×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлия лови имигранти, връзва ръцете им със свински опашки


Бургазлия лови имигранти, връзва ръцете им със свински опашки
Престъпление е да се връзват ръцете на бежанците, каза главен комисар Антонио Ангелов
11 Април 2016, Понеделник, 04:47 ч.

За миналото денонощие са задържани 97 бежанци, съобщи главен комисар Антонио Ангелов

Нов клип за граждански арест на нелегални имигранти разбуни духовете и предизвика множество коментари в социалните мрежи. На кадрите се вижда как мигранти са накарани да легнат на земята и ръцете им са завързани със свински опашки. Глас зад кадър ги призовава да се върнат в Турция. По информация на бТВ, човекът, който стои зад това, е от Бургас.
Вчера премиерът благодари на гражданските отряди и каза, че всяка помощ за държавата е добре дошла, но подчерта, че тези отряди не трябва да превишават правата си.
Директорът на Главна дирекция „Гранична полиция” главен комисар Антонио Ангелов потвърди, че вчера са задържани три лица след сигнал от граждани.
„Около бежанците обаче нямаше никой. Липсваха и следи, че са били задържани. Записът, който се разпространява в социалните мрежи, най-вероятно е направен преди граничните полицаи да отидат на мястото. Действията на доброволците са незаконни. В България задържането на лица става само от органите, които имат правомощия за това, но с разпореждане на прокуратурата или на съда“, обясни Ангелов.
„Сигналът е подаден по телефона от лице, което не се е представило. Нямаме данни кой е снимал клипа. За миналото денонощие са задържани 97 лица“, каза още шефът на „Гранична полиция”.

В категории: Животът


15
Коментара по темата
15.
Извратена работа
25.11.2016 21:35:07
0
1
Е това е то. Държавата съди човек, че в защитава. Извратена работа. Проблема е, че държавата ни е хубава, ама държавниците, които я представляват са долнопробна сган. Защитавай държавата си, че да ти го набие. Трябвало е сигурно, като са ги задържали, да ги заколят, както постъпват те, тогава всичко щеше да е ОК. Щом ги предават на властите, обаче ще бъдат съдени за нещо си. Продажни, долнопробни, боклучета, това са нашите управници !!!
14.
monaha
12.04.2016 11:53:27
0
0
pera shiban intrigant, chak I borisov vuvleche v tupizmite si, toi pohvali mashinata za podviza im v nichiq zemq a ti publikuva videoto sushtiq den na phvalata I sega vsichki medii pishat che vse edno I teb e pohvalil ako bqh borisov shtqh taka da ti go nachukam shiban pederast deto izseche hubavite gori na Bulgaria I sega se pravish na mnogo zagrijen shiban pumiqt.
13.
....
12.04.2016 11:06:47
0
0
Аха, значи с две думи ако в България гръмнеш бежанец, ще те съдят до дупка, а ако те гръмне, изнасили и прочие бежанец НЯМА ПРОБЛЕМИ, та той дори няма документи!? Айде моля ви се елате на себе си ! Пера Президент!
12.
Bars
11.04.2016 16:52:10
2
12
1. Никой не ги е канил
2. Нарушават държавна граница,т.е са престъпници
3. Ако влезем нелегално в Сирия или Афганистан да не мислите, че ще ви посрещнат с метани и баклава?
Така, че оправдавам подобни действия от страна на доброволци. Държавата - това сме ние и всеки може да защитава, ако трябва и с каквото може, държавната ни граница.
11.
Ujas
11.04.2016 16:49:06
2
6
Tova e perata det govori na 5000 procenta ot dete go poznavam na sto procenta sa obrani bejancite.tova ne e mashinata ako be6e toi 6to6e da Se obadi na organite na reda kakto se pravi pak tez sa biti I obrani na sto procenta
10.
Киряза
11.04.2016 13:21:49
3
11
Супер сте ОЗБГ!
9.
ai
11.04.2016 12:26:58
4
6
Всеки един от тези имигранти е син, брат, съпруг или баща...хора са; да-не им е там мястото. Едва ли са хукнали по шубраците за да се забавляват. България не е добра за българите а какво остава за имигрантите, но къде са ни ценностите-в дискотеките с дрога или презадоволените тинейджъри дето се пребиват?!!!
8.
plamen
11.04.2016 11:11:17
6
10
Браво на Машината, пак показа кой е най-добрия.
7.
някоя до #6
11.04.2016 10:25:35
0
15
Точно така мисля и аз. И не разбирам защо е цялата тая толерантност от страна на политици,полиция и т.н.
6.
А ТАКА
11.04.2016 10:16:56
1
28
АКО ХВАНАТ НЯКОЙ ОТ НАС В СИРИЯ НЯМА ДА ГО ВЪРЗВАТ СЪС СВИНСКИ ОПАШКИ,А НАПРАВО ЩЕ МУ СВАЛЯТ ЗЕЛКАТА С МАЧЕТЕ.СМЯТАМ ЧЕ ГРАНИЧНАТА ТОЛЕРАНТНОСТ ГРАНИЧИ С КОРУПЦИЯ И ПЕПЕРАСТИЯ.ИМА ЛЕГАЛНИ НАЧИНИ И ЕМИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ.
5.
Венко
11.04.2016 10:14:05
2
8
Това е гласът на Перата
4.
някоя
11.04.2016 10:04:17
1
22
Трябва да ги съжаляваме ли? Ако наистина бягат от нещо,да минават през ГКПП-та,не да минават нелегално границата ни. Цъфти и връзва българският народ,бабите и дядовците ни ги бият и убиват за жълти стотинки,ще мислим ние за имигрантите.
3.
КУРТИ
11.04.2016 09:31:02
1
17
И КАТО ЗАДЪРЖАХТЕ 97 ЛИЦА В БЪЛГАРИЯ ЛИ ОСТАНАХА АЗ ДА ГИ ХРАНЯ ИЛИ ГИ ВЪРНАХТЕ НА ЕРДУГАН ....100 ХВАНАТИ 300 НЕ ХВАНАТИ ПО 30 ДЕНА 12000 НА МЕСЕЦ .....НА ГОДИНА......... А ЛЯТОТО ОЩЕ НЕ Е ПОЧНАЛО ........ОТИВАТ ПАРИ ЗА ЧАРШАФИТЕ КОЛКОТО ЗА 10 ИСТРЕБИТЕЛЯ Ф 16.......
2.
ozbg
11.04.2016 09:08:57
8
2
Tova e stefan masinata koito durji machete v rukata
1.
България
11.04.2016 08:52:40
0
17
И за да разберете кой се обажда от мобилен телефон трябва да ви се представи ли? Да ви имам службите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви"
Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори