×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Уникално: Лимон-мутант расте край Приморско


Уникално: Лимон-мутант расте край Приморско
"Ще помня жеста им завинаги”, коментира новата си придобивка щастливият мъж
23 Март 2016, Сряда, 23:22 ч.

Цитрусът тежи повече от 1 кг


С истиския гигант се похвали читател на сайта strandjanews.com. „Питат ни дали е пъпеш? Не, не е пъпеш, лимон е”, шегува се притежателят на огромния цитрусов плод. Лимонът е с впечатляващите размери  - височина 13 см и обиколка от 47.5 см, тежи 1. 370 кг.

Лимонът е специален подарък от семейство в приморското село Писменово. Макар, че все още не е изпробвал вкуса му, той е категоричен, че скоро ще го направи. Собствениците, отгледали лимона -гигант са го уверили, че той е абсолютно нормален за ядене. А както всички знаят, това  е един от най- полезните плодове с високото си съдържание на витамин С.

„Гордея се с този подарък, страшно ме изненадаха това семейство и им благодаря от сърце. Ще помня жеста им завинаги”, коментира новата си придобивка щастливият мъж.

В категории: Приморско


120
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
120
Коментара по темата
120.
Атанас Атанасов
07.05.2016 18:25:29
0
5
ДО
МОН - СОФИЯ
РИО - БУРГАС
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,
Изпращам ви приложен файл с едно писмо от учителка в СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско писано и разпространявано през 2001 г. Доста обстоятелствено учителката описва от своя гледна точка скандалното поведение на директора Стоян Налбантов, но се страхува да разкрие самоличността си. Ръкописът на писмото ми беше даден през м. януари 2001 г. от един работник в училището - Георги Людиев Георгиев, който тогава отговаряше за поддръжката в училището, продаваше закуски и имаше някакви други домакински задължения. Георги искаше от мен да набера текста на писмото на компютър и да го разпечатам на хартиен носител, за да можели после двамата с учителката да го разпращат до МОН, РИО и други инстанции. За целта ме заведе с колата си в Бургас в един компютърен клуб, където направих това, което той искаше - набрах писмото на хартиен носител и му го дадох. Георги държеше на това, името на учителката да остане в тайна, за да не загубела работата си и поради тази причина аз все още не знам коя е авторката му.
Междувременно, същият ден сутринта, преди да отидем в Бургас, се бяхме срещнали и с един родител, който искрено се възмущаваше от поведението на Налбантов и по-точно от някакъв случай, когато при среща с ученици на улицата Налбантов вместо да ги поздрави им казал: "Курец!" и децата останали много изненадани. А към едни момичета се обърнал с въпроса: "Растат ли ви циците?" Тези случаи се описват в писмото на учителката и затова предполагам, че тя е близка с този родител или най-малкото се познават. Когато набирах писмото Георги ми каза, че мога да го редактирам както аз реша, но аз отказах и оставих текста така както беше написан. Стилът и начинът на изложение на текста ми беше много чужд и много неща в него не одобрявах, затова не промених нищо. Така например, в писмото се описваше някакъв случай на изнасилване, което ми звучеше неправдоподобно. Казах на Георги, че това не може да е вярно. Познавах Налбантов и знаех, че той не действа по този груб начин. Обикновено предварително обработваше учителките като ги подлагаше на психически тормоз и умееше да им въздейства и да ги манипулира докато те постепенно се поддадат и отстъпят на атаките му. Но винаги така се получаваше и той така изкарваше нещата, че уж учителките сами идвали при него за секс.
Впоследствие Георги е разпратил писмото, но не знам дали е имало някакъв ефект - вероятно никакъв, защото беше анонимно. Около една година по-късно се случи така, че и аз започнах да изпращам писма до инспектората и МОН, които носеха мой подпис и за които поемах лична отговорност. Там описвах случки, на които аз съм бил свидетел, по-точно описвах това, което съм чувал лично от Налбантов, когато той се хвалеше пред мен и други колеги. Смятах, че не е нормално един директор на училище да си служи с такъв вулгарен и циничен език и да описва сексуалните си подвизи на всеки срещнат. За мен подобно поведение беше повече от скандално и затова считах, че е нужно институциите да вземат необходимите мерки и да отстранят Налбантов от поста му. На практика проверките не даваха никакъв резултат, защото никоя от учителките не си признаваше, че е правила секс с Налбантов. Повечето заемаха неутрална позиция и от страх да не загубят работата си отказваха да говорят против него.
През м. май 2003 г., във връзка с някакви публикации във вестници, е имало някакво брожение сред съпрузите на учителките и Георги ме предупреди да не се мяркам в Приморско, защото ме търсели и искали да отмъщават. Неговите думи бяха буквално следните: "Много те търсят. Внимавай да не ти направят някой кюляф!" Съветваше ме да спра, докато утихнели нещата.
Нещо подобно ми каза и учителката по химия Диана Янева (м. август 2004 г.). Чудеше се, как се разкарвам свободно по улиците, защото мъжете на учителките ме търсели. Веднага потърсих съдействие от полицията, след което, доколкото ми е известно, Янева е била привиквана в РУП и разпитвана за повече информация за заплахите срещу мен.
Впоследствие Георги напусна училището и вече не разполагах с информация за това, което се случваше там.
Имам основания да предполагам, че учителката, която е писала писмото от м. януари 2001 г. вече е напуснала училището и поради това, че вече не е заплашена от нищо, най-малкото от Налбантов, е възможно да иска да разкрие самоличността си. За целта трябва да се отнесете до Георги Георгиев, който да ви даде повече информация по въпроса и най-вече да каже коя е тя. За повече информация можете да го потърсите на адреса му в гр. Приморско...
Ще очаквам Вашите по-нататъшни действия по разследването на скандалните случаи с директора Стоян Налбантов!
Приемете моите почитания!

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
119.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
29.03.2016 03:17:46
0
38
Атанас Атанасов
19.09.2014 11:22:06
Рейтинг:
20

ДО
МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ
ИНСТИТУТ ЗА ИСТОРИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПРИ БАН
РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО - БУРГАС


ОТНОСНО: Искане да бъде преразгледан дисертационен труд на Стоян Налбантов - директор на СОУ "Н. Й. Вапцаров" гр. Приморско


УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,
Моля за Вашето съдействие да бъде преразгледан научният труд на г-н Стоян Николов Налбантов "Култовете към светците по Южното Черноморие" (по материали от средата на ХIХ и началото на ХХ век. С., 1998.) Въз основа на тази дисертация на г-н Налбантов е присъдена научна степен "доктор" с диплома № 25361 от 24.09.1998 г. (във връзка с протокол №9 и дата на утвърждаване от научната комисия - 06.07.1998 г.)

Имам пълни основания да смятам, че въпросният дисертационен труд на Налбантов няма никаква научна стойност и че неговата защита не е протекла според изискващите се от закона правила. Станало е така, че по време на защитата изпитната комисия е била под силното давление на проф. Андрей Пантев, който е кръстник на г-н Стоян Налбантов и на практика никой от членовете на комисията не е прочел и ред от дисертационния труд, а всички са се влияели от мнението на проф. Пантев, което е било в подкрепа на г-н Налбантов.

През 1998 г. участвах в изготвянето на въпросния дисертационен труд и имам преки наблюдения и впечатления за това какво представлява дисертацията и как Налбантов е придобил научната степен "доктор". Тогава Налбантов ме беше ангажирал да набирам на компютър текста на дисертацията му и ми направи впечатление, че материалът е написан некомпетентно и полуграмотно. Текстът обхващаше около стотина страници разделени на глави, като повечето от половината текст на главите беше буквално преписан от чужди автори, а там където Налбантов беше импровизирал и писал със свои думи личеше едно пълно непознаване на граматическите правила в българския език. На места дори имаше изречения без глаголи, за които, въпреки забележките ми, г-н Налбантов така и не разбра, че ги е написал неправилно.

Най-фрапиращи обаче бяха фактологичните грешки.
Така например, на едно място в дисертацията, където се споменаваше пророк Исая, Налбантов говореше за него като за "НОВОзаветен" пророк. Предполагах, че става въпрос за грешка по невнимание и поправих думата "новозаветен" на "старозаветен" като после осведомих Налбантов, че съм открил тази грешка и сам съм решил да я поправя. Но Налбантов беше непреклонен по въпроса и ме убеждаваше, че аз греша и че пророк Исая е бил не старозаветен, а новозаветен пророк. Като аргумент привеждаше факта, че е преписвал текстовете за дисертацията от много авторитетни учени и не било възможно тези хора да грешат. Бяха ми нужни много усилия за да го убедя, че греши и в края на краищата той се съгласи на поправката, като непрестанно ме питаше дали съм сигурен в това, което твърдя. Случаи като този бяха за мен много фрапиращи, защото осъзнавах, че Налбантов не знае елементарни и всеизвестни факти, т. е. той нямаше една елементарна обща култура по въпроса, а претендираше да е професионалист в областта си.

Впоследствие като преписвах текста от ръкописа се натъкнах и на други странни куриози. Установих, че Налбантов не прави никаква разлика между Исус Христос и Исус Навин, т. е. той не знае, че това са две съвсем различни личности. В една от главите, посветена на дървото смокиня и мястото й в народния фолклор и религиозните вярвания, Налбантов споменава, че не случайно Христос бил решил да предаде завета си в близост до смокинята. От познанията си, които имах по религия, не бях чувал подобно нещо и затова предположих, че става въпрос за някаква грешка. Впоследствие като прегледах бележките и източниците, на които Налбантов се позовава в края на главата, разбрах, че той е черпил сведения от Стария завет на Библията и по-специално от книгата на Исус Навин. т. е. действително е имало такъв завет, но той не е бил извършен от Исус Христос както Налбантов твърди, а от друг човек - Исус Навин. Така разбрах, че Налбантов не прави никаква разлика между тези две личности, живяли в различни епохи с около 1500 години разлика. За него и Христос, и Исус Навин са един и същ човек, което е повече от фрапиращо и говори за пълно непознаване на материята по темата на дисертацията.

В главите посветени на Трифон Зарезан и Св. Никола също имаше някакви странни и смущаващи интерпретации и внушения с порнографски привкус. Така например Трифон Зарезан на едно място е описан като човек, който буквално флиртува със Св. Богородица и прави недвусмислени намеци за външния й вид, примерно за това какви хубави крака имала и пр. Св. Никола е описан едва ли не като сладострастник, който флиртува с девойката Ропотамо като й говори какво предизвиквала тя у него - някакво събуждане, и едва ли не възбуждане. Когато ми диктуваше този текст Налбантов ми обясни, какво е искал да каже - как девойката Ропотамо възбуждала Св. Никола сексуално и как му повдигала някои интимни части от тялото. Разбира се аз бях против такива интерпретации по темата и попитах Налбантов защо ги пише всичките тези глупости. Той ми отвърна, че това било нормална практика сред учените, така по-лесно се утвърждавали научните концепции по даден въпрос. Истинският учен трябвало да бъде предизвикателен, нетрадиционен и едва ли не скандален, за да привлече вниманието върху себе си и да предизвика повече размисли и дискусии по повдигнатите теми. Така разбрах, че за Налбантов са по-важни не научните истини и тяхното утвърждаване, а по-скоро скандалите и емоционалните настроения свързани с тях, които биха го направили много по-известен като учен.

Другото, което ми направи впечатление беше, че заглавията на една част от източниците в библиографията, които бяха взети от Библията, бяха представяни на едно място на църковно-славянски език, а на други места - на новобългарски. Примерно, не можех да разбера защо в една глава той посочва като източник Посланието на Апостол Павел към Коринтяните като изписва заглавието му на църковно-славянски - "Послание к Коринтяномъ", а в друга глава се позовава на друго послание на Апостол Павел като изписва заглавието му на новобългарски - примерно "Послание към Римляните". Постепенно си дадох сметка, че всъщност Налбантов не е бил наясно, че тези източници са части от една и съща книга (Новия завет на Библията) и затова не е разбрал, че е редно да ги представи по един и същи начин - примерно на новобългарски. Това отново ми даде да разбера, че Налбантов няма не само необходимите професионални знания по темата на дисертационния труд, но дори му е липсвала и една елементарна обща култура по въпросите на християнството и религията въобще.

Работата ми по преписването на текста вървеше бавно, поради многото граматически и стилистически грешки в ръкописа. Нужно ми беше време за да изглаждам стила и да го правя приемлив за четене. С напредването на времето Налбантов все по-настоятелно ме караше да бързам, защото проф. Пантев постоянно му звънял и недоволствал от това, че материалът още не бил готов. Накрая в желанието си да свършваме по-бързо Налбантов ми даде указания да пиша без да поправям и въобще да гледам на нещата отгоре-отгоре, защото... (така му бил казал проф. Пантев): НИКОЙ ОТ КОМИСИЯТА НЯМАЛО ДА ЧЕТЕ ДИСЕРТАЦИЯТА. ПРОФ. ПАНТЕВ ЩЯЛ ЛИЧНО ДА ГАРАНТИРА ЗА ВСИЧКО, А ТОВА БИЛО ДОСТАТЪЧНО ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИЯТА ДА ДАДАТ СВОЯ ГЛАС "ЗА" В ПОДКРЕПА НА ДИСЕРТАЦИЯТА НА НАЛБАНТОВ. На практика така и се получи. Налбантов успя да придобие титлата "доктор" благодарение на връзките си с проф. Андрей Пантев и силните протекции, които той му осигури при защитата на дисертацията.

Впоследствие станах свидетел на това как Налбантов се възползваше от плодовете на тази "защитена" дисертация и придобитата научна степен "доктор". Той не спираше да се хвали и да злорадства, че сега, след като бил станал "доктор" вече никой от учителите не можел да го измести от директорския му пост в училището. И това е самата истина. Благодарение на придобитата от него титла "доктор" сега той заема мястото на много други по-способни и можещи учители. И не само това. Налбантов злорадстваше и се присмиваше и по адрес на жителите на град Приморско. Наричаше ги "тъпи селяни", които нямали неговия интелект и неговите научни титли. Той бил единственият доктор в Приморско и на такива като него общината трябвало да плаща специално възнаграждение, за да не го загубят като квалифициран кадър. В интерес на истината някои хора в Приморско все още вярват, че той наистина има качества и способности на учен - след като е станал доктор, казват те, значи наистина бил имал някакви знания. И не могат да прозрат истината зад всичко това, че дисертационния му труд е една пълна глупост без каквато и да е научна стойност и че той си е останал същият както и преди - един слабообразован човек със съмнителни знания и слаба обща култура.

Всичките тези обстоятелства и събития около докторската дисертация на Налбантов, на които аз станах неволен свидетел, предизвикаха у мен множество въпроси, които дотогава не бях си задавал:
Това ли е българската наука?
По този начин ли се утвърждават научните истини в България?
Нормално ли е хора като проф. Андрей Пантев в буквалния смисъл да подаряват научни титли на свои близки хора - хора, които иначе казано са некомпетентни и полуграмотни?
Кой е дал власт на проф. Пантев да върши всичко това и защо е нямало кой да го спре?
И каква е гаранцията, че това не се върши повсеместно и от други професори?

Предвид гореизложеното от мен ви

МОЛЯ

Да направите необходимата проверка и след доказване на изложените от мен факти да анулирате защитата на дисертационния труд на Стоян Николов Налбантов "Култовете към светците по Южното Черноморие" (по материали от средата на ХIХ и началото на ХХ век. С., 1998.) както и да му бъде отнета присъдената научна степен "доктор" с диплома № 25361 от 24.09.1998 г.

Ще очаквам вашия отговор за взетите от вас мерки по повдигнатите от мен въпроси!

С уважение:
Атанас Атанасов
гр. Ямбол
118.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
28.03.2016 22:48:43
0
4
За директора на училището чували ли сте нещо? Що за човек е той?
117.
iha
28.03.2016 21:58:19
0
1
Браво! Самодейците на Ново Паничарево – със „ Златни лири” от Калофер!

March 28, 2016

|

Д. Мунчева

Престижните награди бяха присъдени и на Детската фолклорна формация Паничарче, и на женската битова група към читалище ” Отец Паисий ”.

Формациите взеха участие в 16-я поред Национален фолклорен конкурс „ Орфееви таланти” и мериха гласове с общо над 300 участници от цяла България. Домакин на събитието беше градът на Ботев- Калофер, а певците и танцьорите бяха оценявани от прецизно и авторитетно жури. „Златната лира” е най- високото отличие, което се присъжда във всяка една от категориите.





Ръководители на двете самодейни формации от Ново Паничарево са Пепа Запрянова и Стойко Георгиев, които в продължение на години работят с талантите, а трудът им безспорно вече е дал своя резултат. Децата и жените са носители на още куп награди от участия в страната. С много любов и всеотдайност те показват и популяризират красотата на бъларския фолклор и най- вече на странджанската народна песен.





„ Благодаря ви самодейци , от цялото си сърце се радвам за поредния ви успех и се гордея с вас, защото представянето ви и този път показа, че усилията, които полагате и усърдието , с което работите заедно с вашите ръководители са възнаградени. Нашето читалище за поред път показа, че в него израстват истински таланти. Продължавайте все така смело напред и нека успехите ви бъдат още по-големи занапред” Това са само част от думите, с които кметът на селото Яна Жекова посрещна носителите на престижните награди след завръщането им от конкурса.

Tags

Primorsko
116.
Да да
28.03.2016 21:01:50
0
0
Ние освен местни данъци , друго не плащаме. Така че всичко си остава в общината.
Пък вие като няма къде , пак на нашето море ще дойдете.
115.
до местния
28.03.2016 17:50:57
0
2
Мислиш си, че вземаш паричките на софиянеца, ама е точно обратното. Вземаш му това, които той преди това е ограбил от тебе във вид на всевъзможни данъци и такси към държавата. Не виждаш ли, че целият ти труд към София отива, бе, и пълни бюджета на държавата! А ти лапай тук мухите и си мечтай, че си по-добре от другите!
114.
местен
28.03.2016 16:32:01
0
0
Прости или не, не знам , ама нали ви вземаме паричките лятото и си пием пиенето през зимата и се излежаваме.
113.
до 112
28.03.2016 16:17:36
0
0
остай ги ве, нека се радват хората, тебе къв тий проблема
112.
ха-ха
28.03.2016 12:08:10
1
0
бахти простите селяни , как се радват на тъпи коментари
111.
до 108
28.03.2016 08:57:07
0
5
Брееееей!... Толкоз много акъл не бях срещал!
110.
до новината
28.03.2016 07:44:30
0
0
Защо ЧаговЕЦ, а не Чагова?
109.
novina
27.03.2016 22:06:05
2
4
Хубавата Стела уверено крачи между общинските бедствия и модния подиум

Обновена на: 2016-03-27 17:49:12 | Автор:
Стела Чаговец изглежда като професионален модел на фотосесии, но в действителност ежедневието й минава в делова обстановка в Община Приморско

Когато видите на модния подиум елегантната Стела Чаговец трудно бихте могли да си представите, че всъщност нейното ежедневие не преминава в обикаляне на бутици и фризьори, а в делова обстановка в Община Приморско. Тя е служител в общинската администрация и заема ресор, който би прилягал повече на мъж – главен специалист по отбранителна и мобилизационна подготовка. Тя е тази, която отговаря за реакциите на администрацията в екстремни ситуации и й се налага да обикаля с ботуши засегнати от бедствия райони.

Това обаче не й пречи да дефилира успешно и в различни ревюта и да печели награди за красота. Преди броени дни Чаговец спечели признание и на конкурса „Мисис Бургас“. Участието й е поредното успешно представяне на модния подиум.

„Стела има опит в тези конкурси, преди години печелеше титли наред. Била е и „Мис Приморско“, а сега се включва в такива мероприятия, без да го обмисля дълго предварително“, казаха близки на очарователната общинарка. Именно приятели я насърчавали към модни изяви. Същевременно тя успешно се справя и с обществени задължения, взема участие и в театрални постановки.
108.
до 100
27.03.2016 18:57:13
4
3
Приморчанки вървят по улиците и си гледат в краката , за да намерят загубеното достойнство на мъжете си и въобще не им пука дали ще се спънат и паднат.
Е за това вече се иска много акъл
107.
така е
27.03.2016 10:51:32
0
8
не е морално този човек да работи в училище
106.
грозофилkata Алисия
27.03.2016 09:54:34
4
1
Абе, що не ги пиете тиhttp://www.zasmeise.com/statia/2532/Snimki-Povecheto-ot-komshiite-po-vilata-gi-poznavam-no-ne-vsichki-v-liceto.htmlя хапчета?
105.
тоя пък кой беше?
26.03.2016 11:33:53
0
7
ФОРТИНБРАС
09.08.2012 02:01:03
Значи... Тъй и не го разбрах кой беше тоя чичко Селинджър, дето не си кротуваше там и не си го гледаше "Спасителя в ръжта", ами тръгнал нашия да ми се пречка пред очите и да ми се мотай из краката. Ако си мисли, че моето търпение е безгранично, дълбоко се лъже...
И какво направи? Точно когато разговорът взе да става интересен, идва тоя ми ти чичко Селинджър насреща и ми ги стоварва тия две учителки на главата, сякаш аз съм ги осиновил, и ми вика "Оправяй се!"... Алооооооо! Ти нещо така...? Не чувстваш ли, че прекаляваш? Какво общо мога да имам аз с твоите учителки, бе, келеш! Нито ги знам кои са, нито съм чувал нещо за тях, нито пък искам да чувам! Запушвам си вече ушите! А учителките си ги вземай обратно, харизвам ти ги с обратна разписка, къде ще си ги завираш не ме интересува!... Нахални хора, бе! Ами прекалихте, това е!
Затова аз бях дотук! Оправяйте си там приморските бакии и повече да не ме занимавайте с ваште глупости!
Чао
104.
докога с тези простотии???
26.03.2016 11:10:11
0
7
До 45 , 46
07.08.2012 21:10:22
И какво му го развяваш на свъртяния тоа парцал отпреди 100 години как две даскалици се ебяли в дирекцията ;чудо голямо.Не виждаш ли че свъртяния и понятие си няма ,а и да има през оная работа му е , защото друго иска той и хич не си мислете че Налбантов му е проблема , а само се прай на гламав колкото да ни забаламоса и отвлече вниманието. Помнете ми думата някой друг му казва какво да прави и той сега си играе по перваза някава много опасна игра ,ама няма да е задълго, ще доде и за него видовден и тежко му ,бах ги в боклуците ,на една педя място живеем ,а пълно с шпиони и секаква измет. Не се ли накрадохте бе, то остана ли в тая община нещо за крадене, майка ви дай ба долна ! ! !
103.
години... години... едно и също!!!
26.03.2016 10:59:24
0
6
АНАРХИСТА
07.08.2012 19:21:43
Четях четях,мълчах мълчах ... Прочетох го и оня парцал за двете даскалици и вече не издържам , ама честно не издържам.
Ама патко смотана, слабоумна,гламава! ! ! ! Тъпа,тъпа! ! ! ......
Ти с какъв акъл си тръгнала да разгласяш имената на ония другите две патки, на двете спекани даскалици ! Мозък ли нямаш в тиквата си !? Тръгнала нашта да ги хвали и си мисли че им прай услуга. Ма мноо чесни били, ма мноо почтенни били , ма светици били , ма благородни девици били , на майка си гъза били! Как да не се разплачеш , не че и те не са лапали захарната пръчка на оная мърша Налбантов , ама на сега те обраха всичката парса и сега хората си помислиха че това са двете най-големи курви на Приморско , басси! А иди доказвай вече че не са курви! Бахтий простия народ бахтий слабата държава ! ! ! ! Как може така бе , може ли да има толкова прост народ на тая земя ! ! ! ! !
102.
до Казанова
26.03.2016 10:26:25
4
2
Ти да не би да си им светил в кабинета, че знаеш какво са правили, седи и мълчи, без да четеш и вярваш на порнографски доноси.
Нищо хубаво не ни очаква с такива управници, факта, че с елементарни ченгеджийски похвати, типични за ДС и хора завършили партийни школи, се стремят да закрият гимназията и да оправят някой си партиен другар или другарка от майната си, е достатъчно обиден за Приморци и жителите на общината като цяло!?
101.
до....
26.03.2016 10:18:26
4
1
Флагмани , Управници и най-вече към Кмета, ченгетата и порнографите! Моля Ви, не посягайте към изграждания през годините положителен авторитет на училището и учителския колектив - не заслужават такова отношение! Децата и възпитаниците на училището, също четат статията и коментарите - не ги обърквайте, така ли ще ги възпитаваме, така ли ще ги правим образовани и достойни граждани на България ??? МОЛЯ ВИ, СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ!!!
100.
до 99
26.03.2016 09:38:09
1
9
Жените от приморско ли? Ами могат да различат хуй от лукова глава, като вървят по улицата внимават да не се спънат и да не паднат...значи имат малко акъл, не са без хич.
99.
до 96
25.03.2016 23:01:31
4
1
Грешка ли е на природатаааааа , не е лииииии , не знам , но жените ви майче доста съгрешават с него.
Ми то при такива леваци , кво друго им остава.
98.
Дочо
25.03.2016 22:38:48
1
2
Гочо , да питъми №7 как съ прай ликьор Лимончело.
От тоз лимон-мутант знайш ли колку дози шъ излязът.
Бая паръ ши падни от жаднити руснаци дет шъ дойдът.
97.
до 94
25.03.2016 22:27:40
0
4
ней вярно, васко наистина е минет. аз по голям минет от него не бях виждал
96.
до Казанова 87
25.03.2016 22:24:25
0
4
Кво ми го хвалиш тоз директор, ве! Не виждаш ли, че и той като теб е грешка на природата?
95.
до флагман
25.03.2016 22:18:08
0
4
Браво на Флагман, имате си страхотен дописник и информатор! Всички тези глупости за кметове и общински съветници, имат един и същи почерк и стил!
Същият, който упорито "хвали" и пише за училището и учителките. Бравооо, гениални сте!
94.
Васко не е никакъв минет!
25.03.2016 22:11:07
0
4
Колкото до многоуважаемия Минет, така наречен Васко, той не е никакъв минет, ясно ли ви е, а честен бизнесмен и личен мой приятел, който си изкарва хляба по честен начин, затова спрете да злословите по негов адрес.
93.
още
25.03.2016 22:08:27
2
0
Аз пък искам още.
Да видя до къде ще ви стигне простотията.
92.
редовен читател на флагман
25.03.2016 22:06:49
0
5
Няма как толкова много фактология и подробности за Налбантов и учителките да бъдат измислени от един човек! Интересното е, че журналистите дотолкова са били подведени и лъгани, че в първия момент са повярвали, че всичко е било измислено, дори и имената на хората. После се оказало, че такива хора наистина съществуват, но пак си мислели, че това което се говори за тях не е вярно. После излезе, че много неща от изнесените са вярни и неоспорими като факти и дати, но уж другото, което се говори за тях не било вярно... И накрая ще излезе, че май всичко е вярно, само че е неудобно да се разпространява, точно защото е истина и защото хората са семейни - със съпрузи и деца и трябва да се пази доброто им име... нищо че на времето са вършели същите тези глупости, за които им се иска да не са вярни!
91.
много лъжете
25.03.2016 22:02:40
1
4
трябва да ви кажа че тези които тук са се писали като Чарка, Димо Бозев и Кондака съвсем не са тези хора. някой от ммц пише от тяхно име и всички му вярват, апък многоуважаемия Васил така наречения Минет, човека си гледа бизнеса и хич не му е до форуми, така че престанете вече
90.
Дочо
25.03.2016 21:17:55
2
0
Браво Гочо , разкри мъ .
Само ти разбираш приятелю , колкуй трудно да живейш с тия жиотни.
То в туй селу освен да съ бъзиками и да си чешем езицити , кво друго ни останъ.
Дай сига да мислим кво да прайм с лимона-мутант.
Руснацити вечи напирът да идът при нас , да го видът.
Гулям килипир шъ пада.
89.
Гочо
25.03.2016 20:30:25
2
0
Наско "осра се"!Ти с тези хора "немой живя вече"!Сам пишеш и сам си отговаряш.Даже и да е "таковал" даскалиците-човек е.Виждаш сам,файда от тия словоизлеяния никаква.Приморчанина е "ГОЛЕМО ЖИОТНО!! Даже става обратен ефект.Тя общината на затваряне отива ти си тръгнал с този "полуидиот" да се занимаваш. Верно изгонил те е,имаш му зъб ама така не стават тия неща.
88.
до 87
25.03.2016 19:02:01
0
4
Щеше да е за хвалене, ако там не учеха деца, ама не върви някакси едно училище да се прочува с такива гнусотии.
87.
Казанова
25.03.2016 18:17:02
3
2
Браво Директоре , ако всичко което пишат за тебе е истина,
ти си за Нобелова награда!
С риск да хванеш някоя срамна болест , си решил да облагородиш това тъпо село.
На тия некадърни леваци все някой трябва да им оправя жените.
86.
до 81
25.03.2016 15:40:13
1
4
Явно в Приморско всички сте смотани мазохисти.
Ако всичко писано за този директор е истина , защо до сега не сте го линчували или скопили.
Не , не!!!!
На вас ви е по-приятно да четете секс историйки.
Какви хора сте бе?
Тоя нерез ви слага рога , а вие само коментирате и се спотайвате.
Робски народ.
Пфу!!!!!
85.
до 84
25.03.2016 14:16:54
1
4
ГЕРБ управлява втори мандат в Приморско.
Защо до сега не е показала че е отговорна партия .
Щото всички са в кюпа.
84.
bing
25.03.2016 13:03:53
2
5
Ако управляващите в Приморско , а те са ГЕРБ направят допитване до гражданите си или пуснат подписка за или против Налбантов ......ще лъсне истината за отношението към него и повярвайте то ще бъде със знак минус а Герб ще покаже че е отговорна партия която мисли за нашите деца и за Общината ......... искам да видя хора които ги боли за Общината и за населението.....
83.
възмутени граждани
25.03.2016 12:37:31
3
6
Г-н директор, вече ви видяхме какви гнусотии разпространявате за нашето училище и учителките. Разберете най-после никой не ви вярва, защото всички познаваме г-жите Петкова и Прокопова. Това са две честни и почтени гражданки, носещи с чест и достойнство званието учител и ние с право се гордеем с тях. Кажете най-после защо и с какво право сте тръгнали да опетнявате името им. Познавате ли ги въобще и няма ли у вас поне капка съвест и достойнство!?
82.
училището не е място за порно-екшъни
25.03.2016 12:21:11
1
3
СОУ
19.02.2015 10:14:27
То бива бива нахалство! Засърбява ги сливите и влезли в дирекцията да си ги начешат, че и недоволни на всичко отгоре! И сега занимават общественост и медии, че ги разнасят, като че ли някой насила ги е бутал в бърлогата на звяра... Ама ебаха ни! Ами кой ви е виновен бе момичета? Да не сте влизали там!

СОУ
19.02.2015 10:12:27
До предишния:
Какъв авторитет искаш за тия мъстии бе, байхуй! Имали били мъже, деца, семейства... Да ги йба в курвите! Като му лапаха микрофона на оня дебил директора не мислеха, а сега се сетили, че имат семейства, мъже и деца! И тия хора после ще учат децата ни! Съд за тях и затвор! Толкова ли нямаше къде другаде да се чукат, че точно в училището избрали да я вършат тая работа... Пачаври мръсни!
19.
Запазете авторитета на учителките!
26.03.2014 14:04:13
Помислете и за това, че тези жени - учителките - имат мъже, деца, семейства! Не е приятно мъжете и децата им да научават какви майки-героини са имали и как са се подвизавали в дирекцията! Затова замълчете и се правете все едно че нищо не е било!
81.
до съветника - 80
25.03.2016 12:07:48
1
1
Ти познаваш ли Налбантов, че си толкова сигурен? Общувал ли си с него? Ако не си, отиди в Приморско и разпитай хората какво представлява този човек! Прочети какво пише номер 20 - уж го защитава, а признава, че бил курвар... То бива бива заблудени хора, ама чак пък толкоз!
80.
съвет
25.03.2016 11:24:43
2
2
Стига сте се впрягали бе хора.
Всичко за Налбантов е пълна измислица на болни мозъци.
Ако толкова ви дразни това , просто не четете коментарите за него и денят ви ще е по-хубав.
79.
bing
25.03.2016 09:38:10
1
6
През годините се смениха няколко кмета,много директори и ръководители на разни служби,САМО Налбантов е несменяем ........Той ли е НАЙ ГОЛЕМИЯТ капацитет в Приморско ??? Няма ли да се намери някой политик пич,разбирасе от Приморско и да му покаже на въпросният господин че не е вечен и да го сложи на мястото МУ ......!!!!!!!!!
78.
до 9ти
25.03.2016 08:32:58
1
2
Г-н Налбантов, разбрахме как сте образовали рускинята до Летния театър. Но нас повече ни интересува как образовате нашите деца! И смятате ли това за нормално - да ви четем тук глупостите от интимния живот?
77.
читател
25.03.2016 08:23:38
0
0
толкова тъпа статия не бях чел
76.
до Гочо
24.03.2016 21:52:59
0
0
Трябва да култивираме лимоните, а не приморчаните, те не се поддават на култивиране.
75.
Германов
24.03.2016 21:50:55
0
0
Този лимон е наистина голяма сензация за Приморско!
74.
limoni
24.03.2016 21:44:25
0
0
limons
73.
limoni
24.03.2016 21:44:25
0
0
limons
72.
limoni
24.03.2016 21:44:25
0
0
limons
71.
limoni
24.03.2016 21:43:54
0
0
limons
70.
limoni
24.03.2016 21:43:54
0
0
limons
69.
limoni
24.03.2016 21:43:23
0
0
limons
68.
limoni
24.03.2016 21:43:23
0
0
limons
67.
limoni
24.03.2016 21:42:19
0
0
limono
66.
limoni
24.03.2016 21:42:19
0
0
limono
65.
limoni
24.03.2016 21:41:48
0
0
limono
64.
limoni
24.03.2016 21:41:48
0
0
limono
63.
limon na furna
24.03.2016 21:40:56
0
0
ibasimo
62.
limon na furna
24.03.2016 21:40:56
0
0
ibasimo
61.
limon na furna
24.03.2016 21:40:25
0
0
ibasimo
60.
limon na furna
24.03.2016 21:40:25
0
0
ibasimo
59.
limon na furna
24.03.2016 21:39:54
0
0
ibasimo
58.
limon na furna
24.03.2016 21:39:54
0
0
ibasimo
57.
limon na furna
24.03.2016 21:39:54
0
0
ibasimo
56.
limoni
24.03.2016 21:38:35
0
0
iskame limonada ot tova
55.
limoni
24.03.2016 21:38:35
0
0
iskame limonada ot tova
54.
limoni
24.03.2016 21:38:35
0
0
iskame limonada ot tova
53.
gocho mocho
24.03.2016 21:37:44
0
0
takova limon nqma bre
52.
gocho mocho
24.03.2016 21:37:44
0
0
takova limon nqma bre
51.
gocho mocho
24.03.2016 21:37:13
0
0
takova limon nqma bre
50.
gocho mocho
24.03.2016 21:37:12
0
0
takova limon nqma bre
49.
zara
24.03.2016 21:36:02
0
0
basi limona
48.
zara
24.03.2016 21:36:02
0
0
basi limona
47.
zara
24.03.2016 21:35:31
0
0
basi limona
46.
zara
24.03.2016 21:35:31
0
0
basi limona
45.
zara
24.03.2016 21:35:31
0
0
basi limona
44.
zara
24.03.2016 21:34:47
0
0
tantum verte i limon
43.
zara
24.03.2016 21:34:47
0
0
tantum verte i limon
42.
zara
24.03.2016 21:33:47
0
0
tantum verde i limon
41.
zara
24.03.2016 21:33:47
0
0
tantum verde i limon
40.
zara
24.03.2016 21:33:47
0
0
tantum verde i limon
39.
Горбачов от махлата
24.03.2016 21:26:55
0
0
Този дето се е писал за Гочо не е Гочо, не е дори и Янко Томов. Истинският Янко прилича малко на Милю Ботев- природно прост, леко тъп и съчмата го пере отвсякъде. Докато текста по-долу е писан от някой друг.
38.
до 32
24.03.2016 21:18:45
1
0
Прав си Гочо ! Трябва да се сравнявате с Китенци , а не с Ново Паничарево.
37.
Илия пак в тия
24.03.2016 21:17:56
0
0
До 32:
Няма как да култивираш приморчанина, ако го оставиш да живее в тая среда! Бягане му е майката, далеч от тая селяния!
36.
до 35
24.03.2016 21:06:39
0
3
Чичо ти Митко е въздух под налягане, а Лиляна си проспа мандата.. как да не ги плюеш!
35.
Гочо
24.03.2016 20:53:39
2
1
Като беше в Биг брадър,Здравко беше голяма работа.Цяло село беше на миндера и го подкрепяше.Но после зависта си каза думата. Парите и известноста,които спечелиха с Христина им се сториха много..!По същия начин оплюха и чичо Митко,после и Лиляна. Ей в това е проблема-"САМОИЗЯЖДАТ СЕ ЕДИН ДРУГ".
34.
до Гочо
24.03.2016 20:23:14
1
1
Всяко населено място си има селски идиоти и явно това са местните - здравко, васко минета и налбантов... за кондака, димо бозев и чарка няма какво да говорим... Как ще ги култивираш тия хора ве, гочо?
33.
социолог
24.03.2016 20:17:34
0
0
Налбантов е диагноза. Явно положението в града е плачевно, щом нямате други теми за разговор.
32.
Гочо
24.03.2016 20:17:16
1
0
Наско си изчерпа репертоара,но кажете приятели как да култивираме ПРИМОРЧАНИНА.Да го научим да си "сменя бельото редовно",да не е завистлив,и най-вече да е обективен.А не да се сравнява с най голямото близко населено място и по този начин да се излага и става смешен.
31.
отговор
24.03.2016 20:13:09
0
0
Повечето постове са с давност над 10 години. Възможно е някои хора тогава да са ги оформяли текстово, а други да ги разпространяват сега в мрежата. Въпрос на логистика - има си хора за всичко.
30.
Гочо
24.03.2016 20:11:02
0
1
Проблема сега приятели е как отново да "залесим" Приморско.Младите се преселиха в ГОЛЕМИЯ ГРАД.Цари пустош по улиците,всеки се е затворил в къщата си и навън не излиза. Като няма млади хора и училището ще залезе.
29.
лимончело
24.03.2016 20:05:48
0
0
Стига с тоя Налбантов бе!
Той таковал , той казал , той се похвалил , той писал . Голяма работа.
Я се свестете малко и почвайте да пишете за лимона-мутант.
Това е най-важното събитие в общината към момента. Ха-ха-ха
28.
въпрос
24.03.2016 19:57:30
0
1
А какъв е този дето може само да поства готови текстове , които се въртят от 5 години и не може и една собствена мисъл да изкаже?
27.
жаден за знания
24.03.2016 19:54:18
1
1
Лимона е много важен за общината и за туризма. Статията е много , много , ама много важна и то точно сега , преди сезона.
Аз искам да знам още за него.
№ 7 и № 10 , ще ни напишеш ли всичко дето знаеш за цитрусите и за други такива мутанти.
По киселата ти реакция разбирам , че си изяла много италиански лимони и имаш много информация.
26.
Специалист по стилистика
24.03.2016 19:41:12
0
0
Прочетете внимателно текста на номер 9 и ще се убедите, че това е типичният стил на разказване на Налбантов. Няма кой друг да измисли такава дивотия.
25.
до 22
24.03.2016 19:37:19
0
0
Всичко за Налбантов се качва от други, но има и една малка подробност - преди това тези други са го чули от Налбантов, няма как да си го измислят сами.
24.
до 20
24.03.2016 19:33:57
0
0
Казваш, че "въпросния" трябва да е много тъп , за да си разправя измислиците.
...Ето, тук не си прав. Човекът наистина не поства тези истории, но че ги е разправял преди това и че се е хвалел на всеки срещнат, това вече е вярно.
23.
до 20
24.03.2016 19:28:21
0
2
Грешиш, драги. Кобилкина е адресирала поста си към ЧИТАТЕЛ на измислените разказчета, а не към автора им. Това означава, че всеки който ги чете според Кобилкина е потенциален "импотент" и "ръкоделец"... Аз затова не ги чета.
22.
вярно е
24.03.2016 19:26:05
1
0
Права си 20.
Трябва да си луд за да пишеш истинското си име , когато правиш коментар.
Всичко за Налбантов се качва от други.
21.
димо бозев
24.03.2016 19:22:16
0
2
руснаците избягаха защото им откраднахме мотора на лодката, ама като чуха че имаме такива големи лимони и пак дойдоха да ги видят... и така туризмът беше спасен
20.
до 15 и 16
24.03.2016 19:18:23
1
1
Налбантов може да е женкар , но не той поства секс историите.
Трябва да е много тъп , за да си разправя измислиците.
Всичко се пише от завистливи , импотентни „ ръкоделци”, които завиждат.
Към тях е коментара на Кобилкина.
19.
налбантовист
24.03.2016 19:17:07
1
1
сега като се разчуе какви големи лимони имаме всички туристи ще дойдат тук и така ще спасим туризма в приморско
18.
Janette
24.03.2016 19:10:45
1
0
Много ще се радвам, ако проектите помогнат. Имам критичен коментар към случващото се извън усилията на администрацията: 1ви септември - магазини и заведения, хотели затварят масово; януари - няма една бира къде да изпиеш и да хапнеш; април - само единични места за настаняване; май- пробуждане... Какво да правиш като посетител, освен да се разходиш по алеята? Ще дойдеш ли пак със семейството си или приятели по същото време? Едва ли....Според мен колкото и програми да се търсят и намират за удължаване на сезона, колкото и усилия да полага администрацията за други мерки, няма как ефективно да се противодейства на самоунищожителното поведение на дребното и средно предприемачество, което именно страда от липсата на клиенти, работна ръка и съответно приходи. Това е омагьосан кръг - не знам дали го осъзнава. Мярка на администрацията за прекъсването му би могла да бъде изискване или поощрение: всеки който иска да развива сезонна дейност в града да работи и в някакъв период преди и след силния сезон (няма да се хареса на много хора). След 1-2 години посетители и туристически фирми ще са спокойни, когато предлагат дестинация Приморско от април до октомври. Посетителите, които идат в този диапазон от време не почиват само с плаж. Трябва да инвестираш малко време и усилия, ако искаш да печелиш дългосрочно.
17.
закрийте я тая община!!!
24.03.2016 18:56:59
2
3
Общината е пред фалит, заради клиентелизъм. То не бяха "тайландци", сладоледени кралици, рушветчии, комисионери, с които общината е пълна и на които се крепи Германов. Затова го е страх да гъкне, иначе изфърча зад борда.
16.
до 11
24.03.2016 18:48:00
0
1
Налбантов не е читател на тези разкази, а техен автор. Друг е въпросът дали всичко това е истина или плод на фантазиите му. При всички положения не е нормално да ги говори, с това съм съгласен.
15.
към Кобилкина
24.03.2016 17:17:17
0
0
Това към Налбантов ли си го адресирала? Не вярвам той да страда от липса на жени, но явно му се иска и други да научат за подвизите му.
14.
налбантовист
24.03.2016 17:04:39
0
2
Обществото ни е болно, в това е проблема.
13.
Да да
24.03.2016 15:46:05
0
0
Да бе , то в тая община освен за мутанти , за друго има ли за какво да се пише.
АААААААА и за Налбантов
12.
до 10
24.03.2016 15:40:17
1
1
Ооооооооооооо фръцлата явно иска да покаже , че не само е ходил в Италия , ами даже и живее там.
Чакаме какво още знаеш за чуждите държави , че то тука при нас нищо интересно не става , освен това че се е родил някакъв лимон-мутант.
11.
Д-р Кобилкина към №9
24.03.2016 15:28:56
0
0
Ти си импотентен чикиджия , който се задоволява , като чете измислени разказчета.
Нормалните мъже имат приятелки , любовници или собствени жени и нямат нужда от други стимулатори , като теб , перверзнико.
10.
Фръцльо,
24.03.2016 14:56:59
1
2
какво те засяга, бе цървулане, кой къде е ходил на екскурзия или да живее там, тук се говори за лимон, бе Ганьо, като не те интересува темата, налягай си парцалите, не показвай на цял свят, че знаеш азбуката...Ама за какво пък я ползваш!
Бе що за простаци пишат в този форум!Няма ли веднъж да се заформи някоя нормална дискусия? Администраторите, не ви ли боде очите изцепката на "СТОЯН НАЛБАНТОВ", че не го изтривате?
9.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
24.03.2016 12:18:28
0
4
СТОЯН НАЛБАНТОВ:
Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!
8.
фръц
24.03.2016 11:18:17
1
4
Фръц-фръц , голяма работа.
А сега си напиши и името , че да те знаят всички , че си била в Италия на екскурзия.
7.
Може и да не е
24.03.2016 07:06:17
0
4
мутант, а да е от един специален сорт лимони, които растат около Неапол и в Соренто и от които се прави известната алкохолна напитка Лимончело - лимонов ликьор. Там навсякъде има дървета, отрупани с огромни лимони почти като помело и са си съвсем нормални плодове.
6.
до Тошко
24.03.2016 00:05:57
0
5
Той е доктор, ама само на книга. Виж му акъла първо и тогава съди колко струват научните титли в България!
5.
избирател
23.03.2016 23:13:53
0
6
Що бе . Това си е страхотна новина.
Появил се е още един мутант в общината.
След три години може и в общинския съвет да го изберем.
4.
вегетарианец
23.03.2016 22:57:31
1
4
Е браво на редакторите.
Писах в предната статия , че от 10 дена няма новини от Приморско и те веднага сътвориха.
Колко е важен този лимон и за наближаващия сезон и за кражбите и за образованието и за проектите.
И въобще всичко ни цъфти и върже .
Браво
3.
Тошко
23.03.2016 22:30:55
1
11
"Град" сте от поне десет петилетки/е чичо Митко Ви направи/,имате училище на пет етажа/е с десет първокласника и пет абитуриенти/,имате хубави и заредени магазини/е зимъска само бахура и свинската варена се харчат/,имате модерни климатици/е зимата припалвате кюмбетата да пестите от тока/,имате хубави коли/ама ходите с едни и същи дрехи/,имате читалище/ама го пълните само по-време на избори/,имате доктор на историческите науки/ама директор на училището/,имате......а КАТО ВИ НАРИЧАТ СЕЛЯНИ СЕ ОБИЖДАТЕ!Защо????
2.
bmw
23.03.2016 21:48:24
1
1
moite ta6aci sa po golemi e isa ot bs
1.
Илко
23.03.2016 21:45:51
0
6
То като размер наподобава главата на "ПРИМОРЧАНИНА"-ама кухо отвътре!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори