичките” на властта в бизнеса с храните
Д-р Мариана Шумова от Елхово вече е в Несебър, тя смени ветеринарния техник на ГЕРБ Андон Христов, който раздаваше разрешителните за хранителни обекти в Слънчев бряг и Несебър, снимка Хасково.инфо
17 Март 2014, Вторник, 01:55 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки Катя КАСАБОВА

И как ДАНС и главният прокурор Цацаров симулират  разплитането на мафиотските схеми в региона


Д-р Даниела Кепекова - началник на най-важния и голям отдел в Бургаската дирекция по контрола на храните, е отстранена от работа. Изпълнителният директор на Българската агенция по безопасност на храните Пламен Моллов е отстранил също настоящия началник на граничния пункт в Пристанище Бургас д-р Димитър Папуджиков, както и предшественика му на този пост до юли м.г. д-р Тодор Христов. Причината е започнало дисциплинарно производство  след приключила проверка по разследване на Флагман.бг от август 2012 г. – виж тук.

Най-вероятното, което може да се случи, е срещу Кепекова да бъде повдигнато обвинение, но то няма да стигне до съдебна фаза, прогнозира наш източник пред Флагман.бг. Учудващо е, че все пак е имало разследване и в ДАНС, което също е започнало преди две години. То е било разпределено на две окръжни прокуратури – Хасковската и Бургаската. Кепекова оглавяваше Бургаската дирекция на БАБХ при правителството на ГЕРБ. С нейното устно разпореждане  на граничния пункт в Пристанище Бургас бяха допуснати лица на частната „СТИВ ГРУП-БГ”ООД, явяващи се посредници между вносителите и държавата, изолирайки  инспекторите на ОДБХ-Бургас. Същата фирма продължава да действа и към този момент.
Очакваше се след парламентарните избори м.г. Кепекова да бъде уволнена, най-малкото. Но вместо това тя получи най-важния пост в ОДБХ-Бургас след директорския – пряко ръководство на всичките 55 инспектори, контролиращи храните.
Днес директорът Петър Пачев потвърди информацията ни за тримата отстранени служители. „Заповедта на проф.Пламен Моллов е от 10 март, отнася се и за тримата, за които ме питате”, каза лаконично д-р Пачев и ни посъветва да търсим Пресцентъра на агенцията, ако ни е нужна още информация. Пачев е един от най-преданите и дългогодишни активисти на БСП-Бургас.

Мутрите, контролиращи вноса на Пристанище Бургас, работят още по-добре при БСП

През август 2012 г. разкрихме, че зад „СТИВ ГРУП-БГ” стои  легендарният Петър Сарандев, същият, който от години ръководи с други подставени фирми контрабандния внос през ГКПП-Капитан Андреево.
„Производството след Вашето разкритие от август 2012 г. се наблюдава от главния прокурор Сотир Цацаров. Той се запозна в подробности през лятото на м.г. Арести за организирана престъпна група  обаче не се очертават, защото залогът е голям. През пристанище Бургас минават твърде малко стоки като внос, за разлика от ГКПП-Капитан Андреево, но тук е важно кой ще държи каналите с наркотиците”, уточни за Флагман.бг източник от разследването.


Д-р Даниела Кепекова от ГЕРБ – бившата директорка на ОДБХ-Бургас е купила няколко апартамента в Сарафово, обича воаяжи в Дубай, но сега е отстранена от работа

Например, от Хасковската прокуратура са отказали да се занимават с фирмата и нейните мутанти в Капитан Андреево, описани в разследването на Флагман.бг, но никой по субординация не е търсил отговорност от хасковския окръжен прокурор. „Сега, въпреки започналите разпити на десетки настоящи и бивши инспектори от ОДБХ-Бургас, всичко ще се потули, защото в противен случай ще горят много хора по веригата”, добави източникът ни. Под най-голям натиск била бившата директорка д-р Кепекова. Проследени са нейни воаяжи до Дубай, също и произход на средствата за покупка на няколко апартамента в Сарафово.  До ареста й обаче няма да се стигне.
„И нищо няма да се промени, просто БСП и ДПС сменят хората на ГЕРБ в местата, където трябва да бъде гарантиран комфортът на контрабандистите, както и да се сменят хората, които събират подкупи”, съобщи друг източник от ОДБХ-Бургас, запознат с новите кадрови промени.

Спец  по дребните животни от София пое европейския граничен пункт в Бургас, настанен е в Поморие

На граничния инспекторски пункт в пристанище Бургас е изпратен нов началник – д-р Божидар Асенов. Той пристига от столицата и никога не се е занимавал с внос. Станал е служител на агенцията преди няколко месеца. Д-р Асенов доскоро е бил председател на асоциацията на ветеринарните лекари по дребните животни. На европейския граничен пункт в пристанище Бургас има три сектора – за внос на стоки от животински произход, от неживотински произход,  както и фитосанитарен контрол. Работи се по сложни европейски регламенти, за които д-р Асенов няма никаква подготовка. Няма и ни най-малка представа от процедурите, пък и експертите от ОДБХ, които бяха обучавани за целта в Брюксел, бяха изхвърлени по времето на ГЕРБ заради съпротивата им да се подчинят на Петър Сарандев. Софийският доктор е настанен в служебно жилище на земеделското министерство в Поморие и вече се наслаждава на приказна крайбрежна гледка. Получил е и служебна кола, с която да идва на работа в Бургас.
И в момента рекетьорите на частната „СТИВ ГРУП-БГ”ООД се намират на граничния пункт и „посредничат” при проверка на стоките – те вземат и носят пробите от стоките при докторите, издават фактури за платени такси по вноса, игнорирайки държавата, тормозят митническите агенти и спедиторите.
„Имаше известно затишие в издевателствата на тази фирма през миналата година, даже мутрите им рядко се мяркаха, смятахме, че нещата след падането на ексминистър Мирослав Найденов ще се нормализират, но сме се лъгали. От Нова година  същите нагли мъже редовно стоят  на пункта и се държат още по-брутално, нищо не се е променило”, заяви ни служителка от митническа агенция.

Бушонът от Свиленград, момчето със сладоледа в Приморско и „Златния гьол” на д-р Михайлов

Ръководителят на „СТИВ ГРУП-БГ”ООД Петър Сарандев сам признава в неформални разговори с инспектори от пристанище Бургас, че е само един бушон от Свиленград, обслужващ веригата за контрабанда на фирми-мутанти около ГКПП-Капитан Андреево и Пристанище Бургас. Събрани са и доказателства за проведени такива разговори.


Д-р Петър Пачев от БСП – настоящият директор на ОДБХ-Бургас, е сложен, за да слуша. Д-р Шумова ще е по-важна от него, вероятно ще прилага опита си от Златния гьол на Капитан Андреево

„Едно от двете момчета, които се водят съдружници с по 50% от дяловете в тази фирма, всъщност, е толкова бедно, че миналото лято се препитаваше от сладоледена сергия в Приморско и живееше в дома на приятелката си. То не е от нашия край. ДАНС и прокуратурата знаят много добре  за какво е използван този простоват и окаян младеж, той вече е разпитан”, каза ни друг човек от ОДБХ. Подновените разпити сега били само за сплашване на служителите от бургаската дирекция, настоящи и бивши.
Ветеринарният пункт в Капитан Андреево придоби известност като  „Златния гьол” от 2007 г., след като се оказа, че под ръководството на несменяемия при няколко правителства д-р Атанас Михайлов твърде малка част от ветеринарните такси стигат до фиска. Тези канали започват да работят под обща шапка при първия държавен контрабандист Константин Димитров-Самоковеца през 1998 г. и не са спирали до този момент. Сменят се само ръководители на нисшите нива. В зората на ГЕРБ-еровото правителство генералният директор на НВМС Йордан Войнов уволни д-р Атанас Михайлов, но набързо поправи „грешката”, възстанови го и неприязънта между двамата бе забравена. По времето, когато д-р Атанас Михайлов бе отстранен от шефския пост в Свиленград, се появи д-р Мариана Шумова, която стана негова приемничка. Общоизвестен факт бе, че Михайлов продължаваше да дърпа конците в службата. Шумова е смятана за изключително близка до свиленградския ветеринар.

Д-р Мариана Шумова от Елхово е най-важният фактор по храните в Бургаска област, вече живее в Несебър

Докато д-р Атанас Михайлов бе за кратко в немилост при ГЕРБ, пунктът на Капитан Андреево се оглавяваше от подчинената му инспекторка д-р Мариана Шумова.
Шумова отскоро играе важна роля на територията на Бургаска област. Тя е от Елхово, семейна е и докато е била служителка в Свиленград, е изминавала по 150 км в двете посоки до граничния пункт Капитан Андреево, за да се яви на работа. Сега се представя като още по-всеотдаен държавен служител. Преместила се е да живее в служебен апартамент на министерството в Несебър, семейството й е останало в Елхово. Д-р Шумова, която за малко през 2013 г. бе стигнала до директор на ОДБХ-Хасково, сега е заела „стратегическия” пост на ветеринарния техник Андон Христов от Несебър – приятел и сътрапезник на ексминистър Мирослав Найденов в Слънчев бряг. Христов, който е със средно образование, по времето на ГЕРБ бе натоварен с най-сериозната част от контрола на заведенията за обществено хранене в най-големия курорт, въпреки че към пункта на Несебър работят достатъчно на брой компетентни ветеринарни специалисти с магистърски дипломи. Той издаваше разрешителните за всеки обект, в който има храна – от петзвездните ресторанти до сетната закусвалня, магазинче или мизерна кебапчийница. Срещу емблематичната фигура на Андон Христов до областната дирекция по безопасността на храните в Бургас, както и до самия изпълнителен директор Йордан Войнов, бяха подавани сигнали за подкупи с конкретни данни, имаше и проверка в Икономическа полиция, но до повдигане на обвинение срещу Андон Христов не се стигна.


А това бягащо от репортерите на Флагман.бг човече е бившият шеф на граничния пункт в Пристанище-Бургас – д-р Тодор Христов, известен с крилатата фраза: „Аз съм си свалил гащите, ще става каквато ще става оттука нататък“


„Днес Андон Христов сдаде на Шумова и новата си служебна кола „Пежо” – той бе единственият техник в България, който ползваше служебен автомобил, защото е с ранг на директор”, казаха негови колеги.
Мариана Шумова от Елхово се оформяла като важен фактор в областната дирекция, по-важен и от самия директор Петър Пачев. Официалната й задача ще е свързана с реализиране на пилотен проект, представляващ „контрол върху контрола” на ветеринарите – нещо като вътрешно разузнаване. Такъв проект, като Бургаския, щял да стартира и в София. Ако се окажат успешни, ще се прилагат и в останалите областни дирекции – за да се прекрати корупцията!

Кадровик, роден в Северозападна България, нарежда схемите при вече пет правителства

„Има един човек в Изпълнителната агенция в столицата, който е непоклатим кадровик при вече пет поредни правителства. Пряк роднина е на важна персона с огромен бизнес. Фамилията им е достатъчно известна в Северозападна България. При всяка смяна на правителство този човек размества кадрите като болтчета и винтчета, за да могат контрабандните канали да се въртят като добре смазан механизъм. Проф. Пламен Моллов, идвайки от неправителствения сектор, не подозираше какво ще види от вътрешната страна на БАБХ. Той просто бе запознат със схемите от същия този кадровик. На Моллов му бяха поднесени новите-стари имена със съответните промени в позициите, за да разпише заповедите за назначение, нищо повече не зависи от изпълнителния директор в тази агенция ”, довери източник от ДАНС, осъзнавайки, че няма смисъл да задълбочава разследването в Бургас, започнало след конкретно изнасяне на данни за мафията в публикацията на Флагман.бг от август 2012 г.

В категории: Разследване


245
Коментара по темата
245.
*********
07.09.2021 16:36:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
244.
nikoi
10.01.2016 18:03:17
0
1
kakvo stemi kazite za stanimr mavrodiev
243.
ni koi
24.12.2015 21:57:01
0
0
is ka liti da znzeta istinata za taa firma stiv grup bg ood
242.
Кога?
07.06.2015 10:03:21
1
16
Кога ще дойде ВИДОВ ДЕН за рафинирания мръсник, схемаджия, ибрикчия, подлога , гъзоблизец, интригант и доносник НИКОЛАЙ ЛИЛОВ ???
241.
Таня Илиева
22.05.2015 15:52:03
0
22
Днес в сутрешния блок на Нова телевизия ,Пламен Моллов много се изложи ! Той не само отговаряше неадекватно и казваше едно и също , а и се държеше гузно , маниерите , жестовете му бяха, като на ЛЪЖЕЦ!!!
Такса "СПОКОЙСТВИЕ" :) обществена тайна е,че се иска такава такса . Рекетът се осъществява индиректно от поставени лица , продажни жалки и нищожни инспектори , продали душите си !Рекетът го има и в цяла България и няма да се оправим, докато има такива , като Моллов и подлизурковци морално пропаднали, подмазвачи ,смирени , снижени и наведени до земята , защото нямат мнение и достойнство! Евтини хора с покварени души , пълни джобове и празни глави!
В Слънчев бряг пуснаха миналата година Шумова , да бозае да изобретява създаване на нови схеми и да разучава стари за парични потоци ! Доню го навряха в девеат глуха , Кепекова я махнаха , сметнаха ,че много е вземала за себе си ! Тя , че е вземала ,вземала е , затова пиеше розови хапчета и се държеше неадекватно , защото сънят и не беше спокоен и съвестта и я гризеше ! Чест и прави ,че има съвест , защото някой хора са родени без съвест и морал , като Любимка Вълкова, преминала през много легла, извършила безброй подлости , но да не забравя ,че и тя ще плати , когато най- малко очаква !!!!!!!!Няма такъв , който не си е платил за злодеянията!
Парични потоци , схеми за пари , забогатяване и защо ?!!! За да сте добре финансово и социално ?! Нооооо, всъщност добре ли сте, спокоен ли е сънят Ви ?!След като не осъзнавате ,че сте се продали, че това е по- лошо от проституцията.При проституцията се продават телата , а вие сте си продали душите ! :) Да сте живи и здрави , но не забравяйте ,че господ бави , но не забравя и тези които вземат и ползват пари от далавери ще ги върнат многократно и децата ви и поколенията Ви ще платят един ден за продажните си родители , но всъщност заради продажниците цената я плаща цялата нация !!!!!
Моллов , предишния Войнов и всички снижени и наведени са едни отсъвремените поробителите на нацията ни ! Далаверите, политическите назначения , задкулисието , реката няма да доведат до нищо добро !
Няма друга нация с толкова много продажници :)))))
В БАБХ не е важно качеството на контрола , а далаверите! Назначават се празноглави хора без конкурси, любовници на някой или политически обвързани , които стават за смях и нямат капацитет!
Погледнатао от страни е смешно и жалко , ноооооо за сега това е положението ! Идва обаче видов ден за всеки !!!!!! :)
240.
dobria
02.04.2015 23:06:07
0
3
stoane ivsi4ki ostanali otaa firma 1 pomni ima edna pogovorka gospod vizda dobrite gospod bavi no nezabrava ranoli kasno vrasta ito tapkano tova ti pozelavam
239.
Така е ,но си търсете правата!
31.03.2015 21:04:00
0
11
На Стоян Грозданов не му пука за вас!Той е тъпа гумена мутра,платено жиголо,за което парите са проритет! Не работете за тези хора ! За съжаление са настанени такива фирми,които се покровителстват от държавата и в частност държавните учреждения.В държавата на мутрите е така.Има купени държавни служители на ръководни длъжности,които печелят от престоя на тези фирми.Включени са в схеми и печелят непочтено.Жалки хора,но когато човек е прост той не може да се осъзнае.Вие,които сте ощетени от Грозданов си търсете правата,въпреки всичко не се отказвайте!Повярвайте, в живота рано или късно всеки плаща за алчността си и другите непочтени дела!Бъдете добри ,работете и дано в живота срещате по малко хора ,като Грозданов!
238.
dartia
31.03.2015 00:15:33
0
0
v strazburk mezdunarodnia sad ot tam stevi namerat ottam nama otarvane
237.
======
31.03.2015 00:10:10
0
1
xei stoane nalisi mnogo otvoren zasto nesstes dasi poli4is prizovkata za sad abagas ise kries kato davol ot taman stevinamerat dori idaima nova firma mnogo dovre znaete esp4 koto osada darzavata stevi namerat mnogo vazze pisman ste stanate za vsiko gledaite i pomnete kakvoto sina drobixte tova ste sarbate
236.
znaes
09.03.2015 14:43:24
2
6
zadasi prekriat sledite stoan xrostov grozdanov prexvara firmata 07, 10 , 2014 na axmet saadan alzir ln4880617 taka4e ima nov opavitel dokoga ste ima dalaveri i izmami
235.
Дайте парите на Деан!
04.03.2015 00:21:23
1
7
Мутрите пари не дават на работниците,само ги използват ! Няма пари криво си направиха сметките за Бургас!Те пари дават на чиновници,които ги държат там за да си въртят контрабандата на пристанището,работниците са наети за парлама.Деане, няма да ти върнат парите ,работи ще изкараш пари ,радвай се ,че не работиш за тях !
234.
neznainie
03.03.2015 20:04:10
1
3
a be bokluci daite na rabotnicite parite zada varnatna 4oveka parite kak nevie isram bokluci musenici tovalie evropa banda musenici
233.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
03.03.2015 12:15:10
7
20
Честит национален празник!
Днес България отбелязва 137 години от освобожението си!Била е 500 години под робство, търпял е народа ,мълчал е и е прекланял глава! Българи , като Левски , Ботев и много други патриоти са повели борбата , били са хулени , унижавани , но са успели и имената им се помнят и до днес , за разлика на онези с наведените глави , продажниците и послушниците !
България се е простирала на три морета , но са я продали предателите и продажниците , които ги има и днес! Въпреки това я има Българя, малка , но красива !
Народопсихологията на българина не се е променила и до днес!
Пак ги има предаделите , продажниците,алчните , включени в схеми на всякакво ниво , плашещите и малките дребните души, готови да унижат , за пари , държавен пост и други облаги! Корупцията , схемите , продажните политици , държавни чиновници без морал са тези са съвременните поробители на нацията ни ! Така е, и затова прехода продължава повече 25 години , но България един ден пак ще е свободна от тях , защото растат будни , непокорни българи , изразяващи своборно мнението си и са непреклонни пред заплахи , унижения и несправедливост!Един ден тези , включените в схемите ще се срамуват от деянията си и ще има справедливост, защото няма ненанказано зло !
България един ден пак ще е в разцвета си и този ден ще е скоро !
Бъдете смели българи , не се страхувайте и навеждайте , не се продавайте , защото тези , които ви държат наведени се увстват силини , когато се страхувате!Не бъдете роби , а достойни хора!
232.
БАБХ
13.02.2015 15:53:17
3
36
Не е важно дали разбира или не разбира , в БАБХ е важно да си човек на някой , да си съгласен с всичко нередно , да си склонен във включване на схеми за финансови потоци и да си глупав , колкото повече толкова по - добре :) .Това са основните неписани критерии за да си на ръководна длъжност . Самият Моллов , казал ,че само подписва заповеди за назначения на нови директори и смяна на стари и ,че така му е наредено.За него човекът е бройка , човек на някой или ако е ръководен кадър важно е да е от управляваща политическа сила. Това е върха на падението на един човек , който стои на един пост , поставен от едни хора и си подписва на воля ,изпълнява си дребната, продажна душица , и си пълни джоба със заплата и проценти от парични потоци.
Това е положението :))))) в цялата ни държава , която е първа по корупция , последна по доходи , първа по изобриатателност на измамни схеми. Така е и после се чудим , защо сме с най- лошата икономика. Голяма част от инспекторите са включени в схеми за получаване на пари ,като припращат клиенти при Румянка , Стоянка а и т. н. ,и си получават процента , но хората ги коментират , кълнат , псуват и т. н. Жалка картинка , продадени души , които не осъзнават действителното си полжение , в което са поставени и жалкото си съществуване , поддържано чрез подаяния и далавери . Далавери , но на ниско ниво , а шефовете им и тези над тях си правят още по- големите далавери . Въобще България е държава на задкулисието, страха и търпимостта . Няма по подмолно , злобно и страхливо племе, ето защо и няма страна в Европа , която да е по- зле от нас.Страната ни ще тръгне напред , когато се оправи мисленето.
231.
аля
12.02.2015 14:30:55
0
8
Сега в ОДБХ Бргас има назачен ое ще по-голям спциалист по рисковете и контрол на храните- първа дружка и приятел на гелосания Молов.Специалист назначен без конкурс- много кадърен от всичко разбира.
230.
Златина Вичева
25.01.2015 14:39:04
1
14
За материала е подаден сигнал , но не е платено ! Вие , които стоите зад коментар № 229 сте свикнали на всичко да слагате парична стойнсот , да купувате и обезличавате души , да плашите и да се възползвате от труда на хората . Вие не можете да си помислите , че някой може да не прави нещо за пари и да не търси начини за далавери , защото душите Ви са безлични , купени и жалки. Мислете ,че сте "велики" и си казвате имаме пари , поддържаме стандарт , но...... не се замисляте за ценностната си система. Не заплашвайте Катя , тя си върши работата . Вие сте паразитите на обществото , които възползвайки се от държавния пост се чудите от кой работещ да изкарате някой лев за да задоволите нуждите си ! Жалки сте , защото парите не Ви правят хора , а морала , ценностната система и човечността , а именно тези ценности сте продали отдавна за пари. Държавата ни е пълна с хора продали душите си , които заемат държавни постове и изпълняват поръчки с цел изгода. Тези хора не осъзнават проблема си и мислят , че са си ок , но всъщност те приличат на царят , който е гол и никой не му казва . Това е проблемът и на нашето общество ,че търпи и мълчи , а вижда истината . Това е проблемът на нацията ни повече от 25 години и затова ще сме последни в Европа . Осъзнаването ще сложи край на това , но в България хората малко по трудно се осъзнават от другите нации :) Въпреки всичко ще се случи !!!!
229.
glupakat
23.01.2015 09:34:34
7
0
Как не се отказа от поръчкови материали ?!Парите , които ги взимаш , ще ти потябват .....
Oбичаш да воюваш за пари ....
228.
228
04.01.2015 21:03:46
0
0
nese kazva stiv grup ood bg ase kazva firma tomsan kapani
227.
227
07.12.2014 19:01:41
0
2
STIV GRUP BGOOD SE SAMOONOSTOZI IMA NOVO ZAGLAVE NA FIRMATA EDNA ZATVARAT ZADA SE SKRIAT OT ZAKONITE DRUGA OTVARAT ZADA ILAZAT NA 4ISTO IBAXSI GOROMPIRANATA DARZAVA
226.
почитател1
04.12.2014 00:25:10
1
4
ДО 225, 223 И Т.Н.: След като правите толкова категорични заключуния, значи и вие /225, 223 и т.н. до края/ сте твърде приближен до Кепекова........Има нещо съмнително, след като знаете и за дъщеря и- цитирам Вашите писания "епекова , може би ти си написала коментар № 224 , не знам , но ако си ти много добре знаеш какво правеше и кой влизаше в кабинета ти ,и ти допускаше да се клеветят несправедливо твои служители. Това морално ли е?!
Да предположим ,че си била заплашвана и си се страхувала за себе си и детето си. Това също не оправдава действията ти , аз мисля ,че дъщеря ти е интелигентно момиче и би се гордяла с теб повече , ако беше постъпила тогава смело и се беше опълчила , с риск да загубиш поста по- рано, но предпочете да се стараеш да угаждаш на г-н Лилов и покровителстваните от него и не само от него мутренски фирми , да унижаваш хора , държейки се недостойно , нанасяйки им психически тормоз. ".......Абе, някой разбрал ли е, какво прави в момента Кепекова.освен, че се "вмирисва на сирене" - пак Ваш цитат!!!
225.
До № 224
03.12.2014 14:31:33
0
9
Кепекова се стараеше жената да се хареса , както и Христов , но...... не им повярваха. Те се кланяха , но фирмата не получаваше желаните и очаквани приходи , мислеха си ,че се крие внос и инспекторите си присвояват пари , чрез криене на пратки.Прости , крадливи и нагли хора с нисък интелект , които не могат да проумеят ,че може да има хора , които да не са включени в схеми и да не крадат.
Те си мислиха ,че като на пункта "Капитан Андреево" , пратки много и скубане с разни такси.Така да е в Бургас, но не е.
Кепекова , може би ти си написала коментар № 224 , не знам , но ако си ти много добре знаеш какво правеше и кой влизаше в кабинета ти ,и ти допускаше да се клеветят несправедливо твои служители. Това морално ли е?!
Да предположим ,че си била заплашвана и си се страхувала за себе си и детето си. Това също не оправдава действията ти , аз мисля ,че дъщеря ти е интелигентно момиче и би се гордяла с теб повече , ако беше постъпила тогава смело и се беше опълчила , с риск да загубиш поста по- рано, но предпочете да се стараеш да угаждаш на г-н Лилов и покровителстваните от него и не само от него мутренски фирми , да унижаваш хора , държейки се недостойно , нанасяйки им психически тормоз.
Това може би е било израз на твоето раздразнение и ей така да си го изкараш на някой , но всеки е мил някому и всеки има достойнство.
Тези момчета ще са там , докато в държавата им го позволява , докато сме на последно място по доходи , докато сме едни от най- корумпираните държави , докато се срине системата тотално и няма да има от къде да се краде и скубе насислтвено от вносители , бизнес и т. н.
Ще се предпочитат Румънските пристанища и летища, защото там има осъдени политици и има некорумпирана съдебна система .
Тук мафията и свързаните с нея фирми управляват държавата, налагат се в държавни структури и се елиминират неудобните , за да вървят далаверите. В България действа понятието "наш човек" , затова във всички сфери нещо е сбъркано . Учебниците на децата са пълни с простотии, председател на комисията по култура е човек който има чалга заведения, държавни служители се назначават без конкурс и опит , лансира се тъпия и послушния. Тези лансираните са за съжаление , но нямат достатъчно умствен потенциял да осъзнаят реалното си полжение . Никога няма да има развитие при това положение , системата е сбъркана , но всичко си има начало и край .На тази земя няма нищо вечно и нещата трябва да достигнат тотален ,пълен хаос и да започнат да се оправят, както пише в Билията" В началото беше хаоса"
Аз пожелавам на Кепекова да постигне вътрешен мир и удоволетворение , да анализира дейсвията си и да се поучи от грешките си , защото човешко е да се греши и не е фатално , като паднеш , фатално е ако не можеш да се изправиш и поправиш .
224.
почитател
02.12.2014 14:51:04
0
6
Към 223: На всяко второ изречение в целия форум, че ще има справедливост и то скоро, ме обхваща еуфория и за миг вярвам, че нещата ще се получат. Ама какво става, мина време, доста време, вече Кепекова я няма - това е нейното наказание, но момчетата са там и сега кой изпълнява задачите и повелите - моля, кажете ми те просто по случайност ли са останали там, защото много не вдявам. Защо не си тръгнаха след Кепекова - или защо уволниха Кепекова - защото не ги слушаше или имаше конкуренция......Нещо с анализите не се справям...Моля да ми помогнете. Уж Кепекова била с тези момчета от фирмата, пък после я уволняват, все още те са обаче на пристанището, сигурно тази Кепекова е много власнта жена - май че про форма само са я уволнили и/или това е част от схемата
223.
Прост народ ,слаба държава !!!
30.11.2014 19:04:08
1
8
Деане , тези хора нямат намерение да ти върнат парите . Те са нагли и прости хора , едни нещастници , принудени да работят за мутрите . Едни едри ,тъпи момченца, които не могат да проумеят ,че някой може и да не краде. Те са накзани , но не могат да се осъзнаят .
Тези хора , регистрират фирми и се наместват в държавни структури , покровителствани са от държавни чиновници на които пълнят джобовете . Ама нечестни и тарикатски пари за хубави не се пръскат. Рано или късно Бог ще ги накаже , тях децата им или внуците им . Който подхожда по нечестен начин, който наранява , пстъпва подло най- милото му страда . Те си знаят , защо пиша това. Никога в живота няма ненаказано зло .
Държавата ни е потънала в корупция, алчни държавни чиновници , некадърници , наместени без конкурс, .От друга страна подкупна съдебна система , намеса в разслеванията и т. н. Резултата е, че Румъния се отделя от нас и тръгва напред ,влиза в Шенген , а ние с лоши доклади за корупция в държавната администрация и съдебната система . Ако прочетете един доклад ще се хванете за главите, но.... не се показват масово . Докато има поръчкови мутренски фирми , предстваителите ,на които влизат необезпокоявани в кабинети на началници и те им се навеждат . Така ли е Кепекова?! Ами така е ама много хора не знаят как им се кланеше . Така ли е Любке ?! Така е , влизаха при вас и ви казваха наказвайте , мачкайте или няма да сте на работа и няма да получавате и отделно обещаното от нас. Лилов и той е свързан с тях , Любка му беше ухото и следеше и дали " борбената" Кепекова се навежда . БОКЛУЦИ , пази боже от такива продажници и мекотели , прост народ и слаба държава . Хора без морал , кланяйки се и продавайки се за пари . Никога няма да се оправи държавата ни , защото има много прост , продажен , страхлив народ , който е забравил какво е чест , какво са човешките и моралните ценности . Злобата , алчността и простотията са ги ослепили . И ще пише Кепекова , че станала жертва , че не постъпили правилно , била борбена , горяла , била непокорна . Кепекова не забравили как влизаха едрите момчета в кабинета ти и Марийка им правеше кафе . Ами , като наказваше и казваше ,че било проформа.Толкова лъжлив и двуличен човек не съм виждал/а през живота си . Застани пред съвестта си , забрваи егото , показността и се виж .Любка поне си е злобна и не го крие , тя си личи . На нея злобата, това да прави мръсотии и е вродено, както и на обкръжението ѝ. Но те си плащат и ще си плащат за това .
222.
-------5
30.11.2014 18:13:55
0
0
xubavoe napisano 220 note nikoga nama da varnat na 4oveka parite zastoto sa banda musenici koito lazat xorata i zaplasvat vidax dido itoimi razkaza nesto na 27 11 2014 nakakav seobadil potelefona ie kazal da vnimava mnogo itomi kaza 4e nemu puka ranoli kasnoli ste sresne i 4etirmata musenici samomikaza 4ee zapo4nal dela stigazapaxi vie ako ste 4esni i spravedlivi varnete na 4oveka parite gala xazieva gorgi mavrodiev balev dimitar
221.
221
25.11.2014 05:25:59
0
1
ibaxamu maikata na toa 4ovek kato go zavlakoxa tia 4etirmata edinia kazva danee daval gala iska faktura abe kak negie izram srama namatli ot vsi4ko dokoga steima izpozva4i i musenici
220.
Равносметка
23.11.2014 18:09:52
1
22
Ей ,че работа :) Решиха се "проблемите" с риска и Шумова си я върнаха на ГП"Капитан Андреево", като прост инспектор , но.......... не чак толкова прост ! ;) Тя си е дясната ръка, ухото на тариката Михалов и си получава своето , може да си позволи да пътува от Елхово до работното си място с мизерна държавна заплата , защото има гювеч :) , също и да издържа щерка си в Холандия и да пътува до там от време на време . :) Изкара си плажа, поживя в Несебър , държавата и плаща битовите разходи , защото е "голям специалист " в сферата на КХ , граничен контрол на морска граница и т. н. Насити се на морето , имаше и малко далавера ( не колкото , като на Капитана ) и хоп пак на пункта при Наско по живо по здраво :))))))))))))))))))))))))))))))))))).
А, Кепекова какво става с нея ?! :)))))))
Тя жената от рибите отиде на сиренето :). Не и хареса миризмата на риба и отиде да консултира мандрата във Веселие :) Данчо и подаде ръка ,повмириса се малко и реши да отиде при сиренето , само пъргавия , скоклив Христов си пътува до Айтос и се вмирисва на риба :) Няма избор човечеца ! ;(.
Не е както беше преди Кепекова :) Вземаха те от Изгрев със служебна кола , връщаха те , тормозише и унижаваше хора под диктата на Лилов и други , беше готова да смачкаш и унижиш човек , но да бъдеш харесвана :) После , казваше на хората , ама аз теб много те уважавам и те харесвах , те бяха не бях аз ! Ех , Кепекова не си мсили ,че хората са толкова прости :) Те ще забравят какво си казала , но как си ги накарала да се почустват , никога няма да забравят .
Сега искаш да се върнеш пак , да ти се кланят , да те "ухажват" с торти , букети по празниците , подконтролни , да сложиш късата пола и по обедно време да хапнете някъде в центъра с Павката :) Няма да те върнат Кепекова , нито теб , нито Христов , така да знаеш . Примири се и се замисли , стани по- добра ,такава за каквато се описваш !
Пишеш насам , натам , че си била борбена и непокорна , че някой хора за пост били готови за всичко :))))). Ами ти каква си бе жена , замисли се и застани пред съвестта си и припомни си някой действия , твой действия . Кепекова , никой не може да те накара да унижаваш някой без да искаш ! А, ти го правеше :)))))))))). Карай , то било за добро на унижаваните ! :) Някой хора те защитават и казват ти си добра , борбена и т. н. , но тези хора не са от тези , на които си пълнила очите със сълзи , които са били унижавани под натиск и ти си била машата , на горните етажи , които мачкаше , защото така трябва , да запазиш поста .Те не са изпитали това и не те познават в тази светлина. Така е Кепекова , махни маската на добра и хрисима , признай пред себе си поне и се усъвършенствай към добро ! :)))))))
Ами г-жа Любимка Вълкова , супер компетентна във всички области жена :).За нея има много да се пише , ноооооо друг път . Тя си е добре свсяка власт , защото и г-н Лилов е с всяка власт . Да е жива и здрава . Тя е наместена в системата от бившия областен дето едва не разведе , докара жена му до нервна криза , изместиха старата счетоводителка точно преди пенсия и така , ръководи ОДБХ- БУРГАС,но помнете съдбата ще и върне същото прди пенсия , същото.Запомнете това ! Селската простотия и е вродена , а също и злобата от тях няма отърване !
Хайде стига толкова писане , а само да напомня на Галя Хазиева и бригадира Георги да върнат на Деан парите , не е хубаво така да се правите ,че не ви е дал пари !
219.
218
22.11.2014 06:22:25
0
0
abe ti slo4aino da nesi ot tax 217 4e prastas 4oveka dasi tarsi parite ot drugi ane ot tezi koito mu vzeli parite i obistavali nai naglo dagi varnat igoito go zaplasvali
218.
az
14.11.2014 21:08:19
1
1
dio perdone of nou i gospod nama davi prosti natia musenici ot stiv grup minava no ne podminava
217.
Търси си парите Деане !
12.11.2014 14:36:54
3
7
Те- Хазиева , Георги и др. няма да ти ги дадат парите , ще ти ги дадат тези , защото те са се облагодетелствали от твоя труд, като си работил във фирмата и ако не бяха те ти нямаше да си в това положение да искаш . Те докараха фирмата под натиск на Миро мазното и мафиотските структури в държавата , те се продадоха , защото са политически, държавни проститутки.
Те са взели присърце проблема ти и са склонни да ти дадат парите , защото им е останало поне малко човешко . Отиди и искай , тя Шумова вече не е в Бургас, но пак може да я намериш в Елхово или на Капиан Андреевп граничния пункт , Пачев е в кабинета си , Кепекова е в Бургас ,намери ги.
А, може да поискаш и от госпожа Любимка Вълкова , тя със сигурност ще ти даде , много е чувствителна и добра жената и ще вземе и цялата сума да ти даде . Тя е началник ФСД , отговяря за финансите и също има огромно участие и облаги за дейността на фирмата . Ти, Деане и другите заплати може да не сте получавали , но те , вкл. и Любимка Вълкова си вземаха обещаното и затова не даваха на вас заплати и ти искаха заеми . Те сега имат угризения на съвестта и искат да ти ги дадат:) Не спат спокойно , не им е добър живота , защото със злобата и алчността си напълниха много очи със сълзи . Отиди в сградада на ОДБХ на ул. "Хан Аспарух"№ 36 , Бургас, на първия етаж е Вълкова , ще се зарадва със сигурност , като те види , после ще извика и Пачев и ще излезеш с пари . Пробвай и ще видиш , ще ще ти ги дадат.
216.
az
12.11.2014 05:30:43
0
0
azi nesi iskam parite ot sumova ot tia ostanalite azigi iskam ot 1 gala xazieva 2 gorgi mavrodiev 3 balev 4 dimitar koito zavli4a banki i xora s pari malkolisa 4 xiladi
215.
аз
11.11.2014 21:55:59
0
1
Шумова има ли я?
214.
Искай Деане !
11.11.2014 17:55:46
0
8
Деане , тези хора които са на снимките , тук на тази статия ще ти дадат парите ! Обърни се към Мариана Шумова , първата снимка , Даниела Кепекова- втората снимка , Петър Пачев и Тодор Христов . Те подкрепят Галя Хазиева .фирмата и дейсвтията им .
Поискай ги от Шумова , тя нама начин да не ти ги даде , ако не то даде цялата сума поискай останалите от Кепекова, ако не стигат Пачев и Христов ще допълнят сумата , която си дал :) Искай , Деане , крайно време е и те да дават , нямя само да вземат :)
213.
priatel
09.11.2014 21:56:03
2
1
nemi puka zakogo rabotat ama vabste 4ovek rano ili kasno se sresta s 4ovek kak negie izram dame lazat 4e stegi varnat zasto taa gala xazieva e navivala rabotnicite danemo vrastat parite kakvae ta a samo vlez vav feizbuk ia vis kak naglo i podlo se smee na koi svat si tibe bokluk zastoti nepordade imoti idade na rabotnicite zasto izpolzvaxte 4oveka atoa stoan drisloto samogie lagal xorata 4e vsi4ko stese opravi da trabvatmo na 4oveka parite ibaxsi naglite bokluci
212.
До Иван , Деан , Нели и т. н.
02.11.2014 16:26:35
2
8
Искрено Ви съчувствам ,че сте дали пари на некоректни и непочтени хора, и не са ги върнали , а вероятно имате нужда от тези пари.
Не знам дали ще Ви ги върнат , те работят за мутрите , които са с всяка , власт .То една власт , до такава степен я оплескаха ,че сега Бойко тиквата се хваща за главата и не знае какво да прави , крадаха , лъгаха , изнудват хората ,унижават , уволняват , назначават некадърни и непочтени , простотията им е стигнала върха . Сега я оплескаха до такава степен ,че да не искат сами да поемат отговорност за съставяне на правителство , но това е друга тема .Простотиятя и тя си има край и ако не друг Господ връща ! Няма ненаказано зло и не върнато добро .
ВИЕ ДЕАНЕ , ИВАНЕ , НЕЛИ И ДР. , НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ПРАВИЛНО , БЕЗ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ , СРАМНО Е ДА СИ НЕГРАМОТЕН . ИМА БЪЛГАРСКИ БУКВИ .
НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ С ИЗРАЗИ , КАТО "АЗИ " , ИМАТЕ ПО ДВЕ ТРИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ НА ДУМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ИЗЛАГАТЕ СЕ !
Съчувствам Ви за парите , но се дразня , като гледам неграмотно писане . В България се пише с български букви . В училище се учат правилата за правопис , учете не бъдете неграмотни !!!!!!!
211.
IVAN
02.11.2014 11:38:59
1
3
XEI KAKVO STAVA S DEAN S PARITE KOITO EDAL NA ZAEM ,, 1 ,, ZASTO GALA XAZIEVA IZLAGALA STOAN 4EDALA PARI NA BALEV DASI PLATI AKTOVITE AZI ZNAM OT DEAN 4ETOE MOE POMOGNAL KAK NEE IZRAM DA LAZE KADE VAV OSITE LIE 4ESNA KAKTO STOAN . 2,,ZASTO GALA EMETIRAS 4UZDI POTPISI 4E NAKOI XORA SA VZEMALI ZAPLATI DOKOGA STEIMA TAKIVA XORA DASI SA DIRAS ZAQDNIKA ZA PARI .3,,NALI SI VZIESE V AKACIITE ASEGA SI NA KVARTIRA ZASTO ,,,,,,DEAN 4AKA DAMO OT REZES GLAVATA ,,,NO,, KOA,,,3,,KAK NETE IZRAM DA PISES VAV FEI ZBUK PRIATEL VNUZDA SE POZNAVA DEANTI POMOGNA S PARI KOGA TO STOAN NE DAVASE I STOTINKA A DEAN DAVASE I DAKAZVAS 4E NISTO NESI VZEMALA NA ZAE MASLI SRAMAU OT XORATA DOKO GA TAA FIRMA STE LAZE XORATA SPARI IDA ZAVLI4A XORATA DOGOGA XUBAVA OSMIVKA V FEIZBUK NA KAKVO SE SMEES 4E ZAVLE4E 4O VEKA S PARI KAK NETE IZRAM OT XORATA
210.
до гуша ми дойде
29.10.2014 23:44:54
1
11
НЕ РАЗБИРАМ ТОВА ОДБХ ИМА ЛИ ДИРЕКТОР ДА СЛОЖИ РЕД ИЛИ ТОЗИ ЧЕХЛЬО ПАЧЕВ САМО ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВА И ЦИРКА Е НА МАКС.ПИСНА НИ НА ШАПКАТА ВЕЧЕ!!!
209.
Колко още ....?!
18.10.2014 22:16:05
0
20
Шумова , колко още искаш освен тези проценти от К. Андреево ?! Доволна ли си и от доходите в Бургас?! Не те ли стигат или не стигат на щерка ти на мъжа ти ?! Колко искате още ?!
Нима това е най- важното в живота ?! А, справедлво ли е ?! Едни работят , правят бизнес , а Вие се чудите по какви начини да се възползвате чрез държавните си постове и да осигурите стандарта на себе си и децата си!
Има хора , които създават блага и такива , които се чудят как да се възползват от благата на другите . Шумова Вие използвате контрола за лична изгода , не ви пука за качеството , ако Ви пукаше нямаше ,като специалист в областта на вноса да се неместите и в отдел "КХ " и да оговаряте за риска . Вие Шумова , никога не сте се занимавала с тази дейност и не познавахте и нормативната база , никога не сте и работила в черноморски район . Според Вашата логика , няма незаменими хора и всеки може всичко , да ама не . Времето го показва:) Манимпулираш и плашиш хората за да угодиш на Лилов , но един ден ще те изритат и то скоро.
Ами оная мръсница Любка , задоволили си финансовите потребности , никога няма да е доволна , нито от финансите и на нея все нещо няма да и стига и ще го търси в чуждите мъже и чрез включване в схеми , но никога няма да и стига , така е устроена !
Бъдете здрави и помнете ,че един ден ще паднете в дупките , които копаетеи копаехте за хората :)
Злобата Ви и лицемерието спрямо хората са заслепили човешката Ви същност и се мислите за велики , но всъщност сте жалки .
208.
До № 206
16.10.2014 19:48:23
0
19
СКОРО ЩЕ СИ ХОДИ :) БЪДЕТЕ СИГУРНИ .
ЕДИН ДЕН ЩЕ БЪДАТ И СЪДЕНИ!
207.
Мушитрънки
16.10.2014 19:13:39
0
18
Шумова е мушитрънка , включена в схемите на К. Андреево и е под покровителството на Н.Лилов , кадровика на БАБХ , който е маша на мутрите , както и на нач. отдел ГК на Капитана - Ат. Михайлов . Моллов е ДПС ,да така е вкаран е и той в схемите и много други лапачи от БАБХ са вкарани, дето за пари са готови на всичко , гъзилизовци , водени от безскрупулни интереси, жлки хора. В БАБХ се прахосват пари на поразия , за командировъчни и какво ли не .
От финансовият одит на БАБХ се разбрало ,че имало нарушения . Има и кадруване - назначение на некадърници със самочувствие и връзки и без конкурси . Има фирми спечелили конкурси ,явили се само те ( това го пише в доклада от отида) .
Това е положението и така ще е в страната ни докато за началници се назначяават алчни и подкупни хора , които покровителстват
" наши " хора и "наши " фирми . Наистина , България е мафия и затова простотията , алчността и некадърността са на пиадестал .
Тези хора съсипаха държавата !
Шумова ти си цял риск за системата и Севова и други , няма да се наядете Вие , но знайте ,че БОГ бави , но не забравя и всяка неспарведливост срещу хората ще ви се върне,защото има сила , която е над парите и над "връзките " .
206.
аз
14.10.2014 15:01:31
2
13
Абе Шумова нямя ли да си ходи вече? ДПС не са в управлението :-)
205.
dean
07.09.2014 21:58:04
0
7
se edno do govoris na edna stena za tia ot stiv grup sega azi pisa za paritesi mozebi vie gala xazieva brigadir gorgi sofor balev i dimitar sega azise molix za paritesi ide vreme kogato vie stese molite dasi iztegla zalbata ot prokoraturata s dokoment ot detektora na lazata 4e vie mi dalzite pari iza obidi ide vreme kogato vie stese molite no ste ba de kasno samo stevi gledam seira natia 4etirmata sega varvite gordo posle dane xodite kato na srani
204.
Бъдете добри , стига далавери , схеми , злословия
07.09.2014 14:09:22
0
6
Върнете парите на Деан !
Галя Хазиева , не отричай ,че си взела пари от Деан , и че не можел да го докаже , не ти ли е неудобно ! Поне мълчи !
Бригадира Георги , да не си прави оглушки и той , нит Димитър !
Вие сте подлоги и работите за мутрите , които рекетират , занимават се с контрабанда , включително и с внос на наркотици ! Знаете ли колко деца умират от наркотични зависимости !
Вие , Галя , Димитър и Георги , защо не си искате заплатите или пари назаем от Стоян и тем подобни ?! Защото не ви стиска , защото сте мишки ! Ония имат пари , спат в хотел " Приморец " , коремите им растат , а вие сте подлоги. Защо не взехте пари от протежетата на мутрите , а от Деан , който е един добър и сърдечен човек ,продал земи за да оцелее и вие му взехте част от тях .
Държавните служители и те са подлоги на мутрите , само и само да са на пост , продадохте държавата!!! Страхът е направил неми , много хора . Това е положението :), но простотията не може да е вечна , в природата има равновесие :) Тя си го поддържа :) В настоящем стават наводнения , защото са нарушени парвила , застроява се не където трябва и се изсичат дървета .Тя , природата се противопоставя , така е и с неправдата и злобата , рано или късно всичко се връща , защото така е устроен живота и въпреки всички злини накрая побеждава доброто ! :)
203.
xelena
07.09.2014 09:33:37
0
4
ste imate golam grax deto zavli4ate xora 1 gala xadzieva 2 brigadir gorgi 3 sofor balev 4 dimitar
202.
dean
28.08.2014 03:52:18
0
3
xodilsam v sofia podlozixse na detektora na lazata vsi4ko si izleze varnata izaplaxi i obidi i 4esam vidaval pari nazaem ane kakto gala xazieva kazva 4e sam namai faktura a be ei vie kato vzemete pari na zaem s faktura ligi vzemate malkolisa 3800 leva itax stesigi vzema i obidite stesi platite i zaplaxite
201.
gala stoanova
25.08.2014 22:35:08
0
2
ave vie kato vzemete pari na zam zasto ne vrastate ne vilie isram rabotite pa nevrastate gala dean mie saprug toisi tarsi negovite pari koitovie dal nese pravi na priatno zavle4ena ===
200.
Върнете парите на Деан !!!!
22.08.2014 20:45:07
0
9
Галя Хазиева , върни парите на Деан , поне ти !
Вземи сега в заем от ония мутрета Стоян Грозданов и оня дебелия с джипа. Стига са се развявали насам натам и да внедряват държавен рекет.
Как не те е срам , как спиш спокойно , хайде сега помоли се на мутрите те имат много , а и ти нали работиш за тях , бълха ги ухапала .
Пачев и ти ли се наведе , от теб не го очаквах това , голяма мижатурка се оказа и ти , получи удоволствие ,че натри носа на Кепекова и си кюташ , каквото ти кажат изпълняваш. Любимка Вълкова управлява ОДБХ , защото е ухота на Лилов и са в много близки отношения , но това злобно дребно и червендалесто същество един ден ще е никой ще и остане само злобата , а и съдбата ще и върне за всички наранени :) Да ......... няма ненаказано злодеяние , лицемерно поведение и злословие , ту на поколение, ще се върне ту на нея , където Бог прецени :)
199.
d
19.08.2014 13:29:13
0
3
edin den stevi raz kaza vsi4ko koeto znam ot gala nemi puka za vsi4ko nama kakvo daguba osven sebesi i toa den nablizava
198.
d
18.08.2014 14:09:53
0
2
kazkav blagoroden sam azi azisam 4ovek tragnali dase xvalat 4e bili mi bzemali li pa4ite isameizpolzvali zabravixte katonanaxte kakvo dase xranite kato obiraxte fasovete po zemata tovago zabravixte itragnali dasexvalat 1 vsi4kite rabotigiznam ot gala xazieva za nova firma ipro4ie za sefove itaka natak gala pomnisli katoxodixme za gabi ti stala dase razvezdas ipro4ie ednakamara raboti i tvoi gluposti zasto kolegite tivikaxa cala 4eladinkata ednoiskam davi kaza sprosti inedostoini xora nese zanimavam ka to vas badete prokleti bez dvama te nesa vinovni ediniae zaxari adrugia e zetti nikoi neznaese kavi obidi igafove eimalo vtaa firma pari se izkarva no zdrave ne dano bal den nevidite tovavi pozelavam ot se sarce i dusa badete prokleti nee xvalba 4emivzemali parite ona otgora vizda ranili ili kasno bie loso
197.
d
17.08.2014 21:00:51
0
0
obadimise po telefona no utra ste doida ot carevo utra xvastam reisa
196.
МАФИЯ!
17.08.2014 19:07:52
0
9
Не, не съм от фирмата ( номер 191)! Галя Хазиева е една проста жена , дето не може да проумее и разбере за какви хора работи . Тези от фирмата обслужват интересите на мафиоти , свързани с държавни институции, което е жалко . Те съсипаха държавата вече 25 години. Държавни служители - Шумова, Ат. Михайлов , Лилов, Вълкова и др. са купени от мутрите , които им осигуряват допълнителни доходи . Срам и резил , те осигуряват стандарт на себе си и децата си с мръсните пари на мутрите , съсипали държавата. Ако имам такъв родител ще се срамувам от него . Те не осъзнават ,че съдействат за мащабното съсипване на държавата, в която предстои да живеят и техните деца и внуци. Примитивното им мислене е свързано със задоволяване на първични потребности , натрупване на имоти и мислят ,че като са добре единично е ок, но не е ! Те съдействат за помията в държавата , в която и те живеят , а не може да живееш в помия и ти и поколенията ти един ден да не се изцапат . Деане , ти ще успееш , защото си благороден и помагаш , ти си по - благороден от тях .
195.
d
17.08.2014 17:23:14
0
0
ati koeto pises danesi slo4aino dasi ot tax stiv grup ood stal dase opita dami pomogne ibaxsi varzankata
194.
d
17.08.2014 16:26:35
0
0
azi date pitam nesto stavali kakva daznos iz palnava gala xazieva v taa firna i kogoe 4ovek
193.
питане
17.08.2014 07:21:10
0
0
Деане,кажи каква функция изпълнява бившия митничар Захариев във фирмата ?
192.
dean
15.08.2014 22:44:27
0
2
telefon 0890216086
191.
Мутренска държава !
15.08.2014 19:24:18
0
14
До някъде си прав , мутренското влияние е завладяло държавни институции , но това няма да е вечно, повярвай може нещо да се направи.
Стоян е един тъпанар , една от мутрите на Пашата , който изпълнява поръчки и му плащат.
Относно докторите на граничния пункт 90 % са обезличени от страх, те треперят като мишки .
Началниците им - Вълкова , Пачев , Шумова са купени от мутрите и ще се наакат от страх , треперят за постовете си.Те тормозят инспекторите ( докторите ) , изнервени са и ги избива на агресия . Шумова е командирована от К. Андреево да внедрява мутрите и да се събират пари за тях и други началници , директори и министри .
Остави някакви координати Деане , тел. ако е възможно , имейл и други координати. Може на някой твой близки ще се опитам да ти помогна.
190.
dean
15.08.2014 16:40:00
0
2
podalsam zalba v policiata i izpekciata po truda i napa koi medii tesiimat xora v izpekciata po truda vav policiata mislis li 4e namat xora azi nemisla taka stoan edin paravan ima drugi 4ovek zad nego ako stane nes to stoan stee natopa adrugia 4is da sakrastavaxa doktori
189.
Действай , не мълчи !!!
15.08.2014 14:13:25
0
7
Деане , отивай и разкажи всичко, хич да не ти пука ! Не се стрхувай нито от Стоян , нито от другите мутри , уверявам те ще имаш подкрепа.
В тази държава трябва да се реагира , за да се оправят нещата . Човек , който е постоянно снижен , наведен и страхлив е загубил човешкото в себе си, а също и достойнството си.Именно , снижението и страхът са причина мутрите да господстват , подкупвайки алчни държавни чиновници на високи постове от администрацията . Действай , дай гласност , разкажи всичко , което знаеш , но не тук , а пред медия , полиция , инспекция по труда и т. н.
188.
dean
15.08.2014 13:40:59
0
1
kavo stava namali dami varnete parite musenici kradci kak nevie izram ---ste razkaza vsi4ko itova koeto znam iot galaq xazieva 4akam oste malko nemi puka
187.
Простотия до шия
12.08.2014 16:05:23
0
20
Измами ,схеми , далавери , непочтено отношения простотия до шия .
Взели пари от човека и не му ги връщат което е неприятно и неморално !
Държавни служители (началници и директори ) треперят пред нискоинтелигентни представители на мутренските групировки , които са свързани с фирмата "СТИВ ГРУП БЪЛГАРИЯ"ООД ,само и само да получат някой лев повече от схеми .
Така си осигуряват стандарт , а който пречи го премахват . Това е положението , това е действителността , жалка , пошла и несправедлива. Проститията е стигнала върха в цялата държава и затова държавата ни е в това положение.
186.
dragan
11.08.2014 08:00:30
0
6
pre nudilisago da napusni rabota samo i samo danemo varnat parite islei tova zaplaxi samo dakazes nana kogo 2 stete namerim iste vidis kakkvo stestane steb
185.
poznata
10.08.2014 09:01:25
0
6
gala xazieva 900 leva gorgi mavradiev brigadir980 leva balev 1040 leva mitaka 950 leva tesi rabotat rabotnicite isi vzimat zaplati no nevrastat na 4oveka izvi navaite bie kato vzemete na zaem vrastaligi misla 4e da ili kato dadete pari nazaem kolegi i poznati namali dagi tarsite misla 4e da ka kvito sa rabotnicite
takivasa i ------[[[[ pred po4itat da zavli4at
pred po4itat da vzemat ot kolkoto da vrasat
184.
Завлечени
09.08.2014 22:34:24
2
8
Завлякали човека , не ги е срам бе !!!!!!!
Фирма "Стив Груп България " ЕООД завлича хората , като работят и не им дава заплати .
Шумова , Вълкова , Моллов , Лилов и други са завлечени също от въпросната фирма , защото не получават очакваното , фирмата няма печалба в Бургас .
Въобще завличането е повсеместно .
183.
neli
09.08.2014 10:37:05
0
3
ste spodela calata istina vav feesbuk za xorata koiti zavlakoxa bastami nai pozorno gala xazieva gorgi mavradiev - brigadir gorgi balev i mitaka stei ka4a snimkite neka dagi vidi cala balgaria kolko 4esni xora i ma da zavliat bastami s pari togava se srauvaite ot sebesi tova zasluzavate neka dase varne bastami ot carevo zas toto telefona sas snimkite sav nego togava se sramuvaite ot sebesi tova zasluzavate pa dastava kakvoto ste stava
182.
neli deanova danailova
08.08.2014 22:45:50
1
3
20 dena otkakto bastami napusna taa firma stiv grup ood balgaria nesi poli4i parite ot gala xazieva -gorgi mavradiev brigadir - gorgi balev - i mitaka bastami si pordade imot dadei pari nazaem obestavaxa 4estegi varnat a nakraa nisto tovalie zasluzil tolkova liste 4esni i korekni kam kolegatasi kak spite spokoino nevili greze savesta 4e zavlakoxte 4ovek koitovie pomagal ito mnogo tolkova liste nagli ipodli da postapvate taka s bastami kak nevie izram neseli sramuvate ot sebesi 4e izlagate bastami 4e stemovarnete parite skakvi o4i xodite tova nemoga darazbera o4i nagli ipodli nama korekni xora ima musenici
181.
учуден
08.08.2014 22:27:45
1
7
А този хубавец Пачев какьв го играе в цялата схема?Чучело ли е, директор ли е или обикновен гьзолизец?За какво взема заплатка и си разхожда костюмчето сьс служебна кола?
180.
Не се наядоха :)
04.08.2014 17:30:28
0
12
Крадеца вика , дръжте крадеца :) Горе долу така се получи в Бургас .
Едни хора , които получават пари от схеми от Капитан Андреево , си помислиха ,че други хора , които извършват същата дейност на граница , а също се намират на море , могат също да са включени в схеми и да получават пари .
Навиха и Моллов и други , че могат да се насочват средства и те от алчност се самозабравиха :)
Радаваха се хората:) Любка се зарадва ,че ще увеличи парите си , предишната Кепекова и Христов и те , но не става работата , нито на граница , нито в КХ. :) Помислиха ,че Кепекова и Христов , а също и Папуджиков пречат , но те хората бяха съгласни , но не им повярваха .
Всеки средно интелигентен човек можеше да разбере отдавна . Просто не търсете нещо , което го няма.
Трябва ревизия на Шумова , Лилов , Михайлов и т. н. Ей , не се наядоха бе :)Мутренското влияние и държавните служители с цена , която те са си сложили са много . Пари няма , не ги чакайте , вземайте докато можете от Капитана и не забравяйте , че БОГ бави , но не забравя .
Шумова , Любке , Лилов , Моллов и т. н. дадохте ли пари на гладните работници ? Дайте де ,муха ви ухапала , нахранете Нелито и другите дечица . Кажете и на оня с кръглата гумена тиква Стоян и на дебелия дето идва с джипа и спи в хотел Приморец и те да дадат , коремите им са станали на метри пред тях , какво се стискат . Те са предстваители, мутрите на Пашата . Толкова е грешен този свят , толкова болка и несправедливост има , защото простотията е взела превест и ако не си подкупен , наведен и снижен не можеш да просперираш . Трябва да си съгласен и да не изказваш мнение , но....... нима тогава не губиш човешката си същност и свободата си :)
Съжалявам продалите си и се чудя как може да има толкова алчен и злобен народ .
Нищо , един ден ще дойде и техния ред , не могат да спрат , кръговрата на процесите , а доброто и справедливостта един ден наистина идват :).
179.
Анализ
02.08.2014 19:07:28
0
22
Ей, разбрахте ли ,че това което търсихте и това, за което се съмнявахте го няма при вносът в Бургас . Времето показа , че наистина мисията е невъзможна. Какво постигнахте , Лилов , Любка , Шумова , бившия Войнов , настоящият Моллов и др. ?!
Разболяхте служители , уволнявахте , съкращавахте , наказвахте , унижавахте , пречинихте болка , сълзи и........... т. н.
От друга страна , неполучени заплати на работници , поради невъзможност фирмата "СТИВ ГРУБ БЪЛГАРИЯ " ЕООД - гр. София да има доходи от вносът , гладни,озлобени деца , поради факта ,че родителите им са наранени . Пишат тук вече и работници и техните деца .
Защо беше нужно да пречините толкова болка , обида и унижения ?! Знам ,че не ви пука ,че нечии очи са били пълни със сълзи , пука ви единствено от коментарите тук и от това ,че замислената схемата не проработи. 90% от коментарите отразяват действителността , а истината боли много .
Защо е тази алчност , защо е тази грубост , несправедливост и усещане за удовлетворенст , когато причиниш болка ?!
Съмнявам се ,че Вълкова , Лилов , Шумова и тем подобни са щастливи. Те от злоба са загубили човешката си същност , изпитват удоволствие , когато унижат друг човек, достигнали са до дъното и нищетата се е загнездила дълбого в тях.
В живота обаче когато де отхвърлят несправедливо ти се отварят други врати , като че ли за подарък и виждаш ,че не си е струвало да страдаш заради обидите и униженията.
Доброто рано или късно побеждава и тези , които причиняват злини никога не са доволни и щастливи , все нещо не им стига :) , ту пари , ту любов и ги търсят постоянно , но никога не намират , защото за да ги намерят трябва да станат добри хора ! :) Бъдете добри , а не алчни.
178.
Галя върни парите на човека !
31.07.2014 20:08:16
0
10
Нели , един тази Галя е проста и нагла, защото един умен човек не би постъпил така с баща ти.
Работниците не му връщат парите , защото фирмата не им плаща . Тази фирма си направи криви сметки. Няма и не може да има печалба , защото , това , което очакваха го няма .
Тази Галя само плямпа , заплахите и са на думи.
Господ връща да , не е подминал никой :) , който се тарикати, унижава , лицемери се и т. н. , на деца , на внуци връща го Нели .
177.
riatelka
31.07.2014 18:30:47
1
6
vdax gala vav stola popitaxa za dean za parite ta katomi otvori adna usta imi vika tikakvasina kakvasi ti nanego kakvasi kakvo tarsis azi znam 4e dean edaval pari na rabotnicite ina nea noedin den gospod sigo vrasta tapkano
176.
neli
31.07.2014 17:56:27
1
6
zasto govorite gluposti 4e gala xazieva bila prosta nikaa nee bastami kogato davase pari na rabot nicite davase inanea predi danapusnepopitala zaparite parvo kazala 4estegi varne aslet tova se napravila na tarikatka ikazala na bastami kakvo tarsis tovalisa 4esnite xora to4no ta kazala 4este odrezat glavata i borgas stetise vidi tesen nama 4esni xora
175.
Платете на хората !!!!!
31.07.2014 00:49:49
0
14
Всеки , който работи трябва да получава възнаграждение !
Внедрената фирма "СТИВ ГРУП БЪЛГАРИЯ "ЕООД , обаче не плаща.
Не им пука на Стоян , Иван , Драган и т, н, ,че някой хора са без пари , припадат от глад, децата им са лишени от храна и други екстри , затънали са в дългове , спират им тока.
Техните томбаци са пълни ,дебелят и спат в хотели , като х-л "Примоец" .
Нестига дето не им плащат , а и като си искат парите ги заплашват , тях и невръстните им деца .
Това не е човешко и морално .
Ей такива хора защитава Любимка Вълква , Лилов, Шумова и др. Те внедриха тази фирма за да взима въображаемите пари , които си мислиха ,че инспекторите взимат .. Смешно , жалко или траги комично е положението и ситуацията . Падението на личността може да достигне връх и човек да обезличи всичко човешко в себе си .
Никой не е постигнал нищо със злоба , алчност , мръсотии , подлост , подмолност . заплахи .
Ситият на гладният не вярва и докато Шумова се чуди как да отслабне , някой хора са слаби по принуда , защото заспиват гладни , те и децата им . Не само тя и Вълкова и Лилов и Михайлов и.......много заспиват сити , но за тях работят едни работници в Бургас , които по тяхно настояване са там и са гладни . Поставете се за миг на мястото на родител , който вижда ,че детето му заспива гладно , има да взима 2000 или 3000 лв. , иска си ги и го заплашват ,че на него и детето му ще одрежат главата .
Това човешко ли е ?!
Направете си сами изводите !
174.
Шумова , Любка и др. да дадат пари на работниците
29.07.2014 17:12:00
0
20
Къде е инспекцията по труда ?! Отивайте се жалвайте !
Предлагам Шумова , Ат. Михайлов и Любка , дето покровителстват мутрите да дадат пари на тези гладни работници , защото те работят за техните интереси , способстват за техните схеми , схемите на паричните потоци.
Хайде Любе дай една заплата на един работник и от заделените пари от далавери и ти Шумова , нахранете гладните им деца . А, Михайлов и Лилов и те да дадат хайде нахранете гладните деца на тези хора , а не мутрите да ги плашат ,че ще им режат главите на тях и децата им
173.
ivan
29.07.2014 17:01:03
0
8
stego tarsim todor zivkov pri nego namase mutri kato stiv grup ood balgaria imase zakoni asega edna oligarxia znaetili 4e tia rabotci imat davzemat 3-200 leva na 4ovek namat osigorovki a nali znaete 4e na mutrite pipalata sa dalgi ise opravat koga vta a darzava steima zakoni koga kak vdrugite strani ima atuka ne dokoga ste prodalzava taka
172.
Пази боже от човек прост на висок пост
29.07.2014 16:41:19
0
12
Служителите пропищяха , всички бяха наказани на непокорните беше упражнен психически тормоз , сега работниците на тази фирма пропищяват . Докога празноглави мутри с нисък интелект ще плашат и ще управляват държавата ?!
До кога ще се назначват супер некадърни и послушни служители, които не работят както трябва , но са покровителствани, зщото ги позят защитниците на мутрите !!!!!!!
До кога тоз народ ще е като стадо !?
Шумова разбери в Бургас никога не е имало далавера по вносът , но не повярвахте и разболяхте Папуджиков , дано един ден дъщеря ти да влезе в същото лечебно заведение в което беше Папуджиков! Не са добри тези пожелания , но вие прекалихте с гаврата си към хората - служители и работници . Всеки е мил някому , но вие наранявате и газите поголовно .
Какво , като има манифест Шумова, тъпата ти тиква не проумя ли ,че не се крият пратки в Бургас . Не можа да получиш това, което искаше !
171.
Продажници
29.07.2014 16:07:58
0
13
Мутрите няма да се махнат , защото са покровителствани от купени държавни служители , те са и на Капитан Андреево и забогатяха от мутрите . Издържат децата си с парите от гаврата на мутрите . Те за с мизерни души , прости до безобразие, но не могат да го проумеят.
Продажните държавни служители са срам за България , продажници на държавата , на морала и са разрушители !
Лилов, Шумова, Ат. Михайлов, Л. Вълкова , Моллов и др. са едни от продалите се , които са си опредилили цената и са продали морала и душите си .
170.
Не се страхувайте , Стоян е дрис........ьо
29.07.2014 16:02:58
0
11
Не се тревожете да подадете сиглал до полицията и инспекцията по труда. Отидете всички бъдете единни и никой да не започва работа при мутрите . Така вие ще сте силни . Обърнете се и към медия ако трябва , мутрите се страхливи от шум в пресата.
Мутрите ще плашат и ще се гаврят със служители и инспектори , които се противопосавят , защото има страх и мълчание от страна на повечето служители и работници. Страхът прави мутрите силни !
Главата щели да му режат боклуци такива , ами същите са и Шумова , дето е поставена там от МЗХ да ги защитава и селяндурката Любка , дето си е продала душата за пари и тялото . Ат. Михайлов дето накупи сумати хотели и писа на името на близки . На тези хора един ден поколенията им ще плащат греховете им . Те са нищожества по душа , мизерници.
Няма ненаказано зло на тази земя , няма неплатена цена за всяка предизвикана сълза и болка на другите .
169.
priatel
29.07.2014 15:14:28
0
6
koidai dade pari stoan xristov grozdanov znaetili 4e 4oveka si pordade imoi azi poneze mie priatel san4uval kakvi obidie imalo igavri kam nego --ne---isega izaplaxi xodil ev policiata podal ezalba xodile vispekciata po truda vie znaetili samo kazali 4e stemo odrezat glavata iburgas stemosevidi tesen ne --- za sto tia mutri nese maxnat ---ako todor zivkov bese ziv namase dae taka
168.
Бъди горд !
28.07.2014 18:54:31
2
11
Ами що даваш пари , нали фирмата трябва да им даде заплата ,но....... мутрите са свикнали само да вземат , а не да плащат на работниците си за тях те не са хора . . Затова предствители на групировките , които внедряваха тази фирма в Бургас спаха по хотели , а някой и в хотел Приморец, който е най- скъпия хотел в Бургас. Ти човече не си богат , но от човечност си давал пари на гладуващи , експлоатирани работници , гордей се с това , защото ти си повече човек от алчните мутри и купените от тях държавни служители . Те носят мизерията в душите си , а ти си проявил БЛАГОРОДСТВО !
167.
kolega
28.07.2014 06:37:43
0
10
v4era sivzemax dokomentite na evro fudbola edin kolega me popita dali priatelkatami znae 4esamdal pari azikazax ne ednoiskam dakaza ----srasno mnogoxora znaet 4esam dal pari na rabonicite ima edna pogovorka uvazenie vsekimo pari nikomu inakraa stavam azi vinoven kakto kazvat starite xora pravi dobro manzare govno dano bog mividi dobrinata
166.
МАЙКА
27.07.2014 22:37:47
0
11
МОЯ МЪЖ РАБОТИ ТАМ В ТАЗ ФИРМА СТИВ ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД И НЕ МУ ПЛАЩАХА .
АЗ ИМАМ ДЕЦА УЧЕНИЦИ - ДВАМА , ВЗЕМАХ ПАРИ НА ЗАЕМ ДА ГИ ХРАНЯ. АЗ РАБОТЯ В ЕДНО УЧИЛИЩЕ КАТО ЧИСТАЧКА И ВЗЕМАМ ЧИСТО 35О ЛВ.ДЕЦАТА СИ ИМАТ РАЗХОДИ . МНОГО ПЪТИ СА НИ СПИРАЛИ ТОКА . ТОЙ Е ХОДИЛ НА РАБОТА И ГЛАДЕН , МНОГО ГИ ОБИЖДАТ ТАМ И ЕКСПЛОАТИРАТ. НЕ МУ ДАДОХА НИТО ЕДИН ЛЕВ, НО ТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА КОРУМПИРАНА И КАТ ГЛЕДАМ НЯКОЙ СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ ТРУДА НА МОЯ МЪЖ И НЕ САМО НЕГОВИЯ .
ДА НАПУСКАТ ТАЗИ ФИРМА , ЗАЩОТО САМО ЛЪЖАТ НЕ ПЛАЩАТ , ВЗИМАТ ДРУГИ ХОРА ТЕ НАПУСКАТ ПОСЛЕ ДРУГИ ЗЕМАТ И ГРЯХ ЩЕ ИМАТ.
165.
Боклуци !
27.07.2014 21:55:34
0
12
Шумова видя ли какви хора защитаваш , Лилов и ти и празноглавата Вълкова ! Не ви е срам боклуци такива !!!!
Вашите деца нахранение ли са , облечени ли са , а вижте това момиче е афектирано от несправедливото отношение към баща му !
Вие не сте хора , а алчни ненаядени лешпери ,готови да се гаврите със служители , работници и всеки , само и само да имате пари и да сте добре вие и вашите деца , но БОГ бави но не забравя , всяка несправедливост ше ви се върне на тези , които най- обичате .
Сълзите на това момиче не са ви за хубаво ,а ми Шумова предстви си ,че на нейно място е твята дъщеря и се гневи , но явно майната им на чуждите деца . Низостта ви е достигнала върха .
164.
Подайте жалба
27.07.2014 21:46:10
0
9
Нели , тази фирма е на мутри , а тази Галя е една проста жена , която пише там фактури . Те са свързани със земеделското министрство и налагат правила с цел рекет на вносители , изнудват хора да им работят не им плащат , хората гладуват и припадат от глад.
Тази фирма обаче носи пари от рекет на вносители и контрабанда ( работниците не са замесени в това ) на държавни служители , като Шумова , Вълкова , Лилов , и много други от МЗХ и Агенцията по храните , тези пари са нечисти .
Ако баща ти е бил заплашен да отиде да подаде жалба в полицията и в инспекцията по труда . Да не се страхува , нищо няма да ви сторят , остави какво говори тази простакела Галя , тя е една проста жена и само плаши. Крайно време е в тази държава да си търсим правата и да се противопоставин на простотията и експлоатацията на хората .
А , който покровителства тези фирми и взима пари от това ще му го върнме живота един ден , на тях и децата им .
163.
dean i neni
27.07.2014 19:03:25
0
8
neme iztrax ot smara nito bastami dokoga steima korupcia v balgaria tova sepitame dokoga ste ima zaplaxi nimasme normalna darzava
162.
neli
27.07.2014 18:40:42
0
6
bastami e rabotnik kam stiv grup ood balgaria no napusna pomagal na rabotnicite spari 2013 do2014 na zaem bez dokoment kato na xora namaxa pari ni za xrana ni za cigari obestaxamu 4e stegi varnat notoi napusna nemoza daiztarpi na obidite nitoe lut nitoe e obraten nitoegei i nalitane na boi iza tova napusna pravexago na div pitel kazalimo 4e stemu odrezat glavata i iskam imoata glava decka tovamue kazala cala x ---nima ima takiva izpolzva4i
161.
До Нели
27.07.2014 17:23:59
0
7
Нели , опитай се да го напишеш на кирилица - с български букви .
Кой е баща ти , вносител , работник , пиши не се страхувай ?
По какъв начин е ощетен от СТИВ ГРУП ?
Тази фирма е завлякла не един и два работника , като не им плащат , а им обещават големи заплати . Много хора напуснаха и не си получиха парите .
Истината е ,че тази фирма не печели , защото в Бургас няма много внос , просто оправдава престоя си на пристанището за да извършва контрабанда и да внася наркотик .
Те си мислиха ,че инспекторите крият внос , играят с митничари , не разтоварва , което НЕ Е ВЯРНО , но тъпите им тикви на Шумова , Лилов , Ат. Михайлов просто не могат да допуснат ,че може и да не се краде , може да няма далавери и някой може да мисли различно от тях .Обсебени нещастници .
160.
neli
27.07.2014 14:45:00
1
4
nevilie guzno da izpolzvate bastami nai pozorno s pari nevili isram kakva saves imate to vae nad dostoistvoto gala - x----mozesli da spis kato za vle4e bastami s pari
159.
neli
27.07.2014 14:10:29
1
4
kato rezite na bastami glavata gala ela iodrezi imoeta dacka glava
158.
azi sam stasliva vi koi baxte
27.07.2014 13:59:08
1
4
zasto zablakoxte nai pozorno bastami sas vasite lazi ot stiv grup ood balgaria
157.
dimitar
27.07.2014 13:41:12
1
5
stiv grup ood balgaria banda musenici
156.
Вън на Мафията , вън на Лилов и други корумпирани
26.07.2014 19:23:47
0
16
Вън на мафията от контрола !
Да се махат хората на Баретата , Пашата и други мафиоти , контрабандисти и нарколасьори от границите !
Разследване на всички купени служители от БАБХ- ОДБХ и МЗХ .
Да каже Шумова как е пътувала от Елхово до Свиленград да ходи на работа с автомобила си с 800- 1000 лв. заплата ?!
Сега плаща ли ток , вода за жилището в Несебър , или и дават и дневни по измисления нов рекетьорски проект за риска !!!!
Как през сметките на фирмите на Баретата , Пашата други минават държавните такси на БАБХ за вноса и вземат и 55 лв. представителство пред БАБХ !!!!!!!
От тези схеми Шумова , Ат. Михаллов , Лилов и други натрупаха пачки .
А, дали нямат малко съвест и дали се гордеят с това , че издържат децата си с парите на тези , които внасят и дрога и които са вкарали в гроба нечии други деца !!!!!!
А, дали след години няма живота да им го върне ?!
България трябва да се отърве от влиянието на мафията , която е навлязла и в политиката и има влияние сред такива , като Лилов, Шумова и др.
Народа мълчи , защото го плашат със съкращения и се страхува за сигурността си .
Но тези хора , като Шумова , Вълкова , Лилов и др. крещят и плашат , защото се чувстват силни от страха ви .
Няма да се оправят нещата чрез страх и мълчание , тези хора се страхуват от шум , действие и масово народно непокорство .
Те са се самозабравили и озверили от алчност !
155.
До кога .........???
23.07.2014 22:39:59
0
27
До кога схеми ?!
До кога влияние на групировки в контрола ?!
До кога назначения на некадърни , неразбиращи , злословещи и самонадеяни ?
До кога ниски доходи за инспектори и нерегламентирани доходи на продали се служители от БАБХ, МЗХ и някой и директори и началници от ОДБХ -та, от схеми , подкрепящи мафиотски групировки ?!
До кога назначения на "наши " хора без конкурси , защо , защото са голям капацитет и много разбират или защото са наведени ?!
До кога кмандировки , плащане на хотели , разходи командировъчни на един куп служители за сметка на данакоплатците ?!
Защо напрежението , което се излива тук срещу Лилов , Шумова и тем подобни не се превърне в действие ?!
Търпението , страха са ви обезличили , затова Шумова , Любка , Лилов и др.ще се гаврят с вас и ще трупат грешни пари от схеми и др.
Защо си го позволяват , защото сте страхливи , не сте единни и всеки е сам за себе си за да оцелее и не изтърве мизерния доход от 400- 600 лв. ?!
В Българив навсякъде е така , никой не реагираи няма да се опарвят нещата докато напрежението не се превърне в действие или чакате някой друг да оправи нещата ?!
Не , трябват действия и непокорство пред психическият тормоз оказван от Шумова , Любка , индиректно от Лиолов и т. н.
Страната ни е в това положение , заради покорството на хората , продалите се държавни служители дето са си опредилили цена и безскрупулните продажни политици . Така мафията е в разцвета си и нацията ни замира , разберете го , събудете се !
Какво направиха от отдел ГК , като махната Папуджиков , кой го защити , никой всеки трепери като мишка и си мълчи , като п.....
Сложиха им един Божко , охарактеризираха ви като далавераджии , защото Шумова , Лилов , Ат. Михайлов , Лилов и др. не могат да проумеят ,че може да няма схеми и да не се получават нерегламентиарни доходи . Те ви съдят според техните представи . Защо приехте Божко , като знете ,че няма знания по вносът , защото не сте колектив , защото сте наведени и ще ви изкарат най- некадърните и пак ще си мълчите .
В КХ , сте същите , изгубили сте си достойнството и сте обсебени и страхливи.
В България има нужда от ефективни действия, единение и изразяване на ясна позиция , не от овче поведение !
154.
Много крадат !
22.07.2014 00:37:28
0
11
Зеленото къще го окрадаха и занимариха по идея на малоумната Любка , любовницата на Лилов .
Божко не получи парите от схемите дето ги няма .
Шумова злобее , като кучка и се звери на инспекторите от КХ , зашото е бясна ,че няма това за което беше дошла .
В нормалните държави за да станеш началник трябва да преминеш през определена йерархия , да си професионалист , да заслужиш и да си компетентен . Тук обаче един човек без угризения и знания се съгласява , нищо ,че не познава естеството на работата , той съгласен . Чудя се що за хора , що за морал , възпитание и дано поне чувства малко неудобство .
Тези ,като Шумова , Лилов , Ат. Михайлов и др. са обсебени за пари , схеми , власт , забравили са ,че са временно на този свят и има сила , която е над вичко и всеки , за която грешните пари нямат влияние. България няма да се оправи , докато не се надигне този наведен народ и докато незнаещите се назначават за началници .
153.
правда
21.07.2014 21:19:59
0
8
Кое зелено кьще- на фитосанитарния ли? Крадене на корем,аферим,машалла!!! Божко си прекарва добре в Поморие послушен е - папка,другаря ЛИЛОВ черпи от дьржавната софра / с чужда пита майчин помен /,а ние си чешем езиците само...Кучетата лаем,керваньт на крадците си препуска...
152.
правда
21.07.2014 21:19:59
0
12
Кое зелено кьще- на фитосанитарния ли? Крадене на корем,аферим,машалла!!! Божко си прекарва добре в Поморие послушен е - папка,другаря ЛИЛОВ черпи от дьржавната софра / с чужда пита майчин помен /,а ние си чешем езиците само...Кучетата лаем,керваньт на крадците си препуска...
151.
who
21.07.2014 15:41:23
0
10
kolko struva zelenoto kushte i koy gepi mangizite a za kakvo se izpolzva sega
150.
заинтересован
21.07.2014 15:30:39
0
11
Пачев също до кога ще си разхожда костюмчето със служебната кола да изпълнява нарежданията на Лилов и компания вместо да ръководи службата и да спазва законите
149.
питащ
21.07.2014 15:24:32
0
11
Колко струва на българските данъкоплатци нещастното недоразумение Божко? Ясно е , че него мама го е родила за началник и чичко ЛИЛОВ го ползва за услужлива подлога , но защо ние да плащаме?
148.
Съвест
20.07.2014 00:09:22
0
19
Лилов и да се трогне , Боже....... .За него хората са бройки - удобни и неудобни , а не знаещи и незнаещи.
Той от край време изпълнява поръчения и вкарва всеки директор от системата в схемите , пусти пари.
Той обаче няма да е вечен , един ден ще се окаже в много жалка ситуация , парите няма да му помогнат.
147.
Божко си тръгва !
19.07.2014 23:48:10
1
13
Не го обиждайте човека ,той дойде с големи очаквания да получи допълнително пари от "парични потоци" , които Шумова трябваше да открие при вноса , но Бургас не е К. Андреево . Толкова смешна ми е ситуацията и участниците в нея .
Божко си тръгва , защото потоци няма и никога не е имало .
Шумова е малко изнервена , но така е .
Видя малко море , понахрани се с морски храни , получи малко от схемите по морето ,дето преди това ги движеше Доню , но не е в размери , като на Капитана. Ще си ходи скоро женицата .
Г- н Лилов не се прави така , да угаждате на групировките , не е в интерес на работата , а само на джоба ви и на джоба на тези от схемата. Хванахте един ветеринарен , дето никога не се занимавал с внос и го направихте началник , назначихте за неживотинския внос Радка Пиратка дето е работила в ХЕИ до 2003 година и никога с внос не се занимавала, повярвахте на думите и ,че разбира , да ма не .
Не работи както трябва и да чете не може да се научи . Цяла година не можа да се научи ,чете , обучават я , но... няма умствен потенциал да се научи и все някой и е виновен и все плюе другите ,но преди е нямало забележки относно работата по вноса на неживотинскии и пробите са се вземали както трябва. Послушни , но некадърни .
Резултатите показват това Лилов .
Овчедушието и некадърността се лансират в БГ . Не става така ,не е в интерс нито за развитието на държавата , нито за вносителите , да но..... нали на Лилов , Шумова и някой други в БАБХ джоба е пълен и угодихте на приятелката си Любка и на групировката на П.... та . Браво Лилов , вероятно няма да се трогнете , защото не сте достатъчно интелигентен да проумеете , това което извършвате през годините . Да бяхте само Вие , Лилов , не много са в държавата , като вас. Затова сме на последно място в Европа и много кадърни млади хора напуснаха държавата.
146.
правда
19.07.2014 22:51:14
0
15
Това отчайващо недоразумение Божко откьде го довлякоха, ужасно нелепа карикатура?!
Толкова тьпо гледа и толкова нелепо присьства, като срамна болест е.Крайно време е господарите му да си го изритат,ГОЛЯМ РЕЗИЛ ДРУГАРЮ ЛИЛОВ!!!
145.
Не е лесно!
09.07.2014 21:46:05
0
17
Абе не си мислете ,че и е много лесно на Шумова и не само да се нагажда и да угоди на всеки директор . Това е вече начин на мислене , което се изгражда с годините .
Тези хора са зависими все от някой , загубили са свободата си , а нима тя не е най- ценното ?!
Парите са нещо относително , днес ги имаш утре ги нямаш , нищо в живота не е сигурно ,но те са ги обсебили. Нагаждачеството и интересите са направили някой хора страхливи и зависими . Жалки са и един ден ще го осъзнаят .
144.
Ех , времена и нрави !
09.07.2014 21:30:16
0
20
До броени дни ще има служебно правителство , след това пак ново правителство .
Тези много се развихриха , но ще си ходят .Дали Шумова няма да я използват , като бушон и не само нея и други от БАБХ , времето ще покаже. Тя се кланя и изпълнява заповеди на Войнов , изпълнителния това , изпълнителния онова , сега е първа дружка с Моллов , ей че времена и нрави , важното е джоба да е пълен , а другото не е важно - принципте , морала и т. н.Да беше само Шумова , но не ,много са Чупки Стойкови в БАБХ .Кепекова и Христов и те чупиха стойки и искаха да угодят , унижаваха ,разплакваха много хора , но сега и те го преживяха .Не можаха да угодят , то за това се изискват много упражнения и не само. Изгърмяха , като бушони и даже Любка ги отсвири , въпреки , че бяха трио . Всичко е живота се случва да ни научи на нещо и доброто и лошото . Лошите неща ни дават уроци за да станем добри , дано всеки разбере правилно уроците и стане повече Човек !
143.
Струват много !
08.07.2014 23:27:46
1
15
Струват много , но очакват и от тях много , в смисъл да са включени в схеми и да слушат .
Професионалните качества не се ценят , нито знанията в БАБХ . Там действат правилата наложени от групировка, и който е послушен , съгласен и наведен се ползва с уважение . Продадоха се много хора , но много често сънят им не е спокоен .
Не един е назначен без конкурс в граничен контрол . "Професионалните" качества обаче на назначение без конкурс не са в интерес на работата ,времето го показа и само самочувствието им е голямо и са за смях , но не се усещат .
Така е, но .....да са живи и здрави , времето показва колко могат и наистина доброто ще победи .Интригантите и лицемерите никога не са печеливши в живота . Те винаги се опарвят по подъл начин , но им се връща всичко . Дано се осъзнаят и станат добри !
142.
знаещ
08.07.2014 07:17:27
0
15
Сметнете колко струва на държавата издръжката на Шумова и Божко-безплтна квартира,служебен транспорт всеки ден до Поморие и Несебър,дневни командировъчни. Всичко това се прави с една цел-отстраняване на неудобните служители и назначаване на наши хора. Ярък пример за това е назначението без конкурс на нов инспектор по вноса.
141.
Риска контролира риска
07.07.2014 17:48:16
0
17
Шумова как е ? Доволна ли си , откри ли паричните потоци ?!
Има ли далавера при вноса , откри ли скритите схеми на инспекторите дето са във въображението на теб, празноглавата и злобна Любка от село , Лилов и т. н.
Толкова сте сте обсебеин , че не можете да приемете ,че може и да не се краде .
Ами в контрола на храни как е Шумова ?! Намери ли нишата там и схемата на Дончо бонбончо ?! Шумова ти си цял риск за системата , нищо не разбираш от КХ , разбираш си само от граничния контрол на животински и що не си стоя на Капитана , че тамън с Наско Михалов внедрихте схемата . Ама пуста лакомия , подучихте и Моллов и той се поддаде на изкушението да изкара някой лев повече , Лилов му проми мозъка . Внедри Божко , Шумова и др. да са удобни и да покровителстват определени фигури.
Вносът и контрола на храни не са шега работа , а вие и предишните какво направихте , хванахте хора от улицата със слаб умствен потенциал , но с претенции на знаещи , да ама не, некадърността прозира и не може да се скрие , рано или късно лъсва .
Изумявам се :) Моллов наистина ще си ходи след изборите , язък не можа много да се облажи :)
140.
Избори
27.06.2014 22:36:45
1
24
През октомври ще има избори . Ще се разместят пластовете и ще се сменят пак директорите .
Тогава тези от оценката на риска ще са в рискована ситуация мисля . Трайте и търпете още малко остана колеги. Шумова ще си ходи :)
Как може да отговаряш за риска в най- големият черноморски район и да контролираш и КХ , като нямаш предства нито от естеството на работа , нито от спецификата на района . Смешна и жалка работа , некадърна работа , но високо самочувствие .
Има една поговорка :"Дай на простака власт и му гледай сеира ".
Това много важи за настоящата ситуациа .
Хора без знания , но мислят ,че знаят , хора без опит в дадена област се съгласяват да стават началници .
Чудя се що за хора , що за начин на мислене , морал и ценностна система .
То така си е , защото системата тук го позволява и наистина нещо е сбъркано . Случващото се в БАБХ е малка част от това , което се случва в държавата.
139.
Доброто ще победи !
22.06.2014 12:10:41
2
32
Това да си некадърен , но "човек "на някой , а също послушен и склонен да получаваш нерегламентиран доход е преоритет в България.
Като ,че ли това стана и се приема , като нещо нормално . Страхът за сигурността и утрешният ден е обсебил съзнанието на хората и ги кара да бъдат тесногледи .Времето показва ,че нещо е сбъркано , а резултата , е че сме последните по развитие в Европа.
Тези , които са сложени на някой постове , си мислят ,че са "велики " и знаещи , но........ реалността е друга.
Тези , които мълчат и търпят , допринасят за падението на страната , в която живеят и техните деца и внуци , на които очите са на вън , защото тук не прогресира знаещия , а ........ доближения до някой и младото поколения много добре разбира това .
Лилов е един от хората с влияние в БАБХ , което е свързано с връзките му с подземния , мафиотския свят , светът на простотията , ниският интелект , алчността и безскрупулността .
Той не мисли за прогреса в агенцията , а гледа да угажда на мутрите . За него професионалните умения на кадрите не са важни ,а важни са удобните хора , наведените .
Има много "Лиловци ", "Калинки "и тем подобни елементи в БГ . Те крепят своята сила на базата на страха на хората и мълчанието им .
Ние сме нация , която си тегли от страха си снижението и мълчанието си . Малцина осъзнават , че затова 25 години сме все така , прогресира , простащината , убиват децата с дрога , пълнят си сметките някой хора и се изнервят , когато някой им пречи да го правят .
Няма по сбъркана държава от нашата , няма по снижен и наведен народ от нашият .
В природата обаче има разновесие , равновесие има и в материалния и в духовния свят .
Когато ние , човеците нарушаваме това равновесие си плащаме . Плащаме с природни катаклизми за престрояването и изсичането на горите , плащаме в духовен аспект и за нередносите от неосъзнатите действия .
Много правилно е казано :"Всяко начало си има край ".
В момента сме стигнали дъното в дъжавата и повече няма на къде. Всеки , който е злобял и се държи непочтенно ще си плати , запомнете в живота всеки плаща и всичко е кръговрат .
Когато си злобен и вършиш злодеяния, те се връщат при теб . Когато печелиш непочтенно , парите отлитат на вятъра.
Доброто се връща при почтенните хора и рано или късно те са възнаградени .
Бъдете добри , бъдете Човеци с позиция и мнение , това плаши непочтенните .
Който разбрал , разбрал :)
Приятен , усмихнат и слънчев ден на всички ! :)
138.
anonimen
11.06.2014 21:49:34
1
20
gospodin bosko varvi si gledai konete
137.
Идва края !
11.06.2014 11:55:29
3
24
Скоро ще сменят и това правителство , на там отиват нещата. Моллов верятно ще си ходи и тези , като Шумова , Севова , Божко и тем подобни дето ги пресели от родните им места да изпълняват рекетьорския му проект за риска ще трябва да си ходят по домовете си . Много хора от БАБХ , от ГК и КХ , обърнаха палачинката , както се кланяха и навеждаха на Войнов сега се кланят на Моллов , но..... до кога ли , виждам ги от нагаждане вече психиката на много от тях е размътена .Много схеми , много птоци , но ще му дойде края и на това . Лилов в недосигаем , нали е батовчед на един от най- големите мафиози в БГ- Валентин Златев , той е елементарно човече дето смята ,че ще е вечно на тази земя . Не, Лилов и ти си смъртен и един ден , мръсотиите , които вършиш ще са история и ти ще заемеш своето място под земята . Не спря и рекета на граница . Ей ,не четете ли статистиката , подрастващите в БГ са на трето място в света по употреба на наркотици . Ами как няма да са ,тук е най- мафиотската държава . Мутрите на Пашата и Зл.Баретета настанени на граничните пунктове , свързани с храни да оправдават доходите си . Схемата е ясна , вкл. в нея дето ползват тези пари са доволни , но те не осъзнават ,че също имат деца и един ден тяхно дете или внуче не дай боже може да е част от тази статистика .
Много прост, страхлив , наведен , безскруполен , алчен и злобен е българина , затова не вървим напред .
Идва обаче краят , очаквайте до края на годината тези , които сега се перят , като аслани , да са като насрани.
136.
Само тук може.......
29.05.2014 00:55:50
1
25
Така е номер 135 . Само тук , може да назначат човек без квалифилация и знания в определена област на висок пост.
Само в България може да се лансират некадърните , послушните и продажните .
Само тук , може да се търпи и лансира незнаещия , но снижения и наведения .
Тези , които са включени в схеми смятат себе си за успели и пишат тук ,че другите нямали кураж . Това е върха на падението на личността , морала и говори за пълна разруха на ценностната система.
Аз лично ги съжалявам тези хора .
Политиците купени , назначенията на директори поръчково , а също и на служители "наши "хора.Държавната администрация , е като подлога на определни групировки и защитава техните интереси .
Служителите заплашвани със съкращения ,ниски доходи и стрес ежедневно. . Мълчат и не смеят да имат мнение , за да не загубят сигурния смешен държавен доход , но всъщност губят всеки ден идентичност и по точно себе си .
Някой от по старото поколение печелят допълнително на дребно , като предлагат едни телефони за писане на НАССР , а всъщност те ги пишат или членове от семействата им :). Те са също смешни и жалки . Хората ги коментират и ,лицемерят пред тях .
Не се прави така агресивно.
Сбъркана държава , не мислещ озлобен народ или снижен и наведен .
Резултатата от всичко написано по горе = на лошо държавно управление , ниски доходи , замираща икономика , разцвет на мутренските групировки , 2 милиона млади българи напуснали държавата , ръст на психичните заболявание , а също и на инсулти и инфаркти,озлобление , агресия и т. н.
Но..... да не бъдем и песимисти , всичко това един ден ще е минало , идва началото на края на простотиите. Времето на величието на продалите се изтича .
135.
Абсурдандия
28.05.2014 00:52:31
0
21
Изумявам се на простотиите, които стават в БАБХ и не само .
Шумова дошла тук на държавна издръжка, защото в Бургас няма кадърни хора според Моллов и докарал селянка от Елхово .
Няма също и кадърни служители по вноса с опит , стаж и квалификация , а докарали Божко , дето хал хабер няма от никакъв внос , а и е от година в администрацията . Той също настанен на държавна издръжка .
Тя отговаряла за риска :)а той за вноса :) Божее, пази боже сляпо да прогледа
Или както е казал народа :"Пази боже от човек прост на висок пост "
Дааа, но те са послушни , склонени , продали душите си за пари , оценили са се , опредили си цената и изпълняват , защото за друго не стават .
България е пълна с подобни , които са си опредилили цената и са се продали , затова сме в това положение . Те си мислят ,че като имат пари са добре , да ама не . Не можеш да живееш в батака за , който и ти допринасяш и да си добре единично .
В България се ценят тези хора с цената и послушните , готови да мълчат ,изпълняват и да се надяват да получат и те някой лев извън заплатата от някоя схема :)
Смешно и жалко е положението . Тук ако се продължава така няма да останат нормални хора , които не се продават , защото другите с цената за мен не са нормални .
Тук е страната на абсурдите и на хората с цена , като се започне от политиците и надолу по веригата .
134.
Бюро по труда
27.05.2014 09:29:39
0
19
Кепекова ,има график в бюрото по труда , да , така е !
Благодарение на теб и Любката , които искахте да се харесате на Лилов , много хора разбраха за този график :) , но...... сега лично аз съм благодарен /а . Няма да пиша какъв пол съм , не искам в настоящем да разберете кой/коя съм , поради лични съображения .
Любка е велик манипулатор , тя пак се харесва на Лилов , а теб и Христов , премахнаха от системата, не можахте да се харесата :).Честно да ви кажа въпреки ,отношението ви към мен , когато бях в ОДБХ , искрено Ви съчувствам и искам да се справите и излезете от ситуацията в която се намирате .
Вълкова и Шумова са хамелиони , хора , които се нагаждат, те отдавна са загубили себес си и за тях парите от тези гнусни схеми са преоритет. Озлобилиса се срещу хората и мачкат, лицемерят се ,но докога ли ?! Някой беше написал тук , че всяко начало си има край.
Да, така е и техния идва скоро :)
Има хора , които , са склонни да унижат някой , да манипулират , да се лигавят и лицемерят , за да са на пост или да постъпят по просташки начин за да се облагодетелстват .Към мен са постъпвали просташки , но аз не ги мразя , не те просто са неосъзнати самозваници и се смятат за велики , но времето показва ,че не са :) Да са живи и здрави , пожелавам им щастие и осъзнаване .
Благодаря на БОГ , че не съм в системата на ОДБХ , понякога когато искат да ти навредят ти правят услуга .
133.
Даниела Кепекова
26.05.2014 23:42:12
0
6
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, АМА МНОГО МЛЪКНАХТЕ.......ДНЕС ГОСПОЖАТА СИ ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИТЕ В БЮРОТО ПО ТРУДА..........ИМА СИ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН ДЕН, С КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗИ ПРИ ОТБЕЛЯЗВАНЕТО СИ ВСЕКИ МЕСЕЦ......Е, МАЛКО ЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ СТРОГ ГРАФИК ЗА ПОЧИВКИТЕ В ДУБАЙ......НЯМА КАК...
132.
ДАНС
21.05.2014 19:32:05
0
23
Шумова , Ат Михайлов , Лилов- мръсника и други служители на БАБХ от отдел "КГ"и "КХ" са замесени в схеми с дрога на мутренски групировки, които са на Пашата . Те покровителстват основните вносители на дрога в държавата. Алчни държавни служители създават монопол на тези фирми на граница и не само , за което получават пари . Който се противопостави и иска и пита , защо , го премахват от системата :). Това е БГ , това е държавата с най- ниски заплати , най- болни хора и с над 2 милиона хора напуснали държавата :) Резултата такива , като Лилов, Шумова , Михайлое и др. предатели , продажници и жалко ,че това е във всеки сектор.
Това е причината да сме изоставащи , но скоро идва видов ден .

ДАНС скоро ще си свърши работата и в Бургас , те си мислят ,че са се разминали , да ама не .
А, нека знаят всички , които получават пари от схеми , че ще излязат солено на тези , които ползват тези пари , защото БОГ бави , но..... не забрвя. Лилов , всеки плаща , няма такъв дето си е отишъл и не е платил :) ,а също никой с ремарке не си е взел имането на оня свят , така ,че не забравяйте , че и Вие сте смъртни и във Вселената има равновесие , което причиняваш на другите , като бумеранг се връща срещу теб или тези , които обичаш.
131.
Замесени
21.05.2014 19:03:02
0
16
Днес са хванали зам. директора на митница Свиленград с анфитамини , това е цитат от ккоментар там :

Зарчо Василев
21.05.2014 13:17:49
Рейтинг:
8
''Сега ДАНС да вземат да се активизират и да арестуват и опандизят Атанас Николов Михайлов-шеф на фито, ветеринарен и здравен контрол на ГКПП Кап. Андреево. Да му претарашят плевнята в с. Пъстрогор, палатите в Свиленград и ГКПП-то и тогава ще заслужат адмирациите на обществото. ДАНС, разследвайте го този измамник и крадец и ще помогнете на държавната хазна да се понапълни. Разследвайте и неговото протеже Мариана Шумова и неговият попечител Николай Иванов Лилов - най - големият измамник в БАБХ ''

Всички са замесени и Шумова , Михайлов , Лилов , Любката и др. в покоровителството на мутрите, които внасят наркотици . Те печелят , като покровителсват убийци на деца не само в БГ , защото ние сме на кръстопът. Как не ги е срам , а който е неудобен го илиминират за да покровителстват мутрите и да забогатяват , да стават задниците им по дебели и да издържат децата си с пари грешни пари , но един ден живота така ще ги удари ,че за всяка сълза ще платят и то солено , дано не плащат децата им , заради алчните си и злобни родители. Виновни и замесени са и от отдел "ГК''и "КХ" в БАБХ -СОФИЯ ,Даков и другите край със съмнително образование са толкова тъпи , алчни и безскрупулни ,че са за съжаление .
130.
Жечко от Свиленград
21.05.2014 14:28:40
0
18
Шумова, колкото си грозна и ръбата, толкова си и лакома и глупава! Не се ли налапа достатъчно на Капитана ма чикийо елховска, та тръгна и по морето? Нито от ГК, нито от КХ разбираш и някога си разбирала, но далаверките на този пъстрогорски селянин Михайлов и на етрополския педал Лилов си ги усвоила до най-малките детайли. Но и Вашето време скоро ще дойде, нищо че сте навързани като свински черва с мутрафоните. Те лично ще ви приземят на земята защото сте се главозамаяли от пари, мръсотия и гадости. Лилов, това неземно изчадие, този боклук няма да те крепи постоянно и ще олекнеш много скоро. Така ще ви скроят шапката и на тримцата, че ще се покайвате до гроб! Никаква милост за Вас тъпи селяндури от етрополско, пъстрогорско и елховско.
129.
Знаещ
13.05.2014 23:50:42
0
30
Колега прав сте , така е !
Заплатите няма да се вдигнат ,такива,като Шумова ще стават все по дебели и ще си пълнят сметките. Те правят отделни сметки на друго име и парите от рекета им са там . Знам със сигурност . Имат по няколко сметки на различни имена .
Как да не ви пука кой уволнили ?!Ами утре и Вас ако уволнят :)
Всеки гледа за себе си в БГ ,няма сплотеност.
В Агенцията има облаги на едро и дребно .
Всеки от инспекторите и ветеринарни и здравни гледат да изкарат някой лев.
Тези от "КХ" дават телефони на лица с които делят парите от писането на НАССР -пи. Знам всеки с кой работи в Бургас .Така си докарват най- много хилядарка.
От отдел "ЗЖ" също заработват някой лев допълнително ,възползвайки се от положението си , но и те заработват горе долу колкото тези от КХ.
Не е редно ,да но всеки иска да живее нормално .
Други,като Шумова ,Вълкова и др. заработват oт 5 000 до 10 000 лв.месечно , Михайлов и Лилов повече .
Държавата ни е сбъркана . Хората са оглупели от страх ,защото който смее да има мнение и да се противопостави е премахнат независимо дали е професионалист или не . Никой не го защитава тогава ,всеки се натиска да не е следващия . Този страх прави такива,като Шумова ,Лилов и др. силни.
Давайте , заработвайте , но ако нещата продължават така мислещото младо и интелигентно поколение ще се изнесе и ще стане така,че тези дето рекетират на едро няма да има от кой да вземат .
128.
Колега
13.05.2014 18:41:56
1
20
Не се учудвам, че дребнотемието и тесногръдието ви е обсебило и продължавате да чоплите частния случай - кой са уволнили, кой са назначили, кой краде, кой е "честен". Това за кого е важно - за никого! Важното, е че "локвата" и пръскалата на Капитан Андреево пак работят. Фирмата събира парите - лев на л.кола и микробус, 5 лв. на камион остава за нея, другото в касата на БАБХ. А кой им брои колите и камионите, кой им печати квитанциите. Куче влачи диря няма, къде е текло, пак си тече. Но не това е важното, страшното, е че пари за Агенцията няма и няма да има, плащанията са спрени, увеличение на заплатите и на разходите са химера. няма къде да избягаме като хуманните лекари и бавно и полека ще се скапем. Търсете начин освен за Агенцията да бачкате и за себе си, че докато се ослушвате пенсията дошла - 326,54лв. Това е, да ви е сладко! Че горчивото и киселото се харесва само на диабетиците.
127.
igor
13.05.2014 16:29:55
0
2
golmite specialistki Shuova i Zatikashvli mogat li da razponaat kucheshkoto ot agneshkoto meso. iska se ne samo da se tshetat etiketi !
126.
Въпроси до Шумова
12.05.2014 18:15:44
2
23
Шумова ,колко ти е хонорара извън заплатата,получаваш ли очакваното и обещаното?
Доволни ли са от теб мутренските фирми,а също Лилов , Моллов , Греков ?
Колко получаваш допълнително от вноса в Бургас и колко от рекета в Сл. бряг ,който преди това извършваше Дончо техника ?
Сумирай ги и пиши тук:))))
Доволни ли сте от Божко или не открихте , това което търсихте и очаквахте ?
Става ли ти приятно ,удовлетворена ли си от мръсотиите , които правиш и лицемерното ти поведение ?!
Ами ако след време тези мръсотии се случат на дъщеря ти , за да плаща грeховете на майка си ,приятни ли ще ти бъде ?
Нали знаеш БОГ бави и удря там,където най-много боли !!!
125.
Истината
12.05.2014 00:49:16
0
24
Не хората на ДПС и БСП сменят хората на ГЕРБ ,сменят ги групировките ,които управляват държавата ,занимават се с контрабанда, внасят и изнасят наркотици и др.Политическите партии са контролирани от тях ,мутрите им финансират предизборните кампании и влияят за назначаване на директори.
Тодор Христов ,като е от БСП ,защо го махнаха ?
В момента целта е да се създаде монопол на граница и тези фирми да са намесени при вноса на храни . От това получават пари Шумова,Михайлов,Лилов, Моллов ,Греков и т.н.:) и то не малки суми .Хранят децата си с грешни пари .
От друга страна започва отново рекета по черноморието .То не ,че го нямаше ,но сега отстраниха Доню(натириха го в девета глуха ) и скубането е много по голямо .
Пачев е под чехъл, пери се,като директор ,изпитва удоволствие ,че смени Кепекова,но от него нищо не зависи ,натиска се и получава някой лев и той над заплатата .Шумова , Ат.Михайлов ,Лилов, Моллов са подлоги на мутрите .Парите за тях означават повече от от морала :) Жалки хора , продали душите си ,а някой ,като Вълкова и душите и телата си . България е на това дередже ,защото във всички сфери е така. :)Продажни директори ,готови за пари да назначат хора без опит и знания и да лансират тъпия,търпеливия и послушния .
Тези хора не си дават сметка,че са смъртни ,както всички :)Пари ,власт ,унижения над другия, премахване на хората с мнение и принципи .
Защо ,за да е държавата все в това положение заради вас ?! В България мафията си има държава !
Шумова не се наяде , мислиш ,че тези пари ще ви донесат щастие . Лъжете се ,Бог гледа :) Има неща , за които сте безсилни .Лилов ,а на теб и поколенията ти ще страдат заради злините ти.Не те кълна ,но във Вселената няма ненаказано зло.
Кепекова се облажи от директорския пост , унижаваше заради теб хората , разплакваше , Христов и той , мислиха си ,че са велики:) Лилов обаче не беше доволен , курвето му го уведомяваше и нещо и накривиха шапката на Любката и ги махнаха .
Корупцията и поведението на тези хора се лансира от търпимостта на хората страха и подчинението. Заплашват,съкращават ,уволняват за да всяват страх и да продължават да , но до кога ли......? Всяко начало си има край :) и техния край ще дойде .
124.
Даниела Кепекова
11.05.2014 21:09:11
4
2
"Проследени са нейни воаяжи до Дубай, също и произход на средствата за покупка на няколко апартамента в Сарафово. До ареста й обаче няма да се стигне.
„И нищо няма да се промени, просто БСП и ДПС сменят хората на ГЕРБ в местата, където трябва да бъде гарантиран комфортът на контрабандистите, както и да се сменят хората, които събират подкупи”, съобщи друг източник от ОДБХ-Бургас, запознат с новите кадрови промени."
Защо, проследете всичко........- апартаменти, Дубай и всякакви други схеми...Това невъзможно ли е в момента....Или, или...вече няма този смисъл!!!
123.
Ветеринар
08.05.2014 09:38:02
2
5
http://www.haskovo.net/news/138169/%D0%98%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D1%8A%D1%82_%D0%9A%D1%8E%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2_%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5_%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80_%D0%BE%D1%82_%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5
122.
Честит празник
06.05.2014 16:01:19
1
20
Честит празник на всички колеги и честит имен ден на именниците !
Нека Св. Георги донесе на всички здраве,късмет и победа .
Нека тези,които са получили не регламентиран доход и се чувстват добре от това да се осъзнаят, идва видов ден !Нека , който с действие или бездействие е наранил друг се покае и се постави на мястото на наранения !
Бъдете честни, борбени , не приемайте агресията ,ако смятате че нещо не е редно не го приемайте ,бъдете достойни Човеци, а не мишки ,контролирани от безскрупулни и неморални личности. Не допускайте никой да ви обижда ,крещи и унижава заплашвайки ,защото този ,който вика той е слабия , той няма умствен багаж и е за съжаление !
Св. Георги е светец на силата и победата . Не винаги победата е лесна, но винаги доброто побеждава,запомнете това !
121.
До 120
02.05.2014 11:11:48
1
47
Рафтинга по река Марица,няма отношение към темата тук :)
Марица тече буйна , но тук има други бурни теми ,които вълнуват хората .
Объркали сте публикацията ,където да коментирате .
Тук хората се бунтуват срещу корупцията на високите етажи и срещу подкупните държавни служители на високи постове в БАБХ , ОДБХ и МЗХ,които са включени с схеми за парични не регламентирани постъпления ,идващи от облагодететлстване и създаване на "чадър" на престъпните групировки.
Това накратко , а Марица нека си е буйна , а също нямаме нищо против и рафтинга :)
120.
Марица тече буйна
02.05.2014 10:04:44
15
5
Видяхте ли рафтинга по река Марица?
119.
Даниела Кепекова
01.05.2014 23:13:05
1
19
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
118.
!!!!!!!!!!!!!!
28.04.2014 22:11:40
0
22
Горките агнета ,измъчени ,умират ,заради некадърни контролни органи !!!
Къде ви е хуманното отношение към животинките?!
Защо не си вършите работата съгласно регламентите !!!!!!!!
То вие и към хората нямате хуманно отношение .
Парите са ви озверили и сте се превърнали в зли безскрупулни материалисти .
Пуснали сега Шумова да прави проверки ,ами тя една от некадърните , които умарят агнетата .От нищо не разбира, само от схеми и потоци на пари .
117.
Нергюн Ахмед
28.04.2014 21:06:57
0
33
В линковете пише ,че имало жалба срещу К. Андреево и след проверка от БАБХ и МЗХ нещата излезли наред .
А, тези , които проверяват са едни шматароци , които също са включени в схеми .
Мутренска държава , подкупни гадини ,ненаядени мишоци .
116.
Ветеринар
28.04.2014 20:21:08
0
1
http://hsmarica.com/obschestvo/proverka-onevinyava-veterinarite-za-granichniya-kontrol.html
115.
k Andreevo
28.04.2014 20:10:55
1
2
http://www.hsmaritsa.com/razsledvaniya/veterinari-i-shofori-v-shema-s-transport-na-zhivotni.html
114.
Дали ги подпукаха?
28.04.2014 19:30:54
1
21
В мрежата има стряскащи коментари за Карабаджаков! Дано се получи ефекта на доминото и стигне и до ибрикчията гъзомийник Лилов! Вън престъпниците Карабаджаков и Лилов от БАБХ! ПОМАГАЙТЕ ВСИЧКИ!
113.
Не знаете регламентите!
28.04.2014 16:02:50
0
18
Абе вие що не си знаете регламентите и не си извършвате правилно проверките на К.Андреево ?!
Хората са писали ,че не работите правилно ,но явно от схеми и следене на парични потоци забравихте за какво сте на работа и какви са ви ангажиментите . Вие сте лешпери , които не се вълнуват от заплатата ,а от допълнителния не регламентиран доход ,защото той надхвърля многократно заплатата ви.
Вие съсипвате контрола ,измъчвате животните , облагодетелствате некадърните ,алчните и подкупните.
Лилов и другите от БАБХ по веригата , не чувствате ли поне малко неудобство от това, което правите?!
Мислете ,че осигурявайки си стандарт на себе си и на децата си ,всичко ще е ок, не парите от далавери на никой не са донесли щастие , има сила , всевишна , която не можете да купите и сте безсилни срещу нея . Има справедливост и ред във Вселената и всеки ще си плати и за далаверите и за сълзите предизвикал на другите!
112.
Лилов вън !
28.04.2014 14:09:28
0
22
Браво,и наказан ли е Атанас Михайлов? ?!!!!
Лилов ,след този доклад защо нямаше дисциплинарен за Михайлов ?!
Защо некадърните се назначават без компетенция и без конкурс и се премахват неудобни,въпреки че са компетентни за да не ви секнат доходите !!!!!
За вас този , които е неудобен за схемата ,дори и да в знаещ го премахвате!!!!
Защото морите и животните и си пълните джобовете ,а който е неудобен и се обажда го съкращавате или уволнявате за да не пречи на схемите ви за не регламентирани доходи.
Вие имате грях не само към хора ,които сте оставили без работа, но и към животните !!!!!
Вие и вашите поколения ще плащате за греховете си и парите ви ще отидат на вятъра един ден !!!!!!
111.
Измъчено агне
28.04.2014 13:50:55
0
17
Това са част от нарушениятя на К.Андреево ,които са описани в доклад издаден :© Copyright Animals' Angels e.V
Място и дата на доклада: Франкфурт, 25.10. 2011
Това е искал да качи номер 110:
Констатациите от тези разследвания са тревожни. По време на тези дълги превози от ЕС към Турция
на животните редовно се причиняват огромни страдания. Твърде често животните умират след
вегетиране в продължение на дни при мъчителни условия на борда на превозните средства.
Въпреки това, в рамките на три разследвания екипите на Animals' Angels осъзнават, че ветеринарните
проверки на ГВИП Капитан Андреево са недостатъчни, и че основните проблеми по отношение на
животните, транспортните средства и придружаващите документи, остават неразкрити по време на
проверките, както и че не се предприемат мерки в случай на неспазване на Регламент (ЕО) № 1 / 2005.
Следният подбор на примери ясно показва, че българската ветеринарномедицинска служба на
граничния инспекционен пункт Капитан Андреево не извършва проверки на превоза на животни,
представени за износ в Турция, както се изисква по силата на член 21 от Регламент (ЕО) № 1 / 2005.
Гъстотата на натоварването е превишена. Няма достатъчно място за всички агнета, за да
лягат и да достигат водоснабдителната система на камиона. Поне на първия етаж, височината
е недостатъчна; няколко животни докосват тавана с главите си и дори с гърба си. Поради липсата
на пространство над главите им, циркулацията на въздуха в отделенията на животните е
възпрепятствана. Не се виждат постелки за лягане. Подът е покрит с екскременти. Налице е
силна миризма на амоняк вътре в отделенията на животните. Много агнета кашлят и имат
секреция от носа.
Това представлява нарушение на член 3 (ж), член 6 (3) във връзка с приложение I, глава II, 1.2,
глава III, 2.1, 2.6 и глава VI, 1.2. на Регламент (ЕО) № 1 / 2005. Освен това, това противоречи на
изискванията на член 4 (1), член 6, член 16 и член 17 от Европейската конвенция за защита на
животните по време на международен транспорт.
По този начин животните не са били транспортирани в съответствие с Регламент (ЕО) 1 / 2005 от
мястото на отпътуване от територията на ЕС (България) за представяне на ГВИП Капитан
Андреево, България и транспортните средства не отговарят на изискванията на глава II и глава VI
от приложение I към Регламента. Освен това, превозът не е съобразен с Европейската конвенция
за защита на животните по време на международен транспорт до първото място на разтоварване в
Турция.
В допълнение към това, според информацията, предоставена от турския спедиторски агент, който
отговаря за този транспорт, в придружаващите документи липсва списъка на ушни марки на агнета,
натоварени на четвъртия етаж.
N.B.: Поне две агнета умират при превозите на дълги разстояния.
110.
k Andreevo
28.04.2014 01:25:08
1
3
http://babh.government.bg/uploads/File/Zdraveopazvane/Humanno_otnoshenie/Narushenia/Animal%20Exports%20EU%20-%20Turkey.pdf
109.
Работещи и търтии
26.04.2014 22:07:12
1
18
Има хора , които работят , мислят да създават блага , да печелят и да се развиват с труд . Има и друга категория ,които мислят как да се възползват от труда и дейността на другите ,аз ги наричам търтии такива хора.
За съжаление търтиите са много в БГ , а работещите хора , които създават вече изнемогват да угодят на търтиите .
На много хора не се дава шанс в БГ ,защото някой друг си плаща и те напускат и се доказват в чужбина.
Шумова,Лилов, Михайлов и др. от БАБХ и МЗХ са търтии .В главите им постоянно се въртят схеми за парични потоци и от къде и от кой могат да присвоят пари за себе си, за да осигурят стандарт за себе си и децата си .
Аз лично ги съжалявам,те са нещастници и се дразня ,защо обществото не реагира и търпи !
Хората не си дават сметка ,че именно заради това българина е с най- ниски доходи в Европа и тук има най- много заболели от инфаркти и инсулти.
Докато не се усети работещият и мислещият човек и не реагира положението в БГ няма да се оправи , колкото и правителства да се сменят . Трябват обмислени и сплотени действия . Търтиите се плашат от шум и реакция на хората :) .
Дано поколението родено през 90-те не търпи своеволията и реагира .
Не търпете да ви плашат със съкръшения , хора с нисък морал,като Вълкова , Шумова и др. ,а реагирайте ,сплотете се ! Те един ден ще съжаляват за действията си !
108.
Внучка
24.04.2014 21:10:27
0
16
Това пише в статията ,която дядо е искал да качи,копирах я. Ат Михайлов е бил уволнен за злоупотреби, но е върнат от Войнов ,съдът го е оправдал заради допусната техническа грешка :пишело ГИВК ,а не ГИВП. Платили са на съдията !

Ето я и статията :

"Скандалният шеф на ГИВП Свиленград д-р Атанас Михайлов отново оглави ветеринарната служба на Капитан Андреево. Преди няколко дни той се върна на директорското място на "златния гьол" като замени д-р Мариана Шумова, заемала досега този пост. Д-р Михайлов бе възстановен на длъжност преди четири месеца от Върховния административен съд, който отмени поредната му заповед за уволнение. Генералният директор на НВМС д-р Йордан Войнов обаче досега умуваше дали да го върне на работа.

В крайна сметка той е подписал заповедта и Михайлов отново оглави апетитната гранична служба. Д-р Атанас Михайлов за последно бе уволнен от "златния гьол" през октомври 2007 г., когато при т.нар. огледален метод се установи сериозно разминаване между броя на таксуваните в ръководената от него служба и реално преминалите през границата автомобили. Съмненията тогава бяха, че звеното на д-р Михайлов е ощетило бюджета, като не е отчело сериозен приход. Заради това той и 10 гранични ветеринари бяха уволнени.

Бившият генерален директор на НВМС д-р Жеко Байчев обаче в дисциплинарните заповеди беше написал, че те са омахани от ГИВК Свиленград, а не както е новото наименование на службата - ГИВП Свиленград. Тази фактологическа неточност бе използвана от д-р Атанас Михайлов, който обжалва решението пред Темида. Първоначално Софийски административен съд отхвърли искането му. ВАС обаче прие аргументите, че фактически той е уволнен от служба, която на практика не съществува и сега трябва отново да се върне на поста си. Предишното уволнение на д-р Михайлов е от 2004 г., когато одит на Инспектората на земеделското министерство установи близо 800 000 лв. събрани от ветеринарни такси, но невнесени в хазната.

Ревизорите тогава откриха, че в бюджета са постъпвали едва 30 процента от прибраните такси за дезинфекция, припомня "Хасковска Марица". Година по-късно обаче Михайлов отново бе върнат на директорския пост по заповед на същия Жеко Байчев.

АНАЛОГИЧНО

В края на 90-те години дългогодишният митнически шеф Павел Лилянов бе уволнен от Митница Свиленград. По късно той обжалва и спечели делото на най-висша инстанция. Синьото правителство обаче отказа да го възстанови на работа. Според юристи и сега е можело да се случи същото, но д-р Йордан Войнов не е рискувал да отнесе солидна глоба, заради неизпълнението на съдебна заповед. "
107.
Дядо
24.04.2014 19:00:35
0
7
Бабо, линка не се отваря тук !
Кажи за какво става въпрос ?

Поздрави,
Дядо
106.
Баба
24.04.2014 16:22:32
0
1
http://www.snews.bg/70665.html
105.
Трънки
22.04.2014 19:55:32
0
24
Госпожо от номер 102 , а къде пише за налагането на монопол на фирми на граница ?
Има ли закон, чл.ал.,които да регламентират корупцията и налагането на монопол ?!
От къде на къде хората на Баретата и Пашата ще стоят на границата и рекетират вносителите и упълномощените лица и ще си внасят наркотика свободно ,с който да убиват българските деца .
Ще ни заблуждавате тук да мълчим ,че Моллов искал да ни вдигне заплатите, трънки. Моллов ,Шумова, Лилов и т. н. са алчни,ненаядени и безскрупулни и се чудят кой да доят за да имат те още повече пари . Те вземат 10 пъти повече от заплатата си, от рекет и не само те .
104.
Do 102
22.04.2014 18:58:17
0
12
Как не ви е срам да богохулствате!
Не стига дето сте корумпирана и включена в схеми за не регламентирано забогатяване ,а си позволявате да заплашвате със съкращения и т.н.
Моллов се продаде и той ,дреме пред кабинета на Местан,защото е кукла на конци, зависима пионка .
Здравните не били много учени ,ами ветеринарния техник Андон Христов много ли е учен ?! Здравните са по- учени по степен от него ! Проверяваше сам обектите в общ. Несебър и скубеше бизнеса и се отчиташе по веригата. Само нeговия район не сменяха и караше една от новите служебни коли !
Той в коя академия е учил!?
Що за цинизъм ,хем некомпетентни,хем корумпирани ,че и богохулствате !
103.
Вън на корумпираните
22.04.2014 18:45:20
0
13
Не използвайте ,името на Христос,защото не е удачно !
Хубаво е ако заплатите скочат без да се редуцира персонал !
Аз съм за ,което е законно !
Против съм включването на мутренски групировки в ГК , където най- нагло пуснаха мутрите сред инспекторите , да ги заплашват в служебни помещения и да ги наказват неправомерно, защото мутрите смятат ,че не изпълняват желанията им . Лилов знае за това и се прави,че не знае. Махнаха Кепекова и Христов ,защото сметнаха ,че не изпълниха "мократа "поръчка ,а те се стараха мачкаха , унижаваха,наказваха .Така е и на К. Андреево и покровителството на определени фирми и налагането на монопол ,напълни банковите сметки на Шумова,Ат. Михайлов,Лилов,бивши и настоящи министри.
Това е не регламентирано , незаконосъобразно и неморално . Заради такива , като тях ,които забогатяват по вериги бягат умни и непокорни българи , а другите , които остават живеят бедно и покорно .
Събуди се българино , до кога ще търпиш да те плашат със съкращения и да обещават тук големи доходи за да ти запушват устата и да се включат в още вериги за забогатяване .
Лилов получаваше пари и от рекета на Доню -ветеринарния техник , приятеля на М. Найденов. Сега Лилов каза за схемата и Доню и изпратиха Шумова една от най-облагодетелстваните от рекета и включена в схемите на Капитана .
Доню знае много за това го държат на работа, но вече не ходи сам ,както правеше 20 години. Рекетира се бизнеса , има жалби , но за тях отговаря Лилов :) .
Това уважаема госпожо е за затвор!
НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ТУК НАРОДА ДА МЪЛЧИ ,ЧЕ ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ЗАПЛАТА, А СЕ ЗАСРАМЕТЕ АКО СТЕ ВЪВ ВЕРИГАТА,ЗАЩОТО МРЪСНИТЕ ПАРИ ЩЕ ДОНЕСАТ НЕЩАСТИЯ НА ПОКОЛЕНИЯТА ВИ .ИМА РЕД ВЪВ ВСЕЛЕНАТА И ВСЕКИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО !
НЕ БОГОХУЛСТВАЙТЕ !
102.
ХРИСТОС
22.04.2014 15:30:08
7
1
Ветеринарите Внимавайте, че ще ви записват. Ако стрелята, гледайте да е в десетката, защото победителите не ги съдят. Колкото до заплатите, колежке от "академията за хигиенисти", от хойкане по обекти, за лична облага нямаш време да научиш нещо повече - цитирам:
От Закона за ДБ-2014г. "Чл. 81. (1) Министерският съвет утвърждава разходите за персонал (заплати, възнаграждения и задължителни осигурителни вноски на лицата по трудови, извън трудови и служебни правоотношения) през 2014 г. на първостепенните разпоредители с бюджет по държавния бюджет с изключение на Народното събрание и на съдебната власт.
(2) Разходите за персонал се извършват до утвърдения по ал. 1 размер.
(3) Увеличение на разходите за персонал може да се извърши само с нормативен акт на Министерския съвет:
1. при структурни промени за сметка на намаление на други показатели по бюджета на съответния разпоредител с бюджет;
2. при намаление на разходите за персонал по бюджетите на други разпоредители с бюджет."
МЗХ, като първостепенен разпоредител с Бюджет може, ако "намери възможност" да увеличи заплатите в БАБХ, без да редуцира персонал, за сметка на друго ведомство. Ноо това е деликатен въпрос и зависи от мнооого фактори. ние с вас не сме между тях.
101.
Воистина Воскресе !
20.04.2014 20:19:57
1
27
Воистина Воскресе , Кепекова !
Дано Бог ти помогне ,в този труден за теб период . Приеми премеждията ,като дар за осъзнаване и духовно израстване !
Въпреки,че си ме наранявала и си била лицемерна спрямо мен ти прощавам,защото си го правила под влияние и от страх.
Пожелавам ти здраве,щастливи мигове с любимите хора и силен дух, за да не се пречупваш и поддаваш на манипулации.
100.
Даниела Кепекова
20.04.2014 15:17:08
3
25
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
99.
Друго е положението !
17.04.2014 19:39:42
2
30
Не хвърляйте прах в очите на хората и не ги лъжете ! Отклонявате вниманието за да крадете и манипулирате бизнеса и инспекторите.
Шумова НАССР пишат ветеринарите, не здравните и подхвърлят едни телефони ,а ако не се разработи от човека,който препоръчват проформа се вбесяват и тормозят хората и плещят глупости в обектите . Скоро ще им бъде направен запис ,защото се оляха с простотията си.Нека види и Моллов и всички,колко са "компетентни" ветеринарите .
Заплатите в БГ ще се вдигнат с 200 и повече лева,когато мутрите спрат да са свързани с държавните структури и такива ,като Шумова , Ат. Михайлов ,Лилов и др. се дадат на съд ,защото те са включени в схеми и получават пари по веригата.
Стига сте плещили глупости да заблуждавате народа да мълчи !
98.
Това е положението
17.04.2014 17:40:41
20
0
Моллов, ще го виждате да "виси" навсякъде, не само пред "портите" на ДПС, защото иска да направи това, което Наш Миро не иска да направи - БАБХ да стане ДЪРЖАВНА агенция, първостепенен разпоредител с бюджетни кредити (статут на министерство). Ако не знаете какво значи това, прочетете малко повече и ще разберете. Категорията на администрацията в БАБХ ще се качи с две нива, ОДБХ-та ще станат второстепенни разпоредители с БК и ще имат собствен годишен бюджет. Това е единствения начин да се увеличат заплатите на служителите в БАБХ с около 200лв. и БАБХ да се разтовари от тежкото бреме на документооборота и администрирането на дейности и пирсонал по вертикала на пирамидата на управление. Това е истината, а вие ала-бала, този доволен онзи не. Ако можете помогнете, с каквото и да е, но не пречете. Глупавите ви бръщолевения само пречат и наливат масло в огъня. Информация на ухо: спрете най-после с масовата практика на "специалистите", които дойдоха от РЗИ-та, за регистрация на сезонните обекти по морето, да взимат по 200-400лв. за разработване на НАССР плановете и системите за самоконтрол, като им обещават "чадър" през сезона. Трябвали им парите за да "изхранят децата" и т.н., и на тези на които децата са на по 30г. и на тях ли. Айде, не нам тези глупости. Това как се нарича - рекет, корупция, как? Не стига дето не са "имали време" да се образоват достатъчно, но имат претенции за високи заплати. Откъде да дойдат парите, от ръкава на Моллов, или от къде? Не ви ли е ясно, че ако Моллов не успее, всички вадим късата клечка - увеличение на заплатите, само срещу редукция на персонал. Това на кого върши работа - на никой, освен на злобарите. Така, че по-кротко, да не ви пука кой къде "виси", важно е да стане работата, за да не "висиме" ние с вас пред бюрата по труда.
97.
Дарина
16.04.2014 17:39:29
0
7
Това,че липсва една буква е техническа грешка и не е основание за упрек!
Грешка е ,когато се бърка :"а" с "ъ", "у" с "о" и т. н.
Неграмотност също е,когато не можеш да подредиш правилно изречение, например изречението Ви започва с "Ами".
Тази дума и Вие не знаете какво означава !
Не бъркайте техническите грешки с неграмотност !
Използвайте български думи,не турски и други ,като :"ибрикчия".
Нашият език и богат и разнообразен.
Ветеринарите си заслужават Лилов ,той оцелява, защото се чувства силен.Вижда едно треперещо от страх съсловие и му доставя удоволствие да унижава .Той е от типа хора ,които се зареждат от болката на другите .Аз лично тези хора ги съжалявам .
Във всяко ОДБХ си има доносници.,в Бургас това е г-жа Любимка Вълкова и още двама от ветеринарните инспектори -мъж и жена.Това го пиша не случайно,знам го със сигурност.
Абсолютно сте права ,че Моллов действа с ДПС .Той не е по различен от Войнов .
Наистина има сила ,някой я наричат Господ ,други с други имена ,но винаги има възмездие в живота .Няма такъв ,дето е наранил и унижил и да не е платил. Жалко,че понякога страдат поколенията им заради тях .
Когато човек стори зло на някой и злослови пред други той не е силен ,а жесток , зъл. Прави го защото е комплексиран и незадоволен .
Силен е добрия и почтен човек и цялата Вселена му помага .Силният изпитва любов ,не злоба.
Нека се осъзнаят Лилов ,Шумова,Ат.Михайлов ,Вълкова и др. Наближава Великден,дано Бог им помогне да си отворят очите и сърцата за истинските ценности.
96.
007
16.04.2014 14:55:43
1
9
1. Уважаеми колеги 93 и 95, претенциите ви за неграмотност към другите са неоснователни поради собствената ви такава. Думата "безкруполен", както вие я изписвате, се пише правилно по следния начин: БЕЗСКРУПУЛЕН.
2. Тези дни видях информация в средствата за масово осведомяване, не помня къде точно, че Пламен Моллов е чакал на опашката пред кабинета на Местан в НС?! Основателно се запитах: след като Местан няма пряко отношение към МЗХ, БАБХ и Закона за храните, защо Моллов чака на опашка пред неговия кабинет? Единствен възможен отговор може да бъде предположението, че БАБХ е "дадена" в ресора на политическата партия ДПС. За съжаление това се потвърждава и от други факти, а именно: назначаването на Карабаджаков за зам.-изп. директор, назначаването на Р.Чакъров на възлова длъжност, вероятно има и други кадрови турско-депесарски назначения. За Лилов имам само един коментар - гъзоблизач на Миро Мазното Мършата преди и герберастийска подлога, а сега - ибрикчия и гъзомийник на турската пасмина подчинила агенцията и нашата служба в това число. Гъзоблизач-гъзомийника Лилов е един от унищожителите на българската ветеринарна служба и винаги е и ще бъде в услуга на тези, които са на власт, независимо от тяхната политика, идеология и отношение към нашата професия и съсловие. За това неговото неутрализиране като фактор в БАБХ, доколкото е действително такъв относно съсловието ни, трябва да е главна задача на всички честни ветеринарни лекари милеещи за професията ни. Тъй като последното ми се струва трудно постижимо, тъй като сме много вожд и малко индианец и всеки се мисли, че е голямата работа и готов директор, вярвам, че Господ ще въздаде справедливост всекиму и всеки ще си получи заслуженото. Господ забавя, но не забравя!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
95.
Ах , морето
16.04.2014 09:55:02
0
8
Госпожата явно изпитва завист ,че не живее в морски район ! Софиянци и някой други със селски манталитет биха изместили морето ако могат , но срещу природата и вселенските закони всеки е безсилен!
Никой , който завижда , проявява ,агресия,злоба и заплахи не е просперирал . Напротив самоунищожава се.Който придобива блага по непочтен начин и трупа богатство чрез манипулации ,изнудване и заплахи не може да е щастлив.Разберете хора ,бъдете добри ,не бъдете алчни и
бекруполни ,ако искате вие и поколенията ви да живеят добре. Жестокостта на Лилов през годините мислете ,че го е направила щастлив ?!
Не ,просто деградира и разрушава ценностната си система .
Имотите ,които натрупа Ат .Михайлов и набъбналите сметки на Шумова са преходно явление.
Нищо не зависило от хората в Бургас , не аз мисля,че от никой нищо не зависи. Госпожата е заблудена,че някой хора чрез заплахи могат да налагат правила,унижавайки .
Не ,не е така ,нищо не могат ,така ,както не могат и да изместят морето.
Нека не забравят ,че прилагайки агресия ,нарушават равновесието в природата и всеки гняв,като бумеранг ще се върне срещу тях.
Наближава Великден ,опитайте се да бъдете по-добри и не забравяйте , че любовта и добротата са по- силни от злобата и жестокостта и винаги побеждават рано или късно!
94.
До 93
16.04.2014 01:48:08
0
19
Какво зависи от Вас г-жо/г-не?!
Вие откъде знаете ,че ние не знаем за паричните потоци и големите далавери на Лилов,схемите на К. Андреево и т. н.
Правописа Ви и начина на изразяване показват средно ниво на интелигентност .
Изречение не се започва с "Ами".
Думата "наакат" не е цензурна и изразява Вашата циничност и лошо домашно възпитание;
На никой живота не е излишен !
Що за израз?!
Явно Вие проектирате Вашите вътрешни проблеми и смятате своя живот за излишен.
Отидете на психолог за да не извършите някоя глупост.
Когато човек отделя голямо внимание на егото си не може да бъде безличен.Прочетете малко литература.Препоръчвам Ви Фройд или Морено . Имате нужда от обогатяване на общата си култура.
Вие си позволяват да заплашвате ,което е израз на душевна неудоволетвореност и емоционална нестабилност.
Вие не знаете и от коя структура са дошли здравните изнспектори .
Би трябвало да знаете ,че ХЕИ няма от 2007 година,а инспекторите дойдоха от РЗИ .
Вие си мислете ,че тук клетите инспектори са много богати пишат НАССР и т.н.Не е точно така . Може някой да пишат ,но те го правят за по 100 - 200 лв. да си нахраня децата.Не може да се сравни с краденето и схемите на Лилов и на К. Андреево и другаде.Колкото и групи да изпрати Моллов няма намери това,което търси.
Вие вероятно искате да гледате как унижават и съкращават инспектори от Бургас .
От изказването Ви и заплахите ,които отправяте смятам,че би Ви доставило удоволствие .
Това е израз на начална фаза на психическо разтройство ,което има вероятност да се задълбочи и премине в агресия спрямо околните.
Имате проблем с емоционалната си интелигентност!
Не плашете хората ,а обърнете внимание на себе си за да не се задълбочи проблема Ви и да навредите на околните и на себе си.Прочетете само в този сайт колко криминална хроника има , да не извършите и вие някоя глупост !Вземете мерки !
93.
Провинциалист
15.04.2014 15:57:15
12
2
Абе, вие от Бургас съвсем сте си загубили ума. Интересно откъде знаете всичко за всички. Кой крал, кой на кого бил любовник/ца, кой контролирал парични потоци. Ами вие какво контролирате - излишния живот или какво? Толкова сте зависими от егото и безличието си, че от вас нищо не зависи - до там сте го докарали. Понеже географията ви е поставила на благодатно място, за да "работите много и то предимна за себе си", мислите, че света се върти около вас. Да, ама не! През последните 20-тина години много пъти съм бил с ветеринари от Бургас на най-различни форуми, обучения, семинари и т.н. Много, ама много ниска летва сте, половината от вас за нищо не ставате. Малко са читавите сред вашата колегия - на пръстите на едната ръка ги броя. Познавам и малкото свестни и грамотни от Бургаската служба - д-р Пачев, д-р Г.Петрова (изгонихте я някъде), д-р Кънев от Камено, колегата който беше в Болярово (не се сещам името) и още няколко, на които се крепи гръбнака на службата. Това е истината, стига сте си плакнели устата с Кепекова, с Божо и не знам кой си? Натиснете на работа, че като пратим "анонимен" ситнал до Молов да ви прати мобилната група, тези от контрол храни ще се наакт. Всички знаем колко е тарифата за да се "оправят" документите за самоконтрола на летните и временните обекти. Особено безкруполни са "големите инспектори", които дойдоха от ХЕИ. Абе най-добре е да занемеете! И, ако сте забравили правописа на българския език, вижте в Гугъл има специален правописен речник, не излагайте висшето образование. Впрочем за тези, които са зъвършили преди 2-3-5-7г. няма и защо да им се прави забележка, те са неграмотни за правописа на Българския език.
92.
Моллов
14.04.2014 23:18:02
1
5
Абе ,не се обиждайте ,какво сте се заджавкали .Не виждате ли ,че ситуацията е напрегната.Жекова не е цвете за мирисане,ама какво толкова ти е сторила Стойков ?!
Моллов е решил да елиминира ветеринарите , не разбрахте ли !
Не,че го оправдавам ,но донякъде е прав ,прекалено много си позволяват някой хора и се правят на знаещи ,но всъщност стават смешни и им се смеят на измишльотините и подконтролните ,защото няма логика,в това което искат.България е единствената държава, в която се дава право на някой да върши нещо за което не е учил .
Жекова си е мрънкало жената, навирила нос , като повечето ветеринари ,хукнали павилиони за вафли и кафенета да проверяват и др. обекти да стават за смях на хората с поведението си и изискванията си ,които противоречат на закона и логиката .
Ветеринарите нямат и етично поведение в обектите , плещят глупостипред хората и си превишават правомощията ,те знаят защо!!!!
Морала и изказването им са селяндурски .
91.
Олеле мале
12.04.2014 23:39:50
3
5
Ха ха,Д-р Жекова ли ви даде информация по случая,просто няма кой друг да е,но както и да е.Отиват си хора,работещи и можещи,а такива гниди като нея как вереят още в тази служба не знам,ужас.
90.
Знаещ
10.04.2014 19:17:02
1
22
Колега, плащането не е еднократно, плаща се периодично , като се изпълняват поръчки ,защитават се интересите на определени групи и регистрираните от тях фирми .Те създават монопол и за услугата се отчитат , получава министъра, Моллов ,директори началници и т.н.Така се печелят и проекти и едни производители избиват други, на едни се разрешава ,други се унищожават.Сега искат да наложат и монопол при вноса ,а там пък са големите далавери, мутрите си оправдават престоя и си внасят и дрогата.
Послушни директори са необходими и още по-добре некомпетентни ,като Божко ,защото са удобни и алчни .
Така е в БГ ,Шумова затова е изпратена.Тя и Ат. Михайлов са обучени по схемите и паричните потоци ,но........... докога ли?! До месец два ще им се наруши спокойствието ! Любка на Лилов любовницата и нейното време идва ,тя ще си го получи заслуженото , когато най- малко очаква .
Няма да се оправят изведнъж нещата, но започва промяната .
Мобилните групи на Моллов имат за цел да тормозят психически служителите ,да се елиминират хора и да се назначат други "наши" хора. Атаките са към ветеринарната гилдия най вече ,за съжаление много още ще съкратят , по точно уволнят. Първата стъпка я направиха в София,там 7 ветеринари са на дисциплинарен съвет.Сега са в Бургас за това , подгответе се за всичко .
Мобилните групи имат това за цел !
89.
въпроси
08.04.2014 05:53:00
0
10
Колко плати и на кого Св.Василев за да назначат Моллов за директор на БАБХ? Колко плати и на кого Бащавелов за да запази поста си на директор на ОДБХ-Благоевград? Кой назначи Асенов за началник по вноса без да е работил и един ден като граничен инспектор? Въпроси без отговор.
88.
жгтннва
03.04.2014 22:53:44
8
5
Давайте, не спирайте с коментарите! Да се види развръзката!!!!
87.
Камера
03.04.2014 20:35:16
0
20
Трябва не само сайта "Флагман ",който се чете най- вече от хората от Бургаска област , а журналисти ,като Валя Ахчиева ,да ги снимат и покажат и нека знаят хората какви началници назначава Моллов с каква компетентност и какъв е Лилов и за далаверите на К.Андреево и за схемите .Тези хора само шум ги плаши , четат и треперят ,като мишки.Аз мисля,че в най- скоро време камери ще ги изненадат. Помислено е и затова .
Сега вносът от К.Андреево намаля поради ремонт на пътя ,тировите минават през Лесово .Шумова е свикнала на много затова дойде на Доню далаверите да превземе и да търси далаверите на граничния пункт дето ги няма . Също да е е помощник на мутрите и да разпределя дяловете от незаконни потоци, за които лично Шумова тук писа .България никога няма да се оправи заради такива куражлии ,като Шумова ,курветината Любка,мръсника Лилов ,Миро мазното и т.н.
86.
гаггнтяоажж
02.04.2014 23:34:08
7
3
защо замлъкнаха коментарите! Какво стана!
85.
Нама потоци в Бургас:)
29.03.2014 19:37:12
2
16
Уважаеми колеги ,тези хора искаме не искаме си правят каквото
искат .Заявяват ,че нашето особено мнение не ги засяга ,че няма да им навреди и ,че престъпленията в България трудно се доказвали.С две думи казват , че с пари се купуват и съдии и следователи и те ще си продължават да са включени в потоците за които говорят .
Toва е наглост и признание за извършване на престъпления по служба..
Наричат ни тъпи и т.н.,но не ние те са такива .
Но,не им обръщайте внимание.
Те са за смях .
Шумова от вноса в Бургас нищо няма да получиш :) И задника си да одереш нама далавера ,няма схема .Ставате за смях с този новия Божко ,че и Пачев въвличате и той да не изгуби поста съгласен на всичко.
На камък удряте така да знаеш ,пишман ще станеш .
84.
до 75
27.03.2014 18:11:57
2
15
Наближават избори и на партиите им трябват пари. Моллов се готви да въведе задължителна дезинфекция на граничните пунктове по границата с Турция. Гьола отново започва да работи.
83.
МОРАЛА
25.03.2014 17:32:34
3
39
Ние не искаме да живеем в тази България, където престъпният свят е свързан с управляващите ,а началници и директори са включени в схеми и въвеждат в държавни структури интересите на прeстъпния свят !
Ние не искаме да живеем в държава, в която доходите са най- ниски и не се дава предимство на хората със знания , а на послушни , които не пречат на внедряването на схеми .
Ние искаме престъпленията да се доказват независимо дали са по служба или други и да няма подкупна съдебна система , както е в развитите страни от ЕС.
Ние не искаме да има подкупни началници вкл. в схеми , които най- нагло заявяват ,че е БГ трудно се доказват престъпления !
Ние искаме достойни политици , началници и директори , които са почтени хора и се борят с мутренските групировки , а не да работят за тях и да се облагодетелстват по незаконен път.
Ние искаме да спре корупцията, да не сме най- бедните в Европа по вина на подкупните управляващи , началници и директори.
Така стават те богати , плашат служители и граждани и ги държат в страх и подчинение , заплашват ги ,че ще ги лишат и от мизерния доход .
Не искаме началниците да ни казват ,че сме нямали кураж да се включим във финансовите потоци и това било ВАЖНО . НЕ, ВАЖНО Е ЧОВЕК ДА ЖИВЕЕ ДОСТОЙНО , ДА НЕ СЕ ПРОДАВА , ЗАЩОТО ТАКА ВРЕДИ НА ОБЩЕСТВОТО , КАТО ЦЯЛО И ГУБИ СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ И ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ , А ТЯХ ОТ НИКЪДЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ГИ КУПИ .
82.
До 80, 81
25.03.2014 11:35:55
1
20
Господине, Вие не сте "психолог- ветеринар", Вие сте ПСИХОЛОГ- ЛАЙНАР и придворен гъзоблизач. Сигурна съм, че Вие сте един от ликвидаторите на ветеринарната служба в България като МИРО МАЗНОТО МЪРШАТА, НЕКАДЪРНИКА ЛИЛОВ ДОНОСНИКА и др. Скоро ще ви се потърси сметка и ще отговаряте за това.
ВЪН МРЪСНИКА ЛИЛОВ ОТ ОДБХ!
81.
Психолог-ветеринар
25.03.2014 10:43:59
13
5
Затънали сте в местната Бургаска тиня на Агенцията по храните и сравнявата всичко с вашата камбанария. БАБХ не е частен случай, а много по-широко понятие. Вирите муцунки, като обидени деца и сте се поддали на злобата да ви завладее. Този вън, оня ще върне апартаменти, за трети ще има възмездие - ала бала? Абе вие в кой свят живеете, нищо подобно няма да се случи. Престъпленията у нас много трудно се доказват, а за тези неща, за които "сеете обвинения" никой няма да си мръдне пръста, въпреки вашето "особено" мнение. Така, че по-кротко! Намерете верния път и вашата ниша в кашата и привидния хаос в управлението на БАБХ и гледайте да не останете без работа в предстоящите съкращения. Дано вашата дирекция и отдел да намерат място и да се впишат с по-малка редукция на щатния състав в реформа на Агенцията, която вече е в ход. Напишете в този форум, нещо важно, което си струва да бъде обсъждано, дайте предложения за рационализация на дейностите или нещо, което да подобри работата. Помагайте на Пачев, да "оптимизира" щата на дирекцията по-найдобрия начин, старайте се да се класирате в предстоящето увеличение на заплатите на по-добра позиция. Тези неща имат смисъл, а не отрицание и негативизъм. Злобата и стаеното чуство на неудоволетвореност, съчетано с непреодолимото желание за мъст и възмездие, което във въшия случай никога няма да се случи, водят само до болести, много често нелечими. На добър час, с ведро настроение.
80.
Психолог-ветеринар
25.03.2014 10:43:59
12
4
Затънали сте в местната Бургаска тиня на Агенцията по храните и сравнявата всичко с вашата камбанария. БАБХ не е частен случай, а много по-широко понятие. Вирите муцунки, като обидени деца и сте се поддали на злобата да ви завладее. Този вън, оня ще върне апартаменти, за трети ще има възмездие - ала бала? Абе вие в кой свят живеете, нищо подобно няма да се случи. Престъпленията у нас много трудно се доказват, а за тези неща, за които "сеете обвинения" никой няма да си мръдне пръста, въпреки вашето "особено" мнение. Така, че по-кротко! Намерете верния път и вашата ниша в кашата и привидния хаос в управлението на БАБХ и гледайте да не останете без работа в предстоящите съкращения. Дано вашата дирекция и отдел да намерат място и да се впишат с по-малка редукция на щатния състав в реформа на Агенцията, която вече е в ход. Напишете в този форум, нещо важно, което си струва да бъде обсъждано, дайте предложения за рационализация на дейностите или нещо, което да подобри работата. Помагайте на Пачев, да "оптимизира" щата на дирекцията по-найдобрия начин, старайте се да се класирате в предстоящето увеличение на заплатите на по-добра позиция. Тези неща имат смисъл, а не отрицание и негативизъм. Злобата и стаеното чуство на неудоволетвореност, съчетано с непреодолимото желание за мъст и възмездие, което във въшия случай никога няма да се случи, водят само до болести, много често нелечими. На добър час, с ведро настроение.
79.
Идва видов ден !
24.03.2014 20:07:04
3
9
Има документи , разбира се ,че има.Предадени са на следствените органи , а също има и прослушани много телефони ,назад във времето , всички ще си платят солено!
Това, което е написала Касабова е нищо , Вие, които я защитавате Кепекова ще се хванете за главите ,защото нещата ще лъснат и пак ще има статия !
78.
gisha 19
24.03.2014 18:54:09
13
3
Г-жо Кaсaбовa, докaжете с документи собственост поне нa един aпaртaмент нa името нa Кепековa или нa нейни близки роднини в Сaрaфово и aзВи гaрaнтирaм , че ще уредя дa Ви го дaри безвъзмездно. Що се отнaся до воaяжите нa Кепековa до Дубaй , моля дa публикувaте документи! Aко не го нaпрaвите ще рaзберем всички вaши читaтели , че сте БЕЗОТГОВОРНA И/или поръчковa журнaлисткa.
77.
Справедливост
24.03.2014 18:35:55
1
10
Хората с високи претенции и ниски възможности са хората , които Лилов намества , защото са удобни , нямат много умствен багаж и се продават лесно.
Той намести в контрола на вноса на храни и не само удобни , послушни хора без необходимата квалификация , но със самочувствие до небесата , хора с болни амбиции , без скрупули готови да смачкат някой и по подъл начин да успеят , но нямат потенциал и никога няма да успеят в живота :)
Лилов намести този Божко , послушко без необходимата квалификация ,по вноса , намести и Радка пиратка с куха тиква , въздух под налягане,но е приятелка на любовницата му Любка .
Тези хора ще си платят , а някой са ударени от съдбата (страдат най- милите им заради тях)и продължават да вършат простотии .
На Кепекова и Христов не им прави чест ,че се продадоха . Кепекова хич да не омайва някой наивници от отдел КХ , че е света вода ненапита .Христов и той , доносник гаден , ама си плаща сега хубаво ги изрита курветината Любка .
Действия спрямо Лиловците има , дълго ще е , но да се надяваме ,че ще се стигне до край . Някой хора не спат и те ще си платят !!!!
76.
До 75, "Анонимен"
24.03.2014 18:07:48
0
14
Ало, "Анонимник"-а, като познаваш много хора с "високи претенции и ниски възможности", Лилов сред тях ли е? Отдалече ти личи, че си ЛИЛОВА ПОДЛОГА и играеш роля на плашипутарник! Но този път няма да ви оставим!
ЛИЛОВ МРЪСНИКА ВЪН ОТ БАБХ!
75.
Анонимен
24.03.2014 15:32:44
15
6
Носталгия!

Къде останаха малките гъолчета
там близо до граничната бразда
напълнени с мътни разтворчета
за да се плакнат колела!

Как радостно и волно беше,
пари, пари без край и чет
и куфарчето хич не ни тежеше,
защото не давахме отчет!

И все пак нещо закачихме-
по долар , евро или лев,
тук, там си нещо построихме,
без много, много шум и рев!

Но трудни времена дойдоха
Европата поиска ред,
те неудобните махнаха,
за да застанем ний отпред!

Но, после криза ни удри,
а щатът ни бе тъй раздут,
останахме си само баш другари-
кому и как да биеш шут?

ПРИПЕВ: Ветеринарите са гилдия прекрасна,
оцеляла в битките за власт и чест,
очаква ни прегръдка страстна,
и много, много блага вест!
(Само “блага вест” се повтаря два пъти!)

Автор - Неизвестен ветеринар.
..............................................
Ако озлоблението и неудоволетворението на неудачниците вземе връх над разума и добрите обноски - майка ни жална! Познавам много хора с високи претенции и ниски възможности, те са много опасни, защото компенсират липсата на интелект и професоинализъм, с груб, административен произвол. Това е - онова, дето като ти дадат възможност да мачкаш хора и да определяш съдби - ти става хубаво. Този феномен у хорта е познат отдавна и си има диагоза. Моля ви, не се хлъзгайте по тази плоскост, не злобейте и не говорете само отрицания и недоказани истини. Пишете по същество! Нека в рамките на този форум да кажем някои истини, които иначе не ни стиска да кажем на друго място. Анонимността понякога е "голям коз", защото се казват много истини само, че не си мислете, че в "мрежата" има анонимност , не бъдете наивни.
74.
ВЪН
24.03.2014 14:49:53
0
13
МРЪСНИКА ЛИЛОВ ВЪН ОТ БАБХ !
73.
Пишете и не мълчете
24.03.2014 14:35:52
0
11
Да, пишат , но не само тук, а до прокуратурата . Още по -добре е журналистическо разследване в ефир , да го питат Моллов колко му струва поста и защо за нач. внос назначава хора дето не са работили в
тази област . Да го питат колко излиза на БАБХ престоя на Шумова най- коромпираните са тя и Атанас Михайлов . Ами оня малоумник Божко и той в Поморие настанен , как ще се съгласи , политическа курва е той и Шумова , ппродали се за пари.
Слуги на мутрите са те , на едрите момчета на Пашата и Баретата , жадни за власт и пари ,безкруплони и лицемерни. Тежко на България , те са цирей за обществото , много са такива , като тях , заради което страната ни е на това дередже .
Оня Лилов , той е машата на мутрите , информатора на новите началници и директори .Шумова му е слуга , дошла тук да се прави на важна , мръсотии да прави , канали да търсила , те живеят в техния си свят и си мислят ,че са всички тесногръди , като тях , но не всеки е склонен да краде .
72.
Дайте още инфо
24.03.2014 11:28:42
0
14
Колко е платил Заро Василев за Моллов? Тарифата за такъв пост обикновено е от порядъка на около 300,000/триста хиляди/лв. по мои сведения разбира се. Кой плати за поста на Карабаджаков и колко? Кой плати за поста на Р.Чакъров и колко? Зад всички тези имена с турски корен - Моллов, Карабаджаков, Чакъров и спуснатите в Бургас хасковлии не прозира ли ДПС? Пишете за всичко, което знаете, така ще имаме по- голям успех в борбата скорупцията! Да не ги оставяме на мира!
МРЪСНИКА ЛИЛОВ ВЪН ОТ БАБХ!
71.
Поет
23.03.2014 23:15:29
0
22
Голям кютук
Изток, запад , север, юг ще ядете вий големия кютук!
Куражлии сте големи за включване в престъпни схеми.
Лилов е отвътре гнилов .
Шумовата пръст размахва, готова непослушни да премахва .
Яхнала метлата , дири тя финансови потоци за големите гълтоци на началници , директори министри и за мутри активисти.
Божко е началник вноса , но си мисли за износа на пачки големи от вносители замаени !
Нищо той от вноса не разбира , но е готов парички да прибира !
Христов и Кепекова ги няма , но си имат те отмяна .
Папуджиков непослушен в ъгъла сгушен ,чака той възмездие за цялото премеждие .
Ах , потоци от пари , где сте вий , че Шумова ви дири ?!
70.
Ветеринар
23.03.2014 23:00:02
0
13
Всичко това ,което е писано е вярно и се знае от управляващите в област Хасково. Полицията и прокуратурата правят "чадър" на ветеринарите на "Капитан Андреево" ,а министър Греков също е запознат с корупционните схеми.Многократно по медиите самият министър обявяваше ,че през 2010-2011 год. хиляди тирове с румънски агнета за уж български са изнесени за Турция ,което е престъпление.Никакви мерки не е предприел и няма наказани ,дори граничен контрол - д-р Даков не е отстранен, нито пък директора на Здравеопазване - д-р Пенчо Каменов , а за Моллов всички знаем, че за неговият пост е платил Заро Василев и затова БАБХ командва д-р Лилов.
69.
ВСИЧКИ ЗАЕДНО
23.03.2014 08:52:35
1
20
МРЪСНИКА ЛИЛОВ В Ъ Н!
68.
Стар ветеринарен доктор
22.03.2014 22:48:26
0
16
Въпроси и отговори ;), избрани цитати :))
ЗАКАНА:
"Не се впрягайте толкова, щото както се закани професора, скоро, като почне размяната на нач. отдели и шефове за по шест месеца (минимум 74 дни) и като ви докарат някой от шефовете от Северозапада-ще пикаете у шише. "
ОТГОВОР НА ЗАКАНАТА :
"Да , дойде , хайде знаем го на какво е способен и какво ще постигне със злобата , жестокосттта , унижения над хората , ще получи удар или инфаркт и в болницата ще му сложат памперс !"

Колеги ,давайте с действия , Лилов с памперс , без памперс трябва да се махне ! Дано разбере и сам се осъзнае , макар ,че се съмнявам , но определено трябват действия !
Има в момента възможност , дайте не с този сайт само , а предвания ,като "Господари на ефира", "Открито " и т. н.Тия само шума в общественото пространство ги плаши така да знаете!
Много добре ги затапвате тук и се държите , зелените ръчички са повече :) , БРАВО , но трябват действия !
67.
!!!!!!!!!!!!!
22.03.2014 13:58:15
0
24
ТОЙ Е СРАМ ЗА ВЕТЕРИНАРНАТА
ГИЛДИЯ ! КУРВАР, КОРУМПИРАН, ЖЕСТОК КЪМ КОЛЕГИТЕ СИ , МАЗНИК , ДОЛЕН , НЕГРАМОТНИК, НЕКАДЪРНИК !
66.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.03.2014 13:53:42
0
22
МРЪСНИКА НИКОЛАЙ ЛИЛОВ ВЪННННННН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65.
До Пачев
22.03.2014 12:10:11
0
17
Пачев, ти за какъв чеп си директор ?!
Ти си , като кукла на конци !
Не ти е лесно вероятно , разбирам те , но не те оправдавам . Мисля ,че по важен от поста е вътрешния мир на човек .
Политическите намествания на некадърни за дейността началници и внедряването на безкруполни корумпирани фигури , като Мариана Шумова, с цел пренасочване на средства към сметки на политически фигури е непочтено , неморално и всеки , които проявява търпимост към ситуацията е за съжаление .
Не знам дали и ти се в схемите и дали са ти обещали нещо , но знам до колкото те познавам ,че си човек с принципи и се чудя как приемаш цялата тази гнусна ситуация .
64.
Потока от пари го няма :)
22.03.2014 11:00:45
0
18
Божко Асенов , се намести , като началник, без да има никакви познания по вноса. Дори не е работил и , като инспектор там. Обещаха му процент от корупционни канали , прокарвани от едрите момченца , на които е фирма "СТИВ ГРУП"ООД и той се съгласи. Това се нарича политическа проституция !
Шумова да не си мисли ,че много разбира , защото не и е много умствения капацитет !
Тръгнала да търси каналите за нерегламентирани доходи на инспекторите по вноса дето ги няма ,но те не можаха да разберат , че ги няма !
Затова махнаха Кепекова и Христов , мислиха ,че не свършиха работа за прокарване на пъклените планове ,те бяха всеотдайни на Лилов и т. н. , но не им повярваха !
Сега Шумова търси ли търси канали заедно с Божко и са толкова смешни ,че просто са за комедиен сериал.
Въображяемите канали ги няма :) са във вашите фантазии.
Финансовия поток за който мечтаете да потече от вноса в Бургас го
няма, колкото и да ви се иска :) .
63.
гларус
22.03.2014 10:08:25
1
13
Божо Асенов е един селски тарикат и мошеник,който гледа само да има далавера да се облажи,без да има скрупули по отношение на компетентността си и какви,колко и на кого проблеми би създал,поради липса на такава!Жалко и срамно е,че на такива хора се дават големи правомощия и още по-жалко е,че морала на властимащите да го направят им позволява!
62.
гларус
22.03.2014 10:01:54
0
1
здравейте
61.
ВАЖНОТО
22.03.2014 00:17:38
0
17
Николай Лилов и всички корумпирани, дето имали кураж за финансовите потоци на съд ! Хората му си признаха сами .
Не ги е срам , кураж имали , това било важното , боклуци продажни !
Ей такива , като тях са и политиците , продажни и безкруполни .
ЛИЛОВ ВЪН !
60.
СМЕЛОСТ
21.03.2014 23:30:39
1
20
ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ МРЪСНИКА ЛИЛОВ ДА НИ МАЧКА?
МРЪСНИКА ЛИЛОВ В Ъ Н!
59.
КУРАЖА
21.03.2014 22:34:07
0
17
НЕ Е КУРАЖ , А КОРУПЦИЯ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ !
КОРУМПИРАНИ ГЛУПАЦИ , КОИТО СИ ПРИЗНАВАТ САМИ!
ЛИЛОВ ВЪН !
58.
до "Професионалиста " с куража
21.03.2014 22:22:50
1
13
Цитат от коментара на "Професионалист" :
"Кадровата политика и финасовите потоци ги оставете, те никога няма да са във вашите възможности, защото ви липсва най-важното - кураж."
Без думи , кураж за какво да получавате подкупи по сметки ???!!!!
От кой получавате парите и законно ли е ????
Излагате се и сами си признавате , то бива бива , но........вашето е извън пътя !
Инспекторите, за които казвате ,че са подкупни и били включени в канали за забогатяване имат куража да живеят със заплатата си , колкото и да е трудно , но да запазят почтеността си , за разлика от вас !
Вашето не е кураж ,объркали сте думата , нарича продажност !
Продали сте се за определена сума :) , който се продава за пари нали знаете как се нарича !
Стойностните хора не се продават , истинските житейски ценности нямат цена , но те се притежават само от силните хора с кураж , които са силни и оцеляват въпреки всичко !
57.
Пази боже от такива "професионалисти"
21.03.2014 18:29:31
2
18
Граматическа грешка : Регламент не се съкращава с "Р"
Жалки сте !
Не си мислете ,че ще прокарате схемите си тук , просто сте си направили погрешна преценка ! Тази реакция във форума е нищо , в сравнение с това , което предстои ! Не е заплаха , не е шега !!!!!
Всяко начало си има край !
Краят на Вашите потоци идва !
Ветеринарната гилдия и не само е потресена от много години ,от отношението и поведението на мръсника Лилов !
Шумова с куража и с парите на мутрите ще ми се прави на знаеща !
Онзи Асенов , защо е назначен , като няма никакъв управленчески опит и познания по вноса ?!
За Вас са важни потоците , нямате наяждане ,но един ден от където са дошли тези пари там ще отидат , на вятъра , ще плащате с тях за греховете си , защото има БОГ !
"Гнилото "цвете е у вас и мирише много :) , мириса му отразява реакцията на възмутените тук !
56.
до "професионалиста"
21.03.2014 18:04:45
1
17
Професионалистът да не обижда и да не съди за хората , от това , което той
прави !
Относно заработването на някой лев , това вие го правите ! Не им стигал куража , да се включили в схемите на мутрите и да насочат към тях финансови потоци .
Брей ,че сте "умни", като сте включени в тези схеми !!!!
А, знаете ли ,че тези същите на Пашата и Баретата хората ,са основните вносители на наркотици!
Вие виждали ли сте как майка погребва детето си , починало от свръх доза ?!
Вие помагате и имате куража да получавате от финансовите потоци на тези хора , които оправдават пребиваването си на граница чрез Вас, защото се мислите за "умни".
Не изкарвайте инспекторите некадърни и неграмотни , не ги унижавайте , защото не ви прави чест и ще си платите за всички обиди и извращения .
Цитат от "грамотно"писане на Ваш почитател :
"щото както се закани професора, скоро, като почне размяната на нач. отдели и шефове за по шест месеца (минимум 74 дни) и като ви докарат някой от шефовете от Северозапада-ще пикаете у шише. "
Ето , това Ви е нивото ! Има само в този цитат 4 грешки !!!!!!!!!!!!!!!!
55.
до номер 43 и 44
21.03.2014 17:42:09
2
16
По кротки да сме били, за да можете да си правите каквото искате и да си крадете на воля!
Не сме били познавали кадровата политика на БАБХ и каква е тя , да докара за нач. на "ГК' един дето нищо не разбира от внос , а само от лечение на животни.
Това ли ви е политиката ?!
Да събирате такси за представителство на мутрите , на пристанището от вносителите , които си имат избрани представители !
Да заплашвате и да обиждате инспекторите ,че преди били вкл. в канали. Не те, Вие сте били вкл. цял живот в канали и корупционни схеми и наистина не вярвате ,че светът е широк и има и почтенни хора.
Няма да се мълчи , така да знаете , действия ще има и не само тук !
Идва края на ЛИЛОВ и един ден прословутата фраза тук : ЛИЛОВ ВЪН , ще стане реалност !
54.
Професионалист
21.03.2014 17:37:12
17
0
Каква правда, какво възмездие? Вие сте комплексирани и самомнителни. За какви наранявания говорите, за какъв морал, за каква истина, справедливост и още нещо. Неочаквах, че сред професионалистите от БАБХ има толкова "болни души" с размътена психика. За какъв професионализъм и експертиза говорите - та половината от вас ходят на работа за да "спазват работно време" и да заработят някой лев допълнително от обектите на контрол. Кого се опитвате да заблуждавате? Другата половина се правят на инспектори с "висок професионализъм", които обаче не са чували за Р (ЕС) 1196/2011, но иначе много вещо дават акъл, кое как да стане и неволно подхвърлят на нарушителя, че глобата е 1500лв., но санкцията "може да падне" наполовина, ако "се разберат". Айде не на нас тези номера. Огледайте се и се ослушайте, намерете "гнилото цвете" около вас и го изхвърлете - ако ви стиска. Кадровата политика и финасовите потоци ги оставете, те никога няма да са във вашите възможности, защото ви липсва най-важното - кураж. И ако може, пишете по-ясно и без грешки, щото не само ние от БАБХ четем в този форум. Да не ставаме смешни. Бог да ни е на помощ!
53.
Правдата
21.03.2014 17:08:30
1
15
Некадърник , неграмотник , продажник , мазник , лизач на гъзове , това е Лилов !
Директори и началници щял да сменя на 6 м., брей ,че политика . А, качеството на контрола , майната му на контрола ,за него е важно послушните ръководители да се отчитат добре , нищо ,че не разбират от работата , като Асенов .Завършвам с познатата тук фраза:ЛИЛОВ ВЪН !
52.
ВЪЗМЕЗДИЕТО
21.03.2014 16:38:46
1
15
НЕКАДЪРНИКА И НЕГРАМОТНИКА НИКОЛАЙ Л И Л О В ВЪН ОТ БАБХ!
51.
До Шумова
21.03.2014 14:31:10
1
13
Да, Шумова , светът е широк и има кръговрат ! В света има място за всички и наранени и наранявани .
Вие, които наранявате , в кръговрата на живота ще получите собствените си удари върху себе .Камбаните бият и за за хубаво и лошо , вие предизвиквате съдбата срещу себе си с действията си.Камбанарията на някой , за който си съдействала да се разболее и страда утре може да е като твоята или на детето ти ! Не бъди тесногръда , а помисли и повярвай ,че не всеки е склонен да получава допълнително нерагламентиран доход , не всеки е корумпиран има ичестни и почтени хора !
50.
Жалки и смешни !
21.03.2014 14:11:14
1
21
Шумова , къде са тези канали за незакона такса от вноса ?! А, намери ги де :)))) Вие въвеждате незаконни методи и прибират мутрите такса 55 лв. и още други , представителство пред БАБХ , че кой представят , вносителите си имат представители с нотараилно заверени пълномощни .Изнудвате вносители и заплашвате служители !
С Вашето примитивно корумпирано мислене ще си навлечете беля. Представят онези , че не им стигат парите от наркотиците и другата контрабанда .
С мутрите , търсите и Лилов идва на проверка да унижава инспекторите , но КАНАЛИ НЯМА !
Няма ги , а ти се иска да ги има като на К. Андреево ! Проста ставаш жалка и смешна !
49.
Няма да стане работата !
21.03.2014 13:24:51
1
13
Абе , вие не виждате ли настроенията на хората , болката и колко пъти се чете , има интерес. Търпението е изчерпано , сега , както змията , като умира ще гледате да излеете много отрова , но ще възтържествува един ден справедливостта !
Дошъл е краят ти Лилов , давай , бесней , но и гъза си да одереш и всякакви методи да използваш няма да стане твоята работа , ще си навредиш на себе си , твоите камъни за за твоята глава и за децата ти .
Ще се разболееш и ще отидеш в ада !
48.
Още една истина
21.03.2014 12:38:33
1
21
Голямо унижение за цялата ветеринарна гилдия е да бъде кадрувана от некадърника и неграмотника Лилов. Ако го накарате да напише собственоръчно доклад, докладна записка или друг документ, ще се натъкнете на вопиюща неспособност да се изразява писмено и неграмотност. За това, колеги, не се учудвайте за назначаването на най-некадърните от нас не възлови постове. Така ще бъде докато на този некадърник е дадено това право. За голямо съжаление антагонизма и противоречеито между нашата и др професии, примерно т.н.технолози и здравните инспектори, та даже и агрономите, след създаването на БАБХ наливат вода в мелницата на некадърниците като Лилов и неговата кохорта в Управлението и по места. Да имаме предвид, че борбата срещу некадърниците и подлеците е изключително трудна и те взаимно се поддържат. Когато намерят подкрепа в ръководните фактори, положението става още по- трудно. Но да не се отчайваме, да продължим да искаме оставката на некадърника и подлеца Лилов, и да разчитаме на интелгентността на Моллов. Ако тя /интелигентността на Моллов/ надделее над тесногръдото му професионално виждане, което за съжаление непрекъснато демонстрира, ще имаме по-големи шансове за успех. Във всички случаи само с писане по форума няма да стане. Мога още много да кажа по темата, но се страхувам да ни ви отегчавам. За това приключвам с ЛИЛОВ ВЪН!!!
47.
Истината
21.03.2014 12:09:31
1
19
Брей и какво направи Лилов , разказа за схемите за изгодните сделки с мутренските групировки на границите и по морето и каза , кой за какво става и колко пари може да му носи и оня си направи сметката ,че може да замаже косъма и се съгласи :) . Затова назначиха за началник на ГК , човек , който никога не се е занимавал с внос и какво , колко началници и директори ще докарате :) Давайте , да видим до къде ще стигнете :)
Боже ,вие се замозабрявяте . А, ще стигнат ли служебните жилища или данъкоплатците ще плащат за престоя на парашутисти, изпълнчващи мокри поръчки.
Да идва Лилов , пак да се развихри и да мачка , накрая наистина ще получи мозъчен инсулт или сърдечен инфаркт и ще плаща да му сменят памперса.
46.
Морето
21.03.2014 11:33:22
1
16
Ей , селяндури , от Северозападна България, Елкхово , Свиленград и т. н. Не плашете , защото един ден Вие не в шише , а в гащите си ще пикаете .
Да , дойде , хайде знаем го на какво е способен и какво ще постигне със злобата , жестокосттта , унижения над хората , ще получи удар или инфаркт и в болницата ще му сложат памперс !
Ще раздава "правосъдие" , на хора , които не крадат , но той не може да го проумее и Шумова също , злобни , ,корумпирани , морално пропаднали .
Лилов ВЪН !
45.
Справедливост !
21.03.2014 11:21:57
1
14
Я, не заплашвайте корумпирани , ненаядени мишоци , защото ставате смешни!
Кой ще пикае във шише?
Що за изрази , нивото ви е на Свиленградските мутри , които са с промити мозъци , но с парите от наркотици ви купиха , с парите , спечелени от смъртта на деца , употребявали дрога !
Вие имате грехове , които ще си платите , защото няма такъв , който е наранил и не е бил наказан .
Лилов е изчадие , на което един живот няма да стигне да си плати греховете , а парите изкарани по нечестен път ще носят нещастия на поколенията му години наред !Оня горе ще ви удари , когато най- малко очаквате!
Моллов се продаде за пари , Асенов се продаде , жалки , дребни души !
Какво като дойде , ще създава нещастия ,че мачка , уволнява съкращава , един ден съдбата него ще удари ,за всичко се плаща . Да не забравя ,че във Вселената има равновесие и никой не е наранил без да му се е върнал удара !
За какво се мисли тази , гадина Лилов , за БОГ ли не и той е смъртен ! Вие се самозабравихте!
НЕ ПЛАШИ , ГОСПОД ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ !
44.
Ветеринар
21.03.2014 10:42:56
16
3
Вие от Изтока много знаете за Северозапада и кой кой е в БАБХ. Не се впрягайте толкова, щото както се закани професора, скоро, като почне размяната на нач. отдели и шефове за по шест месеца (минимум 74 дни) и като ви докарат някой от шефовете от Северозапада-ще пикаете у шише. Ще разтурите корупционните канали за прибиране на такси от вноса и за "оправяне" на документацията за самоконтрол на обектите за регистрация (особенно на сезонните) по "Тарифата" на Черноморието. Колкото до д-р Лилов - шефа на контролната дирекция на БАБХ - може да не е светена вода, но ако не беше той, бедна ви е фантазията, какво щеше да се случи с "кадровата политика" на новото ръководство на БАБХ, които нямаха представа за какво става въпрос и не познаваха никого. Така, че по-кротко, ако не познавате детайли от работата с кадрите в БАБХ, не съдете за това, дали сте лично засегнати и не сравнявайте всичко с вашата камбанария в ОДБХ-Бургас. Света е малко по-широк.
43.
Ветеринар
21.03.2014 10:42:56
16
4
Вие от Изтока много знаете за Северозапада и кой кой е в БАБХ. Не се впрягайте толкова, щото както се закани професора, скоро, като почне размяната на нач. отдели и шефове за по шест месеца (минимум 74 дни) и като ви докарат някой от шефовете от Северозапада-ще пикаете у шише. Ще разтурите корупционните канали за прибиране на такси от вноса и за "оправяне" на документацията за самоконтрол на обектите за регистрация (особенно на сезонните) по "Тарифата" на Черноморието. Колкото до д-р Лилов - шефа на контролната дирекция на БАБХ - може да не е светена вода, но ако не беше той, бедна ви е фантазията, какво щеше да се случи с "кадровата политика" на новото ръководство на БАБХ, които нямаха представа за какво става въпрос и не познаваха никого. Така, че по-кротко, ако не познавате детайли от работата с кадрите в БАБХ, не съдете за това, дали сте лично засегнати и не сравнявайте всичко с вашата камбанария в ОДБХ-Бургас. Света е малко по-широк.
42.
ЛИЛОВ ВЪН !!!!!
21.03.2014 10:27:19
1
16
МРЪСНИКА ЛИЛОВ ВЪН , ВЪЗМЕЗДИЕ !
41.
Точно така !
20.03.2014 19:48:18
1
16
Да се вслуша и да не се замесва с мутрите ,че ще бъде изплющян , ще му заклекнат мръсните пари на него и парашутиста Асенов!
Махай я тази курва Шумова , не се наяде покрай Михайлов на К. Андреево !
Дошла тук мръсотии да прави да се меси в контрола .
Всички ще изгорят ,вкл. и Любка и Лилов , те двамата най- накрая ! ЛИЛОВ ВЪН!
40.
ДО МОЛЛОВ
20.03.2014 19:06:12
0
16
Моллов, вслушай се в гласа на колегията докато не е станало късно! ЛИЛОВ ВЪН!
39.
до 37
20.03.2014 17:42:49
0
12
Пачев е сложил достоен началник за "КХ"
Жена , кято е завършила хуманна медицина !Това е д-р Етери Затикашвили , достоен човек и професионалист , доказал се през годините ! Била е нач. отдел "КХ " в РЗИ , преди . Разбира от работата и ще оправи хаоса , който беше създала Кепекова !
Завършила е хуманна медицина във Варна .
Поздравлени за избора , Пачев!
38.
Не му е мястото там! !
20.03.2014 17:35:32
0
8
Биков , може без стаж в администрацията и мл. инспектор , без да е преминал обучения по регламентите по вноса да стане !
Асенов се е продал за пари , не разбрахте ли. Обещали са му много и си мислят ,че инспекторите крият пратки и забогатяват непочтено , но в Бургас няма такова нещо. Всики са със заеми , единия плаща телевизор за 1000 лв. две години, другия с колело от кс.Изгрев идва на работа ,другата си плаща заема за силиконовия бюст вече няколко години и т. н.
Това са мисли на идиота с промит мозък Лилов . Той цял живот с мръсотии се е занимавал и в главата му само порочни мисли.
Асенов може да е добър човек , хирург , да знае езици , но се е продал за пари , което не му прави чест !
37.
Колега
20.03.2014 17:33:43
1
6
Д-р Пачев, приятелю, знам какво наследство получи от Кмета и Кепека, много ще ти е трудно. Бог и началници да са ти на помощ. Не знам как ще се оправиш, дано да си намериш "печен" кадър за шеф на КХ. Разрови се в позабравената банка с кадри - като Галето Петрова и някой други. Не приемай само парашутисти!
36.
Шумова вън !
20.03.2014 17:24:18
0
16
Шумова , никой не те иска в Бургас . Ти за хубаво не идваш !
Дойде да внедряваш мутрите на граница и да приемеш от Дончо правомощията за рекет в Сл. Бряг.
Ти цял живот по нечестен начин си забогатявала .
Как не те срам и колко ти плащат хората на Баретата , Пашата и т. н. , които покровителстват контрабандата и внасят дрога !!!!
Само Любка е доволна от твоето пребиваване , защото мръсницата ще напълни пак кисията . Тя и тя като теб пропаднало , долно , подкупно , порочно същество .
35.
И.Биков
20.03.2014 17:23:39
0
7
Д-р Божидар Асенов (Божо) е голям доктор-хирург и интернист, има специализации в чужбина, говори 3 езика и е голям пич. Не мога да проумея как се е съгласил да стане пушечно месо. Та той няма един час работа като държавен служител и админстратор. Как като мл.инспектор е станал началник. За нанчалническа длъжност в БАБХ се изисква три години управленски опит.
34.
И.Биков
20.03.2014 17:23:38
0
3
Д-р Божидар Асенов (Божо) е голям доктор-хирург и интернист, има специализации в чужбина, говори 3 езика и е голям пич. Не мога да проумея как се е съгласил да стане пушечно месо. Та той няма един час работа като държавен служител и админстратор. Как като мл.инспектор е станал началник. За нанчалническа длъжност в БАБХ се изисква три години управленски опит.
33.
Справедливост !
20.03.2014 14:52:36
0
18
Шумова , Лилов и Любимка, които предизвиквате стрес и заболявания да ви се връща на вас , същото в троен размер. Всички диагнози да имате на хората, които разболяхте .
БОГ да ви накаже , изроди такива .
32.
ЛИЛОВ ВЪН !
20.03.2014 14:45:39
0
22
ЛИЛОВ ВЪН ! ШУМОВА ВЪН , СТИГА СИ ЛАКОМЯЛА И ИЗПЪЛНЯВАЛА МОКРИ ПИРЪЧКИ , ЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗПЛЮЩЯТ .
СВИЛЕНГАДСКИТЕ И СОФИЙСКИ МУТРИ ДА СИ ДЕЙСТВАТ НА К. АНДРЕЕВО .
БРАВО , МНОГО ИЗГОДНО ИЗЛИЗА НА БАБХ ДА НАСТАНИ СОФИЯНЦИ И ЕЛХОВКИ , ДА ПЛАЩА БЕНЗИНА ,БРАВО БЕ МОЛЛОВ . ЗАЩО ?
НИТО СА КОМПЕТЕНТНИ ПО ТОВА , КОЕТО СИ ГИ СЛОЖИЛ ДА ВЪРШАТ , ДАЛАВЕРИ , ПАРИ ДА ТИ НОСЯТ МРЪСНИК ТАКЪВ. ОНЯ ЛИЛОВ ТЕ НАДЪХА И ТИ ДАВАЙ ДА ЗАБОГАТЕЕМ СЕГА ДОКАТО СМЕ НА ВЛАСТ!
ВИЕ ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ , ВИЕ СТЕ МАСКАРИТЕ ОПИСАНИ ОТ АЛЕКО , ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !
31.
МАФИЯ
19.03.2014 17:26:46
0
18
Мутрите управляват БГ , не БСП , не ГЕРБ преди. Те диктуват на всички правителства какво да се прави и се занимават с трафика на наркотици по границите.
Политиците си пълнят сметките , нареждат на началници , директори в държавни структури да покровителстват фирмите на престъпните групировки.
Лилов е с тях затова при всяко правителсрво него никой не го пипа . Валентин Златев наистина му е братовчед и той е една от мутрите и с Бойко приятел и с Местан и с всички.
Тези хора стават все по нагли.
Относно Шумова и Асенов , те са едни пионки и те , зяпнали за обещаното :) но ще получат и те шута . Шумова ще се изнерви и ще си иде на Капитана при любимия си Наско , а Асенов при дребните животни . Няма да потекат приходи , Асенов , наслаждавай се на морската гледка докато си тук !
Кепекова и Христов и те бяха зяпнали , но ги задавиха :)
Доню и Кепекова разпределяха дяловете в Сл. Бряг , но и там намесиха Шумова , тя специалист по далеверите , обучена от Наско Михайлов .
Сега Кепекова и Христов са , като в необрано лозе , чудят се на кой да платят да ги върнат , ама няма да стане тяхната работа :).
Любка им би и тя шута и на двамата . Христов шушу , мушу на Любка, тоз това казал , оня това направил , ама на ти сега , изплющя те твоята приятелка , мръсницата .
30.
Дядо
19.03.2014 14:51:12
1
19
Те са сега курвите на Михайлов- Шумова и на Лилов- Любката по важни от Пачев в ОДБХ - Бургас.
Те ръководят дирекцията.
От Пачев нищо не зависи , той само трябва да е послушен , за да си стои на кожения стол :)
29.
Баба
19.03.2014 14:17:49
0
19
Както казваше един стар доктор всякакви са ни управлявали-крадци, лъжци е доживяхме и курви да ни управляват.Благодарение на т.н. д-ри Лилов и Михайлов
28.
Наркопласьори
19.03.2014 13:43:16
0
17
А, на Асенов и Шумова , колко обещаха и защо си оставиха семействата и дойдоха тук , мутренските групировки да внедряват на граница , да са намесени и в храните , че да имат оправдание наркотиците да вкарват ! ?
Мутренските групировки вкарват наркотиците , а това естестсенно става на границите- морски и сухопътни .
Замесени са и с изнудване на вносители за да имат оправдание да пребивават на териториите на гранични пунктове .
Заплашват и пълнят банковите сметки на корумпирани и продажни държавни служители , които не си правят сметка , ами утре ако тяхното дете или внуче започне да взема наркотици ?!
Ама те са доволни , нищо , че подкрепят убийците на деца !
Нали имат хотели , апартаменти и пълни банкови сметки !
Лилов ти си един от боклуците , дето ако си отидеш че направиш щастливи много хора , вкл. и продажната Кепекова .
27.
До номер 23
19.03.2014 10:10:15
1
13
Да , питаме я тук , нека застане тя и Христов с имената си и отговорят на следните въпроси :
1.Защо Кепекова по заповед на Войнов лично тя с името си , изписано в заповедите , наказа дисциплинарно всички служители от отдел "ГК" , които работят на пункта?
Това е прицедент ! Така ли никой не работеше както трябва и защо се съгласи да го направи и казваше на служителите да подписват , че било проформа ?!!!!!
2. Защо Христов ти, се съгласи да станеш началник на "ГК", като нищо не разбираш от регламентите по вноса и сам си го казваше ?! Колко ти обещаха , че беше така самонадеян и мачкаше и доносничеше на Любимка Вълкова , която те предаде?!
3.Кепекова защо ти, както и Вълкова приемахте редовно в кабинетите си хора с криминално минало и такива, свързани с престъпни групировки , които ви съобщаваха за непослушанието на служителите ?!
Това Мария Христова(секретарката) и тя много добре го знае , но ще мъли , нищо всичко е записано и документирано !
4. Колко ти обещаха Кепекова , като сума , за послушанието и изпълнението на извращенията , спрямо служителите , за колко се продаде ???
За сега това са въпросите , чакаме отговор ;)
26.
Възмездието
19.03.2014 09:41:32
0
17
ЛИЛОВ ВЪН
25.
Ще си кажат всичко !
19.03.2014 09:31:15
0
10
Кепекова , те първа ще има възможност да говори в открито съдебно заседание , така ,че ще и се отдаде тази възможност, не по форуми , а на други места .
Не ги оправдавайте , защото с Христов и те много народ унижиха , нека си плащат сега и те бяха на страната на мутрите .
Кепекова и Христов бяха готови на всичко ,за тях хората не бяха важни , нито като специалисти , нито , като личности .Лицемериха се , лъжеха и си мислиха ,че им вярват :) .
Те нямали нищо общо , как да нямаха , като прилагаха унизителни методи към хората и слушаха зповедите на Лилов , които бяха в подкрепа на престъпните групировки .
24.
Възмездието
19.03.2014 09:11:04
0
15
ЛИЛОВ ВЪН
23.
касъров
19.03.2014 01:25:35
0
6
Защо не попитате Кепекова в открит форум........Тя поне говори български......
22.
Правдата
18.03.2014 22:02:22
0
18
Ако махнат Лилов и курвето Любка си отива .
Лилов държи и подмамва хората с много пари от схеми , в който са замесени престъпни групировки , а също е братовчед и на Валентин Златев .
Той явно и ги заплашва. Ветеринарната колегия в Бургас , мълчи , наплашена е , защото колко хора съкратиха и уволниха през годините .Колко директори смениха ?!
Любката се гаври с тях , който не и изнася и го махат , но нали се чука с Лилов .
Тази Шумова и тя същата , като нея !
Курветините пристъпниците и далавераджийте управляват държатата , затова сме на това дередже .
Кепекова и Христов наистина не прецениха риска , да бяха избягали на време , а те директор и началник да са , на ти сега , съд до дупка .
21.
Възмездието
18.03.2014 21:47:10
0
23
А защо цялата ветеринарна колетгия е безразлична към безобразията на гад и престъпник като Николай Лилов итърпи издевателствата му? Лилов беше и най-големия гъзоблизач на Миро Мършата иоще прокарва неговите схеми в агенцията! А феса Моллов до кога ще се ослушва и ще държи на държавна служба в централата и по места некадърници, пияници, к@рви и др.подобни отрепки? Стълби се метат от горе надолу! Първото боклуче, което трябва да се измете и то възможно най-бързо е Невъобразимата гадина Николай Лилов! Тогава ще се появи светлина в мрачния тунел БАБХ!
20.
Няма морал има възмездие
18.03.2014 20:11:36
0
26
На сила хубост не става !
Лилов не можеш да налагаш правила, за налагане на монопол на една фирма индеректно чрез Шумова , Асенов и тем подбни .Проми мозъка и на Моллов . Това е противозаконно и неморално !
Стига сте плашили , ще разболеете хората ( а някой вече сте разболели ), че ще ви накаже ГОСПОД , вас и децата ви един ден !
Съкращавате , мачкате , дисциплинарни съвети , пълни със сълзи очи , мъка , стрес , унижения , вие не сте хора , вие нямате човешко отношение. За вас човека е пионка и средство за изкарване на пари , като мълчи , слуша и няма право
на мнение !А, има ли мнение човек изхвърляте го от системата ,за да може да имате вие още повече пари и да не ви се пречи да внедрявате мутренски групировки , които вкарват и дрога , която съдейства за смъртта на деца и много почернени майки !
Парите и жаждата за власт са ви заслепили и извращенията над хората ви доставят удоволствие !
Нима си мислете ,че ще си вземете на оня свят имането , не ще страдат поколенията и ще ви плащат греховете . Понякога плащат невинните , но във вселената има равновесие и наистина , както пише , всичко се плаща .
Нима не разбирате ,че съществуат хора и които не са сконни да правят далавери ,нима нивото на Сарандев , едрите момченца, Стоянчо и другите са ви промили мозъците .
Що за хора са такива , като Л. Вълкова и вас Лилов , които изпитват удоволствие от това , да наказват и унижават неправомерно !
Що за мутация , що изроди сте !
19.
САНДАЛЧЕВ
18.03.2014 16:41:06
1
14
ААА, ЩЕ ГИ ИЗБИИМ НИЕ ПАРИТЕ ЗА БЕНЗИНА НА ШУМОВА И АСЕНОВ И ЗА МИНИСТЪРА ЩЕ ИМА И ЗА ВСИЧКИ ПОЛСУШНИ СЛУЖИТЕЛИ, КОЙТО НЕ СЛУША ПАК ЩЕ СИ ХОДИ!
КОЙТО СЛУША ЩЕ ПОЛУЧИ , ЗАСЛУЖЕНО.
ИНСПЕКТОРИТЕ ЩО СА ТОЛКОЗ ПРОСТИ ,ЧЕ СТОЯТ САМО НА ЕДНА ЗАПЛАТА .СЛОЖИЛИ ГИ НА ГРАНИЦА И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИ, МИ ШИ НАУЧИМ ДА ПОЗАБОГАТЕЯТ МАЛКО.
МАЙНАТА ИМ НА РЕГЛАМНТИТЕ И ПРАВИЛАТА , НИЕ УПРАВЛЯВАМЕ БЪЛГАРИЯ !
18.
Дончо Христов
18.03.2014 12:40:31
0
15
;) Интересен коментар с много смисъл , който може да го разбере правилно ! Браво на автора !
Абе явно Дончо бонбончо и Кепекова не се отчетоха добре , скриха някой лев повече , Любка усети , информира Лилов и хоп шута в г..за .
Смешни са ми и се чудя нямат ли страх от оня горе , дето раздава най- правилното правосъдие :)
17.
лилов
18.03.2014 12:01:07
0
15
РАЗБИРА СЕ,че ще са НАХЪСАНИ и ШУМОВА И АСЕНОВ нали трябва да ДОКАЖАТ ,че са ПРАВИЛНИЯТ ни избор да позатегнат и доразвият начините за ДАЛАВЕРА на работните си места.Иначе защо да правим разходи по тях,че то само за пътни до Несебър и Поморие се набират минимум по2000 и 1000км. на месец съответно за Шумова и Асенов, че и на Дончо му взехме колата и той заваллата не може стриктно да си изпълнява поръчките.Така,че не коментирайте много-много навеждайте главички,щото да не долетя от София и да размахам сопата
16.
Мисията невъзможан
18.03.2014 10:39:39
0
15
Престанете да подлагате служителите от ГК на психически тормоз, налагайки им действията на "СТИВ ГРУП" ,като ги карате да вършат неправомерни деяния и да създавате напрегната обстановка чрез реакциите на вносителите и напрежението на служителите .
В Бургас не се краде при вноса , не се прикриват пратки ,няма допълнително облагодетелстване , това е ИСТИНАТА!
Шумова не си ври големия нос там , където не трябва !
Пробвахте веднъж , не стана , не вярвате ,че може да има хора различни от вас да не крадат.
Колко човека още искате да разболеете , да изкарате от психическо равновесие ?!
Пачев как се подложи и ти на натиска , заплашиха ли те ?! Бягай докато е време , защото един ден ще има дела.
Оня Асенов се продал и той , като Кепекова , Христов и Вълкова!
Асенов ,ти нямаш любовник в БАБХ , каъвто има Любимка . Лилов теб ще те изхвърли , както направи с Кепекова и Христов !
Мисията на мутрите е невъзможна в Бургас пък ако ще и трупове да има . Но тъпите мутренски тикви с гладък мозък и ненаядените , като Шумова и др. не могат да го проумеят.
Възможно е както пише , Касабова и пребиваването на фирмата да е свързано с наркоканалите .Просто храните да им са оправданието да стоят на територията на пристанището.
Това е гнусно ако е истина!
15.
Започва се
17.03.2014 23:44:28
1
21
Нито сайта ще закрият , нито разследванията ще спрат ,тук и не само !
Те първа се започва , много неща ще лъснат :)
Фирмата на мутренските структури от Бургас няма да получи , това, което получава от К. Андреево ! Няма да получи , защото това , което търсят го няма ! Простотията им е безгранична .
Жалко за служителите ,които са подложени отново на психически тормоз .
Тази Шумова е така нахъсана да се хареса и да пълни сметките на мутрите, министри началници и т. н . ,че и се изписва на физиономията . Жалки хорица с материалезирано съзнание и нисък морал .
За тях далаверите , схемите , парите , издевателствата над хората са нещо нормално. Визирам Шумова, Любка , Христовците , Лилов и т. н.
14.
До 13
17.03.2014 22:42:57
0
16
И защо да закрият сайта - да можеш да крадеш без да ти знаят името и физиономията???????? Браво Касабова!86
13.
mnogostezle
17.03.2014 20:28:18
13
4
toq sait trqbva da go zakriqt
12.
Не става работата
17.03.2014 19:27:10
0
15
Да се махат от Бургаското пристанище , защото пак няма да им стане работата !!!
Не разбраха ли ,че нито Кепекова , нито Христов , нито Папуджиков пречиха , просто тук не е К. Андреево ! Толкова ли са тъпи ,че не разбират !
На Доню нещата и тях предполагам ще оплескат , той си ги върши тези работи (далавери ) от 20 години , те рискуват сега с тази Шумова да си нарушат притока на пари. Абе , хора от Елхово , Ботевград, Врачанските села и т. н. ще ядете сопата и вместо да мажете филията , може да ви намажат ските .
11.
На съд , всички замесени !!!
17.03.2014 17:51:11
0
22
Съд за всички замесени , линчуване и обществено порицание ! Да им изземат незаконните пари и да ги дадат за деца сираци , домове за възрастни хора и т. н
Не ги ли е срам бе !
Докато народа не реагира и търпи ще ги има тези неща ! Мълчанието и страха ги прави силни и мутрите и продажниците !
Не търпете , а реагирайте за да има прогрес в България , за да не бягат децата ни в чужбина ,да стават роби !
Бъдете единни ,борбени и сплотени , а не овце , които водят и само блеят !
Един ден ще съжалявате ако сега не реагирате !
10.
Бург
17.03.2014 17:23:50
0
7
Катя Касабова плаха?!!! Хаха
9.
Идва видов ден !
17.03.2014 17:07:00
1
23
Нещата лъснаха , тапата е махната , изпуши се :) Това е първата крачка , гласността , реакцията , макар и тук , макар и плаха !
Дерзайте , крадливо племе :)
Абе рано или късно парите няма да ви стигнат за адвокати.
Пък на Михайлов, защо са му тези хотели бе и толкова много пари ,никой не си носи нещата с ремарке , като си отива .
От лакомия ще загубят всичко , не се спряха , сами ще се унищожат !
8.
Прокурора
17.03.2014 16:32:58
3
20
Шумова и Ат. Михайлов- шефа на ГК наложиха мафиотските фирми при контрола на вноса на храни от животински произход , под диктата на управляващите още преди години. След това , като стартира БАБХ , те приложиха методите на контрол под натиска на мутренските фирми и при фотосанитарния контрол и контрола на храни от неживотински произход.
Там инспекторите не реагират , защото са уволнени в самото начало двама , които са реагирали. Наплашени са и мълчат и изпълняват , защото знаят ,че това са фирми на Баретата , който гърмяха преди време и други подобни фигури , които са способни на всичко. Михайлов отчита пари в МЗХ , служители от БАБХ , като Лилов и др.също получават , а също и той и Шумова получават прилични суми .
Това се мъчат да направят и в Бургас , но........ тук първо вносителите знаят езика за разлика от турските шофьори , грамотни са или са упълномощили с нот. заверени пълномощни представители с висше образование.
На К. Андреево голямо скубене има на вносителите , има и жалби от вносителите , но тези , които проверяват жалбите също получават пари от порочната схема .
Моллов се поддаде на изкушението , както и Пачев и Асенов , жалко ;(.
Оказа се ,че новия шеф на БАБХ не е по различен от предшественика си Войнов , който махнаха заради дезинфекцията на фирма , която е на същите собственици на тези фирми , движещи вноса ,но имената на фирмите са различни.
7.
Доню Донев
17.03.2014 13:39:39
1
20
A, затова ветеринарен техник имаше такива правомощия , за да купят Кепекова - апартаменти , а Любка - къща и да използва сл. кола да си ходи до там . Защо на него не му сменяха района ?!
Пачев и ти сигурно сега си в схемите и от пристанището и от курортния комплекс .
А, браво бе , как не ви е неудобно да съсипвате държавата и да скубете бизнеса или майната му , да има пари в сметките и да плашите служителите за да изпълняват пъклените ви планове .
Асенов , на теб колко ти обещаха , че изостави дребните животинки и дойде на пристанището голяма риба да хванеш ?!
6.
Рекет
17.03.2014 13:28:48
0
17
Вълкова също получаваше от парите , които ветеринарния техник- Андон Христов взимше чрез политически натиск от фирмите , които имат заведения , в Общ. Несебър.Тя и Кепекова са вземали по равно , получавал е и предходния Германов , настоящ кмет на Приморско
Андон ходеше сам по обектите и след това даваше и на друг инспектор да се подписва , който не е присъствал на проверките, защото в протокола трябва да има две имена най- малко.
На Андон се даваха преписки за ресторанти и по големи обекти , а на другите инспектори за щандове , сергии и павилиони.
Имотите Вълкова и Кепекова от там ги имат , защото това продължава от години, но сега явно се явиха по големи бабаити .
5.
А, Вълкова ?
17.03.2014 12:54:08
0
22
Касабова , а защо не разследваш и Любимка Вълкова ? Тя не по малко от Кепекова имаше и има отношение към дейността на фирма "Стив Груп "ООД.
Тя също купи имот , заем теглила , трънки , проформа .Оня кадровик от Северозападна България е Николай Лилов !!!!
Любимка Вълкова е негов човек , в много близки отношения са и затова толкова често се сменят директори , в структурата , но тя е непоклатима .
Вълкова , Христов и Кепекова наложиха мутренската фирма на пристанището ! Сега се отрече от Кепекова и Христов , защото Лилов я закриля и продължава да съдейства за пребиваването на фирмата !!!!!!
Тя не спира да тормози психически служителите от години и който и се противопостави го съкращават от работа или уволняват .Тя информира Н. Лилов и той , като отговорник за кадрите елиминира неудобните за Любето служители.
Толкова проклет и мръсен човек е , че наистина е дявола в действие .
Тя дори е по виновна за пребиваването на въпросната фирма от Христов и Кепекова!!!!!!
4.
До Българина
17.03.2014 11:49:34
1
20
Неграмотното Ви писане и начина на изразяване разкрива интелекта Ви!
ГЕРБ, БСП , сменят се да , но тук става въпрос за пари, далавери и т. н. Новият началник - Асенов не е компетентен по вноса на храни ! Нима това е стратегията - некомпетентни и послушни ?! Той не разбира , какво ще следи Асенов ?! Вие знаете ли ,че има стотици регламенти , които трябва да се знаят ? Той си е лекувал дребните животни от това разбира човека , както Христов разбира от изрзждането на крави.
Тодор Христов , като е от БСП , защо го махнаха ?!
Тук става въпрос за мафиотско въздействие в държавна инстанция , покровителствана от "послушни" началници и директори , а целта е събиране на повече пари от вносителите и прокарване на канали за наркотици покрай храните !
БСП , ГЕРБ , ДПС всички са податливи и едни и същи , като става въпрос за пари !
Трябва да се изметат , защото всички са потомци на бившото БКП и са едни и същи .
3.
БЪЛГАРИН
17.03.2014 11:27:30
18
6
АЙДЕ СТИГА ИЗМИСЛИЦИ СМЕНЯТ ДИРЕКТОРИ ЗАЩОТО СА ОТ ГЕРБ А НА БСП НЕ ИМ ИЗНАСЯ ВИНАГИ Е ИМАЛО ДОКТОРИ НА ПРИСТАНИЩЕТО КОЙТО.СА СЛЕДИЛИ ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ ЗА КАЧЕСТВО,ТЕМПЕРАТУРА ПРИ ТРАНСПОРТ И Т.Н.
2.
Погнаха и Вас !
17.03.2014 10:24:50
1
23
Пачев и теб те погнаха , а и Шумова и новия "компетентен" по вноса началник "ГК" -Асенов.
Вие също станахте подлоги на мутренските структури и заради запазване на поста се поддадохте , пусти страх за поста .
Изумявам се как парите и властта могат да имат преоритет пред личностната свобода и ценностната система . Или на вас Ви харесва да напълните банковите сметки независимо по какъв начин .
Не разбирате ли ,че съдействате за разрушаване на държавата и давате превест на мутрите със своя страх и подчинение . В цял свят има престъпни групировки , но в другите държави правителствата водят борба за елиминирането им , а тук нашите политици управляват съвместно с тях и са намесени в дъържавните институции.
1.
content of
17.03.2014 10:01:11
2
24
Keпекова,шумова,пачев, да ви приличат на чисти български имена ????????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори