×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Местан преброи 215 етнически българи сред учредителите на партията си


Местан преброи 215 етнически българи сред учредителите на партията си
ДОСТ ще има петима зам.-председатели, сред които и бургаският депутат Хюсеин Хафъзов
Ключови думи: Местан, ДОСТ, ДПС, Мехмед Ходжа
12 Април 2016, Вторник, 15:44 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

22 500 лв. струвала конференцията в НДК


Председателят на новата партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност” (ДОСТ) Лютви Местан представи ръководството на формацията си на пресконференция в Народното събрание. Заради въпроса на „Флагман” от вчера той даде точен брой и на етническите българи, които са участвали в учредителната конференция в неделя. От около 1000 делегати 215 били етническите българи. Местан обаче каза, че за последен път отговаря на такъв въпрос, защото „сепарирането е недопустимо”.

Зам.-председателите на ДОСТ ще са петима – Хюсеин Хафъзов, Шабанали Дурмуш, Мариана Георгиева, Айдоан Али и Мехмед Ходжа.

Изпълнителният съвет на ДОСТ ще се състои от общо 11 души. Освен лидерът и заместниците му в него влизат и Бахри Юмер, Венцислав Каймакамов, Зюрфедин Али, Мехмед Хаджи и Рашид Куру.
От днес партията започва да регистрира членовете си. Това е изискване на Закона за политическите партии. Нужни са минимум 2500 члена.

Местан каза, че учредителната конференция е струвала 22 553 лв. Разходите са били за наем на зала 3 на НДК, за охрана, стенограф, печатни материали и др.

След въпрос на „Флагман” към легендарния депесар Мехмед Ходжа, който напусна ДПС още през 1993 г. – защо легитимира отново партия с лидер, който е от Държавна сигурност, той каза, че имал право да избира в коя формация да бъде.

На питането – защо не се е присъединил към Народна партия „Свобода и достойнство”, Ходжа отговори, че ДОСТ имала много по-голямо влияние, отколкото формацията на Касим Дал.

В категории: Политика


Автор
3
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 4
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
3
Коментара по темата
3.
Днес
12.04.2016 18:45:31
1
2
По принцип само я е открил тази буквално про-турска партия, но не е регистрирана все още от съда. Гледам във форумите, че някои имат надежда, че българския съд няма да регистра тази партия. Така, не че съм черноглед, но хайде да погледнем какви са фактите.

1. Когато Местан се скри в турското посолство миналата година главния прокурор трябваше да сезира прокуратурата и съда и разбира се Местан да бъде даден под съд за държавна измяна. Това не се случи. Т.е. както се изказа Кеворковско Кеворкян: "Местан ясно ни каза, че нямаме държава". Което ще рече, че Турция всъщност не се меси във вътрешните ни работи, а направо си ни управлява или по точно ни управлява Ердогановата Турция.

2. Явната провокация на турския зам. председател, че "навсякъде където се говори турски език, то е част от нашата родина(Турция). Цацаратурата отново не направи никакви действия, разбира се и външния ни министър Даниел Митов също, а за Бойко, който се уплаши от едно НПО(БХК) няма да отварям дума. Може би щяха да се задействат ако тази партия беше с про-руски цели и на откриването и бяха видни руски гости и примерно Жириновски се беше изказал както зам. председателя на Ердогановата Турция само че турския език го заменяме с руския. Представям си каква пушилка щеше да се вдигне. Абе направо природно бедствие. Още едно доказателство, че Ердогановата Турция ни управлява.

3. Днес Цацаратурата се самосезира срещу доброволните граждански отряди, които ловят нелегалните "бежанци", които за мене са си чисти терористи. Естествено на записа(този на Перата) се виждаха само мъже. Та на Цацаров и управляващите излиза, че им пречат хора, които вършат повече работа от полицията, но не им пречат навлизащите през нашата граница нелегални терористи. Всеки казва, че за тази работа имало полиция. Е обаче записите говорят друго. А може би и тези младежи пречат на каналджиите които разбира се се отчитат на граничарите за да прекарват "мигрантите" и за да спаси "бизнеса им" Цацаратурата решава да залови тези патриоти.

Ех. Как така веднъж не видях тази наша "независима" прокуратура да се сезира срещу една видимо анти-българска организация (БХК) с доказаните си анти български дейности подстрекаващи към омраза. Хора които защитава "човек" който се канеше да реже главите на неверниците (Ахмед Муса), хора които номинираха един убиец на български гражданин за "човек на годината". Целта на всеки един разумен български гражданин му е ясна: изтребление на българския етнос, връщане на части от България на Турция от бившата османска империя и като цяло ликвидирането на българския етнос заедно с историята му. Дали ще се случи наистина можем само да гадаем но е факт че това се подготвяше от 26 та и вече почти 27 години насам като с всяка изминала година става все по явно и по бързо. За съжаление не се виждат и водачите които да измъкнат България от новото турско робство. Някои се надяваха на Бойко, но в крайна сметка той стана по известен с рязането на лентички, фалшивия асфалт и с прекалено тъпите му напоследък изказвания от сорта на "три папи са ме галили по главата" и други тем подобни фрази типични по скоро за някой селски празноглав кмет от забравено от Бога място.

И така нека приветстваме новата държава Булгаристан, както ни наричат турците, а за името е въпрос на време да го променят. И когато официално Турция ни обяви за своя територия такива като баце ви, разни ви патриоти като Сидеров, Джамбазки, Каракачанов, Първанов и другите ни 26 годишни унищожители ще си хванат самолетчетата и ще отпрашат на някой екзотичен остров или страна със откраднатите си парички пък нас тука ще си ни използват като безплатна работна ръка(етническите българи имам предвид) и разбира се турците ще оплождат жените ни и като цяло сами ще търсим начин да се спасяваме ако изобщо можем.
2.
КУРТИ
12.04.2016 14:05:30
0
1
КАКЪВ Е ЧЛЕНСКИЯ ВНОС , ПРИ ИЗГОДНА ОФЕРТА СЪМ ГОТОВ....ТОЛКОВА ОБИКНОВЕННИ И СИВИ ХОРИЦА СТАНАХА МАСОНИ, С САМОЧУВСТВИЕ, ЗАЩО И НИЕ С БАБАТА НЕ СЕ ЗАПИШЕМ....ПОНЕ ИСКУРЗИЯТА ДО ЦАРИГРАД ЩЕ НИ ИЗЛИЗА БЕЗ ПАРИ.
1.
top
12.04.2016 13:21:45
1
2
мамка му циганска
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавният зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралия се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралия се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори