×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Карнобат Георги Димитров приключи с опозицията, Стефка Иванова от ГЕРБ стана зам.-кмет


Кметът на Карнобат Георги Димитров приключи с опозицията, Стефка Иванова от ГЕРБ стана зам.-кмет
Кметът на Карнолат Георги Димитров няма как да не е доволен. Привлече силен експерт като Стефка Иванова(в овала) в екипа си и получи негласната подкрепа на ГЕРБ
08 Април 2016, Петък, 19:47 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Дадоха зелена светлина и на инвестиционен проект на най-сериозния му опонент Минчо Гроздев
Доскорошният общински съветник от ГЕРБ Стефка Иванова е новият зам.-кмет на Община Карнобат. Това стана ясно преди днешната сесия на местния парламент.

Стефка Иванова не зае обичайното си място на парламентарната банка на втория ред в залата, където е групата на ГЕРБ, а бе между двамата зам.-кметове Жельо Георгиев и Мария Генова. Секунди по-късно на нейно място в ОбС клетва положи Христо Георгиев, който е пом.-директор в карнобатското СОУ „Христо Ботев“.

Ходът е изненадващ, предвид желанието на ГЕРБ от началото на този мандат да бъде силна опозиция. От местната структура твърдят, че това е лично решение на Стефка Иванова, която е приела да стане част от екипа на Георги Димитров не като политическо лице, а като експертна фигура.

Самият Димитров също показа, че държи безкрайно много на Иванова, която бе зам.-кмет и в предишния му мандат. От пет месеца той отказва да си назначи нов заместник, изчаквайки търпеливо решението на Стефка Иванова, която според запознати е получила покана да се върне в администрацията още в нощта на изборите, спечелени от Георги Димитров.

Доскорошната общинска съветничка и настоящ зам.-кмет е един от най-добрите специалисти по работа с европейски средства в цялата област, но няма силно лидерско присъствие, което отказа ГЕРБ да я издигне като евентуален кандидат-кмет миналата есен.

На нея обаче се разчиташе да бъде силният човек на ГЕРБ в Общинския съвет, който най-малко да насочва колегите си към важните неща и да ги направи по-активни. Това действително бе така до мартенската сесия, когато се видяха първи признаци на пропукване на ГЕРБ.

След днес е ясно, че партията ще подкрепя политиките на кмета Георги Димитров, макар и да няма официално решение.

„От чисто формална гледна точка Карнобат има много особено управление. Имам опозиция на местно ниво от две партии – БСП и ГЕРБ. А заместниците ми са двама от БСП (визира Генова и Георгиев, б.а.) и един от ГЕРБ (Стефка Иванова)“, отчете пред Флагман.бг Георги Димитров, който бе най-доволният човек днес – привлече в екипа си добър специалист и получи негласната подкрепа на ГЕРБ, гарантираща му безоблачен мандат.

Днешната сесия може би ще остане в историята като най-знаковата за целия мандат. Първо едно от лицата на опозицията Стефка Иванова стана зам.-кмет, а след това и напъните на друга фракция инакомислещи съветници също се парираха или по-точно задоволиха.

Групата на Народен съюз, в която изпъква фигурата на Живка Гроздева бе незабележима на днешната сесия


Общинският съвет единодушно гласува да се промени статута на 6 хил.кв.м. в покрайнините на Карнобат от „нива“ на „терен за производствени и складови дейности“. Искането бе отправено от фирма „Шанс 92“ ЕООД, еднолична собственост на младата Станимира Минчева Гроздева, дъщеря на карнобатския бизнесмен Минчо Гроздев. Той се счита за най-сериозният опонент на Георги Димитров.

С други думи, общинските съветници спестиха на Гроздев стотици хиляди левове, давайки му право да строи върху нива, намираща се извън урбанизираната територия. В противен случай той трябваше да търси подходящ терен върху за фабриката си за фуражи. Това очевидно умилостиви групата на „Народен съюз“, в която изпъква фигурата на другата дъщеря на Гроздев – амбициозната Живка Гроздева. Съветниците от групата тихичко гласуваха с мнозинството и бяха напълно незабележими.

„Ние не сме против инвестициите, независимо дали са на бащата на Живка (Минчо Гроздев,б.а) и нейната сестра. Това, което беше възникнало като напрежение в Карнобат, касаеше инвестиция, обгазяваща и вмирисваша града. Ние бяхме против това, защото искахме да запазим здравето на хората. А в конкретния случай той приготвя едно голямо предприятие, което е за производство на фуражи. Какво против да имаме ние?! Това създава поминък и работни места, а и този човек плаща данъци“, категоричен бе Георги Димитров.

Припомняме, че и кметът Георги Димитров бе категорично против изграждането на завод за преработка на птичи тор в Карнобат. Миналата година той водеше дълга битка с Гроздев и в крайна сметка стопира инвестиционните му намерения. Жители на Карнобат тогава твърдяха, че целият град вони на изпражнения заради завода на Гроздев. Самият той бе категоричен, че миризмата не идвала от него.

В категории: Карнобат


Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
26
Коментара по темата
26.
ЧРД
22.04.2016 19:11:04
0
1
ПРОФ. Д-Р ПЕТКО ЧОБАНОВ – РЕКТОР НА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ
Директорът на училището в Приморско Стоян Налбантов поддържа много близки приятелски връзки с ректора на един бургаски ВУЗ проф. П. Чобанов (Понастоящем проф. Чобанов носи друга титла - президент на БСУ, но за удобство ще го наричаме с предишната му титла "ректор"). Все още не е ясно как са се запознали. Когато стане въпрос за Ректора, Налбантов винаги се възхищава от него, казва че бил голям курвар – по цял ден чукал студентките, направо нямал стигане. Винаги когато го търсел в кабинета му, Ректорът бил “зает” с някоя студентка. След два часа, когато пак го търсел, ректорът пак бил “зает”, но вече с друга студентка... Налбантов успявал да се добере до него като го причаквал в коридора, но и тогава Ректорът се измъквал: казвал му, че бърза, имал ангажимент с някаква мадама и нямал време за него. В такива моменти Налбантов много се чудел: “Абе кога работи тоз човек, бе!? Ми той по цял ден ебе!…Работи ли той въобще?”
Било нещо обичайно секретарката да не пуска Налбантов при Ректора, защото пак имало “посещение”. В такива моменти секретарката му намигала и се усмихвала многозначително и Налбантов разбирал за какво става въпрос. Самият той бил директор на училище и постоянно изживявал подобни ситуации с учителките – викал ги в дирекцията, заключвали се и правели секс. Но за разлика от него Ректорът боравел с много по-качествен материал и имал неограничен избор – край него било изобилие, навсякъде щъкало от млада плът и той можел да си позволи лукса да подбира. Въобще за Ректора университетът бил нещо като харем – арабските шейхове с техните хареми ряпа да ядат – ректорът го слагал и тях в джоба си.
Налбантов бил врял и кипял в подобни ситуации, влизал в положението на Ректора и разяснявал на по-непосветените какви са правилата на играта, т.е. как Ректорът свалял студентките: Начинаещите били предварително информирани от свои колежки какво точно трябва да правят. Влизали при Ректора и започвали най-невинно да го молят за някаква услуга или ходатайство, най-вече за вземане на изпит. Ректорът им давал някакви обещания с половин уста, след което студентките пристъпвали към изпълнение на основната програма т. е. това за което били дошли – правели му по една свирка. Това било абсолютна гаранция, че изпитът ще е взет. От друга страна като си помислел човек, и неговата не била лесна. Ректорът имал много претоварена програма и затова предпочитал да му правят свирки – няма хамалогия, няма претоварване. А ако искал да чука, закарвал мацката някъде извън университета, където било по-спокойно.
Налбантов много често се хвали как веднъж спасил Ректора от една издънка, за което последният му бил много задължен. Били седнали на една маса в едно от барчетата на хотел “България” като Ректорът бил заедно с любовницата си. Налбантов излязъл за малко и на връщане видял съпругата на Ректора, която се била запътила към заведението. (Тук става въпрос за времето от края на 90-те години, когато Ректорът все още е бил семеен). Тогава Налбантов побягнал и по най-бързият начин се добрал до Ректора и го предупредил: “Пази се, жена ти идва!” Ректорът моментално се отдръпнал от любовницата си, а Налбантов я хванал и я прегърнал. След секунди влязла съпругата на Ректора и като ги видяла останала с впечатлението, че мадамата е любовница на Налбантов, а не на мъжа й. Ректорът бил много задължен на Налбантов за този случай и оттогава двамата станали големи приятели.
Чрез ректора Налбантов научава всичките интриги и клюки в университета. Веднъж Налбантов много се учудил, че жената на един известен професор от СУ работела в университета. (Става въпрос за известен писател, журналист, сценарист, есеист, народопсихолог, известен и с пътеписите си). Налбантов попитал Ректора, защо тази жена работи тук, защо не работи в София. На това Ректорът отвърнал: “Защо да й е зле, бе? Любовникът й нали е тука? Идва със самолет от София, наебава се с любовника си и на края на седмицата пак се връща при мъжа си ни лук яла, ни лук мирисала. Университетът й плаща самолетните билети, плаща й заплатата… Как ще й е зле? Много й е добре даже!” (Veroqtno tuk stava vapros ne za saprugata na prof. M. Semov, a za druga jena sas sa6toto familno ime.)
В ценностната система на Налбантов Ректорът заема видно място. “Той е велик човек, – казва Налбантов за него. – Що путки са минали през него, що чудо! Аааааа!!!… Мноооого!!!… Ама много!!!… Ний само мойм са учим от тоз човек!” Не напразно дори хора като Йоан Костадинов, Витанов и Порточанов завиждали на Ректора и признавали, че не могат да се мерят с него.
Въобще той бил ярка и емблематична личност, неразделна част от местния бургаски колорит. Бургас имал нужда от такива хора, които да го олицетворяват и да разнасят славата му.
25.
Мъдрец
13.04.2016 06:59:10
0
10
Каквато им медията, такава им медиаторката. Може да са роднини с жОрналята там. По пряка линия на 30-те сребърника.
24.
Въпрос към компетентните
12.04.2016 09:29:32
0
18
Туй нешо, дето търка обувки из града и нарича себе си медиатор на Общината, кой го довлече? Ни речник, ни подход, визията и за свирки не става. Как се пръкна и колко парички гушка за "дейност"? Естествено, първо започва с въпроса: А по Европейска програма може ли да наемете хора? Гуш- гуш у джобчето, значи. Та питам, аз , недоразбралият смотан бизнесмен, коя е таз? Ко'й туй нещо ся?
23.
ДО всички
10.04.2016 19:01:29
1
21
КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ХОРАТА ЗА ПАРИ.... И МАЙКА СИ И БАЩА СИ ЩЕ ПРОДАДЪТ....
22.
До 14
09.04.2016 20:40:27
2
24
Хайде , започна се . Тоз бил пенсионер , онзи пенсионер. Явно кадровата политика на ГЕРБ е в старт.В услуга на Кмета , уж под формата на критика го критикуват , че имало пенсионери, а започва назначенията си. Кмете, от БСП през АБВ да не си минал в ГЕРБ.То и ти като тях за власт и пари как ли не става за резил човек.
21.
ами после ?
09.04.2016 10:24:48
0
27
Да се готви за закриване и самата община.С такъв напорист кмет / където има далавера, де /, с такива компетентни заместници / и тримата, дядо попе / - дерзайте, карнобатлии !А колкото до млади хора - Стефан Дичев не ви ли стига - брои до 21 и то - без очила. Браво на момчето !
20.
ами сега?
09.04.2016 09:54:21
1
25
Първо ликвидираха БСП-Карнобат, сега закриха и ГЕРБ-Карнобат.
19.
няма опозиция
09.04.2016 09:52:32
1
21
Вече няма опозиция в Общинския съвет
18.
до 15
09.04.2016 09:38:53
0
29
Как кои млади? Например Радка, приятелката на Минка успешно управлява сметопочистването, крадливата Биляна, прибира парите на старчоците, остана третата грация-новопарясаната Минка свирката. Нея да назначи, да не мислиш че не може и не разбира? Не напразно я наричат СВИРКАТА.
17.
бургазлия
09.04.2016 09:17:59
2
28
КАТО ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ СТЕФКА Е СТРАХОТЕН СПЕЦИАЛИСТ С ДВЕ ЗАПАЛЕНИ КОЛИ МИ СТАВА ЯСНО КАКВА СХЕМАДЖИЙКА Е
16.
Просвета
09.04.2016 08:59:16
29
6
Другарю Аспарух,сега след като техникума стане общински,на кой по-напред ще духаш?
15.
До14
09.04.2016 08:57:29
26
7
Кои млади хора?Такива като Аспарух и Няголов наркоманите?Трябва да е луд.Само олигофрени като вас могат да защитават некадърното адвокатче и да плюят кмета и Герб под всяка статия.
14.
иван
09.04.2016 08:50:20
4
21
Хайде бе кмете , докога ще държиш тая пенсионерка на 62 години Атанасова на работа . Тя където отиде фирмите фалират.Такава некадърница не е имало в града .Защо я държиш , или и ти си в списъка на любовниците й. Те край нямат.Тя само с това се занимава.Работа не чакай от нея , толкова й са възможностите. Махай я и не ставай за смях повече. На БКС-то и той пенсионер. Една градинка не е изкопана. Работници има, няма контрол и организация. Слагай млади хора ,можещи и знаещи. Стига с тия партийци, банални ставате.Шест месеца и ти нищо не си направил за града.
13.
разочарован отново
09.04.2016 08:21:17
1
28
Интересно ми е, когато се съберем някой ще припомни ли на Вл.Крумов как Ст.Иванова искаше, ако има втори тур на избори да подкрепим Г.Димитров??? Че то при нас има повече гъзоблизци и от общината. Поне се махнете да не пречите и разочаровате като не ви стиска да се борите с кмета.
12.
баба Стойка Радева
09.04.2016 08:20:29
0
36
Ужас ! По - голям и опасен мушморок от Георги Димитров в историята на БСП/БКП - Карнобат е нямало, няма и няма да има. С огромен принос за разпарчетосването на емблематичната за бургаска област " червена крепост " Карнобат, като раздели бившите си другари на тесни социалисти и широки миньовисти, след като му купиха изборите, може да се прави на общински бащица и велик политик от национален мащаб колкото си иска. А колкото до двамата му заместник кметове, дето ги лансира в публичното пространство, че са от БСП - ала-бала / като всичките му приказки /, те са социалисти колкото папата е мюсюлманин.
11.
ГЕРБ
09.04.2016 07:29:14
2
29
Първо Вичо, после Чавдарчо, сега Стефка.... То не остана непродал се човек от ГЕРБ. После ще философстваме защо губим избори в Карнобат. Стефче малко ти е където ДВА ПЪТИ ви палиха колите на тебе и мъжа ти. Да ти приседне заплатата.
10.
Та значи
09.04.2016 07:23:12
1
18
е изненада, че си продължават риенето в кочината същите трима зам кметове?
Да, ама не. Всички знаеха, даже Стойка Радева.
9.
до 7
09.04.2016 05:21:25
1
23
Ами като пазите кмета и не задавате въпроси за общинските фирми тогава го питайте за фирмите на сина и снаха му. Ха ха ха. Ама те пък не били общински. Не е ли вярно че общинската фирма правеше ремонта на къщата на сина на кмета? Ще го пита разбра се и аз да това щях да правя.
8.
пак и отново бардака
09.04.2016 01:40:04
1
29
Стефка се държеше като ощипана мома още от изборите. Иначе се беше отдала многооо отдавна в услуга на властимащите. Нали мъжа и продава алкохол на известна фирма. И сега излезе че много опонирала, че не искала, че Герб и тинтири минтири. Нито е специалист, нито е капацитет , просто цирка на кмета излага гледано вече представление.
7.
съветник
08.04.2016 22:55:20
24
6
Абе какъв Бйчев ,бе?Този некадърник?Адвокат?Юрист?Днес на сесията задава въпрос за отчетите на общинските фирми???Тошко,некадърник,търговско право не си ли учил?
6.
До5
08.04.2016 22:52:38
24
6
Айдеее,БСП Карнобат пак си намериха трибуна.Понеже никой не ги е.ава за нищо си хвалят некадърника под вска статия.Аспарухчо,допушвай си тревичката и си лягай,че ставаш смешен.
5.
карнобатлия
08.04.2016 21:42:45
6
29
Алоуууууу. Флагман, сега ли разбрахте, че Владко и ГЕРБ не са опозиция. Май само Т.Байчев излезе читав и не се продаде ама понеже не ви плаща си мълчите. Сори, да ви имам репортерите.
4.
Аз
08.04.2016 20:50:15
8
11
Флагманци,другите медии отразиха как общинските съветници дариха заплатите си за изгорялото училище,а вие само сензации / под вола теле/ търсите.Какъв ви е проблема?Че Димитров не ви плаща рекета ли?Че Стефка е специалист ли?Какво сензационно има в това?
3.
жител на Карнобат
08.04.2016 20:21:36
9
11
Ех,Ванко Колев,Ванко Колев! Голямо помиярче си! Въртиш опашка насам и натам и чакаш някой да те....! Противоречиш си,бе помиярче жалко!Хем,Иванова я чакал кмета 5 месеца да се съгласи,хем тя не като политическо лице-ако специалист,хем Герб ти казали ,че това е лично нейно решение,хем пък Димитров разбил опозицията-ха,вземи нареди нещата по-логически! Ама то -тя статията ти е готова от 5 месеца-чакаше само да дойде момент! Ах,ти маймунке гадна!
2.
ОТ ГЕРБ
08.04.2016 20:03:55
0
6
УЧИЛИЩЕТО СЕ КАЗВА БРАТЯ МИЛАДИНОВИ А ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК СЕ КАЗВА БОЧКОВ КОЙТО Е СЪБРАЛ УЧЕНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА ОБЩИНА ,ДАВА ФИЗКУЛТУРНИТЕ САЛОНИ ПОД НАЕМ БЕЗ ДА Е УСИГУРИЛ ПАРКИНГИ НИТО ЗА ПЕРСОНА НИТО ЗА НАЕМАТЕЛИТЕ И ДИРИБЕЙСТВА И ПОСТАВЯ ЗНАЦИ В ЦЕЛИЯ РАЙОН ОСВЕН ДА ИМ РЕЖЕМ ГУМИТЕ ДРУГ ИЗХОД НЯМА ПРИБИРАТ СЕ ХОРАТА ОТ РАБОТА И НЕСТИГА ЧЕ СА УМОРЕНИ И НАПРЕГНАТИ АМИ И НЯМА КЪДЕ ДА ПАРКИРАТ ЗАЩОТО ФИЗКУЛТУРНИТЕ САЛОНИ СА ПЪЛНИ ДО 22 ЧАСА БОЧКОВ ОПЪВА НАЕМ И СИ ПЪЛНИ ДЖОБА КОГА ЩЕ МУ ПРАТИТЕ ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ -НИКОГА ЗАЩОТО Е ОБЩ.СЪВЕТНИК И ВЪПРЕКИ НАЕМИТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ СЕ РЕКЕТИРАТ РОДИТЕЛИ ЗА ПАРИ ПОД РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ
ДРУГИЯ: П.ЧУБАНОВ ШЕФ НА БСУ КОГА ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ПАРКИНГА НА БСУ ЗА СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ ОТ СТУДЕНТИ И СЛУЖИТЕЛИ И ТОЙ КАТО БОЧКОВ СИ ПЪЛНИ ДЖОБА ОТ ТАКСИ ЗА СМЕТКА НА ЖИВУЩИТЕ В РАЙОНА
СЛЕДВАЩИЯ: ЗДРАВКО КОЙТО СТРОЙ КООПЕРАЦИЯТА ПАРКОМЕСТА В ПОДЗЕМИЕТО ЩЕ ИМА ЗА ТЕЗИ КОЙТО СИ ГО КУПЯТ 12 ХИЛ.ЕВРО Е ЦЕНАТА С ДВЕ ДУМИ КОЛИТЕ НА ЖИВУЩИТЕ ПАК ЩЕ СА НА УЛИЦАТА
КМЕТЕ ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ЖИВУЩИТЕ В БР.МИЛАДИНОВИ НЕДЕЙ ДА ОБИКАЛЯШ ПО ЖП ГАРИ И МОРСКИ ГАРИ И ДА ОБЯСНЯВАШ НА ХОРАТА КЪВ РЕМОНТ СИ НАПРАВИЛ ЩОТ КАТО ЦЯЛО БУРГАЗЛИЙ ГИ БОЛИ КУР@ ЗА ТВОЙТЕ КРАЖБИ ОТ ТЕЗИ НЕНУЖНИ РЕМОНТИ ПРЕВЪРНАЛ СИ ГРАДА В ГЕТО ВЪЗПОЛЗВАШ СЕ ОТ СИТУАЦИЯТА И ТОРМОЗИШ ХОРАТА С "ПАЯКА"
ФЛАГМАН МОЛЯ ВИ ПОДДЪРЖАЙТЕ ТЕМАТА
1.
ТАРАТАЙКАТА
08.04.2016 20:03:18
1
15
Само курви
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" Даваме възможност на българите, за които консервативните ценности са приоритет, да бъдат представлявани в Народното събрание и за нас ПП"Възраждане" не може да е партньор, те са против всичко, което ние подкрепяме Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори