×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

500 подписа събрани вече в Ахтопол срещу закриването на банковия клон


500 подписа събрани вече в Ахтопол срещу закриването на банковия клон
Плащахме си там сметките за ток, за телефон, а сега за всичко трябва да се разкарвам до Царево, споделя Иван.
08 Април 2016, Петък, 10:02 ч.

Притеснява ни това, защото сме курортен град и трябва да има банка, споделят ахтополци

Единствената банка в южния морски град Ахтопол прекрати работа. Банковият офис обслужва и селата Варвара, Синеморец и Резово. Седмица, след като офисът бе затворен, хората инициираха подписка с искане да заработи отново. До момента са събрани повече от 500 подписа, съобщава БНТ.
Сградата на банковия офис е в центъра на Ахтопол, но сега работи само банкоматът.

Плащахме си там сметките за ток, за телефон, а сега за всичко трябва да се разкарвам до Царево, сподели пред камерата на националната телевизия Иван. Имаше преди 4 банкомата, а сега и един няма, който да работи добре, добавя Тодор. Притеснява ме това, защото сме курортен град и трябва да има банка, каза пък Мирослав Желязков.

Кметът на Ахтопол Станислав Димитров обясни, че вече е направил запитване към управата на банката.

„Ще изчакаме да видим какво ще се случи, за да може да улесним туристите и жителите на града, за да е по-успешен сезонът. Без банка ще е трудно“, заяви управникът.

Повече от 1000 души живеят постоянно в Ахтопол, а през лятото услугите на банковия клон използваха повече от 20 000 души.

След затварянето на банковия офис, най-близкият е на 14 км.

В категории: Царево


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
6
Коментара по темата
6.
Върнете кенефа на Рикардо!
13.04.2016 10:37:42
1
0
ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ ДО КМЕТА НА ПРИМОРСКО

Г-н Кмете,
Ние, цялото село Веселие, подкрепяме искането на Рикардо да си върне кенефа, който беше в центъра на селото и който беше негова частна собственост. Освен това крайно належаща е нуждата в центъра на Веселие да има обществена тоалетна, затова ви молим да удовлетворите тези наши и на Рикардо искания!
И без друго няма с какво друго да ви запомним, затова направете ни това добро! Този кенеф ще символизира вас и времето на вашия мандат, а ние ще ви се отблагодарим като поставим там ваша снимка с посвещение и всеки ден ще идваме, ще ви споменаваме с "добро" и ще пикаем отгоре ви в знак на благодарност за добрата работа, която свършихте за нашето село!
Ваши верноподаници и гласоподаватели, жителите на село Веселие:
(следват подписите на цялото село)
____________________

РИКАРДО:

ВЪЗВАНИЕ
към Гихора - бъдещия кмет на Приморско (става въпрос за Димитър Гихоров Димитров)

Гихоре, ще агитирам цяло Веселие да гласуват за тебе, ако ми върнеш кенефа, който беше в центъра на селото на площада! Този кенеф е бил наша семейна собственост построен на наша земя, но след 9 септември комунистите го национализираха, а след 10 ноември от кметството не ми го даваха. Ходих да се разправям с кмет и разни хора там, исках поне наем да ми дават за тоз кенеф, защото е на моя земя или поне да ми дадат да му вземам таксите за ползване... Е, не, та не! Мотаха ме, лъгаха ме, докато накрая ми писна. Взех брадвата и чуковете, отидох там на място и за един час го съборих... Какво толкова им се досвидя тоз кенеф, бе, сякаш беше златен или лайната в него от злато ли бяха, де да знам! Свидливо племе! И кво постигнахте? Сега нито вие имате кенеф, нито аз пари от кенефа...
Та, Гихоре, разбрахме ли се? Даваш ми кенефа и аз ти давам цяло Веселие!!! Пак ще си на кяр, кво искаш?
____________________
(коментар във в. "Флагман")
ВАСКО МИНЕТА (бизнесмен от Приморско):
Мамка му и кенеф! Не го дават, а? Такива са комунистите ве, Рикардо! Алчни търбуси! Само знаят да вземат, а не дават нищо насреща!... Но аз вярвам на г-н Димитров! Той винаги е бил отзивчив към страданията и болките на хората. Той ще ти върне кенефа, бъди сигурен!
5.
приморско
09.04.2016 09:14:35
1
1
Много лъжете бе, хора! Колкото до многоуважаемия Минет, така наречен Васко, той не е никакъв минет, ясно ли ви е, а честен бизнесмен и личен мой приятел, който си изкарва хляба по честен начин, затова спрете да злословите по негов адрес.
и трябва да ви кажа че тези които тук са се писали като Чарка, Димо Бозев и Кондака съвсем не са тези хора. някой от ммц пише от тяхно име и всички му вярват, апък многоуважаемия Васил така наречения Минет, човека си гледа бизнеса и хич не му е до форуми, така че престанете вече
4.
Иван
08.04.2016 18:21:38
2
1
Ами, да кажа и аз нещо. Горе-долу съм съгласен с bgman. Ниските лихви по депозитите стимулират бурканбанк.
3.
bgman
08.04.2016 15:34:25
2
1
Всички сте на БУРКАНБАНК. Затова банката не може да си изкара заплатите на служителите и закрива...
2.
Община Ахтопол
08.04.2016 13:46:23
3
5
Ами отделете се в самостоятелна община Ахтопол и отделяне от село царево.. Мисля,че сте закъснели защото общината в селцето царево ви обезлюди града...върнаха ви в първи клас....жалко за красивия град Ахтопол...трябвало е да се отделите в община много отдавна!Много още ще патите от ургарското селце царево!
1.
е къде е проблемът
08.04.2016 07:45:28
1
13
Ами поканете друга банка, какво сте се замолили на една и съща
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори